Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Roxanine wrote:Din experienta iti spun ca marimea 62 si 68 sunt cam maricele pentru nou nascuti. Al meu a avut la nastere 57 cm, printre cei mai maricel din maternitate si nu ii venea marimea 62. Exista marimea 50 sau 56. Pentru primele saptamani puteti lua cateva bucati micute, nu multe pentru ca cresc repede. Dar daca totusi nu gasesti, e ok si 62, doar ca va trebui sa indoi la maneci si va fi putin largut.  Te pup Da asta am vazut si eu ca sunt mari, dar am luat un set. nu am luat 2 marimi o singura marime.si pe body scrie ca e marimea 62-68 si merge de la 2 luni la 6 luni asa scrie la gat la body. dar se vede cu ochiul liber ca sunt mari. dar am luat ca am zis ca el creste si nu strica sa fie acolo, o sa caut si mai micute sa ii cumpar.. |
|

| Eileen wrote:Mihaela,la muuulti ani! Sa fii sanstoasa si tu si bb mic Eu nu mi am batut capul cu arterele,daca dra a zis la morfo si n rest ca e ok. Noi am venit de la eco,pitica e sus, colul inchis,nu are chef sa iasa repede,numai ca si a mai pus un rand de perle in jurul gatului,avem dubla circulara...deci ne a programat pt cezariana. S ar putea si natural si in caz de ceva sa se intervina cu cezariana dar asta inseamna sa merg un pic la risc cu viata piticutei ceea ce e clar ca nu vreau. Joi dimi mergem la analizele pt operatie. Avem 3300gr Eu zic sa faci cezariana sa inlaturi orice risc....si asteptam vesti bune vineri..... |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Lili Eu wrote: Da asta am vazut si eu ca sunt mari, dar am luat un set. nu am luat 2 marimi o singura marime.si pe body scrie ca e marimea 62-68 si merge de la 2 luni la 6 luni asa scrie la gat la body. dar se vede cu ochiul liber ca sunt mari. dar am luat ca am zis ca el creste si nu strica sa fie acolo, o sa caut si mai micute sa ii cumpar..
Oricum, sa cumperi mai multe 62-68 decat 50 si 56. Creste atat de repede in primele saptamani, incat daca nu te grabesti sa le speli poate nu mai apuca sa le poarte :) te pup ma bucur ca esti ok!
EILEEN Eu zic sa te mai gandesti la naturala. Se poate si cu dubla circulara, o invarte domnul doctor in asa fel incat sa fie bine.Cel mai bine sa mergi pe mana doctorului, daca el spune nu, atunci nu sa fie. Daca e increzator, poti incerca. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Lili Eu wrote: Da asta am vazut si eu ca sunt mari, dar am luat un set. nu am luat 2 marimi o singura marime.si pe body scrie ca e marimea 62-68 si merge de la 2 luni la 6 luni asa scrie la gat la body. dar se vede cu ochiul liber ca sunt mari. dar am luat ca am zis ca el creste si nu strica sa fie acolo, o sa caut si mai micute sa ii cumpar..
Fetelor, va dau un pont. Marimea 50 este de la 50 la 56cm. Apoi urmeaza 56 care este de la 56 cm pana la 62. Apoi 62 care este de la 62 pana la 68. Intelegeti ? Deci sunt mari 62-68 pt nou nascut. Eu zic undeva la mijloc ..gen 56. Baietelul meu nu a fost f lung , a avut 52 cm, dar a fost maricel la greutate:3800g. Si nu ii veneau hainutele nr 50 pt ca se luau pe corp si erau micute. Acum are aproape 7 luni, 9 kg, peste 70 cm, este peste curba de crestere din grafic si la greutate si la inaltime, si inca purtam 68 ( cele de la h&m ii vin, depinde f mult si de firma de unde sunt hainutele, difera numerele). Asta ca sa va faceti o idee ce inseamna nr 68 pt nou nascut. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Lili Roxanine, nu ma risc deloc,am luat decizia impreuna cu dra mea. Ea a zis ca s ar putea, nu e imposibil dar sunt riscuri. Nu vreau sa risc deloc. Asa a ramas,ne a programat pentru cezariana. Daca ramanea doar o singura data era ok. |
|

| ElenaD94 wrote:
Fetelor, va dau un pont. Marimea 50 este de la 50 la 56cm. Apoi urmeaza 56 care este de la 56 cm pana la 62. Apoi 62 care este de la 62 pana la 68. Intelegeti ? Deci sunt mari 62-68 pt nou nascut. Eu zic undeva la mijloc ..gen 56. Baietelul meu nu a fost f lung , a avut 52 cm, dar a fost maricel la greutate:3800g. Si nu ii veneau hainutele nr 50 pt ca se luau pe corp si erau micute. Acum are aproape 7 luni, 9 kg, peste 70 cm, este peste curba de crestere din grafic si la greutate si la inaltime, si inca purtam 68 ( cele de la h&m ii vin, depinde f mult si de firma de unde sunt hainutele, difera numerele). Asta ca sa va faceti o idee ce inseamna nr 68 pt nou nascut.
Multumim de sfat!! o sa cumpar si 52 cateva am 56 2 si 62 2 si 2 62-68....si am si 1 de 80 cred ca asta ii este bun la un an... |
|

