Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanine
Scris: Monday, November 7, 2016 1:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
Fetelor. Joi mergem la prima ecografie cu bobita noastra. Oare ii vedem inimioara cum bate? As avea 5w6d
Am dozat vineri beta hcg s era 1050 (trebuia sa fie 800 la dublu si a iesit mai mult), semn ca totul e bine.
Lili Eu
Scris: Monday, November 7, 2016 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Roxanine wrote:
Fetelor. Joi mergem la prima ecografie cu bobita noastra. Oare ii vedem inimioara cum bate? As avea 5w6d
Am dozat vineri beta hcg s era 1050 (trebuia sa fie 800 la dublu si a iesit mai mult), semn ca totul e bine.
poate ai noroc sa o auzi nu stiu ce sa zic eu la 6s si 5 zile am fost si am auzit inimioara!!! coeur Bafta!!!! majoreta majoreta majoreta
Lili Eu
Scris: Monday, November 7, 2016 2:26 PM
Nivel

Asa sunt body-urile eu am luat 62-68 ?i scrie pe ele ca sunt bune de la 2-6 luni computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
_20161107_142006.jpg_20161107_142031.jpg

BabyGimi
Scris: Monday, November 7, 2016 6:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
NicoN wrote:

Si ce firma ati ales? Am inteles de la dr ca cele cu depozit in ro sau cipru nu sunt ok

Am ales Cryo-Save, lider european, cu stocarea in Belgia.
De stocare in Romania nu se punea problema, era exclusa din start.
Desi nu a fost un criteriu decisiv, ce mi-a placut la Cryo-Save, printre altele, este ca nu au sarit cu telefoanele agasante, asa cum au facut altii, pe mine treaba asta ma indeparteaza teribil. Urasc vanzarea asta agresiva.
Si, desi dintre toate ofertele primite ei au fost cei mai scumpi (de la Biogenis si Baby Stem-Seracell am mai avut), tot i-am ales, mai ales ca aveau si anumite certificari pe care citisem pe diverse siteuri ca e ok sa le aiba o banca de celule stem. Mi s-au parut cei mai profi si ne-au convins.
Mihaela1234
Scris: Monday, November 7, 2016 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Eileen wrote:
Lili sa creasca mare feciorasul Love
Roxanine, tu ai fost o super extra norocoasa ,as vrea si eu macar jumatate din norocul tau Lol
Fetelor ceea ce conteaza f mult la nasterea naturala este sa ne pastram calmul si sa fim optimiste cum a zis si Roxanine. Este efectiv o chestie medicala panica duce la secretia de adrenalina care inhiba oxitocina, adica cea care e raspunzatoare in travaliu. Teoria e usoara uneori practica ne omoara hohot o sa vad si eu la practica cum trec examenul ca vedeti ca la teorie stau bine Lol hohot Oricum macar incerc....e si asta ceva bun.
Sin, multumesc, sper sa revin in curand cu vesti minunate. Cum o sa nasti ?

Marti avem eco si daca pana atunci nu vine benevol eu am senzatia ca ne opreste in spital oricum ras mai ales ca joi dra mea pleaca pt o zi la Bucuresti si mi a zis ca nu ma lasa sa nasc singura,eventual provoca nasterea pe 9. Acu vedem.... pana acu tot cu emotii sa ajungem la termen si acum parca nu mai iese alcool
Ideea e ca nu am contractii n am nimic....cel putin nu ma doare nimic...
Sonya vrei natural?
Mihaela,cum esti? Cum stai cu pregatirile, cum stati cu casuta ?

Eileen..ce repede mai trece timpul :D. Tot nu da semne bebelina? Succes maine! Wow..cate emotii! :) Sper sa mearga totul bine si sa ai o nastere usoara! Sper sa reusesti sa fii calma si optimista!majoreta

Eu sunt bine..ce sa zic..Am doua picioare ca doua buturgi :(..si sunt de abia in saptamana 26. Incerc sa beau multa apa si sa mananc mai light..dar ma ia cateodata o pofta de ciocolata de numa numa..:(.

Am fost in weekend la soacra-mea si cand m-a vazut a zis ca am burta mica..ca nici nu se vede. Ce m-a enervat e ca din cauza asta sotul meu mi-a zis sa imi fac programare sa vad daca totul e ok..banghead sa mor de nervi nu alta..Mie mi se pare ca e ok..intr-adevar nu prea ma incomodeaza..dar mai am 3 luni..

