Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Mihaela ai o burtica frumoasa si nu mi se pare ca ai pus multe kg.Eu am deja 9-10 puse. Ingrid iti tinem pumnii la,morfologie sa fie totul bine!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Roxy felicitari! Sarcina usoara!! Ingrid succes la morfologie! Mihaela ufff e tare greu ca nu poti face nimic , stiu cum e. Vad acum ca stau toata ziua cu pitica!
Eu nu stiu ce e aia contractie de niciun fel
Burtici cum mai stati cu cumparaturile? |
|
| Eileen wrote:Roxy felicitari! Sarcina usoara!! Ingrid succes la morfologie! Mihaela ufff e tare greu ca nu poti face nimic , stiu cum e. Vad acum ca stau toata ziua cu pitica! Eu nu stiu ce e aia contractie de niciun fel Burtici cum mai stati cu cumparaturile? Eileen e bine ca nu ai avut contractii,o grija in minus. Eu nu am cumparat nimic pana acum..nu am avut cum sa merg din cauza contractiilor si a micilor sangerari.Dr mi-a zis sa stau in pat si sa continui cu progesteronul.Din ianuarie trebuie sa merg usor,usor sa adun ce trebuie pt bebelina! Am mers intr-o zi cu sotul la Ikea si am vazut patutul si o sa mearga el sa il ia aproape de termen. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Nici eu nu am cumparat nimic. Doar am primit lucruri. Din ianuarie fac inventarul ?i vad ce mai e necesar. |
|
| Albinuta wrote:Nici eu nu am cumparat nimic. Doar am primit lucruri. Din ianuarie fac inventarul ?i vad ce mai e necesar. Eu nici de primit nu am primit ceva pana acum.Mi-a zis cumnata ca imi da premergator,scaun de masina si carucior daca le vreau.Daca imi plac le iau,ca ei au zis ca nu mai fac alt copil,au baietelul de 7 ani. |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Eu am cumparat ceva hainute cred ca nu mai cumpar ptr ca o sa mai primesc si de la nasa de la fetita, a zis sa ma duc si sa aleg ce imi place cred ca zilele astea o sa ma duc sa vad ce gasesc...am o prietena care vinde la un magazin de bebelusi si luni am trecut pe la ea ca a zis ca are scutece de bunbac gata facute si sunt super si a zis sa nu imi cumpar ca mi le cumpara ea... si a zis ca atunci cand nasc sa ii dau banuit si lista cu ce imi trebuie si imi cumpara ea tot ce am nevoie pt bebe.....patut am primit cu tot cu salteluta saptamana viitoare il aduc acasa... si trebuie sa ii cumpar sau ii fac eu lenjerie ptr patut sa vad ce gasesc sa imi placa....si dupa sarbatori sa imi fac bagajul ptr maternitate... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Hello! Astazi facem 38 de saptamani. Astept sa se nasca oricand, sper ca asteptarea sa fie cat mai scurta.
Va tin la curent! Noilor mamici le urez sarcina usoara, pup burticutele din poze si sper ca fiecare sa duca sarcina la capat cu bine si cat mai usor.
Sin a nascut? anasstasia attached the following image(s):
|
|
| anasstasia wrote:Hello! Astazi facem 38 de saptamani. Astept sa se nasca oricand, sper ca asteptarea sa fie cat mai scurta.
Va tin la curent! Noilor mamici le urez sarcina usoara, pup burticutele din poze si sper ca fiecare sa duca sarcina la capat cu bine si cat mai usor.
Sin a nascut? Multumim!!!!si asteptam vesti despre tine si buburuza.... De Sin nu stiu nimic....am vazut-o aici la gravidute acum a saptamana cred si am intrebat cum e daca a nascut dar nu a raspuns... mamy ce burtica gogonata ai.....mai poti sa te misti???? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
|
Sin a nascut?[/quote] Da a nascut prin cezariana pe 3 dec. Nu mai vroia sa iasa sirenuta, ii placea la caldurica. Poate intra sa povesteasca experienta. |
|
| Anasstasia iti urez nastere usoara si pupam burtica!!Cate kg avea fetita ta la ultimele masuratori?Mai ai lichid in exces?ca stiu ca era multicel..Cred ca ti-a rupt spatele burtica.. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna mama am o intrebare la voi eu abia luni am facut test a doua linie a iesit rozalie ,am repetat marti dimineata si tot asa am facut beta si a iesit valoarea 307,1 mai merg maine dimineata sa repet,simptone nu am ma simt ok doar cateva crampe ,voi ce valori ati avut pentru inceput ? si la cate saptamani sa merg sa vad la eco? asi avea 4 saptamni si 3 zile ultima menstra pe 6 noiembrie !sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru abia astept sa ma alaturi nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu inca abia astept sa imi confirme ca e sarcina si e ok! |
|
| stelutza wrote:buna mama am o intrebare la voi eu abia luni am facut test a doua linie a iesit rozalie ,am repetat marti dimineata si tot asa am facut beta si a iesit valoarea 307,1 mai merg maine dimineata sa repet,simptone nu am ma simt ok doar cateva crampe ,voi ce valori ati avut pentru inceput ? si la cate saptamani sa merg sa vad la eco? asi avea 4 saptamni si 3 zile ultima menstra pe 6 noiembrie !sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru abia astept sa ma alaturi nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu inca abia astept sa imi confirme ca e sarcina si e ok! Sigur ca esti bine venita in grup... eu la primul hcg am avut 400 si ceva si apoi la al doilea 1100 si ceva nu mai stiu sigur.. eu la eco am fost pe la 5s si 2z si nu am vazut mare lucru doar saculetul care se vedea in uter ca un punct apoi la 6s si 5z am auzit inimioare, dar sunt fete care au zis ca au auzit inimiara si la 6s. sa dea DD sa fie bebe bine si sa duci sarcina la termen... |
|
| Lili Eu wrote: Sigur ca esti bine venita in grup... eu la primul hcg am avut 400 si ceva si apoi la al doilea 1100 si ceva nu mai stiu sigur.. eu la eco am fost pe la 5s si 2z si nu am vazut mare lucru doar saculetul care se vedea in uter ca un punct apoi la 6s si 5z am auzit inimioare, dar sunt fete care au zis ca au auzit inimiara si la 6s. sa dea DD sa fie bebe bine si sa duci sarcina la termen... multumesc lili sarcina usoara abia astept sa merg maine sa fac din nou beta,eu m-am programat pe 20 decembrie asa avea loc doctorita acum sper sa am rabdare pana atunci! |
|
| stelutza wrote: multumesc lili sarcina usoara abia astept sa merg maine sa fac din nou beta,eu m-am programat pe 20 decembrie asa avea loc doctorita acum sper sa am rabdare pana atunci! cu placere! ocupati timpul cu alceva.... dute la cumparaturi de craciun fi relaxata asa il ajuti pe bebe...nu te mai stresa si gandestete ca totul va fi bine...eu iti tin pumni ca maine sa vii cu beta mare macar 700-800..... |
|
| Lili Eu wrote: cu placere! ocupati timpul cu alceva.... dute la cumparaturi de craciun fi relaxata asa il ajuti pe bebe...nu te mai stresa si gandestete ca totul va fi bine...eu iti tin pumni ca maine sa vii cu beta mare macar 700-800..... sa de-a domnul mai ales de cand astept |
|
|