|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Fetelor eu azi am spalat prinul rand de hainuteeeee!!!!! nu mai pot de dragul lor! ... sunt asa de micute si dragute de dimineata sunt cu zambetul pe buze e minunat.... Lili Eu attached the following image(s):
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Sonya wrote:Albinutza eu nu recoltez celule.
Cum a fost la control Sonya? Mai sta bebelina la caldurica? |
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Ce burtica frumoasa Lili Eileen multumesc o sa imi comand si eu unu sa nu il tot mutam pe cel din camera bebeilor |
| NicoN wrote:Ce burtica frumoasa Lili Eileen multumesc o sa imi comand si eu unu sa nu il tot mutam pe cel din camera bebeilor Multumesc!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Albinuta wrote:
Cum a fost la control Sonya? Mai sta bebelina la caldurica?
A fost nasol la control, pe masa m-a durut putin cand m-a controlat jos. M-a chemat peste o sapt, a zis ca mai dureaza , nu mult, dar mai dureaza. Chestia e ca ma doare in zona inghinala destul de rau dupa control, asa in valuri ca si cum ar fi contractii. Am inceput sa le monitorizez. Oare e normal sa ma doara putin dupa control? Rog mamicutele sa-mi spuna daca au patit si ele asa. |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Sonya wrote: A fost nasol la control, pe masa m-a durut putin cand m-a controlat jos. M-a chemat peste o sapt, a zis ca mai dureaza , nu mult, dar mai dureaza. Chestia e ca ma doare in zona inghinala destul de rau dupa control, asa in valuri ca si cum ar fi contractii. Am inceput sa le monitorizez. Oare e normal sa ma doara putin dupa control? Rog mamicutele sa-mi spuna daca au patit si ele asa.
Sonia dupa experienta prietenelor mele...dupa control se poate declansa travaliul...sunt dese contractiile? Nu te a pus dr la monitorizare sa vada daca ai contractii sau nu? |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Sonya wrote: A fost nasol la control, pe masa m-a durut putin cand m-a controlat jos. M-a chemat peste o sapt, a zis ca mai dureaza , nu mult, dar mai dureaza. Chestia e ca ma doare in zona inghinala destul de rau dupa control, asa in valuri ca si cum ar fi contractii. Am inceput sa le monitorizez. Oare e normal sa ma doara putin dupa control? Rog mamicutele sa-mi spuna daca au patit si ele asa.
Pe mine m a durut rau in ziua controlului. A doua zi a fost ok. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
Mie mi-a facut doctorul meu control exact inainte de cezariana, sa fie sigur ca e nevoie de ea sau se poate si natural. A fost crunt, ba chiar involuntar i-am si dat un picior superbitatii mele de doctor:)) Am o prietena care a fost la control, la fel a durut-o ingrozitor, ba chiar a si sangerat apoi, in ziua respectiva, iar a doua zi i s-a rupt apa.
Nastere usoara sa ai!! Mai e putin :) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2015 Mesaje: 14
| buna dimi,tuturor.Imi cer scuze daca nu postez in locul potrivit,dar poate ma ajuta cineva.am avut ultima menstra pe 29 noiembrie,am test sarcina pozitiv.ieri am fost la eco,dar dr zice ca nu vede decat un punctulet mic,e prea devreme sa imu dea detalii.m-a reprogramat pe saptamana viitoare.parca am de a?teptat o vesnicie.a mai patit cineva asa? |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote:Fetelor eu azi am spalat prinul rand de hainuteeeee!!!!! nu mai pot de dragul lor! ... sunt asa de micute si dragute de dimineata sunt cu zambetul pe buze e minunat....
Vreau si eu sa spal hainute :(( |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Lili Eu wrote:Fetelor eu azi am spalat prinul rand de hainuteeeee!!!!! nu mai pot de dragul lor! ... sunt asa de micute si dragute de dimineata sunt cu zambetul pe buze e minunat.... ce burtica frumoasa sarcina usoara si nastere usoara abia astept sa am si o asa burtica |
|
| Mihaela1234 wrote:
Vreau si eu sa spal hainute :((
Tu nu ai apucat sa pregatesti hainutele? e minunat sa vezi ce incantat era si al meu de ele....ma ajutat sa le pun la uscat. imi venea sa le pup pe fiecare in parte... am primit multe hainute de la nasa de la fetita lor de 1 si 2 lunite... si eri am bagat pe cele albe mai am colorate dar cred ca le bag maine, si mai am si pe cele cumparate de noi.....tu cum te mai simti esti bine? bebe ce face? |
|
| Mihaelutza wrote: buna dimi,tuturor.Imi cer scuze daca nu postez in locul potrivit,dar poate ma ajuta cineva.am avut ultima menstra pe 29 noiembrie,am test sarcina pozitiv.ieri am fost la eco,dar dr zice ca nu vede decat un punctulet mic,e prea devreme sa imu dea detalii.m-a reprogramat pe saptamana viitoare.parca am de a?teptat o vesnicie.a mai patit cineva asa? Mai asteapta o saptamana. stai linistita poate ai ovulat mai tarziu si deaia nu se vede mai mult la eco. totusi e bine ca se vede ceva in uter. era mai rau daca nu se vedea nimic.... |
|
| stelutza wrote: ce burtica frumoasa sarcina usoara si nastere usoara abia astept sa am si o asa burtica Multumesc!!! o sa creasca si la tine in curand nici nu sti cand zboara timpul... asa ziceam si eu la inceput si asteptam sa miste, sa creasca burtica...si acum mai avem un pic si gata....dar parca acum trece mai greu....iar am inceput sa nu pot dormi noaptea si merg des la baie...si cand nu dorm bine nu ma sint bine toata ziua...maine mergem si noi la Dr....imi e si teama sa merg pe vremea asta sa nu cad pe jos...ca asta imi mai trebuie...si sa vad ce imi zice si de morfologie de trimestru III daca sa mai fac sau nu. am facut programare pt vineri. daca zice ca nu, o anulez. |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote: Tu nu ai apucat sa pregatesti hainutele? e minunat sa vezi ce incantat era si al meu de ele....ma ajutat sa le pun la uscat. imi venea sa le pup pe fiecare in parte... am primit multe hainute de la nasa de la fetita lor de 1 si 2 lunite... si eri am bagat pe cele albe mai am colorate dar cred ca le bag maine, si mai am si pe cele cumparate de noi.....tu cum te mai simti esti bine? bebe ce face?
Nu am apucat pt ca exact pe 23 dec ne-am mutat in apartament nou( carat lucrurile) si apoi pe 24 am mers acasa la parinti de sarbatori..Eu am zis ca mai am timp..
A mai aranjat sotul meu din lucruri..dar nu stie sa sorteze hainute si sa spele..si zilile astea cat am stat in spital i-am dat haine acasa sa spele si mi-a adus un maieu alb..gri :D
Eu sunt tot la spital..intru in a 5- a zi..colul a mai crescut 2 mm..mai stau cam vreo 3 zile..
Sunt suparata ca doctorita mea nu e intre 1-11 feb..cand e due date-ul meu..si daca e sa nasc natural...eram mai linistita cu ea..A avut foarte mare grija de mn zilele astea.. |
|
|