Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BabyGimi
Scris: Friday, January 6, 2017 8:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Albinuta wrote:
Sonya, Lili, Mihaela voi recoltati celule stem?
daca da ce firma ati ales? Ce oferta ati primit?

Buna! Noi am recoltat cu CryoSave. Cei mai scumpi, din pacate am avut doar o reducere de 150 EUR din pachetul lor. Dar mi s-au parut cei mai profesionisti.

Ma interesa ca cei cu care colaborez sa aiba vechime in domeniu (chiar am cautat si gasit un top cu cele mai ok companii din lume), stocarea sa se faca intr-o tara cat mai ok, din vest (m-am ferit de cele estice, iar de RO nici nu s-a pus problema), sa aiba anumite certificari despre care citisem ca e important sa le
aiba. Mai aveam oferte de la Biogenis si Baby Stem-Seracell. Acum nu stiu, eventual da o cautare pe Google cu pareri despre cele pe care le ai in vedere, e fff posibil sa si gasesti comentarii.
NicoN
Scris: Friday, January 6, 2017 9:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Mihaela ce nume puneti la bebe? Noi suntem in dilema cu numele nu stim nume pentru ambi ras
In leg cu celulele eu nu am intrebat dr dar i a spus unei prietene ca oricare doar sa nu aiba depozitul in ro sau cipru. Pupici la burtici si bebei
Mihaela1234
Scris: Friday, January 6, 2017 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
NicoN wrote:
Mihaela ce nume puneti la bebe? Noi suntem in dilema cu numele nu stim nume pentru ambi ras
In leg cu celulele eu nu am intrebat dr dar i a spus unei prietene ca oricare doar sa nu aiba depozitul in ro sau cipru. Pupici la burtici si bebei

Noi ii punem Victor la bebe coeur
Il alintam Victoras.
Noi nu recoltam celule stem.
NicoN
Scris: Friday, January 6, 2017 11:40 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Noi ii punem Victor la bebe coeur
Il alintam Victoras.
Noi nu recoltam celule stem.

E frumos Victorlove
Noi Vladimir si Matei dar nu e batut in cuie hohot e foarte greu si al doilea nume de sfinti, voi doar un nume?
Lili Eu
Scris: Saturday, January 7, 2017 12:27 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Noi am ales Dominic Mihai. dar toata lumea acum cand ma intreaba ce face bebe. ma intreaba ce face Mihaita chear si noi tot asa il alintam ras eu tot il mai intreb pe al meu daca vrea sa mai schimbam ceva la nume dar nici nu Vrea sa auda Lol si sigur asa va ramane numele chear si la nasi le place numele cu toate ca nu am pus nume de la ei am pus ce ne place noua. computerlove
Mihaela1234
Scris: Saturday, January 7, 2017 6:53 AM
Nivel

NicoN wrote:

E frumos Victorlove
Noi Vladimir si Matei dar nu e batut in cuie hohot e foarte greu si al doilea nume de sfinti, voi doar un nume?

Vladimir e foarte frumos, insa pe so t il cheama Vlad, nu am vrut sa punem numele noastre.

Momentan atat avem si si la asta am ajuns greu bounce

La apropiati si rude nu le-am zis inca.
Eileen
Scris: Saturday, January 7, 2017 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela nu te panica, mai ai putin si sigur mai sta bb. E ok totusi sa te tina sub monitorizare. O sa ti faca nst in fiecare zi. In spital asa e in triaj nebuneala multa. Eu acolo doar cu dra mea am fost,nu m a vazut altcineva poate si fiindca nu am avut vreo urgenta. Eu am mai scris ca nu ma asteptam deloc sa fie asa in spital...Aveam niste scenarii mai horror...si am avut si eu o caruta de emotii la internare ca n am mai fost la spital cu nicio problema. Si rezerva cum e, se plateste?
Tu ai avantajul cu colul asa ca o sa nasti u?or!!!!
Mihaela1234
Scris: Saturday, January 7, 2017 5:50 PM
Nivel

Eileen wrote:
Mihaela nu te panica, mai ai putin si sigur mai sta bb. E ok totusi sa te tina sub monitorizare. O sa ti faca nst in fiecare zi. In spital asa e in triaj nebuneala multa. Eu acolo doar cu dra mea am fost,nu m a vazut altcineva poate si fiindca nu am avut vreo urgenta. Eu am mai scris ca nu ma asteptam deloc sa fie asa in spital...Aveam niste scenarii mai horror...si am avut si eu o caruta de emotii la internare ca n am mai fost la spital cu nicio problema. Si rezerva cum e, se plateste?
Tu ai avantajul cu colul asa ca o sa nasti u?or!!!!

