Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
doinanuta
Scris: Tuesday, January 17, 2017 8:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Felicitari hope!!!Ce veste minunata!Sarcinan usoara pana la termen yes yes grup
BabyGimi
Scris: Tuesday, January 17, 2017 9:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Lili Eu wrote:
Da, pai cand sa rupt apa era in salon cu noi, si saracuta sa speriat foarte rau chear venise o asistenta sa puna la alta fata o perfuzie, si noi vb radeam cu ea. si fata aia sa ridicat speriata ca ii curge ceva :)) sa uitat asistenta si a vazut ca sa rupt apa a trimis.o la baie si apoi a dus.o sa ii faca clisma apoi a venit un Dr si a urcato pe capra si din ce a spus ea ia rupt membranele ca a zis ca a curs mult lichid cana a consultato. apoi a dus.o la sala de nasteri si noi am sunat.o pe la ora 22:00 si nu dadea nici un semn sa nasca avea doar mici dureri pe sub burta in rest nimic. a doua zi dimineata am sunat si a zis ca a nascut pe la ora 3:00 :015:

Cand mi s-a rupt mie apa, initial curgea asa, putin pe picioare, ma simteam uda, iar cand am ajuns la baie (sa fi trecut cateva minute bune, ca eram prea buimaca si socata:))) mai era si 4.30 noaptea), a facut un mare pleosc. De-asta, nu stiu daca i-a rupt la control doctorul membranele, de moment ce deja curgea. Probabil ca atunci era "pleoscul" ei:)
Mereu am zis ca cel mai naspa e sa ti se rupa apa mai intai si apoi sa ai contractiile, tocmai din cauza riscurilor de infectii. Eu in 8 ore nu m-am dilatat deloc, nu aveam nicio contractie, colul meu era lung si inchis, iar doctorul a decis cezariana. A zis ca nu am nicio sansa de nastere naturala :(
Lili Eu
Scris: Tuesday, January 17, 2017 9:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
BabyGimi wrote:

Cand mi s-a rupt mie apa, initial curgea asa, putin pe picioare, ma simteam uda, iar cand am ajuns la baie (sa fi trecut cateva minute bune, ca eram prea buimaca si socata:))) mai era si 4.30 noaptea), a facut un mare pleosc. De-asta, nu stiu daca i-a rupt la control doctorul membranele, de moment ce deja curgea. Probabil ca atunci era "pleoscul" ei:)
Mereu am zis ca cel mai naspa e sa ti se rupa apa mai intai si apoi sa ai contractiile, tocmai din cauza riscurilor de infectii. Eu in 8 ore nu m-am dilatat deloc, nu aveam nicio contractie, colul meu era lung si inchis, iar doctorul a decis cezariana. A zis ca nu am nicio sansa de nastere naturala :(
pai avea 40 de saptamani si burtica era sus nu coborase deloc jos si nici inainte nici dupa ce sa rupt apa nu a avut contractii, am sunat noi pe la ora 22:00 si ea nu avea contractii zicea ca o doare doar un pic pe sub burta :) si apa sa rupt pe la ora 11 dimineata. cu apa cred ca ai dreptate ca nu curgea foarte mult la inceput se udase pe pijama udase si patul dar nu foatre mult. computerlove
Mihaela1234
Scris: Wednesday, January 18, 2017 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
BabyGimi wrote:

:( Eu am emotii in fiecare zi ..de cand doctorita mi-a zis ca daca mai rezist o saptamana ea se declara multumita..desi eu sincer cred ca o duc mai mult daca stau linistita..inca nu am ajuns la o dimensiune de risc a colului....plus ca e inchis

am auzit in spital doua nasteri naturale :D..Au fost mai multe sigur ..astea au fost deasupra salonului meu :D..si nu au sunat deloc dragut...acum cred ca fiecare organism reactioeaza altfel..dar eu stiu?! Am vazut si cum arata o sala..nu credeam ca nasti natural pe "capra" ..am crezut ca e un pat mai comod sincer..

Daca stateam in rezeva mare sigur auzeam mai multe...acolo erau fete deja in travaliu..care gemeau saracele..Sincer a inceput sa mi se faca frica :D..
Mihaela1234
Scris: Wednesday, January 18, 2017 10:09 AM
Nivel

Albinuta wrote:
Oare a nascut Sonya?

Posibil..vad ca are aproape 41 de saptamani..Sper sa revina cu experienta ei si sper ca a fost totul ok..

