Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Wednesday, October 12, 2016 8:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
florinamaria wrote:
Neata, pe unele dintre voi va stiu de la aspirici, pe unele nu va cunosc,inca. Va urez tuturor sarcini usoare si bebelusi sanatosi, la termen. Cheek Kiss
Eu am astazi morfologia de trim.1, am emotii.

Florina, tinem pumnisorii hearts hearts faci si dublu test ?
Mihaela1234
Scris: Wednesday, October 12, 2016 9:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
florinamaria wrote:
Neata, pe unele dintre voi va stiu de la aspirici, pe unele nu va cunosc,inca. Va urez tuturor sarcini usoare si bebelusi sanatosi, la termen. Cheek Kiss

Multumim la fel!O sa fie bine, te asteptam cu vesti bune! majoreta
Anelise
Scris: Wednesday, October 12, 2016 9:21 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
roxinthya wrote:
Buna , cred ca si emanicole!

Unde o gasesc...? pupici
anyta88
Scris: Wednesday, October 12, 2016 9:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Eileen wrote:

Si eu sa scrisesem dimineata la vechea casuta. Eu mi am luat de pe emag pampers nr 2cutie de 144cand nu erau super mega hyper reduceri anuntate cu surle si trambite si am dat 89leialcool hohot mai ieftine decat acum.
Noi ne am gasit lenjerie azi, ne am luat Set complet pana la urma,desi nu aveam nevoie de tot dar... atasez pozicile. O sa mi iau cearceafuri separate de schimb cand mai mergem la cumparaturi si gata.
Scuze de calitatea pozelor dar daca stau sa le fac cu camera le as pune dupa ce nasc probabilhohot

Sunt mari nr 2. Eu am luat nr 1 si se mai întâmpla sa iasa pe langa,cu toate ca bebelina are 3500gr. Te sfatuiesc sa iei un pachet nr 1 pt primele zile
Eileen
Scris: Wednesday, October 12, 2016 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
anyta88 wrote:

Sunt mari nr 2. Eu am luat nr 1 si se mai întâmpla sa iasa pe langa,cu toate ca bebelina are 3500gr. Te sfatuiesc sa iei un pachet nr 1 pt primele zile

Si eu tot urmaream sa gasesc ceva la ofertaras ras , pachet mic, nr 1, pt primele zile in spital.
Cum sunteti ? A venit lapticul ? Cum e sa fii mamica ?love
korina
Scris: Wednesday, October 12, 2016 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
florinamaria wrote:

Bafta la morfologie si stai linistita ca o sa fie totul bine Florina!!!Buddy1
korina
Scris: Wednesday, October 12, 2016 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Mihaela1234 wrote:

Superba lenjeriacoeur Ai zis cumva de unde ai luat-o si nu am fost pe faza?ras

wow..incet incet te apropii de finish..eu nu am luat nimic inca pentru bebe :D

M-am intors de la morfologie, aveam programare la 2 si cand am ajuns erau deja 5 burtici inaintea mea care asteptau..se pare ca a ajuns tarziu doctorul.Am intrat la 4:30.Sotul meu era un pachet de nervi dar spre final s-a mai linistit..

Mogaldeata noastra e bine,,are 570 de grame si tot baietel a ramas..Sincer..eram cam paranoica ca nu il vazusem de mult..si mi se parea ca in ultima perioada nu mi-a mai crescut burtica..dar m-am linistit ..

Pare un suparici :D..o maimutica mica, Are buzele sotului..sper macar ochii sa ii ia de la mine :))

Mihaela ma bucur ca a fost totul bine la morfologie..toti bebelusii sunt frumosi ca doar sunt bebei nu??Sa creasca mare si sa stea in burtica pana la termen!!
Mai avem si noi o luna pana la morfologie,dar mergem vineri sa ne mai vedem bebele!!!!
anyta88
Scris: Wednesday, October 12, 2016 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Eileen wrote:

Si eu tot urmaream sa gasesc ceva la ofertaras ras , pachet mic, nr 1, pt primele zile in spital.
Cum sunteti ? A venit lapticul ? Cum e sa fii mamica ?love

E tare greu. Nu prea vrea sa suga. Am colostru deocamdata.
ingrig
Scris: Wednesday, October 12, 2016 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Buna , si noi ieri am fost la morfologie suntem bine avem 526 g este tot fetita ! dance hearts
Teutza
Scris: Wednesday, October 12, 2016 3:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Fetelor an ajuns si noi ieri acasa. Recuperarea pt mine nu ar fi fost grea daca nu aveam prob cu balonarea, dar dupa a fost mai ok.
Anyta felicitari si tie sa cresteti mari!
Nici eu nu am inca lapte cum trebuie dar incercam sa ne descurcam. Nu vreau nici sa il invat mereu la san, nici in brate. Din pacate azi am vzt ca ii curg putin ochisorii..sa vedem ce e si cu asta.
E greu dar frumos!
Va pup mamici si va astept cu vesti bune, mai ales pe cele ce urmeaza.
BabyGimi
Scris: Wednesday, October 12, 2016 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Teutza wrote:
Fetelor an ajuns si noi ieri acasa. Recuperarea pt mine nu ar fi fost grea daca nu aveam prob cu balonarea, dar dupa a fost mai ok.
Nici eu nu am inca lapte cum trebuie dar incercam sa ne descurcam. Nu vreau nici sa il invat mereu la san, nici in brate. Din pacate azi am vzt ca ii curg putin ochisorii..sa vedem ce e si cu asta.
E greu dar frumos!

