Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
NicoN
Scris: Friday, November 11, 2016 4:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Eilen te astept cu vesti!!! computerlove computerlove doamne ajuta!love Cheek Kiss
Mihaela1234
Scris: Friday, November 11, 2016 4:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
ingrig wrote:
Mihaela ce ai facut la eco?

Ingrig..multumesc de intrebare..acum veneam cu vestile.

Bebe e maricel..ecografic are 28 de sapt si o zi :D. Si eu am dupa um 26 de sapt si 6 zile..Are 1116 grame..:D..Deci in 4 sapt s-a dublat :D. Nu a vrut sa isi arate fata..si-a intors capul cu spatele la noi:D..

Mi-a zis doctorita sa nu mai iau vitaminele (femibion adica) chiar in fiecare zi..sa le mai raresc putin..si daca mi-e pofta de dulce sa mananc fructe sau o bucatica de cioco neagra..

Mi-a dat sa fac hemoleucograma, sumar urina..urocultura si testul de toleranta la glucoza..ea a zis ca il recomanda preventiv la toate gravidele ei.dar la mine si din cauza ca e bebe mai mare il recomanda..Am auzit ca e cam aiurea..dar rau nu are ce sa faca..asa ca ma supun..

Asta e oare : https://www.synevo.ro/test-de-toleranta-la-glucoza-per-os-75g/ Daca e doar 45 de lei toata treaba ..e ok.

Partea proasta e colul meu..l-a verificat si endovaginal..si pe burtica..si cu valvele..speram sa scap de endo dar asta e..Are doar 2,8 cm..si a zis ca e cam mic..:( Nu e sub pragul limita..dar nici departe..M-a pus sa iau utrogestan de 3 ori pe zi si no spa forte si sa evit sa stau in picioare sau pe scaun mult..asta pentru 2 sapt si apoi ne vedem iar sa vedem cum stam. Adevarul e ca la servici stau mult pe scaun, am trecut la 6 ore dar nu prea imi iese sa stau numai atat..si am si colega noua careia trebuie sa ii arat sarcinile mele...si mai am exat 2 sapt si 2 zile de munca pana ce intru in concediu...altfel ceream macar o sapt medical sa mai stau relaxata.

Si adevarul e ca si dupa servici eram prin oras umland dupa electrocasnice...dat comanda mobila etc..

M-aintrebat daca m-a durut burta..sincer o singura data am simtit un disconfort asa la burtica dar dupa o discutie mai aprinsa cu sotul..si am zis ca poate de asta..Nah..Acum stau in pat intinsa..Sper sa imi creasca..ca daca caut pe google col scurt imi apare cerclaj..si nu as vrea sa se ajunga la asta.

Deci in concluzie ne asemanam si la asta..si bebe de 1100 de grmae..deci si al tau e mai mare ecografic, nu ?:D Pt col ti-a recomandat numai odihna la pat?
ingrig
Scris: Friday, November 11, 2016 5:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Mihaela1234 wrote:

Ingrig..multumesc de intrebare..acum veneam cu vestile.

Bebe e maricel..ecografic are 28 de sapt si o zi :D. Si eu am dupa um 26 de sapt si 6 zile..Are 1116 grame..:D..Deci in 4 sapt s-a dublat :D. Nu a vrut sa isi arate fata..si-a intors capul cu spatele la noi:D..

Mi-a zis doctorita sa nu mai iau vitaminele (femibion adica) chiar in fiecare zi..sa le mai raresc putin..si daca mi-e pofta de dulce sa mananc fructe sau o bucatica de cioco neagra..

Mi-a dat sa fac hemoleucograma, sumar urina..urocultura si testul de toleranta la glucoza..ea a zis ca il recomanda preventiv la toate gravidele ei.dar la mine si din cauza ca e bebe mai mare il recomanda..Am auzit ca e cam aiurea..dar rau nu are ce sa faca..asa ca ma supun..

Asta e oare : https://www.synevo.ro/test-de-toleranta-la-glucoza-per-os-75g/ Daca e doar 45 de lei toata treaba ..e ok.

Partea proasta e colul meu..l-a verificat si endovaginal..si pe burtica..si cu valvele..speram sa scap de endo dar asta e..Are doar 2,8 cm..si a zis ca e cam mic..:( Nu e sub pragul limita..dar nici departe..M-a pus sa iau utrogestan de 3 ori pe zi si no spa forte si sa evit sa stau in picioare sau pe scaun mult..asta pentru 2 sapt si apoi ne vedem iar sa vedem cum stam. Adevarul e ca la servici stau mult pe scaun, am trecut la 6 ore dar nu prea imi iese sa stau numai atat..si am si colega noua careia trebuie sa ii arat sarcinile mele...si mai am exat 2 sapt si 2 zile de munca pana ce intru in concediu...altfel ceream macar o sapt medical sa mai stau relaxata.

Si adevarul e ca si dupa servici eram prin oras umland dupa electrocasnice...dat comanda mobila etc..

M-aintrebat daca m-a durut burta..sincer o singura data am simtit un disconfort asa la burtica dar dupa o discutie mai aprinsa cu sotul..si am zis ca poate de asta..Nah..Acum stau in pat intinsa..Sper sa imi creasca..ca daca caut pe google col scurt imi apare cerclaj..si nu as vrea sa se ajunga la asta.

