Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| ingrig wrote:Mihaela ce voinic ai tu ...bravo ! stai linistita si odihnestete !
Da..e maricel..:D..Cand a vazut doctorita m-a mai intrebat inca o data daca testul de toleranta la glucoza a iesit bine..si da..iesise in limite..
e bine..nu e bine..nu stiu ..dar important e ca e sanatos.. Asa de aiurea e ca eu credeam ca de la 12 sapt imi face echo numai pe burta si sincer numai la morfologia de trim 2 a fost asa..
Dupa asta..mai ales de cand faza cu scurtarea colului..si control pe masa..si intravaginal..si pe burta...
E greu ca ma chinui sa ma imbrac dupa si doctorita vb mult in timp ce eu fac asta si cam pierd sirul :)).
|
|
| korina wrote: Ce bebel grasan ai Mihaela!!Sa creasca mare si sanatos!!
Multumesc la fel korina.. De la inceput a fost mai marisor cu 2 zile si acum vad ca a avansat..Si ma plangeam la un moment dat ca imi zicea lumea ca am burta mica si am gandeam ca poate bebe nu e dezvoltat bine.. Nu stiu..mi-e cam frica sincer sa nu fie marisor tare..eu nu m-am decis inca cum nasc..pana acum nu am nici un impediment in a naste natural..am avut placenta joasa dar s-a ridicat in timp..Vedem.. Cum ziceam...bine ca e sanatos.
I-am vazut si fetisoara putin..ca se juca cu mainile mereu..Doctorita a zis ca sigur nu are nasul meu :D. Sincer ma bucur ca mie nu mi-a placut niciodata..nu e mare dar nici nu e finut..din profil mai tare ma deranjeaza..deci daca l-a luat pe al sotului f bine :p..De la mine sincer daca ar lua numai ochii ar fi ok ..si parul..ca sotul il are cam rar :D. In rest sotul are pielea mai fina ca a mea in unele locuri..si se bronzeaza mai fain.oricum are pielea mai inchisa asa...eu sunt albicioasa..eu m-am luptat cu cosurile in adolsescenta ...el nu..plus ca are un metabolism super..AA..si e si mai inalt..eu sunt mica...ce reclama buna imi fac nu ?:))
Oricum..sunt mega curioasa cum o sa arate bebelinul.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Nu conteaza cu cine seamana!!O sa fie cel mai frumos pt ca e al tau!!Pt fiecare mamica bebele ei e cel mai frumos din lume!!Si atata timp cat e sanatos,nu mai conteaza restul!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mihaela ce grasunici sa fiti sanatosi! Ma bucur ca macar nu s a mai scurtat colul si nu iti pune inel. La ce medic ziceai ca esti? Eu cat am fost internata era o tipa cu inel si a nascut fff usor natural datorita colului. Te inteleg perfect cu nerabdarea de a ti vedea bebelusul si eu tot asa eram,desi o vazusem la 3d. Cred ca toate avem aceasta nerabdare. |
|
| Eileen wrote:Mihaela ce grasunici sa fiti sanatosi! Ma bucur ca macar nu s a mai scurtat colul si nu iti pune inel. La ce medic ziceai ca esti? Eu cat am fost internata era o tipa cu inel si a nascut fff usor natural datorita colului. Te inteleg perfect cu nerabdarea de a ti vedea bebelusul si eu tot asa eram,desi o vazusem la 3d. Cred ca toate avem aceasta nerabdare.
Neatza Eileen..la Oana Rosin. E la Cuza mai mult..sambata la Arcadia si in vreo 2 zile la Orygin, cabinet.
Eu m-am dus la ea la recomandarea unei colege care a nascut tot cu ea .sotul ei e reprezentant pharma si de la conferinte si alte adunari o stia..
