Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anasstasia wrote:Am atasat poza Doamneeeee m-am topitttttt ce gurita frumoasa areeeee |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/9/2016 Mesaje: 10
| salutare ! ?i eu sunt o burtica de 25 de saptamâni! Sarcina u?oara tuturor burticilor! |
|
| heathcliff wrote: salutare ! ?i eu sunt o burtica de 25 de saptamâni! Sarcina u?oara tuturor burticilor! Bine ai venit...sarcina usoara si bebic sanatos(sanatoasa) depinde ce avem in burticuta!.... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Multumesc Lili!
Heatcliff, bine ai venit! |
|
| anasstasia wrote:Multumesc Lili! Heatcliff, bine ai venit! |
|
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| anasstasia wrote:Am venit de la eco. morfologica trim. III Noi ecografic suntem bine. A inspectat si el lichidul amniotic, este intradevar in limita superioara 17-18 cm.
Fata are ~ 2000 g, un pic cam capatanoasa (amandoi suntem capatanosi insa). Restul organelor sunt OK, nici un semn de diabet gestational, copilul e normal ca si dimensiuni, nu este macrosom. Doctorul a fost foarte incantat si i-a facut si poza cu telefonul personal pentru ca a surprins-o cu ochii deschisi.
Colul este inchis, placenta grad 2.
Concluzia: suntem bine! A, am uitat. Data estimativa a nasterii 16 decembrie.
ce frumusete de fetita sa va traiasca! inca putin si vine si ea pe lume |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| fetelor, voi cand ati fost la prima ecografie? Cate saptamani aveati? |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Roxanine wrote:fetelor, voi cand ati fost la prima ecografie? Cate saptamani aveati?
Neatza si felicitari! Eu am fost la fix 6 saptamani si am auzit si inimioara. Pana atunci mi-am facut doar 2 dozari de beta sa vad cum evolueaza. |
|
| Mihaela1234 wrote:
Neatza si felicitari! Eu am fost la fix 6 saptamani si am auzit si inimioara. Pana atunci mi-am facut doar 2 dozari de beta sa vad cum evolueaza.
Eu nu stiu cand am ovulat. Nu pot preconiza exact. Ce valori de beta ai avut? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sarcina usoara burtici! |
|
| Roxanine wrote:
Eu nu stiu cand am ovulat. Nu pot preconiza exact. Ce valori de beta ai avut?
Am inteles.
Eu am avut prima data in jur de 1800 si apoi cam 4000. Primul beta a fost facut in a 5-a zi de intarziere, ca in primele zile nu eram in tara. Tu parca ai zis ca ai facut o dozare, nu? Ai aflat cat e? Scuze dar n am vazut :D Asa iti poti da seama cand sa mergi la ecograf ca sa se vada bobita.
Ca sarcina sa fie vizibila la ecograf, eu stiam ca trebuie sa fie mai mare decat 2000, dar nu sunt sigura. Am gasit asta pe un site: La o ecografie transvaginala se va putea evidentia cel putin sacul gestational odata ce nivelul hormonului hCG va ajunge intre 1.000 - 2.000 mIU/ml. Pentru ca nivelul de hormon poate fi diferit sau data de conceptie gresita, nu trebuie pus niciun diagnostic ecografic pana cand nivelul hormonului nu atinge cel putin 2.000 mIU.
|
|
Inregistrat: 8/9/2016 Mesaje: 10
| Mul?umesc, a?tept baie?el, mai am o feti?a de 1 an ?i 3 luni. |
|
| Mihaela1234 wrote:Am inteles. Eu am avut prima data in jur de 1800 si apoi cam 4000. Primul beta a fost facut in a 5-a zi de intarziere, ca in primele zile nu eram in tara. Tu parca ai zis ca ai facut o dozare, nu? Ai aflat cat e? Scuze dar n am vazut :D Asa iti poti da seama cand sa mergi la ecograf ca sa se vada bobita. Ca sarcina sa fie vizibila la ecograf, eu stiam ca trebuie sa fie mai mare decat 2000, dar nu sunt sigura. Am gasit asta pe un site: La o ecografie transvaginala se va putea evidentia cel putin sacul gestational odata ce nivelul hormonului hCG va ajunge intre 1.000 - 2.000 mIU/ml. Pentru ca nivelul de hormon poate fi diferit sau data de conceptie gresita, nu trebuie pus niciun diagnostic ecografic pana cand nivelul hormonului nu atinge cel putin 2.000 mIU.
Am facut beta inainte sa imi intarzie menstra. M-am cam grabit. Am avut 11 la beta, imediat imi vine dozarea nr2. Sper sa fie ok.. Normal am 3s si 5 zile.. Mai am de asteptat bine pana la eco |
|
| Roxanine wrote:
Am facut beta inainte sa imi intarzie menstra. M-am cam grabit. Am avut 11 la beta, imediat imi vine dozarea nr2. Sper sa fie ok.. Normal am 3s si 5 zile.. Mai am de asteptat bine pana la eco
Stim..si eu am facut test inainte sa imi intarzie:D Din ziua 10 DPO ma uitam cu beculetul de la telefon la test. De abia in ziua 12 s-a vazut cu ochiul liber :D. si daca nu terbuia sa plec mergeam si eu imediat la beta .:). Azi primesti raspuns? Tinem pumnii atunci dar sigur o sa fie bine! E bebe 2, nu?
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Roxanine wrote:fetelor, voi cand ati fost la prima ecografie? Cate saptamani aveati? Roxi tu ai avut menstruatie ca si mine ca durata..la mine la 6s2z de la ultima menstruatie,s-a vazut saculetul,sarcina avand 4s6z.. |
|
|