Inaintea mea mai e Lara_plus..care tot asa nu a intrat de multisor.. sI Ingrig..la o zi diferenta..:D

Dar la colul ei lung ras am impresia ca o sa nasc inainte
Mihaela1234
Scris: Wednesday, January 18, 2017 10:13 AM
Nivel

Teoftici wrote:

Sunt bine, doar ca am pus deja 20 kg si ma misc tare greu...bebelina e bine, foaaarte activa, la 31 de saptamani si 3 zile avea deja 2000gr. Incet ne pregatim pentru venirea ei.Cheek Kiss Love Hilar

Eu am incetat sa ma cantaresc :D. Cred ca e mai bine asa :). Si bebe al meu era mai mare cu 2 sapt pe la vreo 30 si ceva de sapt..acum ince in cet vad ca se "normalizeaza". Oricum, placenta o am inca de gradul 1, deci are cum sa se mai faca grasunel.

Sarcina usoara in continuare si lasa kg...poate mai retii si apa..si oricum ese timp dupa de dat jos.
Mihaela1234
Scris: Wednesday, January 18, 2017 10:21 AM
Nivel

Eileen wrote:
Lili, Mihaela ma bucur ca ati ajuns acasayes yes
Of Lili ce nasol de fata aia, dar chiar asa a pierdut tot lichidul? Eu stiam ca se scurge cate putin lichid, ca in general travaliul e in jur de 10 ore asa.... Chiar imi pare asa rau cand aud nasteri naturale pe care medicii le ignora..Cray
Teoftici asa e frumos sa fii zen coeur ca stresul nu ar ajuta la nimic. Si eu eram zen pana cand mi s a zis ca are cordonul de 2ori. Sarcina usoara sa te bucuri de ultimele sapt care mie mi se par cele mai frumoase fiindca bb e mare si se simt toate miscarile cu intensitatehearts

Fetelor sunt reduceri mari pe eMag, uitati va poate gasiti ceva...De exemplu vazusem pompa avent Philips manuala ( in stilul care o am eu si e f buna) care costa acum 139 lei ...In mod normal e peste 200 cum e si a mea. Sau pampersi...Eu mi am dat comanda desi mai am dar se termina repede.

Edit ....E 123 pompa.
Mai sunt serv umede 4buc la 20 lei ( pampers senzitive) asa am prins si eu si mai am inca un pachet nedesfacut. Batista bebelu?ului e vreo 22lei. Adica sunt reduceri reale la unele produse.

Eillen
DistanceKiss

Travaliu de 10 ore :D...ma ia cu lesin...cat eram in spital eram impacata cu ideea de nastere naturala...acum ma iau fiorii cand ma gandesc..

Unele reduceri sunt chiar reale pe e-mag..fata de prreurile lor anterioare..am sa ma uit si eu. De pe emag am luat si eu pampers pt bebe pt spital momentan..am luat Huggies new born un pachet de 27.

Maine la Lidl vor fi lucrusoare pt bebe si mama..gen hainute, lenjerie..perna..paturica

Eu deja am pus ochii pe un set de sutiene de alaptat..50 de lei doua..in pliant arata ok, sper sa fie asa si in realitate.