Aveam ceva emotii ca am citit ai lucruri mai putine bune despre ea pe forumuri..dar sincer mie imi place de ea.. |
|
| Mihaela tot nu stiu nimic de ea cat am fost in spital am mai auzit de unul altul...Dar de Dr asta nu. Conteaza ca tu te împaci cu ea si esti multumita de cum te trateaza. Despre eco daca ai probleme cu colul e normal sa ti faca vaginal. Mie o sg data mi a facut la morfo 2 dupa ce a crescut burtica. Lili am pus pozica la jurnal roz sau bleu,cauta in forum |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Eileen wrote:Mihaela tot nu stiu nimic de ea cat am fost in spital am mai auzit de unul altul...Dar de Dr asta nu. Conteaza ca tu te împaci cu ea si esti multumita de cum te trateaza. Despre eco daca ai probleme cu colul e normal sa ti faca vaginal. Mie o sg data mi a facut la morfo 2 dupa ce a crescut burtica. Lili am pus pozica la jurnal roz sau bleu,cauta in forum Am vazut e o frumoasa. si mamy la fel...am vazut ca nu ai raspuns la postarea mea....si am crezut ca nu vrei sa pui poze. si eu te stresam mereu cu pozele...... |
|
| Multumim Lili. Abia am apucat sa pun. Cum ma lasa Natalia, ea e sefa in casa, dicteaza tot... Uneori si când sa mearga mami la baie |
|
| Te cred!!! acum trece timpul si o sa vad se eu cum e cu bebe in brate... |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| anasstasia wrote:Hello! Astazi facem 38 de saptamani. Astept sa se nasca oricand, sper ca asteptarea sa fie cat mai scurta.
Va tin la curent! Noilor mamici le urez sarcina usoara, pup burticutele din poze si sper ca fiecare sa duca sarcina la capat cu bine si cat mai usor.
Sin a nascut? Ce burtica frumoasa! a nascut Sin in 2.12 are o frumusete de fetita |
|
| Lili Eu wrote: pune o poza cu analiza sa intelegem mai bine rezultatul.eu din ce zici tu am inteles ca sarcina ta e de 11s si 4z si ai beta hcg cu valoarea de 61.8 si e foarte mica ptr 11s de sarcina... Lili nu e mica e dublu test ce a facut si beta e 61800...e alta unitate decat la beta de confirmare sarcina... Nu putem noi sa iti spunem daca e bn sau nu...dr iti calculeaza in functie de masuratorile de la eco si valori riscul de trisomni |
|
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Buna fetele,
Inca nu am nascut, am mentin pe pozitii desi mane voi face 39 de saptamani!
O pup pe Sin si pe fetita scumpa si frumoasa! Cred ca si Anutza a nascut, stiu ca era dupa Sin. Asa ca eu urmez
Lili, nu-ti poate spune nimeni daca e ok sau nu, doar doctorul. Oricum, analiza este una statistica, asa ca nu poti pune baza mare pe ea. Mi se parea normal sa ti se spuna cand vei primi rezultatul final.
Eileen, eu nu stiu unde sa-ti vad fetita, poate reusesti sa atasezi si aici o poza. Sa o cunoastem pe sefa
Mihaela, asa era si fata mea ca greutate si m-au tot verificat pentru diabet gestational. La 38 de sapt. avea 3400 g, asa ca va fi maricica la nastere. Eu zic sa-ti faci curaj si sa nasti natural. Nu ai de unde sa stii cum va reactiona organismul dupa cezariana. Am prietena care s-a recuperat imediat si o alta prietena care si dupa 2 saptamani are dureri groaznice si ia zilnic cate 2 calmante ca altfel nu poate suporta. |
|
| NicoN wrote:Lili nu e mica e dublu test ce a facut si beta e 61800...e alta unitate decat la beta de confirmare sarcina... Nu putem noi sa iti spunem daca e bn sau nu...dr iti calculeaza in functie de masuratorile de la eco si valori riscul de trisomni Da stiu...greseala mea a fost ca nu am inteles ca era vb de dublu test.... am crezut ce vb despre beta hcg.... |
|
| Anastasia sa ai parte de o nastere usoara si bebelina sanatoasa!!! Noi suntem bine ne creste burtica pe zi ce trece si ii simt tot mai bine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Buna dimineaČ›a fetele eu am acum 5 saptamani si 3 zile voi ce simptome aveati eu mam trezit si parca nu mai am nici un simptom pe 20 decembrie am programare la medic sa imi fac griji! Pana ieri sânii aveam un disconfort azi dimineaČ›a nimic |
|
|