Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
florinamaria
Scris: Tuesday, October 11, 2016 3:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
Anelise wrote:

Am rezolvat. pupici

Bun venit noilor burtici! coeur

Multumim!
Anelise
Scris: Tuesday, October 11, 2016 3:23 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
iloveyou iloveyou iloveyou
roxinthya
Scris: Tuesday, October 11, 2016 3:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Buna , cred ca si emanicole!
korina
Scris: Tuesday, October 11, 2016 3:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Anelise wrote:

Am rezolvat. pupici

Bun venit noilor burtici! coeur

Multumim!!hearts
Eileen
Scris: Tuesday, October 11, 2016 5:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Roxana_mami wrote:
Hey viitoare mamici, pentru 2 zile sunt cateva reduceri la Emag, mai exact in perioada 11-13, au preturi interesante inclusiv la Pampers. Eu mai pot astepta pana la Black Friday, dar am vazut ca sunt cateva viitoare burtici mai aproape de termen. Spor la cumparaturi

Si eu sa scrisesem dimineata la vechea casuta. Eu mi am luat de pe emag pampers nr 2cutie de 144cand nu erau super mega hyper reduceri anuntate cu surle si trambite si am dat 89leialcool hohot mai ieftine decat acum.
Noi ne am gasit lenjerie azi, ne am luat Set complet pana la urma,desi nu aveam nevoie de tot dar... atasez pozicile. O sa mi iau cearceafuri separate de schimb cand mai mergem la cumparaturi si gata.
Scuze de calitatea pozelor dar daca stau sa le fac cu camera le as pune dupa ce nasc probabilhohot

Eileen attached the following image(s):
received_559012707624552.jpegreceived_559030877622735.jpegreceived_559030874289402.jpegreceived_559012697624553.jpegreceived_559012704291219.jpeg

Lili Eu
Scris: Tuesday, October 11, 2016 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eileen wrote:

Si eu sa scrisesem dimineata la vechea casuta. Eu mi am luat de pe emag pampers nr 2cutie de 144cand nu erau super mega hyper reduceri anuntate cu surle si trambite si am dat 89leialcool hohot mai ieftine decat acum.
Noi ne am gasit lenjerie azi, ne am luat Set complet pana la urma,desi nu aveam nevoie de tot dar... atasez pozicile. O sa mi iau cearceafuri separate de schimb cand mai mergem la cumparaturi si gata.
Scuze de calitatea pozelor dar daca stau sa le fac cu camera le as pune dupa ce nasc probabilhohot
Mamy sunt potrivite ptr o printesica!!!!Bravoo computerlove
Eileen
Scris: Tuesday, October 11, 2016 5:29 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Mamy sunt potrivite ptr o printesica!!!!Bravoo computerlove

computerlove computerlove iloveyou
Da pai ne a placut f mult la amandoi si parca de acu nu vreau sa ma umplu de "printese" peste tot prin casa.
Lili Eu
Scris: Tuesday, October 11, 2016 5:51 PM
Nivel

Eileen wrote:

computerlove computerlove iloveyou
Da pai ne a placut f mult la amandoi si parca de acu nu vreau sa ma umplu de "printese" peste tot prin casa.
pai ai o printesa nu cred ca mai e nevoie si de alte printese pictate Lol iloveyou
Mihaela1234
Scris: Tuesday, October 11, 2016 6:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Eileen wrote:

Superba lenjeriacoeur Ai zis cumva de unde ai luat-o si nu am fost pe faza?ras

wow..incet incet te apropii de finish..eu nu am luat nimic inca pentru bebe :D

M-am intors de la morfologie, aveam programare la 2 si cand am ajuns erau deja 5 burtici inaintea mea care asteptau..se pare ca a ajuns tarziu doctorul.Am intrat la 4:30.Sotul meu era un pachet de nervi dar spre final s-a mai linistit..

Mogaldeata noastra e bine,,are 570 de grame si tot baietel a ramas..Sincer..eram cam paranoica ca nu il vazusem de mult..si mi se parea ca in ultima perioada nu mi-a mai crescut burtica..dar m-am linistit ..

Pare un suparici :D..o maimutica mica, Are buzele sotului..sper macar ochii sa ii ia de la mine :))

Mihaela1234 attached the following image(s):
untitled.png

Lili Eu
Scris: Tuesday, October 11, 2016 6:24 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Superba lenjeriacoeur Ai zis cumva de unde ai luat-o si nu am fost pe faza?ras

wow..incet incet te apropii de finish..eu nu am luat nimic inca pentru bebe :D

M-am intors de la morfologie, aveam programare la 2 si cand am ajuns erau deja 5 burtici inaintea mea care asteptau..se pare ca a ajuns tarziu doctorul.Am intrat la 4:30.Sotul meu era un pachet de nervi dar spre final s-a mai linistit..

Mogaldeata noastra e bine,,are 570 de grame si tot baietel a ramas..Sincer..eram cam paranoica ca nu il vazusem de mult..si mi se parea ca in ultima perioada nu mi-a mai crescut burtica..dar m-am linistit ..

Pare un suparici :D..o maimutica mica, Are buzele sotului..sper macar ochii sa ii ia de la mine :))
e o frumusete de cocosel ras pai e serios doar e un mic barbatel in devenire..... newclap computerlove offff si eu astept cu nerabdare sa ii vad fatuca la bebelinu meu Hilar
Mihaela1234
Scris: Tuesday, October 11, 2016 7:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Lili Eu wrote:
e o frumusete de cocosel ras pai e serios doar e un mic barbatel in devenire..... newclap computerlove offff si eu astept cu nerabdare sa ii vad fatuca la bebelinu meu Hilar

Multumesccoeur Toti bebeii sunt frumusei..adica eu nu am avzut niciodata o ecografie 3d in care bebe sa mi se para urat.

Dar cand il vezi pe al tau...te topesti..coeur Ai sa vezi acusi..
Lili Eu
Scris: Tuesday, October 11, 2016 7:04 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Multumesccoeur Toti bebeii sunt frumusei..adica eu nu am avzut niciodata o ecografie 3d in care bebe sa mi se para urat.

Dar cand il vezi pe al tau...te topesti..coeur Ai sa vezi acusi..
Da, mai am un pic!! Cheek Kiss
Eileen
Scris: Tuesday, October 11, 2016 7:30 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
pai ai o printesa nu cred ca mai e nevoie si de alte printese pictate Lol iloveyou

Aoleuuuu ca mare dreptate mai ai computerlove

Mihaela,ce flacau serios ailove si noi ne am topit dupa pozica la 3d. Cu greu s-a lasat s-o vedem, abia la 33sapt am o poza cu fata ei coeur
Important e ca e sanatos,totul e ok,de acu te mai linistesti. Asa e la un timp ,cand nu ii vedem parca ni se pare cate ceva dubios alcool
Eu uneori ma sperii cand se misca prea mult si prea tare ras hohot
Lenjeria am luat-o de la Ana confort
Lili Eu
Scris: Tuesday, October 11, 2016 9:17 PM
Nivel

Anyta!!!! cum te mai simti? ce face bebelina a papat titi? hearts
florinamaria
Scris: Wednesday, October 12, 2016 7:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
Neata, pe unele dintre voi va stiu de la aspirici, pe unele nu va cunosc,inca. Va urez tuturor sarcini usoare si bebelusi sanatosi, la termen. Cheek Kiss
Eu am astazi morfologia de trim.1, am emotii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.