Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Multumesc mult Anyta! Daaa, mai e putin ! Cand au trecut aproape 9 luni nu stiu. Ma vad ca ieri stand cu testul de sarcina in mana si desi stiam ca sunt insarcinata inainte de a face testul totul parea atat de ireal. Si acum de multe ori parca nu-mi vine sa cred ca ce misca in burta e un pui de om. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Eileen foarte emotionanta povestea ta!!Abia astept sa traiesc si eu clipele acestea frumoase si sa imi tin printesa in brate!!Deocamdata ne bucuram de ea in burtica,de miscarile pe care le face!! Sa ai mult laptic si bebitza sa fie mancacioasa si sanatoasa!! Anyta ce repede au trecut 6 saptamani!!Sa fie bebelina sanatoasa si sa creasca mare!! |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| anyta88 wrote:Asteptam sa treaca perioada colicilor. BabyGimi,bebe tau a început sa doarma toata noaptea?
Offf, tare grea trebuie sa fie perioada asta. Sa speram ca trece cat mai repede! Spre norocul nostru, baietelul meu nu a avut. Ma tot gandesc ca poate si refluxul lui a fost (in cele din urma) un noroc, pt ca trebuia dupa fiecare masa sa il tin jumatate de ora sa ragaie... sau sa vomite, ca asta se intampla oricum. Si poate asta l-a ajutat sa nu aiba durerile mari de burtica. Habar n-am!
Dar noaptea doarme, desi se trezeste sa manance de vreo 3-4 ori pe noapte. Dar cum doarme langa mine, il alaptez din pozitia culcat Cand e mai agitat ca poate are gaze, il iau in brate si il pun pe mine, ca asa scoate inevitabil gazele, punandu-se presiune pe burtica
|
|
| Eileen, felicitari!!! Recuperare usoara si sa aveti o fetita sanatoasa si fericita, ca iubita sigur este
Fetelor, daca acum va topiti cand vedeti ecografiile, stati sa vedeti cum e cand de prin luna a 2a incep copilasii vostri sa va zambeasca si sa gangureasca. Lesin!!! Si ce comici sunt apoi cand stau la san, cum se joaca cu el, se foiesc, zambesc, il cearta, se impaca, il apuca cu putere si apoi il lasa. E minunat |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| BabyGimi wrote:Offf, tare grea trebuie sa fie perioada asta. Sa speram ca trece cat mai repede! Spre norocul nostru, baietelul meu nu a avut. Ma tot gandesc ca poate si refluxul lui a fost (in cele din urma) un noroc, pt ca trebuia dupa fiecare masa sa il tin jumatate de ora sa ragaie... sau sa vomite, ca asta se intampla oricum. Si poate asta l-a ajutat sa nu aiba durerile mari de burtica. Habar n-am! Dar noaptea doarme, desi se trezeste sa manance de vreo 3-4 ori pe noapte. Dar cum doarme langa mine, il alaptez din pozitia culcat Cand e mai agitat ca poate are gaze, il iau in brate si il pun pe mine, ca asa scoate inevitabil gazele, punandu-se presiune pe burtica Si bebelusa mea vomita foarte mult. Ii dai ceva pentru reflux? |
|
| anyta88 wrote: Si bebelusa mea vomita foarte mult. Ii dai ceva pentru reflux?
Nu, nu ii dau nimic. Mi s-a spus ca atata vreme cat nu vomita in jet, atunci e absolut normal sa regurgiteze. Inainte regurgita dupa absolut fiecare masa, si la o ora sau doua dupa, fie scotea laptic lichid (in cantitati variabile, mai mici sau mai mari), fie lapte branzit.
Pe 24 face 3 luni si cred ca am observat ameliorari de pe la 2 luni jumatate, in ideea ca regurgiteaza poate de 2-3 ori pe zi. Noaptea nici nu mai stiu cand a regurgitat ultima data.
Daca fetita ta vomita in jet, cred ca cel mai bine e sa ii faceti o ecografie abdominala si vedeti dc e nevoie de vreun tratament. Dar am auzit de tratament cu Motilium si Nexium pt bebelusi cu reflux agresiv. La noi nu a fost cazul, din fericire.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Korina, babygimi,multumim de urari la fel si voua !!
Anastasia cum afost la control?
