|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Oare a nascut Sonya? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Fetelor eu plec acasa azi!
Mai vin lumea viit pt monitorizare!
Lili tu ce faci? |
| Fetelor eu plec acasa azi!
Mai vin lunea viit pt monitorizare!
Lili tu ce faci? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mihaela1234 wrote:Fetelor eu plec acasa azi! Mai vin lumea viit pt monitorizare! Lili tu ce faci? Si eu plec azi a venit Dr si acum astept sa imi faca externarea ma bucur ca pleci acasa, sa ai grija de bebe |
|

Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Mihaela si Lili ma bucur pentru voi ca sunteti acasa la voi acum! Sa stea bebelusii cuminti pana la termen!
Hope felicitari din inima! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti trei si sa va vegheze pe tot parcursul acestei calatorii minunate si sa va vedeti cu bine la termen! |
|
| Teoftici wrote:Mihaela si Lili ma bucur pentru voi ca sunteti acasa la voi acum! Sa stea bebelusii cuminti pana la termen! Hope felicitari din inima! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti trei si sa va vegheze pe tot parcursul acestei calatorii minunate si sa va vedeti cu bine la termen!
Multumim Teoftici! La fel iti doresc si tie!
Eu am ajuns acasa pe la vreo 11 si de atunci tot dorm..eram mai obosita decat credeam.
Oricum..nimic nu se compara cu patutul.meu...numai bine ma refac sapt astea sa fiu pregatita pt cand vine bebe..dar sper sa mai stea. De acum numai pat oricum. Nu mai ies..nu mai fac nimic. Vreau un bebe " pufos" si la termen.
Va pup! |
|
| Lili Eu wrote: Si eu plec azi a venit Dr si acum astept sa imi faca externarea  ma bucur ca pleci acasa, sa ai grija de bebe
Super Lili! Si tu sa ai grija si sper sa nu mai ajungi la spital decat pt controale si cand o sa nasti, la termen. |
|

| Mihaela1234 wrote:Super Lili! Si tu sa ai grija si sper sa nu mai ajungi la spital decat pt controale si cand o sa nasti, la termen. Multumesc! si voi sa fiti cuminti sa vina bebe la termen si noi am ajuns acasa dar mai tarziu, la ora 15:00 si sunt franta de oboseala am desfacut bagajul am mancat si stau in pat, nu am dormit aproape deloc aseara.. |
|

| Teoftici wrote:Mihaela si Lili ma bucur pentru voi ca sunteti acasa la voi acum! Sa stea bebelusii cuminti pana la termen! Hope felicitari din inima! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti trei si sa va vegheze pe tot parcursul acestei calatorii minunate si sa va vedeti cu bine la termen! Multumesc. tu ce mai faci? bebelina ce face cat cantareste acum? |
|

| Lili Eu wrote: Multumesc. tu ce mai faci? bebelina ce face cat cantareste acum? Sunt bine, doar ca am pus deja 20 kg si ma misc tare greu...bebelina e bine, foaaarte activa, la 31 de saptamani si 3 zile avea deja 2000gr. Incet ne pregatim pentru venirea ei. |
|

| noi luna trecuta aveam 13 kg luate in greutate. dar cred ca am mai pus ceva pe noi. cand vine minunea? la noi vine pe 1 martie facem cezariana... o sa primesc un martisor minunat... |
|

| Noi vrem natural cu ajutorul lui Dumnezeu. Ar trebui la inceputul lunii martie, sfarsitul lunii februarie..daca e sa ma iau dupa greutatea ei sigur pe sfarsitul lunii februarie- tot asa ii spun sotului ca prin 24 februarie vine bebelina, asa simt eu...acum sa fie totul bine si sa vina cand e pregatita! Tu esti pregatita pentru cezariana? Ma tot intreaba oamenii din jur daca sunt speriata de nastere si nu le vine sa creada ca sunt asa zen, fara nici o treaba... Asa am fost toata sarcina... |
|