hmm.. Lactatia se instaleaza daca este pus copilul la san tot mai des. E mai bun ca orice pompa de muls, ca nimic cu stimuleaza lactatia mai bine ca bebelusul. Eu cred ca te cam sabotezi singura pale
Dar, nu vrei sa il
inveti la san?! Si daca plange de foame, il lasi sa planga? Sunt copii care stau si o ora sa suga. Pune copilul la san si o sa ai lapte din plin! Sau inteleg ca nu alaptezi la cerere, ci vrei sa ii faci un program?!
Oricum, copiii au pusee de crestere, perioade de achizitii, citeste pe net despre Wonder Weeks. In perioadele astea, ei stau mult la san, pt ca sanul nu e doar hrana pt ei, este si alinare, confort si liniste. Dar na.. cum crezi tu ca e mai bine pt el si pt tine :)
Lili Eu
Scris: Wednesday, October 12, 2016 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
BabyGimi wrote:

hmm.. Lactatia se instaleaza daca este pus copilul la san tot mai des. E mai bun ca orice pompa de muls, ca nimic cu stimuleaza lactatia mai bine ca bebelusul. Eu cred ca te cam sabotezi singura pale
Dar, nu vrei sa il
inveti la san?! Si daca plange de foame, il lasi sa planga? Sunt copii care stau si o ora sa suga. Pune copilul la san si o sa ai lapte din plin! Sau inteleg ca nu alaptezi la cerere, ci vrei sa ii faci un program?!
Oricum, copiii au pusee de crestere, perioade de achizitii, citeste pe net despre Wonder Weeks. In perioadele astea, ei stau mult la san, pt ca sanul nu e doar hrana pt ei, este si alinare, confort si liniste. Dar na.. cum crezi tu ca e mai bine pt el si pt tine :)
Bravooo mamy!!! bine zis in legatura cu alaptatul!!!! eu abia astept sa il tin pe bebe la piept... topai azi am plecat la plimbare si am cumparat si hainute ptr Dominic!!!!coeur nu mai pot de dragul lor!!! am cumparat si mohair sa ii fac botosei si o vestuta!!! Lol ma apuc de tricotat!!! ras computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
14657708_1265185426866278_772205990_n.jpg14627982_1265185413532946_1532222805_n.jpg14686642_1265185400199614_1163801390_n.jpg

NicoN
Scris: Wednesday, October 12, 2016 6:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Teutza wrote:
E greu dar frumos!

Acomodare usoara iti doresc si un bebe mancacios! Si tie mult laptic...pune bebe la san si tinel in brate cat vrea el ca o sa vina vremea cand o sa vrei sa il tii si nu o sa mai vrea el! Sa nu mi o iei in nume de rau! PupiciCheek Kiss
gummy bear
Scris: Thursday, October 13, 2016 6:43 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Ma bag si eu ca musca-n lapte ras Cine vrea sa alapteze are nevoie de rabdare si trebuie sa insiste. La inceput bebe se alapteaza la cerere, apoi treptat cum creste, se face si program. Al meu papa de regula la fiecare 2 ore, dar se intampla sa ceara titi la 1 ora, sau la 3-4.
La imbracaminte va sfatuiesc sa nu cumparati salopete cu nasturi/fermoar pe un singur crac, e f greu de manevrat bebe la schimbul de scutec. Noi am cumparat Pampers nr 2 pt 3-6kg (bebe nascut de 3400gr) si au fost perfecte ca marime, mai ales ca i le indoiam sa vina sub buric.
Intr-adevar, e solicitanta meseria de mami, si eu m-am simtit coplesita prima luna, dar incet incet lucrurile se aseaza. Ca refacere dupa nasterea naturala, epiziotomia a fost ok dupa o saptamana, insa eu mai am si acum, la 5 sapt distanta, prbl cu hemoroizii sorry1
Daca aveti intrebari, viitoare mamici, raspund cu drag.
Ah, si eu am folosit deja peste 100 aleze pt ca mereu ba regurgiteaza, ba face pipi dupa ce ii dau pampersul jos..deci se consuma f multe.
Felicitari noilor mamici si sarcini usoare viitoarelor! floare3
florinamaria
Scris: Thursday, October 13, 2016 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Neata, am fost ieri la eco, am o printesa perfecta de 12s1z. Nu fac dublu test. O sa mai merg la 16-18 sapt. Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.