Da,e ok. Numai ca m-a luat asa pe neasteptate...oricum rezidentul respectiv..nu stiu sincer cum il cheama...a fost "certat" ca m-a verificat iar..ca doar eu ii zisesem ca vin de la control..da nah..nu am insistat ca am zis ca asa e procedura
.

Asa zici Eileen? Nu stiu daca asta chiar
imi asigura o nastere usoara :D...

Nu, nu se plateste rezerva. Sincer, nici nu stiam ca exista..
Eileen
Scris: Saturday, January 7, 2017 7:53 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Asa zici Eileen? Nu stiu daca asta chiar
imi asigura o nastere usoara :D...

Nu, nu se plateste rezerva. Sincer, nici nu stiam ca exista..

Da, Mihaela eu asa stiu. Colul se dilata in timpul nasterii, tu ai col scurt si o sa fie mai usor. O tipa care era internata cand am nascut eu avea inel si ea la fel a nascut usor. Dra ei i a zis ca jumatate de drum e facut cand ii scoate inelul. De mine ce sa zic ca bb era sus, col inchis si lung la 40 sapt.
NicoN
Scris: Sunday, January 8, 2017 5:56 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Vladimir e foarte frumos, insa pe so t il cheama Vlad, nu am vrut sa punem numele noastre.

Momentan atat avem si si la asta am ajuns greu bounce

La apropiati si rude nu le-am zis inca.

Si pe sot il cheama Vladcoeur
Lili si sotul vrea Dominic dar nu stim inca
Eileen, Lili, voi parca ati luat patut la fel, se detaseaza marginea sa se poate pune langa pat? Ca vreau sa iau unul si pt dormitorul nostru Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Sunday, January 8, 2017 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
NicoN wrote:

Eileen, Lili, voi parca ati luat patut la fel, se detaseaza marginea sa se poate pune langa pat? Ca vreau sa iau unul si pt dormitorul nostru Cheek Kiss
Eu inca nu am montat paturul il am in balco...Lol m-am uitat sa vad sa nu fie defect si lam lasat sa se aeriseasca in balcon ptr ca miroase a lemn nou...dar din ce zicea Eileen ea nu a mai montat o laterala si la atasat de pat. computerlove
Eileen
Scris: Sunday, January 8, 2017 6:46 PM
Nivel

NicoN wrote:

Da Nico, eu am alb cum a postat Lili, si nu am montat o laterala. Vine exact la nivelul patului meu.
Mire
Scris: Monday, January 9, 2017 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
stelutza wrote:
Buna gravidute si la mul?i ani azi am fost la eco bebelu?ul are 8 saptamani creste odata cu el si noi cu emo?ii mari teama voi unde ati facut dublu test dupa data de 9 merg din nou la doctori?a cu tot dosarul si ar trebui sa il fac bine când spune ceva laborator si bun si ieftin sarcini usoare!

Eu la Synevo.
Prima varianta recomandata de medic era Medlife, dar am prins zilele libere cu 1dec..si nu ma incadram,pt ca ei nu mai recoltau deja si trebuia sa mai astept o saptamana.
ingrig
Scris: Monday, January 9, 2017 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Buna fetelor ,
Mihaela stai linistita ca o sa
fie bine ! Eu analize am facut de sange , urina sumar + urocultura , secretii + culturii ! Eco nu am mai facut de la morf de trim 3 ! Maine merg la spital pt eco si monitorizare !
Sonya
Scris: Monday, January 9, 2017 1:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Albinutza eu nu recoltez celule.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.