Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Eileen wrote:La 18.00 a venit minunea noastra mica Natalia , 3400gr, cezariana. Suntem bine, o sa revin. Iuhuuuuu!!!!! bravo mamy... felicitari sa va dea DD sanatate asteptam si detalii... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Eileen wrote:La 18.00 a venit minunea noastra mica Natalia , 3400gr, cezariana. Suntem bine, o sa revin. Felicitari !!! Sa va traiasca minunea sa va bucurati de ea !!! |
|
| anasstasia wrote:Trebuia, insa nu am mai mers acolo pentru ca am inteles ca la doctorul ales de mine asteptau cohorte de mamicute si nu pot sa stau cateva ore decat daca ma intind pe jos. Asa ca am mers unde am facut morfologia de 22 saptamani, adica la Polisano. Am fost multumita. Si eu voi merge tot la dr de la Polisano ! Eu am mai facut eco la el si in spital ! Pup |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari Eileen!!Sa va bucure viata printesa mica,sa fie sanatoasa,mancacioasa si cuminte!!Iar tie mami recuperare cat mai usoara!!! |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Eileen wrote:La 18.00 a venit minunea noastra mica Natalia , 3400gr, cezariana. Suntem bine, o sa revin.
Felicitari Bine ai venit pe lume Natalia!!! |
|
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Eileen, felicitari si sa fii sanatoase alaturi de ingerasul tau abia venit in lume! Sa ai laptic, sa fie mancacios si sanatos! Asteptam poze dupa ce te recuperezi. Acum, te lasam sa-ti revi |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Eileen wrote:La 18.00 a venit minunea noastra mica Natalia , 3400gr, cezariana. Suntem bine, o sa revin. Felicitari!!! Sa va traiasca!!! |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| ingrig wrote: Mihaela ma bucur ca bebe e bine ! Eu merg marti la dr sa-mi faca eco si analize ! Eco pe care l-am facut luni a fost la medicul de fam si nu este experta dar se pricepe acolo a zis ca bebelina are 1100 kg ! La eco de marti o sa-mi masoare si colul care era la morfo de 22 de sapt 2.9 si doc a zis sa stau mai mult in pat ! Cu greu reusesc sa stau in pat dar incerc de cand vin de la seviciu sa stau intinsa ( mai si conduc ) in rest iau nospa ! Am facut tesul de toleranta la glucoza sapt trecuta !!! Acum mi-a aparut cred un herpes la gura nu stiu ce este ! Pup
Ingrig..ce valori ti-au iesit la testul de toleranta?
Acum sunt si eu la synevo sa il fac..dar cand mi-a luat din deget prima data parca era 95..si valoarea de cutoff e 92 :((.
De baut apa cu glucoza nu a fost greu..acum vreo 10 min m-a luat o ameteala de am zis ca daca nu ies putin afara lesin..
Sper sa iasa bine celelalte doua valori..dar din cate am citit daca o singura valoare e peste cele de referinta..se pune diagnosticul asta :(..offf..
Fetele care au mai facut acest test..a fost ok la voi?.mi-e cam ciuda daca ma pricopsesc cu asta sincer. Adevarul e ca am avut o pofta de dulce in ultima perioada..dar nu mi s-a parut ceva iesit din comun..:(. |
|
| Eileen wrote:La 18.00 a venit minunea noastra mica Natalia , 3400gr, cezariana. Suntem bine, o sa revin.
Eileen felicitari!! Sa va traiasca minunea si tie recuperare cat mai usoara si laptic din plin pt bebe!
Asteptam povestioara cand se mai aseaza lucrurile..stii ca pe mine ma intereseaza in mod special nasterea la Cuza :D |
|
| Mihaela1234 wrote:
Ingrig..ce valori ti-au iesit la testul de toleranta?
Acum sunt si eu la synevo sa il fac..dar cand mi-a luat din deget prima data parca era 95..si valoarea de cutoff e 92 :((.
De baut apa cu glucoza nu a fost greu..acum vreo 10 min m-a luat o ameteala de am zis ca daca nu ies putin afara lesin..
Sper sa iasa bine celelalte doua valori..dar din cate am citit daca o singura valoare e peste cele de referinta..se pune diagnosticul asta :(..offf..
Fetele care au mai facut acest test..a fost ok la voi?.mi-e cam ciuda daca ma pricopsesc cu asta sincer. Adevarul e ca am avut o pofta de dulce in ultima perioada..dar nu mi s-a parut ceva iesit din comun..:(.
Mihaela mie la prima proba mi-a iesit 89-referinta70-110 a doua 149- referinta 70-180 a treia 127-referinta70-155 ! Deci sunt in grafic ! Nu cred ca a ta este mare ! Stai linistita ! Pup |
|
| ingrig wrote: Mihaela mie la prima proba mi-a iesit 89-referinta70-110 a doua 149- referinta 70-180 a treia 127-referinta70-155 ! Deci sunt in grafic ! Nu cred ca a ta este mare ! Stai linistita ! Pup
Multumesc de raspuns ingrig..sper sa fie ok :). Nu e ca si cum mai pot face ceva acum.
Tu la ce laborator ai facut?
