Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Nico felicitari dance dance sarcina usoara in continuare!!!
Lili la mine la 22sapt la morfologie era deja cu capul în jos si a?a a ramas. E f posibil sa l fi simtit. Eu nu am simtit dar fiind intre 18-22sapt era mai mica si avea loc mai mult!
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eileen wrote:
Nico felicitari dance dance sarcina usoara in continuare!!!
Lili la mine la 22sapt la morfologie era deja cu capul în jos si a?a a ramas. E f posibil sa l fi simtit. Eu nu am simtit dar fiind intre 18-22sapt era mai mica si avea loc mai mult!
Multumesc!! pai cu cateva zile inainte il tot simteam ca misca in doua locuri in acelas timp pe latul burti in dreptul burucului. cred ca statea pe lat..Lol si dadea din maini si picioare ca nu avea pozitie buna, si asta cred si eu ca sa intors dar imi era teama sa nu fie prea devreme, eu am inteles ca e normal sa se intoarca la 28 de saptamani. eu maine fac 26s si ecografic e mai mare cu 5 zile deci nu ar fi mare diferenta!...o sa vad la morfologie la 31 de saptamani cum sta bebe. bebelina ta ce face? love tu te simti bine?computerlove
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 2:55 PM
Nivel

Fetelor am fost la dr de fam. si am mai pus 3 kg deci am pus 10 kg in total Lol o sa pun si o pozica cu burtica, voi ce parere aveti e burtica jos? computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
_20161129_143253.jpg

Mihaela1234
Scris: Tuesday, November 29, 2016 3:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Lili Eu wrote:
Fetelor am fost la dr de fam. si am mai pus 3 kg deci am pus 10 kg in total Lol o sa pun si o pozica cu burtica, voi ce parere aveti e burtica jos? computerlove

Mie nu mi se pare joasa burtica. :) E tare simpatica ;)

M-am cantarit si eu si am pus 11 pana acum..adevarul e ca incep sa nu ma mai simt asa bine in pielea mea..dar asta e.ma uit la burtica si ma linistesc :D. Si Lili, tu ai scazut si hainele cand te-aic antarit? Eu ma cantaresc goala acasa:))).

Oficial am intrat in concediu ..Deci ma pot odihni si sta in pat in voie..Sper ca serviciul era motivul pt care colul meu imi face probleme..Am de gand sa petrec majoritatea timpului in pat..pe net..Vreau sa ma mai uit si la niste filmulete de alaptare..am de cautat patut..sa finalizez lista cu cele trebuincioase..deci am ce face..

Si colegii ma intrebau daca nu ma plictisesc acasa :))

Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 3:38 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Mie nu mi se pare joasa burtica. :) E tare simpatica ;)

M-am cantarit si eu si am pus 11 pana acum..adevarul e ca incep sa nu ma mai simt asa bine in pielea mea..dar asta e.ma uit la burtica si ma linistesc :D. Si Lili, tu ai scazut si hainele cand te-aic antarit? Eu ma cantaresc goala acasa:))).

Oficial am intrat in concediu ..Deci ma pot odihni si sta in pat in voie..Sper ca serviciul era motivul pt care colul meu imi face probleme..Am de gand sa petrec majoritatea timpului in pat..pe net..Vreau sa ma mai uit si la niste filmulete de alaptare..am de cautat patut..sa finalizez lista cu cele trebuincioase..deci am ce face..

Si colegii ma intrebau daca nu ma plictisesc acasa :))

Pai ma speriase Dr ginecolog mercurea trecuta ce e bebe jos si am stat in pat si parca simt si eu ca sa mai ridicat si misca mai sus.dar azi am fost la Dr de fam. si am mers pe jos nu e departe cam un sfert de ora de mers pe jos si creDeam ca nu mai ajung ca me durea pe lateralul burti mai mult ca niste intepaturi si am zic ca deaia ma doare ca e bebe jos si imi apasa pe ceva acolo, acum daca stau nu ma mai doare.... eu cred ca nu imi mai cumpar patut a promis cineca ca imi da patut..deja mi-a adus salteaua hainute cred ca am luat deajuns acum mai vreau sa cumpar scutece de finet, lenjerie de patut, prosoape pt bebe, si vreau si 2 paturici am zis sa cumpar si un biberon sa fie.si apoi ce mai trebuie sampon, gel de dus,creme...etc
anyta88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 4:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Lili Eu wrote:
Fetelor cand se ntoarce bebe in burtica cu capul in jos? la voi cand sa intors? eu aseara m-am speriat foarte rau ca am sarit arsa din pat. de sa speriat si al meuBig Laugh am simtit pe bebe cum parca sa intors sa a miscat intrun fel de parca sa rasucit. nu ma durut dar ma speriat...eu cred ca e prea devreme sa se intoarca....si acum fata de saptamanile trecute cand il simteam miscand mai mult in partea de jos de la buric in jos acul misca mai mult de la buric in sus...de altfel e foarte activ misca aproape toata ziua. si avem program de joaca seara inainte de culcare si dimineata cate o jumatate de ora. si eu il mangai si el imi raspunde la alint ma inghionteste cand simte ca il mamgai...e o senzatie deosebita.....coeur computerlove

La mine s a întors de la 20 saptamani
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 4:56 PM
Nivel

anyta88 wrote:

La mine s a întors de la 20 saptamani
Deci daca sa intors nu ar fi devreme....azi Ii spuneam si la Dr de fam si zicea ca e cam devreme sa se intoarca...computerlove
korina
Scris: Tuesday, November 29, 2016 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
La mine acum 5 zile era bebe cu talpile pe vezica..se misca de multe ori de-a latul burticii,o simt in 2 locuri,sau mai sta in diagonala,cu capul pe la coasta dreapta si cu piciorusele in partea de jos stanga.Si eu am pus vreo 9 kg,dar nu se vede prea mult ca aveam 46 la inceput,iar acum 55,la 1,70 inaltime..

korina attached the following image(s):
imag1041.jpg

Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 6:46 PM
Nivel

korina wrote:
La mine acum 5 zile era bebe cu talpile pe vezica..se misca de multe ori de-a latul burticii,o simt in 2 locuri,sau mai sta in diagonala,cu capul pe la coasta dreapta si cu piciorusele in partea de jos stanga.Si eu am pus vreo 9 kg,dar nu se vede prea mult ca aveam 46 la inceput,iar acum 55,la 1,70 inaltime..
La mine sta cu capul in partea stanga si picioarele in dreapta jos cred ca chear pe vezica ca uneori ma lovea de imi venea instantaneu sa fac pipi( asa a stat pana acum o saptamana) si de cateva zile il simteam ca ma lovea invers pe latul burti ma lovea in ambele parti in acelasi timp pana am simtit eri seara ca parca sa intors acum il simt si jos dar mai putin mai mult misca sus dar tot pe stanga misca mai mult decat in dreapta....si parca il simt cum intinde picioarele sau am eu senzatie....Lol esti slabuta...:) ai loc unde sa pui kg acumulate.....eu la 1,65 am plecat de la 75kg si acum am 85kg Lol sper sa nu ajung la 100kg hohot deja sunt un urs in devenire...Big Laugh computerlove
Eileen
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Lili. Korina computerlove burticute frumoase hearts Deja imi e dor de burtica coeur
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:23 PM
Nivel

Eileen wrote:
Lili. Korina computerlove burticute frumoase hearts Deja imi e dor de burtica coeur
Multumsc! dar cand iti tii bebelina in brate sigur iti trece dorul...si poate pste un an intri iar la aspirante...Lol computerlove
korina
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:36 PM
Nivel

Eileen wrote:

Mersi frumos Eileen!Stiu ca si tu ai avut o burtica frumoasa ca am vazut poze!!hearts
Eu abia astept sa imi tin fetita
in brate,cu toate ca imi va fi dor de burtica,sunt sigura!!hearts
anasstasia
Scris: Wednesday, November 30, 2016 11:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Neata!

Sin si eu ma gandeam la tine. Cred ca in curand ne dai vesti!

NicoN, pupam boboceii care cresc frumos! Sa fiti cu totii sanatosi.

Lili, eu habar nu am cand s-a intors. Pe la un control la 29 de saptamani doctorul mi-a spus ca fata e intoarsa, insa nu stiam asta. Burtica ta nu pare a fi jos. Acum, lucrurile astea sunt subiective.

Mihaela, concediul placut si relaxant. Odihneste-te cat poti de mult!

Eu la 37 de saptamani am pus 15 kg alcool alcool alcool Muuuult prea mult fata de ce imi propusesem eu...Iar coloana se resimte grav, merg foarte greu, am dureri foarte violente in zona lombara.
Mie imi e dor de acum de burtica, desi nici nu am nascut.
Am iubit perioada asta desi a fost grea, insa atat de frumoasa...

Lili Eu
Scris: Wednesday, November 30, 2016 4:12 PM
Nivel

anasstasia wrote:
Neata!

Sin si eu ma gandeam la tine. Cred ca in curand ne dai vesti!

NicoN, pupam boboceii care cresc frumos! Sa fiti cu totii sanatosi.

Lili, eu habar nu am cand s-a intors. Pe la un control la 29 de saptamani doctorul mi-a spus ca fata e intoarsa, insa nu stiam asta. Burtica ta nu pare a fi jos. Acum, lucrurile astea sunt subiective.

Mihaela, concediul placut si relaxant. Odihneste-te cat poti de mult!

Eu la 37 de saptamani am pus 15 kg alcool alcool alcool Muuuult prea mult fata de ce imi propusesem eu...Iar coloana se resimte grav, merg foarte greu, am dureri foarte violente in zona lombara.
Mie imi e dor de acum de burtica, desi nici nu am nascut.
Am iubit perioada asta desi a fost grea, insa atat de frumoasa...

Eu asa am inpresia ca atunci sa intors ca am simtit...acum nustiu daca ma insel..dar il simt ca misca altfel inainte misca jos mai mult acum simt ca misca sus mai mult si misca mai sus de buric!!! cat despre burtica acum cred ca sa mai ridicat sus...o sa va pun doua poze una inainte sa merg la dr si una e facuta eri...cea in gri e facuta inainte si cea in roz e facute eri sa vedeti si voi diferenta...computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
_20161130_160858.jpg15280918_1319406294777524_1209903485_n.jpg

korina
Scris: Wednesday, November 30, 2016 5:32 PM
Nivel

Lili mie nu mi se pare joasa nici in poza de jos.Poate a vazut dr bebele pozitionat mai jos cand ai fost la eco,dar se mai plimba si el ca doar nu sta intr-un singur loc..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.