Oricum am programare vineri la eco..facuta de sapt trecuta..nu pt asta..

Momentan ma impart intre servici..si cumparaturi pt apartament..Am dat comanda de mobila pt living si bucatarie. de canapea...o caruta de bani :D. Ne-am luat frigider, hota, acum ne uitam dupa aragaz si plita..masina de spalat vase si masina de spalat haine..Nu stim daca sa asteptam pana de black friday sau nu..

Mai avem o gramada..speram sa reusim sa ne mutam pana de craciun..Dormitorul nu l-am mobilat inca..si cel pt bebe o sa raman gol momentan..il facem ultimul.
Pt bebe nu avem inca decat 2 body-uri:D. Sa scap de servici si ma pun de cautat serios pt bebe..(patut, carut si alte accesorii)..plus ce e mai important..numele:D. Nu gasim nimic sa ne placa la amandoi :(

M-am intins la vorba...Inca odata succes la control maine si sa auzim numai de binecoeur

Mihaela1234 attached the following image(s):
burtica 1.jpgburtica 2.jpg

Mihaela1234
Scris: Monday, November 7, 2016 8:23 PM
Nivel

Roxanine wrote:

Eu am fost la primul control la 6 saptamani fix si am auzit inimioaracoeur . Deci e posibil majoreta
Mihaela1234
Scris: Monday, November 7, 2016 8:27 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Asa sunt body-urile eu am luat 62-68 ?i scrie pe ele ca sunt bune de la 2-6 luni computerlove

Am vazut si eu ca cea mai mica marime e 62 :D. Atunci de ce au scris in oferta ca au marimi de la 0 luni?:D
Caciulitele si botoseii erau mari.si la body-uri nu am mai gasit decat de fetite..asa de multi baietei o sa fie/sunt?:D.

Nu am luat nimic pt bebe..mi-am luat eu niste fructe :D.
Lili Eu
Scris: Monday, November 7, 2016 9:51 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Eileen..ce repede mai trece timpul :D. Tot nu da semne bebelina? Succes maine! Wow..cate emotii! :) Sper sa mearga totul bine si sa ai o nastere usoara! Sper sa reusesti sa fii calma si optimista!majoreta

Eu sunt bine..ce sa zic..Am doua picioare ca doua buturgi :(..si sunt de abia in saptamana 26. Incerc sa beau multa apa si sa mananc mai light..dar ma ia cateodata o pofta de ciocolata de numa numa..:(.

Am fost in weekend la soacra-mea si cand m-a vazut a zis ca am burta mica..ca nici nu se vede. Ce m-a enervat e ca din cauza asta sotul meu mi-a zis sa imi fac programare sa vad daca totul e ok..banghead sa mor de nervi nu alta..Mie mi se pare ca e ok..intr-adevar nu prea ma incomodeaza..dar mai am 3 luni..

Oricum am programare vineri la eco..facuta de sapt trecuta..nu pt asta..

Momentan ma impart intre servici..si cumparaturi pt apartament..Am dat comanda de mobila pt living si bucatarie. de canapea...o caruta de bani :D. Ne-am luat frigider, hota, acum ne uitam dupa aragaz si plita..masina de spalat vase si masina de spalat haine..Nu stim daca sa asteptam pana de black friday sau nu..

Mai avem o gramada..speram sa reusim sa ne mutam pana de craciun..Dormitorul nu l-am mobilat inca..si cel pt bebe o sa raman gol momentan..il facem ultimul.
Pt bebe nu avem inca decat 2 body-uri:D. Sa scap de servici si ma pun de cautat serios pt bebe..(patut, carut si alte accesorii)..plus ce e mai important..numele:D. Nu gasim nimic sa ne placa la amandoi :(

