Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| stelutza wrote:buna mi-a venit si mie beta marti 307,1 azi e de 800 ultima menstruatie 6 noiembrie e de bine nu ?doar usoare crampe suportabile !sa imi fac probleme  ? e foarte bine felicitari!!! |
|

| ingrig wrote: Mihaela nu a zis decat ca e mai mare cu o zi ecografic ! Si din un kg 700 g este +-200g !Si eu am avut emotii ! Stai linistita ca sigur o sa fie bine ! Ma bucur ca sunteti bine... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Ingrig, ma bucur pentru rezultatul bun la eco. Mai ai si tu putintel!
Steluta, e de bine! Sa fii sanatoasa si bebe la fel! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari Stelutza!!Sa creasca mare bebe si sarcina usoara!! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| anasstasia wrote:Ingrig, ma bucur pentru rezultatul bun la eco. Mai ai si tu putintel!
Steluta, e de bine! Sa fii sanatoasa si bebe la fel! multumesc la fel si voua sarcina usoara! |
|
| korina wrote:Felicitari Stelutza!!Sa creasca mare bebe si sarcina usoara!! sarcina usoara si voua! |
|
| anasstasia wrote:Ingrig, ma bucur pentru rezultatul bun la eco. Mai ai si tu putintel!
Steluta, e de bine! Sa fii sanatoasa si bebe la fel! multumesc sarcina usoara si un bebe sanatos! |
|
| korina wrote:Felicitari Stelutza!!Sa creasca mare bebe si sarcina usoara!! multumesc sarcina usoara si bebe sanatos! |
|

| Neata burticute!! sa va arat ca am facut pt bebe sunt foare multumita de ce a iesit Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Lili Eu wrote:Neata burticute!! sa va arat ca am facut pt bebe sunt foare multumita de ce a iesit Lili esti experta mami foarte frumoasa Eu m am apucat sa ii fac un fular tricotat. Mai fac cand doarme ea. Sper sa il termin in timp util |
|

| Eileen wrote:Lili esti experta mami  foarte frumoasa Eu m am apucat sa ii fac un fular tricotat. Mai fac cand doarme ea. Sper sa il termin in timp util Multumesc! il termini ptr ca e timp. sa ai spor.eu azi am inceput un ploveras la fel cu caciula... |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| ingrig wrote: Mihaela nu a zis decat ca e mai mare cu o zi ecografic ! Si din un kg 700 g este +-200g !Si eu am avut emotii ! Stai linistita ca sigur o sa fie bine !
Am fost si eu la control azi..colul a ramas la fel..nici nu s-a lungit ..nici nu s-a scurtat. Ramane cu recomandarea de odihna cat mai mult la orizontala...nu imi pune inel..
Bebe marisor..de 1960 de grame :D
Mai mare cu aproape 2 sapt ecografic.. |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Mihaela1234 wrote:Am fost si eu la control azi..colul a ramas la fel..nici nu s-a lungit ..nici nu s-a scurtat. Ramane cu recomandarea de odihna cat mai mult la orizontala...nu imi pune inel.. Bebe marisor..de 1960 de grame :D Mai mare cu aproape 2 sapt ecografic.. Mihaela ce voinic ai tu ...bravo ! stai linistita si odihnestete ! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/4/2016 Mesaje: 20
| Free beta Hcg 61.8 ng\ml Pap 2,25 mUi/ml Atat scrie la dublu test la analiza de sange!nu inteleg nimic si ma streseaza gandul asta!Am 11s si 4 zile in momentul analizei!Ce rezultate ati avut?Va rog sa imi raspundeti! |
|

| roxy_peican wrote:Free beta Hcg 61.8 ng\ml Pap 2,25 mUi/ml Atat scrie la dublu test la analiza de sange!nu inteleg nimic si ma streseaza gandul asta!Am 11s si 4 zile in momentul analizei!Ce rezultate ati avut?Va rog sa imi raspundeti! pune o poza cu analiza sa intelegem mai bine rezultatul.eu din ce zici tu am inteles ca sarcina ta e de 11s si 4z si ai beta hcg cu valoarea de 61.8 si e foarte mica ptr 11s de sarcina... |
|
|