Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Buna gagici, eu vin cu vesti nu tocmai bune. Am dozat beta vineri si era 1050 si apoi am dozat miercuri si a iesit 3690, Deci nu s-a dublat in 48 ore ci in 66 de ore. Panicata, ma gandesc imediat la o sarcina extrauterina, ma programez imediat la medic, sa nu cumva sa puste trompa. Sarcina este in uter, doar ca nu corespunde varstei. Dupa um ar trebui sa fie 6w4d iar dupa eco este 4w3d. Adevarat ca am un ciclu de 35 zile si ovulez foarte tarziu, dar nu este ok diferenta de 2 saptamani va atasez poza cu ecografia. ce parere aveti? Roxanine attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Roxanine wrote:Buna gagici, eu vin cu vesti nu tocmai bune. Am dozat beta vineri si era 1050 si apoi am dozat miercuri si a iesit 3690, Deci nu s-a dublat in 48 ore ci in 66 de ore. Panicata, ma gandesc imediat la o sarcina extrauterina, ma programez imediat la medic, sa nu cumva sa puste trompa. Sarcina este in uter, doar ca nu corespunde varstei. Dupa um ar trebui sa fie 6w4d iar dupa eco este 4w3d. Adevarat ca am un ciclu de 35 zile si ovulez foarte tarziu, dar nu este ok diferenta de 2 saptamani va atasez poza cu ecografia. ce parere aveti? Pai daca se vede sarcina in uter nu are cum sa fie si pe trompa eu zic ca bebe e bine doar ca ai ovulat mai tarziu si poate sa prins si el mai tarziu de uter. eu zic sa te linistesti si sa mai astepti un pic pana la urmatoarea eco... Eu zic ca se vede bine ptr 4 saptamani si 3 zile parca se vede un pic si embrionul? dr ce a zis? la mine asa sa vazut la 5s si 2zle Lili Eu attached the following image(s):
|
|
| Roxanine!!! pai eu acum am vazut ca pe ecografie scrie ca ai 6s zi 4z ? pai intodeauna asa se calculeaza asa. tu ai 6s si 4z de la ultimul cm si si 4 saptamani de la ovulatie. intodeauna sarcina e mai mica cu 2 saptamani. stai linistita eu zic ca e bine... |
|
| Lili Eu wrote:Roxanine!!! pai eu acum am vazut ca pe ecografie scrie ca ai 6s zi 4z ? pai intodeauna asa se calculeaza asa. tu ai 6s si 4z de la ultimul cm si si 4 saptamani de la ovulatie. intodeauna sarcina e mai mica cu 2 saptamani. stai linistita eu zic ca e bine...
Nu Nu, nu asa se calculeaza! iti multumesc ca incerci sa ma linistesti dar a calculat ok |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| E adevarat Lili ca sarcina este mereu mai mica cu 2 saptamani, insa doctorii si aparatele sunt setate sa masoare de la ultimul CM. Deci daca au trecut 6 saptamani de la ultimul CM, se calculeaza ca 6 saptamani are si sarcina. Ideea este ca Roxanine ovuleaza mai tarziu si ma gandesc ca de aici diferenta. Eu zic sa ai rabdare si sa mai astepti inca 10-11 zile sa-i auzi si inimioara. Si atunci totul e clar. |
|
| Roxanine wrote:
Nu Nu, nu asa se calculeaza! iti multumesc ca incerci sa ma linistesti dar a calculat ok
eu asa stiu. dar eu zic ca daca mai astepti cateva zile ii auzi imimioara acum nu ai vazut mare lucru ptr ca ai ovulat tarziu... |
|
| anasstasia wrote:E adevarat Lili ca sarcina este mereu mai mica cu 2 saptamani, insa doctorii si aparatele sunt setate sa masoare de la ultimul CM. Deci daca au trecut 6 saptamani de la ultimul CM, se calculeaza ca 6 saptamani are si sarcina. Ideea este ca Roxanine ovuleaza mai tarziu si ma gandesc ca de aici diferenta. Eu zic sa ai rabdare si sa mai astepti inca 10-11 zile sa-i auzi si inimioara. Si atunci totul e clar.
intr-adevar ovulez mai tarziu, z21 dintr-un ciclu de 35. Insa totusi mi se pare putin 4w la eco, eu am test pozitiv beta de peste 10 zile. Vedem ce o fi o fi..... |
|
| Eileen wrote:Lili Roxanine, nu ma risc deloc,am luat decizia impreuna cu dra mea. Ea a zis ca s ar putea, nu e imposibil dar sunt riscuri. Nu vreau sa risc deloc. Asa a ramas,ne a programat pentru cezariana. Daca ramanea doar o singura data era ok. Te asteptam cu vesti buneeeeee!!! iti tinem pumni sa fie totul bine si iti facem galerie |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Roxanine wrote:Buna gagici, eu vin cu vesti nu tocmai bune. Am dozat beta vineri si era 1050 si apoi am dozat miercuri si a iesit 3690, Deci nu s-a dublat in 48 ore ci in 66 de ore. Panicata, ma gandesc imediat la o sarcina extrauterina, ma programez imediat la medic, sa nu cumva sa puste trompa. Sarcina este in uter, doar ca nu corespunde varstei. Dupa um ar trebui sa fie 6w4d iar dupa eco este 4w3d. Adevarat ca am un ciclu de 35 zile si ovulez foarte tarziu, dar nu este ok diferenta de 2 saptamani va atasez poza cu ecografia. ce parere aveti?