M-am intins la vorba...Inca odata succes la control maine si sa auzim numai de binecoeur
Stai linistita ca nu e chear asa mica burtica are timp sa creasca mare!!! si mie mi-a zis cineva ca e nica burta...Lol dar la 5 luni eu cred ca e destul....alti imi zic ca e mare si ca a crescut....si tot asa, la morfologie dr a zis ca bebe e mai mare de cat trebuia sa fie lichid este normal cat trebuie...deci nu e mica burtica...Lol de picioare si eu ma plang noaptea cand merg la baie zic ca merg pe bureti nu pe talpi...chear si palmele le simt unflate dr a zis sa renunt la sare....si mie imi e greu cu alesul numelui nu credeam ca poate fi asa de greu..Crazy noi avem 2 nume ptr bebe....daca intre timp nu gasim altele astea o sa ramana noua ne place la amandoi. Mihai Dominic.... coeur computerlove
Eileen
Scris: Monday, November 7, 2016 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela computerlove computerlove multumesc. Si eu îmi doresc tare mult calm si stapanire !! Revin maine cu vesti... tot out kinder suntem... fara vreun semn.
Burtica ta e perfecta love astea mai in varsta au uitat cum e, bebeii cresc f mult in ultimul trimestru,atunci face kabooom balonasul coeur Pe mine si mama ma intreba daca nu e mica burtica si i am zis ca bebe prima data de dezvolta,apoi n ultimul trimestru ia f mult în greutate, ca i se parea ca are si putin în greutate bebe. Si apoi imi dadea dreptate, ca eu stiu mai bine. Chiar si la 33sapt cand aveam 2kg i se parea putin....alcool alcool alcool
Mihaela1234
Scris: Monday, November 7, 2016 10:47 PM
Nivel

Da..din una in alta am inceput sa citesc despre tensiunea pe arterele uterine..
Insa pe foia mea de morfologie trim 2, nu am nici o valoare de IR, doar de IP..sorry1 Si nu stiu daca sunt bune sau nu..Care e diferenta? Tot caut pe net si nu gasesc nimic concret..

Doctorul care mi-a facut morfologia nu a zis nimic de ele..si doctorita mea a zis ca rezultatele sunt ok..totusi.daca mi-a facut ecografie doppler..de ce nu am si valorile de IR trecute? din cate am citit sunt importante..
ingrig
Scris: Tuesday, November 8, 2016 6:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Mihaela1234 la multi ani !!!
Eu , pt ca am o rezistenta pe artera uterina stanga , si asta poate da retard de crestere a-m fost ieri la dr de familie care are si ecograf si a-m vazut pitica care are 1100 kg hearts
Ellien sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua !!! majoreta computerlove
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 8, 2016 9:56 AM
Nivel

Buna fetelor! si La multi ani!!! celor care isi serbeaza ziua azi!!!!Lumanari birthday flowers
Roxanine
Scris: Tuesday, November 8, 2016 10:48 AM
Nivel

Lili Eu wrote:

Din experienta iti spun ca marimea 62 si 68 sunt cam maricele pentru nou nascuti. Al meu a avut la nastere 57 cm, printre cei mai maricel din maternitate si nu ii venea marimea 62. Exista marimea 50 sau 56. Pentru primele saptamani puteti lua cateva bucati micute, nu multe pentru ca cresc repede. Dar daca totusi nu gasesti, e ok si 62, doar ca va trebui sa indoi la maneci si va fi putin largut. Angel Te pup
Eileen
Scris: Tuesday, November 8, 2016 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela,la muuulti ani! Sa fii sanstoasa si tu si bb mic birthday floare3 floare2
Eu nu mi am batut capul cu arterele,daca dra a zis la morfo si n rest ca e ok.

Noi am venit de la eco,pitica e sus, colul inchis,nu are chef sa iasa repede,numai ca si a mai pus un rand de perle in jurul gatului,avem dubla circulara...deci ne a programat pt cezariana. S ar putea si natural si in caz de ceva sa se intervina cu cezariana dar asta inseamna sa merg un pic la risc cu viata piticutei ceea ce e clar ca nu vreau. Joi dimi mergem la analizele pt operatie. Avem 3300gr Love
Roxanine
Scris: Tuesday, November 8, 2016 11:05 AM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Eu am fost la primul control la 6 saptamani fix si am auzit inimioaracoeur . Deci e posibil majoreta

Doamne ajuta sa se vada. Nici nu stiu exact cate saptamani am. Eu nu ma pot lua dupa UM pentru ca ovulez foarte tarziu z21, poate chiar mai mult. Sper sa fie bine. Doamne ajutailoveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.