Oricum..doctorita mi-a zis de la control sa incerc sa pacalesc pofta de dulce cu altceva..gen fructe :D. Important e ca i-am zis sotului de asta si el o sa aiba grija..e foarte protectiv cu bebele..imi zice sa ma culc ca sa doarma si bebele(desi i-am zis ca nu are treaba ..el doarme cand vrea)...si nu ma lasa deloc sa pun gura pe cafea :)) |
|
| Mihaela1234 wrote:
Multumesc de raspuns ingrig..sper sa fie ok :). Nu e ca si cum mai pot face ceva acum.
Tu la ce laborator ai facut?
Oricum..doctorita mi-a zis de la control sa incerc sa pacalesc pofta de dulce cu altceva..gen fructe :D. Important e ca i-am zis sotului de asta si el o sa aiba grija..e foarte protectiv cu bebele..imi zice sa ma culc ca sa doarma si bebele(desi i-am zis ca nu are treaba ..el doarme cand vrea)...si nu ma lasa deloc sa pun gura pe cafea :))
Eu am facut la Clinica AIS ! |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Mihaela1234 wrote: Fetele care au mai facut acest test..a fost ok la voi?.mi-e cam ciuda daca ma pricopsesc cu asta sincer. Adevarul e ca am avut o pofta de dulce in ultima perioada..dar nu mi s-a parut ceva iesit din comun..:(.
Da, eu am avut glicemia dupa o ora mai mare decat intervalul respectiv, iar doc ginecolog m-a trimis la medic diabetolog.
Spre norocul meu, nu a fost valoarea mare, iar diabetologul mi-a spus sa am grija la alimentatie (deci nu a fost nevoie de insulina): fara carbohidrati (aici m-a terminat, ca mancam cartofi in disperare), fara dulciuri in exces (dar o ciocolatica pe zi mi-a permis) eventual fructe, dar nu exagerat. Ca de exemplu, atunci aparusera ciresele si azis sa mananc un pumn de cirese pe zi, nu un kg. Deci am avut mare grija la alimentatie, zaharurile se iau si din alte alimente, nu doar din dulciuri.
De stresata ce eram, mi-am luat si un glucometru si imi verificam glicemia dupa fiecare masa (desi diabetologul a zis ca nu e nevoie, datorita valorilor mici). Dar dupa cateva saptamani de intepat zilnic de cateva ori/zi, am renuntat la sfatul medicului ginecolog, care a zis ca sunt ok cu regimul alimentar, iar valorile erau bune de fiecare data. Iar dc nu e nevoie de insulina, atunci nu mai era nevoie sa ma intep, ca mai mult rau imi fac asa.
Cred ca cel mai bine este sa vezi si un diabetolog, poate iti recomanda medicul tau pe cineva de incredere. |
|
| BabyGimi wrote:
Da, eu am avut glicemia dupa o ora mai mare decat intervalul respectiv, iar doc ginecolog m-a trimis la medic diabetolog.
Spre norocul meu, nu a fost valoarea mare, iar diabetologul mi-a spus sa am grija la alimentatie (deci nu a fost nevoie de insulina): fara carbohidrati (aici m-a terminat, ca mancam cartofi in disperare), fara dulciuri in exces (dar o ciocolatica pe zi mi-a permis) eventual fructe, dar nu exagerat. Ca de exemplu, atunci aparusera ciresele si azis sa mananc un pumn de cirese pe zi, nu un kg. Deci am avut mare grija la alimentatie, zaharurile se iau si din alte alimente, nu doar din dulciuri.
De stresata ce eram, mi-am luat si un glucometru si imi verificam glicemia dupa fiecare masa (desi diabetologul a zis ca nu e nevoie, datorita valorilor mici). Dar dupa cateva saptamani de intepat zilnic de cateva ori/zi, am renuntat la sfatul medicului ginecolog, care a zis ca sunt ok cu regimul alimentar, iar valorile erau bune de fiecare data. Iar dc nu e nevoie de insulina, atunci nu mai era nevoie sa ma intep, ca mai mult rau imi fac asa.
Cred ca cel mai bine este sa vezi si un diabetolog, poate iti recomanda medicul tau pe cineva de incredere.
Multumesc :). O sa am grija si eu la alimentatie..trebuie musai..Eu sincer sunt si cam stresata..La serivci mai am 2 sapt (in care am program de 6 ore) la dispozitie sa invat coleaga noua (a venit sapt trecuta) ce eu am facut in 4 ani :D..si culmea..ea mi-a zis zilele astea ca ii place ca sunt calma..dar sincer am zis ca nu are rost sa o iau tare si sa o agit sau sa o sperii..ca pana la urma nu are ea nici o vina ca a angajat-o asa tarziu. O sa se descurce sefa mea ca nu are de ales.
Apoi mai e treaba cu apartamentul..unde ma streseaza sotul la maxim..
Astept intai sa vad rezultatele si apoi vad ce imi zice medicul. Edit: Pana acum mi-au venit rezultatele la hemograma..data trecuta numai hematocritul nu era in limite..acum e scazuta si hemoglobina..si limfocitele. Am luat fier (asa mi-a recomandat data trecuta dupa ce a vazut analizele)..insa recunosc ca nu ma tineam de el in fiecare zi..E posibil si sa nu se fi asimilat bine? E usor mai crescuta valoare aca data trecuta..dar tot mica..
Mai astept urocultura..examenul de urina..toleranta la glucoza si toxoplasma,,care o fac lunar oricum.
|
|
| ingrig wrote: Eu am facut la Clinica AIS !
Multumesc de raspuns. Eu am facut la Synevo. |
|
|