Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Hehehe una mai gogonata de cat alta, dar sunteti superbeeeeeeeee Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
|
chiar ca ... Hai si tu cu poza gogonici |
|

| am pus mai sus |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Eileen wrote:Dana eu am explicat mai sus, nu este asa cum spui tu. Sunt 126zile, obligatoriu 42dupa nastere. În mod normal ele sunt 63+63 dar se pot compensa intre ele cu conditia sa ramana MINIM 42 dupa! Lili tot ce e posibil  pofte am mai avut asa,dar nimic grav, aveam rabdare sa ajung acasa sau sa cumpar daca imi era a manca de ceva.
Multumesc de raspuns Eileen. Eu as vrea sa beneficiez de toate 126 pentru ca sunt platita mai multisor zilele alea decat in concediu de crestere. :) Mai am si eu pana pe 29 noiembrie si intru in concediu de odihna 14 zile si apoi in prenatal . Saptamana viitoare vine si fata care ma va inlocui.
Eu o sa fiu maare de Craciun..tu o sa il petreci in 3
|
|

| Hehee Lili,si tu esti o gogonica mai mica cat de frumoasa e perioada asta, cum mai ziceau mamicile , greul incepe dupa cele 9luni de sarcina.
Mihaela ce dpn ai? O sa fie frumos si out kinder de Craciun hai sa te vedem si noi |
|

| Eileen wrote:Hehee Lili,si tu esti o gogonica mai mica  cat de frumoasa e perioada asta, cum mai ziceau mamicile , greul incepe dupa cele 9luni de sarcina. Mihaela ce dpn ai? O sa fie frumos si out kinder de Craciun  hai sa te vedem si noi Cred ca va fi greu! e primul puiut nu avem experienta dar invatam noi....va fi frumos... sa iti arat ce am mai mesterit zilele astea... Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Pup burticile si chiriasii scumpi! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| anasstasia wrote:Eu nu am avut pofte pana acum, adica nimic diferit de perioada ante-gravidenie. Pana acum am luat insa 12 kg, sper sa mai iau maxim 4 kg pana la nastere (daca ar fi sa calculez 500 g/saptamana). Gasiti si poza cu burticoasa care face maine 33 de saptamani. Ce burtica frumoasa...dar unde ai pus kg ca nu se vede e doar burtica |
|

| Ce de burtici frumoase! A mea e micuta rau dar va intrec eu mai un pic NicoN attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Eileen sunt bine, mul?umesc de întrebare. Sunt in concediu de odihna, dar parca mai mult lucrez acasa decat la lucru :). Burtica mea tot creste, bebelusa mea e foarte activa, ma apasa tare pe vezica si mai mereu simt nevoia sa merg la baie. E drept, consum si ff multa apa, mai ales noaptea. Fetelor voi ati luat calciu incepand cu sapt 29?mie mi-a recomandat med de fam sa iau 10 zile calciu incepand ci sapt 29.am tot stat pe ganduri si iau o pastila pe zi, ma gândesc ca rau nu imi face. In rest eu nu am luat nicio vitamina in sarcina. |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Sonya wrote:Eileen sunt bine, mul?umesc de întrebare. Sunt in concediu de odihna, dar parca mai mult lucrez acasa decat la lucru :). Burtica mea tot creste, bebelusa mea e foarte activa, ma apasa tare pe vezica si mai mereu simt nevoia sa merg la baie. E drept, consum si ff multa apa, mai ales noaptea. Fetelor voi ati luat calciu incepand cu sapt 29?mie mi-a recomandat med de fam sa iau 10 zile calciu incepand ci sapt 29.am tot stat pe ganduri si iau o pastila pe zi, ma gândesc ca rau nu imi face. In rest eu nu am luat nicio vitamina in sarcina.
Mai bine iti faci analize pt a vedea daca ai carente de ceva si in functie de asta, sa iei si suplimente. Eu stiu ca excesul de calciu se depune pe oase, ceea ce nu e ok.
De cand a aparut copilul, am o mare problema cu medicii de familie si pediatrii care nu si-au mai actualizat cunostintele de pe timpul facultatii. Sunt praf cand vine vorba de alaptare, despre diversificare...Horror! Asadar, incepeti sa cautati de acum pareri despre pediatri, sa aiba habar de recomandarile OMS, ca nu mai suntem pe vremea parintilor nostri :( In prima luna mergeti cu bebe la neonatolog, dar apoi la pediatru.
Eventual puteti da un search pe grupul "Recomandari Medici", despre care va ziceam acum ceva vreme, sa gasiti un medic de incredere in orasul vostru.
|
|

| NicoN ce frumosi sunteti si voi!! Pt 12sapt e tare dragalasa  Sonya, ma bucur ca sunteti bine !! Legat de calciu cum ti a iesit in analize? Mie mi l a dat tot timpul sa l dozez si iesea ok. Mie mi a dat fier, am ceva anemie ,dar nu prea l am luat cum trebuie,are un gust tare scarbos Lili,e alta caciulita? Parca mai vazusem cu albastru si model cam tot a?a E f frumoasa |
|

| Daa creste ...dimineata nu e asa mare...doar seara e mai pronuntata |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Toate analizele mi-au iesit bune. Med de fam a zis ca asa se da indiferent de cum ies analizele. Oricum e doar calciu cu d3 pt asimilare. E mai bine sa am surplus si sa ia bebe de acolo decat sa ma lase pe mine fara calciu si sa ma trezesc cu dinti stricati si alte pb. Calcivid iau si scrie in prospect ca e recomandat femeilor însarcinate |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Eileen wrote:Hehee Lili,si tu esti o gogonica mai mica  cat de frumoasa e perioada asta, cum mai ziceau mamicile , greul incepe dupa cele 9luni de sarcina. Mihaela ce dpn ai? O sa fie frumos si out kinder de Craciun  hai sa te vedem si noi Eileen, DPN-ul meu e 11 februarie
Mihaela1234 attached the following image(s):

|
|
|