Deci in concluzie ne asemanam si la asta..si bebe de 1100 de grmae..deci si al tau e mai mare ecografic, nu ?:D Pt col ti-a recomandat numai odihna la pat?
Mihaela ma bucur ca bebe e bine ! Eu merg marti la dr sa-mi faca eco si analize ! Eco pe care l-am facut luni a fost la medicul de fam si nu este experta dar se pricepe acolo a zis ca bebelina are 1100 kg ! La eco de marti o sa-mi masoare si colul care era la morfo de 22 de sapt 2.9 si doc a zis sa stau mai mult in pat ! Cu greu reusesc sa stau in pat dar incerc de cand vin de la seviciu sa stau intinsa ( mai si conduc ) in rest iau nospa ! Am facut tesul de toleranta la glucoza sapt trecuta !!! Acum mi-a aparut cred un herpes la gura nu stiu ce este ! Pup
Eileen
Scris: Friday, November 11, 2016 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Fetelor multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!
Noi inca nu am avut marea intalnire, ma stat intr un stres continuu in asteptare. Au fost f multe urgente in spital si efectiv nu a mai avut cand. Ne a facut eco, suntem bine mersi...si ne a devansat pe maine.
korina
Scris: Friday, November 11, 2016 6:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Eileen wrote:
Noi inca nu am avut marea intalnire, ma stat intr un stres continuu in asteptare. Au fost f multe urgente in spital si efectiv nu a mai avut cand. Ne a facut eco, suntem bine mersi...si ne a devansat pe maine.

Deci mai sta printesica inca o zi la caldurica!!!Iti tinem pumnii pt maine si asteptam vesti!!
NicoN
Scris: Friday, November 11, 2016 8:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Eileen wrote:

Doamne ajuta! Recuperare rapida si bebita sanatoasa!computerlove
Lili Eu
Scris: Friday, November 11, 2016 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eileen wrote:
Stai linistita nu te stresa. o sa vina si momentul mult asteptat! important e sa fiti bine...computerlove
Eileen
Scris: Saturday, November 12, 2016 7:20 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Stai linistita nu te stresa. o sa vina si momentul mult asteptat! important e sa fiti bine...computerlove

Lili, da suntem bine si asta conteaza. Pitica face niste dansuri...ieri le ziceam la fete ca iese ea direct fara a?tepte sa ma mai bage la sala dance
A fost stresant fiindca am asteptat multe ore ca din clipa in clipa sa vina sa ne ia, in rest alta problema nu a fost. Astazi pe la amiaza o sa fie... O sa va dau de veste.coeur coeur
Eileen
Scris: Saturday, November 12, 2016 7:31 AM
Nivel

Fetelor ce de vesti frumoaselove hearts Rox beta este suuperrrryes fff buna valoarea. Bravo!! Nu mai are rost de beta. O sa mergi la inimioara acusica.
Teoftici si tu cu noutati frumoase coeur ma bucur sa aud ca ti a dat pt trombo. E cel mai bine!! Si cel mai prudent. Mihaela ce flacau mare ai si tu, nu te stresa de burtica, ti am mai zis ca spre final infloreste tare repede si frumos.
Sin ce curajoasa estilove bravo tie!! Cu siguranță va fi bine computerlove
Scuze de dublu post dar imi e f greu sa scriu mesaje f lungi pe telefon... Si scuze si de diacritice unde nu am reusit sa le sterg.
computerlove computerlove
Lili Eu
Scris: Saturday, November 12, 2016 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eileen wrote:

Lili, da suntem bine si asta conteaza. Pitica face niste dansuri...ieri le ziceam la fete ca iese ea direct fara a?tepte sa ma mai bage la sala dance
A fost stresant fiindca am asteptat multe ore ca din clipa in clipa sa vina sa ne ia, in rest alta problema nu a fost. Astazi pe la amiaza o sa fie... O sa va dau de veste.coeur coeur
Ma bucur ca sunteti bine! si asteptam vesti cand o sa te simti tu bine...va pup pe amandoua si aveti grija de voi...Buddy1 Cheek Kiss iloveyou computerlove
anasstasia
Scris: Saturday, November 12, 2016 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Eileen, te asteptam cu vesti bune! Pupam buburuza nazdravana!

Mihaela, Ingrig, va felicit pentru bebeii vostrii marisori, insa este obligatoriu sa fiti cuminti si sa stati la pat. Nu e nimic mai important ca minunile din burtica voastra!
ingrig
Scris: Saturday, November 12, 2016 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Anastasia tu unde ai facut morfo de 32 de sapt ? Parca trebuia sa mergi la Regina Maria !
anasstasia
Scris: Saturday, November 12, 2016 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Trebuia, insa nu am mai mers acolo pentru ca am inteles ca la doctorul ales de mine asteptau cohorte de mamicute si nu pot sa stau cateva ore decat daca ma intind pe jos. Asa ca am mers unde am facut morfologia de 22 saptamani, adica la Polisano. Am fost multumita.
Eileen
Scris: Saturday, November 12, 2016 11:36 PM
Nivel

La 18.00 a venit minunea noastra mica Natalia , 3400gr, cezariana.
Suntem bine, o sa revin.
anyta88
Scris: Sunday, November 13, 2016 5:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Eileen wrote:
La 18.00 a venit minunea noastra mica Natalia , 3400gr, cezariana.
Suntem bine, o sa revin.

Felicitari!!!yes
Sa fie sanatoasa si sa ai laptic!!!
Primele 24 ore sunt mai grelle. Apoi incet incet uiti de durerea d la operatie cand trebuie sa te ocupi de bebe
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.