Anyta e frumos,dar e greu!cu adevarat grijile mai mari nu sunt cele din burtica!! Parca nu imi vine sa cred ca a fost in burtica minunea asta mica Se pare ca si noi ne am ales cu colici, tot asa program de noapte pana pe la vreo 12, si mai nou si ziua e maraici i am luat espumisan dar in seara asta a refuzat sa l inghita
Fetelor ce e cu linistea asta? Faceti pregatiri pt bebei? |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Eileen wrote:Korina, babygimi,multumim de urari la fel si voua !! Anastasia cum afost la control? Anyta e frumos,dar e greu!cu adevarat grijile mai mari nu sunt cele din burtica!! Parca nu imi vine sa cred ca a fost in burtica minunea asta mica Se pare ca si noi ne am ales cu colici, tot asa program de noapte pana pe la vreo 12, si mai nou si ziua e maraici i am luat espumisan dar in seara asta a refuzat sa l inghita Fetelor ce e cu linistea asta? Faceti pregatiri pt bebei? La noi a func?ionat foarte bine infacol si protectis. |
|
| Eileen asa e ..e destul de liniste pe aici..eu astept sa treaca timpul sa merg vinerea viitoare sa vad bebelusa!Ea e bine,e activa!Eu nu prea am fost bine ieri,ceva m-a deranjat la stomac,apoi cateva ore m-a durut foarte tare,am vomitat..am sunat dr si mi-a spus sa iau Maalox sirop.Intr-adevar m-a ajutat!!Apoi m-a chinuit o durere de spate si picioare toata noaptea.Am adormit cu chiu cu vai,dar am fost agitata si eu si printesa mica.Azi a adormit si ea ceva pe timpul zilei..acum suntem bine,am papat bine! |
|
| Fetelor voi ati folosit vreun unguent pt durerile de spate in sarcina?Sper sa nu ma ia in fiecare seara..o sa intreb si dr sapt viitoare.. |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| korina wrote:Eileen asa e ..e destul de liniste pe aici..eu astept sa treaca timpul sa merg vinerea viitoare sa vad bebelusa!Ea e bine,e activa!Eu nu prea am fost bine ieri,ceva m-a deranjat la stomac,apoi cateva ore m-a durut foarte tare,am vomitat..am sunat dr si mi-a spus sa iau Maalox sirop.Intr-adevar m-a ajutat!!Apoi m-a chinuit o durere de spate si picioare toata noaptea.Am adormit cu chiu cu vai,dar am fost agitata si eu si printesa mica.Azi a adormit si ea ceva pe timpul zilei..acum suntem bine,am papat bine! Offf si pe mine ma dor picioarele de nu pot noaptea sa dorm, spatele ma doare mai putin...si mie imi e teama sa folosesc unguiente....dar ma dau cu spirt inainte de culcare si ma simt mai bine...am picioarele unflate rau la glezne si ma dor talpile...ziua nu am nimic dar noapte nu imi gasesc locul!! |
|
| Lili Eu wrote: Offf si pe mine ma dor picioarele de nu pot noaptea sa dorm, spatele ma doare mai putin...si mie imi e teama sa folosesc unguiente....dar ma dau cu spirt inainte de culcare si ma simt mai bine...am picioarele unflate rau la glezne si ma dor talpile...ziua nu am nimic dar noapte nu imi gasesc locul!! Lili eu nu am probleme cu picioarele umflate..am la solduri..am fost diagnosticata acum 2 ani cu artrita la solduri(nu prea am lichid la articulatii) si de aici si durerile de picioare..simt durerile pe os pana la genunchi..iar de spate mai mult de la statul in pat..pana seara trecuta nu m-au deranjat foarte tare,adica ma dureau,dar nu asa sa nu pot dormi deloc..imi mai schimbam pozitia si era mai bine,dar noaptea trecuta nu am dormit mai deloc.. |
|
| korina wrote:Lili eu nu am probleme cu picioarele umflate..am la solduri..am fost diagnosticata acum 2 ani cu artrita la solduri(nu prea am lichid la articulatii) si de aici si durerile de picioare..simt durerile pe os pana la genunchi..iar de spate mai mult de la statul in pat..pana seara trecuta nu m-au deranjat foarte tare,adica ma dureau,dar nu asa sa nu pot dormi deloc..imi mai schimbam pozitia si era mai bine,dar noaptea trecuta nu am dormit mai deloc.. ufff te inteleg stiu ca e rau si eu nu mai suport sa stau in pat zilele trecute am facut treaba prun casa m-am apucat de curatenie generala asa incet si am facut ce am putut sa nu fac prea mult efort ce nu am putut facea al meu...si eri am fost la dr si ma certat ca sa lasat sarcina jos si ca am noroc ca am colul lung si inchis ca altfel riscam sa nasc prematur si acum am repaus total la pat sa se urce bebe sus si sincer nu mai suport ma dor toate oasele de la pat.....pe mine ma dor rau pulpele si talpile si sunt si unflate...pana si mainile le am unflate nu mai pot sa port verigheta... incearca sa incalzesti un pic de spirt si date pe unde te doare si pe mine iarna trecuta ma durut un sold cu tot cu picior si imi trecea cand ma dadeam... |
|
| Nu cred ca are efect spirtul la mine..eu ma dadeam cu gel pt sportivi..doar cu el imi trecea..dar nu am voie cu el acum.Incearca sa nu mai faci nimic pt ca apoi faci rau la bebe..la mine a venit mama soacra si ma ajuta..ca de 4 luni facea sotul tot in casa..mancare,curatenie plus serviciu .eu nu am avut voie sa fac nimic,doar sa stau in pat.Dar atata timp cat bebelina e bine nu ma plang de nimic..trecem noi si peste asta!! |
|
| korina wrote:Nu cred ca are efect spirtul la mine..eu ma dadeam cu gel pt sportivi..doar cu el imi trecea..dar nu am voie cu el acum.Incearca sa nu mai faci nimic pt ca apoi faci rau la bebe..la mine a venit mama soacra si ma ajuta..ca de 4 luni facea sotul tot in casa..mancare,curatenie plus serviciu .eu nu am avut voie sa fac nimic,doar sa stau in pat.Dar atata timp cat bebelina e bine nu ma plang de nimic..trecem noi si peste asta!! E bine ca poti sa stai....un nu prea am avut astampar am si gatit ca nu mi se pare eu efort foarte mare sa tai zarzavat stand pe scaun si sa amestec in oala...sau am mai facut ordine pin casa..... si asa rot nu mai pot ma dor oasele dar sa stau zi si noapte doar in pat o iau razna... |
|
|