O sa fie bine Rox, se vede ceva in formare. Eu din pacate am avut sarcina cu ou clar ..am trecut printr-un chiuretaj pe 3.11 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Roxanine wrote:Buna gagici, eu vin cu vesti nu tocmai bune. Am dozat beta vineri si era 1050 si apoi am dozat miercuri si a iesit 3690, Deci nu s-a dublat in 48 ore ci in 66 de ore. Panicata, ma gandesc imediat la o sarcina extrauterina, ma programez imediat la medic, sa nu cumva sa puste trompa. Sarcina este in uter, doar ca nu corespunde varstei. Dupa um ar trebui sa fie 6w4d iar dupa eco este 4w3d. Adevarat ca am un ciclu de 35 zile si ovulez foarte tarziu, dar nu este ok diferenta de 2 saptamani va atasez poza cu ecografia. ce parere aveti?
Eu vad sacul gestational si vezicula vitelina in interior. Intai apare vezicula vitelina apoi embrionul. asa ca eu zic ca esti pe drumul cel bun , cu o mica intarziere. Nu cred ca sunt probleme. Iti atasez prima noastra eco. ElenaD94 attached the following image(s):
|
|
| emanicole wrote:O sa fie bine Rox, se vede ceva in formare. Eu din pacate am avut sarcina cu ou clar ..am trecut printr-un chiuretaj pe 3.11
Ema, imi pare atat de rau. Sper sa treci repede peste si sa revii cu forte noi. Iti multumesc ca ma sustii, insa eu nu vad mare lucru in ecografia asta. Nu am fost la medicul meu, al meu e plecat din romania si am mers la cine am prins liber. Ori nu a masurat bine, ori ceva scartaie. Dupa cunostintele mele sacul meu nu arata deloc a 4saptamani, mai degeaba a 5. Se fac 2-3 masuratori, din diferite unghiuri si se face media, iar mie doamna mi-a masurat doar pe lungimea scurta. Nici beta nu se potriveste cu 4w, mai degraba cu 5. Acum 2 saptamani mi-am facut pe azi o programare la un medic recomandat de doctorul cu care am nascut. Am zis cu sotul sa nu anulam programarea si sa vedem o alta parere. Te pup ema si te imbratisez! Si pe Stefan! |
|
| ElenaD94 wrote:
Eu vad sacul gestational si vezicula vitelina in interior. Intai apare vezicula vitelina apoi embrionul. asa ca eu zic ca esti pe drumul cel bun , cu o mica intarziere. Nu cred ca sunt probleme. Iti atasez prima noastra eco.
Ceva se vede in sac insa nu se vede clar ca e vezicula vitelina. Doamna de la eco nu a avut bunavoina sa mareasca imaginea, sa dea zoom. A spus scurt sa vin peste o saptamana ca totul e ok. Cam rece personalitate are. Azi merg la un alt medic, aveam demult facuta programarea. De oligofrena de ieri sa nu mai aud. |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Roxanine wrote:Ema, imi pare atat de rau. Sper sa treci repede peste si sa revii cu forte noi. Iti multumesc ca ma sustii, insa eu nu vad mare lucru in ecografia asta. Nu am fost la medicul meu, al meu e plecat din romania si am mers la cine am prins liber. Ori nu a masurat bine, ori ceva scartaie. Dupa cunostintele mele sacul meu nu arata deloc a 4saptamani, mai degeaba a 5. Se fac 2-3 masuratori, din diferite unghiuri si se face media, iar mie doamna mi-a masurat doar pe lungimea scurta. Nici beta nu se potriveste cu 4w, mai degraba cu 5. Acum 2 saptamani mi-am facut pe azi o programare la un medic recomandat de doctorul cu care am nascut. Am zis cu sotul sa nu anulam programarea si sa vedem o alta parere. Te pup ema si te imbratisez! Si pe Stefan!
Multumim Rox, si noi va pupam !! Astept vesti de la tine astazi, o sa fie bine! Eu in ianuarie incerc iar, se pare ca in ianuarie concep copiii perfecti eu( stefanut e proiectat in ianuarie ) |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ema imi pare tare rau... Si la mine prima a fost cu ou clar. Nu s s dezvoltat embrionul Sper sa treci ok peste, tu esti o luptatoare. Roxanine, e ok sa te duci la alt medic. Mergi si vezi mai bine. E sarcina mititica, o sa apara si embrionul Noi suntem in spital, nu stiu maine cand avem. Am dormit f prost aseara, iar acum in timpul zilei nu pot dormi. Sper sa recuperez la noapte sa nu ma gaseasca pitica obosita. O sa revin cu vesti |
|
| Am fost la medicul nr2. Se vede vezicula Roxanine attached the following image(s):
|
|
|