Mihaela1234 attached the following image(s):
capture.png

mlt
Scris: Wednesday, January 18, 2017 11:29 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/17/2017
BUNA FETELOR....DRAGI MAMICI CARE AVETI DEJA UN BEBE MA PUTETI AJUTA SI PE MINE CU UN RASPUNS LA O INTREBARE CARE MA MACINA....LA CAT TIMP INAINTE SAU DUPA INTARZIERE V-ATI FACUT TESTUL DE SARCINA SI A IESIT POZITI?EU AM FACUT UN TEST DE SANGE IN ZIUA 10 DUPA PRESUPUS OVULATIE SI A IESIT NEGATIV,ACUM MAI AM 2 ZILE PANA LA VENIREA MENSTRUATIEI TESTE DE SARCINA NEGATIV....TIN SA MENTIONEZ CA DE OBICEI INAINTE CU 3 ZILE DE VENIREA MENSTRUATIEI AVEAM USOARE SANGERARI MARONII CARE IMI PREVESTEAU VENIREA ''MUSAFIRILOR'ACUM NU LE AM ....NU AM NICI DURERI DE BURTA ....SINGURUL SIMPTOM PE CARE IL AM SUNT SANII FOARTE TENSIONATI SI DUREROSI....MULTUMESC MULT!!!!
korina
Scris: Wednesday, January 18, 2017 12:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Mihaela sutien la fel,doar ca e tot gri am si eu.Mi-a luat sotul doar 1 ca nu stia daca imi e bun,dar o sa il trimit sa mai ia.E foarte ok,stau sanii destul de bine si relaxati in el!
Apropo de travaliu am o vecina care a nascut acum 1 an si 2 luni,i s-a rupt apa si a stat 18 ore in travaliu,pur si simplu era epuizata,nu mai avea putere de nimic si a trebuit sa ii faca cezariana.Apoi cand am fost in decembrie internata era o fata careia i-au provocat nasterea,i-au pus un gel dimineata la 9(i-au spus ca nu are voie sa manance,era miercuri dimineata),la 6 seara i-au pus iar.Avea contractii cat de cat,la 10 seara i-au dat un calmant ca sa doarma si i-au zis ca daca nu naste ii pune in dimineata urmatoare gel.Bineinteles ca nu i-au pus dimineata,nici nu au lasat-o sa manance,abia seara la ora 6 a mancat niste spaghete cu putina carne tocata.vineri dimineata i-au pus iar gel si iar sa stea nemancata.Pana la urma a nascut prin cezariana vineri noaptea sau sambata.Deci atata chin pt ca le e mai comod doctorilor si asistentelor!
korina
Scris: Wednesday, January 18, 2017 12:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Mlt ai facut prea devreme testul,asteapta macar ziua in care ar trebui sa iti vine.Eu am facut test la o zi,doua intarziere.Sunt fete care au facut in z12-13dpo cu viola sau chiar in z11.
mlt
Scris: Wednesday, January 18, 2017 12:36 PM
Nivel

korina wrote:
Mlt ai facut prea devreme testul,asteapta macar ziua in care ar trebui sa iti vine.Eu am facut test la o zi,doua intarziere.Sunt fete care au facut in z12-13dpo cu viola sau chiar in z11.

deci inca mai pot speratopai
Albinuta
Scris: Wednesday, January 18, 2017 2:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Nu stiu daca te ajuta mlt insa eu imi monitorizam temperatura bazala. Am vazut ca e 37 cu o zi înainte sa îmi vina si am facut un test "la misto " si când am vazut ca sunt 2 liniute nu mi-a venit sa cred love
ingrig
Scris: Wednesday, January 18, 2017 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
[quote=Mihaela1234]

Posibil..vad ca are aproape 41 de saptamani..Sper sa revina cu experienta ei si sper ca a fost totul ok..

Inaintea mea mai e Lara_plus..care tot asa nu a intrat de multisor.. sI Ingrig..la o zi diferenta..:D

Dar la colul ei lung ras am impresia ca o sa nasc inainte[/quo
te] Mihaela eu sper saptamana viitoare pe 25 cand m-a chemat sa raman sa si nasc ( oricum eu iau bagajul cu mine ras ) eu am contractii cred ca de emotii ! Doctorul meu nu vrea sa fortam vrea sa vina cand este pregatit bebe ! Ideea este ca eu sunt in panica pt ca la primul copil mi s-a rupt apa uff dar atunci a fost drumul liber pana la spital ....acum e zapada !!! Eu sper sa-l conving pe dr sa raman sa o scoata pe 26 !
mlt
Scris: Wednesday, January 18, 2017 2:24 PM
Nivel

Albinuta wrote:
Nu stiu daca te ajuta mlt insa eu imi monitorizam temperatura bazala. Am vazut ca e 37 cu o zi înainte sa îmi vina si am facut un test "la misto " si când am vazut ca sunt 2 liniute nu mi-a venit sa cred love

temperatura ti-ai luat-o inainte sa te ridici din pat?conteaza si momentul in care iti iei temperatura?
Mihaela1234
Scris: Wednesday, January 18, 2017 3:47 PM
Nivel

ingrig wrote:
[quote=Mihaela1234]

Dar la colul ei lung ras am impresia ca o sa nasc inainte[/quo
te] Mihaela eu sper saptamana viitoare pe 25 cand m-a chemat sa raman sa si nasc ( oricum eu iau bagajul cu mine ras ) eu am contractii cred ca de emotii ! Doctorul meu nu vrea sa fortam vrea sa vina cand este pregatit bebe ! Ideea este ca eu sunt in panica pt ca la primul copil mi s-a rupt apa uff dar atunci a fost drumul liber pana la spital ....acum e zapada !!! Eu sper sa-l conving pe dr sa raman sa o scoata pe 26 !

Ingrig ce fel de contractii ai? sunt dureroase?

Pe 26 o sa ai aproape 38 de sapt..fara o zi nu? Asa devreme vrei? Deci faci cezariana?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.