| Eileen wrote:Lili Roxanine, nu ma risc deloc,am luat decizia impreuna cu dra mea. Ea a zis ca s ar putea, nu e imposibil dar sunt riscuri. Nu vreau sa risc deloc. Asa a ramas,ne a programat pentru cezariana. Daca ramanea doar o singura data era ok.
Daca doctorul spune, asa facem. Cand te-a programat? Inca putin |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Mihaela1234 La multi ani si sa te bucuri in continuare de bebele tau!! Eileen iti zic de acum nastere usoara si recuperare rapida!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Eileen wrote:Mihaela,la muuulti ani! Sa fii sanstoasa si tu si bb mic Eu nu mi am batut capul cu arterele,daca dra a zis la morfo si n rest ca e ok. Noi am venit de la eco,pitica e sus, colul inchis,nu are chef sa iasa repede,numai ca si a mai pus un rand de perle in jurul gatului,avem dubla circulara...deci ne a programat pt cezariana. S ar putea si natural si in caz de ceva sa se intervina cu cezariana dar asta inseamna sa merg un pic la risc cu viata piticutei ceea ce e clar ca nu vreau. Joi dimi mergem la analizele pt operatie. Avem 3300gr
Multumesc Eileen!
Da, m-am calmat si eu cu arterele..cred ca se observa daca nu era ceva ok..
wow..deci s-a "invartit" ceva in burtica de si-a pus "colier". Ce analize se fac inainte de operatie? Noi nu am discutat inca de nastere..cred ca de acum.
Important e sa fie bebe bine, stiu ca natural e cea mai "naturala" metoda..dar in ziua de azi nu m-as risca in cazuri de asta. Nu de asta facem atatea ecografii si controale? Surioara mea mai mica a ramas cu un defect la gurita din cauza ca a avut cordonul in jurul gatului.si nu stiu cum au tras de ea la nasere....acum nu se mai observa ca a crescut..era putin..stramba sa zicem asa. Nu foarte tare..dar daca mama stia de asta sigur facea cezariana. Plus ca au pus-o sa isi tina respiratia sau sa nu mai impinga desi simtea..pt ca era risc sa se sufoce..eu lesinam atunci cred..
Important e sa fie bebe bine..sa ai laptic..wow..ce sentiment frumos....mai ai putin si o strangi la piept
|
|
| ingrig wrote:Mihaela1234 la multi ani !!! Eu , pt ca am o rezistenta pe artera uterina stanga , si asta poate da retard de crestere a-m fost ieri la dr de familie care are si ecograf si a-m vazut pitica care are 1100 kg Ellien sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua !!!
Multumesc Ingrig! M-am linistit..ma gandesc ca daca era ceva din doi doctori imi zicea unul ceva.
Wow..1100 de grame? Oare cam atat are si al meu? Noi suntem cam o zi diferenta. Vineri merg si eu sa il vad :) Iti doresc sa mearga totul bine in continuare! |
|
| korina wrote:Mihaela1234 La multi ani si sa te bucuri in continuare de bebele tau!! Eileen iti zic de acum nastere usoara si recuperare rapida!!
Multumesc Korina! : |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Roxanine wrote:Daca doctorul spune, asa facem. Cand te-a programat?  Inca putin Vineri
Mihaela1234 wrote: Ce analize se fac inainte de operatie? Noi nu am discutat inca de nastere..cred ca de acum.
Mihaela clar ca nu mai riscam daca se poate. Eu am mai facut la 37sapt analize : urina,sange, secretii, in spital. Nu stiu exact care,c a trebuia sa merg sa le iau dar nu am mai fost, ca le a citit dra si a zis ca sunt bune. Acum a scris ex urina, sange, anticoagulant si nu mai inteleg restul Noi de nastere am vb de la 36sapt. Atunci aproape se poate vedea ce si cum. Vezi ca la mine s a schimbat radical totul....la 26 sapt se poate vb doar ipotetic. |
|

Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Eileen, ce frumos! Vineri veti avea marea intalnire! O sa fie bine, sa dea Dumezeu sa te recuperezi repede, sa vina lapticul repede, sa ai un bebe mancacios si sanatos! |
|

| Eileen wrote:Mihaela clar ca nu mai riscam daca se poate. Eu am mai facut la 37sapt analize : urina,sange, secretii, in spital. Nu stiu exact care,c a trebuia sa merg sa le iau dar nu am mai fost, ca le a citit dra si a zis ca sunt bune. Acum a scris ex urina, sange, anticoagulant si nu mai inteleg restul Noi de nastere am vb de la 36sapt. Atunci aproape se poate vedea ce si cum. Vezi ca la mine s a schimbat radical totul....la 26 sapt se poate vb doar ipotetic.
IUHUuuuu!!!! Vineri ne vedem cu printesa ta! asteptam poze
|
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Lili Eu wrote: Multumim de sfat!! o sa cumpar si 52 cateva am 56 2 si 62 2 si 2 62-68....si am si 1 de 80  cred ca asta ii este bun la un an...
Da, depinde si de firma producatoare cum am mai spus... Difera fff mult marimile. App fetelor, eu recomand cu drag hainutele de la Tex ( le gasiti in Carrefour), ori de la Inextenso( le gasiti in Auchan). Cel putin eu body urile le ador. Super material. |
|
|