| Teoftici wrote:Noi vrem natural cu ajutorul lui Dumnezeu. Ar trebui la inceputul lunii martie, sfarsitul lunii februarie..daca e sa ma iau dupa greutatea ei sigur pe sfarsitul lunii februarie- tot asa ii spun sotului ca prin 24 februarie vine bebelina, asa simt eu...acum sa fie totul bine si sa vina cand e pregatita! Tu esti pregatita pentru cezariana? Ma tot intreaba oamenii din jur daca sunt speriata de nastere si nu le vine sa creada ca sunt asa zen, fara nici o treaba... Asa am fost toata sarcina... Daaaa sunt pregatita nu imi e teama ma gandesc doar la momentul cand imi voi tine puisorul in brate si deja sunt cu gura pana la urechi cat am stat in spital zilele astea era o fata care astepta sa nasca natural si sambata pe la ora 11:00 sa rupt apa si a nascut duminica pe la 3:00 dimineata a stat bebelusul 16 ore fara lichid. si a facut infectie si ea si bebe erau pe antibiotic si luni cand am sunat.o sa vedem ce face inca nu a putut sa il vada sau sa il alapteze era super suparata. Dr la care era nu a fost de garda si a venit un doctor de sa uitat la ia si in rest a nascut cu moasa si doua asistente, si a zis ca sa rupt foarte tare... Dr meu nu vrea sa il scoata pe Dominic inainte de 39 de saptamani si 39s pica chear de 1 martie... |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Lili, Mihaela ma bucur ca ati ajuns acasa Of Lili ce nasol de fata aia, dar chiar asa a pierdut tot lichidul? Eu stiam ca se scurge cate putin lichid, ca in general travaliul e in jur de 10 ore asa.... Chiar imi pare asa rau cand aud nasteri naturale pe care medicii le ignora.. Teoftici asa e frumos sa fii zen ca stresul nu ar ajuta la nimic. Si eu eram zen pana cand mi s a zis ca are cordonul de 2ori. Sarcina usoara sa te bucuri de ultimele sapt care mie mi se par cele mai frumoase fiindca bb e mare si se simt toate miscarile cu intensitate
Fetelor sunt reduceri mari pe eMag, uitati va poate gasiti ceva...De exemplu vazusem pompa avent Philips manuala ( in stilul care o am eu si e f buna) care costa acum 139 lei ...In mod normal e peste 200 cum e si a mea. Sau pampersi...Eu mi am dat comanda desi mai am dar se termina repede.
Edit ....E 123 pompa. Mai sunt serv umede 4buc la 20 lei ( pampers senzitive) asa am prins si eu si mai am inca un pachet nedesfacut. Batista bebelușului e vreo 22lei. Adica sunt reduceri reale la unele produse. |
|

| Eileen wrote:Lili, Mihaela ma bucur ca ati ajuns acasa Of Lili ce nasol de fata aia, dar chiar asa a pierdut tot lichidul? Eu stiam ca se scurge cate putin lichid, ca in general travaliul e in jur de 10 ore asa.... Chiar imi pare asa rau cand aud nasteri naturale pe care medicii le ignora.. Teoftici asa e frumos sa fii zen  ca stresul nu ar ajuta la nimic. Si eu eram zen pana cand mi s a zis ca are cordonul de 2ori. Sarcina usoara sa te bucuri de ultimele sapt care mie mi se par cele mai frumoase fiindca bb e mare si se simt toate miscarile cu intensitate Fetelor sunt reduceri mari pe eMag, uitati va poate gasiti ceva...De exemplu vazusem pompa avent Philips manuala ( in stilul care o am eu si e f buna) care costa acum 139 lei ...In mod normal e peste 200 cum e si a mea. Sau pampersi...Eu mi am dat comanda desi mai am dar se termina repede. Edit ....E 123 pompa. Mai sunt serv umede 4buc la 20 lei ( pampers senzitive) asa am prins si eu si mai am inca un pachet nedesfacut. Batista bebelu?ului e vreo 22lei. Adica sunt reduceri reale la unele produse. Da, pai cand sa rupt apa era in salon cu noi, si saracuta sa speriat foarte rau chear venise o asistenta sa puna la alta fata o perfuzie, si noi vb radeam cu ea. si fata aia sa ridicat speriata ca ii curge ceva :)) sa uitat asistenta si a vazut ca sa rupt apa a trimis.o la baie si apoi a dus.o sa ii faca clisma apoi a venit un Dr si a urcato pe capra si din ce a spus ea ia rupt membranele ca a zis ca a curs mult lichid cana a consultato. apoi a dus.o la sala de nasteri si noi am sunat.o pe la ora 22:00 si nu dadea nici un semn sa nasca avea doar mici dureri pe sub burta in rest nimic. a doua zi dimineata am sunat si a zis ca a nascut pe la ora 3:00 :015: |
|
|