Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Monday, January 9, 2017 1:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Fetelor eu azi am spalat prinul rand de hainuteeeee!!!!! nu mai pot de dragul lor! ...Lol sunt asa de micute si dragute coeur de dimineata sunt cu zambetul pe buze e minunat....hearts computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
_20170109_134231.jpg

Albinuta
Scris: Monday, January 9, 2017 2:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Sonya wrote:
Albinutza eu nu recoltez celule.

Cum a fost la control Sonya?
Mai sta bebelina la caldurica?
NicoN
Scris: Monday, January 9, 2017 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Ce burtica frumoasa Lilicoeur
Eileen multumesc o sa imi comand si eu unu sa nu il tot mutam pe cel din camera bebeilorCheek Kiss
Lili Eu
Scris: Monday, January 9, 2017 5:44 PM
Nivel

NicoN wrote:
Ce burtica frumoasa Lilicoeur
Eileen multumesc o sa imi comand si eu unu sa nu il tot mutam pe cel din camera bebeilorCheek Kiss
Multumesc!! computerlove
Sonya
Scris: Monday, January 9, 2017 7:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Albinuta wrote:

Cum a fost la control Sonya?
Mai sta bebelina la caldurica?

A fost nasol la control, pe masa m-a durut putin cand m-a controlat jos. M-a chemat peste o sapt, a zis ca mai dureaza , nu mult, dar mai dureaza.
Chestia e ca ma doare in zona inghinala destul de rau dupa control, asa in valuri ca si cum ar fi contractii. Am inceput sa le monitorizez. Oare e normal sa ma doara putin dupa control? Rog mamicutele sa-mi spuna daca au patit si ele asa.
NicoN
Scris: Monday, January 9, 2017 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Sonya wrote:

A fost nasol la control, pe masa m-a durut putin cand m-a controlat jos. M-a chemat peste o sapt, a zis ca mai dureaza , nu mult, dar mai dureaza.
Chestia e ca ma doare in zona inghinala destul de rau dupa control, asa in valuri ca si cum ar fi contractii. Am inceput sa le monitorizez. Oare e normal sa ma doara putin dupa control? Rog mamicutele sa-mi spuna daca au patit si ele asa.

Sonia dupa experienta prietenelor mele...dupa control se poate declansa travaliul...sunt dese contractiile? Nu te a pus dr la monitorizare sa vada daca ai contractii sau nu?
anyta88
Scris: Monday, January 9, 2017 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Sonya wrote:

Pe mine m a durut rau in ziua controlului. A doua zi a fost ok.
BabyGimi
Scris: Tuesday, January 10, 2017 9:13 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Sonya wrote:

Mie mi-a facut doctorul meu control exact inainte de cezariana, sa fie sigur ca e nevoie de ea sau se poate si natural. A fost crunt, ba chiar involuntar i-am si dat un picior superbitatii mele de doctor:))
Am o prietena care a fost la control, la fel a durut-o ingrozitor, ba chiar a si sangerat apoi, in ziua respectiva, iar a doua zi i s-a rupt apa.

Nastere usoara sa ai!! Mai e putin :)
Mihaelutza
Scris: Tuesday, January 10, 2017 9:47 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
SimplyLove buna dimi,tuturor.Imi cer scuze daca nu postez in locul potrivit,dar poate ma ajuta cineva.am avut ultima menstra pe 29 noiembrie,am test sarcina pozitiv.ieri am fost la eco,dar dr zice ca nu vede decat un punctulet mic,e prea devreme sa imu dea detalii.m-a reprogramat pe saptamana viitoare.parca am de a?teptat o vesnicie.a mai patit cineva asa?
Mihaela1234
Scris: Tuesday, January 10, 2017 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Lili Eu wrote:
Fetelor eu azi am spalat prinul rand de hainuteeeee!!!!! nu mai pot de dragul lor! ...Lol sunt asa de micute si dragute coeur de dimineata sunt cu zambetul pe buze e minunat....hearts computerlove

Vreau si eu sa spal hainute :((
stelutza
Scris: Tuesday, January 10, 2017 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Lili Eu wrote:
ce burtica frumoasa sarcina usoara si nastere usoara abia astept sa am si o asa burticaCheek Kiss DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Tuesday, January 10, 2017 10:45 AM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Vreau si eu sa spal hainute :((
Tu nu ai apucat sa pregatesti hainutele? e minunat sa vezi ce incantat era si al meu de ele....ma ajutat sa le pun la uscat. imi venea sa le pup pe fiecare in parte...Lol am primit multe hainute de la nasa de la fetita lor de 1 si 2 lunite... si eri am bagat pe cele albe mai am colorate dar cred ca le bag maine, si mai am si pe cele cumparate de noi.....tu cum te mai simti esti bine? bebe ce face? computerlove
Lili Eu
Scris: Tuesday, January 10, 2017 10:49 AM
Nivel

Mihaelutza wrote:
SimplyLove buna dimi,tuturor.Imi cer scuze daca nu postez in locul potrivit,dar poate ma ajuta cineva.am avut ultima menstra pe 29 noiembrie,am test sarcina pozitiv.ieri am fost la eco,dar dr zice ca nu vede decat un punctulet mic,e prea devreme sa imu dea detalii.m-a reprogramat pe saptamana viitoare.parca am de a?teptat o vesnicie.a mai patit cineva asa?
Mai asteapta o saptamana. stai linistita poate ai ovulat mai tarziu si deaia nu se vede mai mult la eco. totusi e bine ca se vede ceva in uter. era mai rau daca nu se vedea nimic.... computerlove
Lili Eu
Scris: Tuesday, January 10, 2017 10:56 AM
Nivel

stelutza wrote:
ce burtica frumoasa sarcina usoara si nastere usoara abia astept sa am si o asa burticaCheek Kiss DistanceKiss
Multumesc!!! o sa creasca si la tine in curand nici nu sti cand zboara timpul...Lol asa ziceam si eu la inceput si asteptam sa miste, sa creasca burtica...si acum mai avem un pic si gata....dar parca acum trece mai greu....iar am inceput sa nu pot dormi noaptea si merg des la baie...si cand nu dorm bine nu ma sint bine toata ziua...maine mergem si noi la Dr....imi e si teama sa merg pe vremea asta sa nu cad pe jos...ca asta imi mai trebuie...si sa vad ce imi zice si de morfologie de trimestru III daca sa mai fac sau nu. am facut programare pt vineri. daca zice ca nu, o anulez. computerlove
Mihaela1234
Scris: Tuesday, January 10, 2017 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Lili Eu wrote:
Tu nu ai apucat sa pregatesti hainutele? e minunat sa vezi ce incantat era si al meu de ele....ma ajutat sa le pun la uscat. imi venea sa le pup pe fiecare in parte...Lol am primit multe hainute de la nasa de la fetita lor de 1 si 2 lunite... si eri am bagat pe cele albe mai am colorate dar cred ca le bag maine, si mai am si pe cele cumparate de noi.....tu cum te mai simti esti bine? bebe ce face? computerlove

Nu am apucat pt ca exact pe 23 dec ne-am mutat in apartament nou( carat lucrurile) si apoi pe 24 am mers acasa la parinti de sarbatori..Eu am zis ca mai am timp..

A mai aranjat sotul meu din lucruri..dar nu stie sa sorteze hainute si sa spele..si zilile astea cat am stat in spital i-am dat haine acasa sa spele si mi-a adus un maieu alb..gri :D

Eu sunt tot la spital..intru in a 5- a zi..colul a mai crescut 2 mm..mai stau cam vreo 3 zile..

Sunt suparata ca doctorita mea nu e intre 1-11 feb..cand e due date-ul meu..si daca e sa nasc natural...eram mai linistita cu ea..A avut foarte mare grija de mn zilele astea..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.