|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote: Stiu ca e greu in spital. nimeni nu se simte bine acolo, dar incearca sa te linistesti gandestete la bebe si totu va fi bine. eu iti tin pumni sa fie bine si in cateva zile sa te duci acasa dar acum nu se mai poate sa iti puna inel la col? sau e prea tarziu?
Neatza Lili, recunosc ca pana acum nici nu e foarte naspa...lumea e ok. Dar evident ca nu e ca acasa..in patutul meu..unde pot dormi linistita..aici numai iepureste...la 6 am facut dus si deja la 6 si ceva a venit medicul rezident..si la 7.30 doctorita mea..
A zis ca ma tine 7-10 zile..tocmai ca sa fiu cat mai aproape de 37..cand deja nu mai e considerat prematur..
Da, e cam tarziu pt inel. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mihaela1234 wrote:
Neatza Lili, recunosc ca pana acum nici nu e foarte naspa...lumea e ok. Dar evident ca nu e ca acasa..in patutul meu..unde pot dormi linistita..aici numai iepureste...la 6 am facut dus si deja la 6 si ceva a venit medicul rezident..si la 7.30 doctorita mea..
A zis ca ma tine 7-10 zile..tocmai ca sa fiu cat mai aproape de 37..cand deja nu mai e considerat prematur..
Da, e cam tarziu pt inel.
Neata!! stiu ca si eu am stat la inceput in spital ptr medical stateam o saptamana acasa si una in spital si e foarte rau te plictisesti nu poti dormi noaptea. daca mai inimeresti si o persoana care sforaia cum am nimerit eu de nu am dormit toata noaptea ea dormea si eu ma uitam pe pereti. si ultima data era sa plec si cu paduchi acasa era una plina de paduchi asa ca stiu cum este... tu trebuie sa te linistest sa mai stea bebe acolo o zi in plus conteaza.... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Mihaela si eu am ajuns in spital inainte de Craciun,pe 19, ca am sangerat din cauza contractiilor si se sparsesera niste vase de sange la col.Am facut injectiile cu cortizon pt maturarea plamanilor si perfuzii pt contractii,plus monitorizare a contractiilor de 3 ori pe zi.Nici eu nu am putut dormi:in prima noapte m-am culcat la 11 si m-am trezit la 3.10,in a 2a noapte de la 9.30 la 3.50 si tot asa sforaia una de imi venea sa o iau la palme,abia a 3a si a 4a noapte am dormit de la 9.30-6.15 ca eram asa obosita..plus ca ziua nu puteam dormi.O sa treaca toate,gandeste-te ca e pt binele lui bebe!! Sa treci cu bine peste tot!! |
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Mihaela iti doresc multa sanatate si sa stea bebe cat mai mult in burtica! |
| korina wrote:Mihaela si eu am ajuns in spital inainte de Craciun,pe 19, ca am sangerat din cauza contractiilor si se sparsesera niste vase de sange la col.Am facut injectiile cu cortizon pt maturarea plamanilor si perfuzii pt contractii,plus monitorizare a contractiilor de 3 ori pe zi.Nici eu nu am putut dormi:in prima noapte m-am culcat la 11 si m-am trezit la 3.10,in a 2a noapte de la 9.30 la 3.50 si tot asa sforaia una de imi venea sa o iau la palme,abia a 3a si a 4a noapte am dormit de la 9.30-6.15 ca eram asa obosita..plus ca ziua nu puteam dormi.O sa treaca toate,gandeste-te ca e pt binele lui bebe!! Sa treci cu bine peste tot!!
Da, tin minte ca ai zis....
Ma gandesc ca daca ma duceam la control vinerea trecuta (bine, eu am fost dar a fost o greseala cu programarile) poate prindeam revelionul aici...:D
Tu ce mai faci? |
| NicoN wrote:Mihaela iti doresc multa sanatate si sa stea bebe cat mai mult in burtica!
Multumesc Nico! La fel si tie! |
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Mihaela ne rugam pentru tine si bebelina sa stati linistite si cat mai mult impreuna! Albinuta sarcina usoara in continuare si bebelusa sa stea cuminte pana la capat. Eu am ales sa nu fac morfologia de trim III, medicul a considerat ca nu este nevoie. Bebelina mea are la 31 de saptamani si 4 zile 2000 gr. E grasunica la fel ca mami. Deja am pus 19 kg dar nu e bai...sa fie ea sanatoasa! Pupici pt burtici!
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Mihaela sunt cat de cat bine..stau toata ziua in pat ca asa mi-au spus de la spital,iau pastile pt contractii si pun seara un ovul de progesteron de 400mg..pe care nu l-am intrerupt de la inceputul sarcinii. |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Albinuta wrote:Sonya cum e?ti? Ai nascut? inca nu am nascut, bebelina nu vrea sa faca cunostinta cu noi, si nici nu prea da semne ca ar vrea sa vina. luni mai merg la monitorizare si o sa ma urce si pe masa ca sa vada cum sta treaba acolo jos. pana acum nu m-a urcat deloc pe masa.se pare ca se tine de cuvant bebelina si sta pana la 40 de sapt :) |
|
| Teoftici wrote:Mihaela ne rugam pentru tine si bebelina sa stati linistite si cat mai mult impreuna! Albinuta sarcina usoara in continuare si bebelusa sa stea cuminte pana la capat. Eu am ales sa nu fac morfologia de trim III, medicul a considerat ca nu este nevoie. Bebelina mea are la 31 de saptamani si 4 zile 2000 gr. E grasunica la fel ca mami. Deja am pus 19 kg dar nu e bai...sa fie ea sanatoasa! Pupici pt burtici!
Multumesc Teoftici! E bebelin |
|
| korina wrote:Mihaela sunt cat de cat bine..stau toata ziua in pat ca asa mi-au spus de la spital,iau pastile pt contractii si pun seara un ovul de progesteron de 400mg..pe care nu l-am intrerupt de la inceputul sarcinii.d
Mai ai putin de stat
Progesteron iau si eu..3 pe zi de 200 |
|
| Eu am luat 13kg pana acum dar mai e timp sa pun pe mine... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Sonya wrote: inca nu am nascut, bebelina nu vrea sa faca cunostinta cu noi, si nici nu prea da semne ca ar vrea sa vina. luni mai merg la monitorizare si o sa ma urce si pe masa ca sa vada cum sta treaba acolo jos. pana acum nu m-a urcat deloc pe masa.se pare ca se tine de cuvant bebelina si sta pana la 40 de sapt :)
Mai aveti putin si va întâlniti. Sper sa ai o nastere usoara si Abea asteptam sa ne povestesti experienta da.
Teo pana la urma nu conteaza ca iei 20kg s-au 10 kg important ca bebelina sa fie bine, sanatoasa si sa se dezvolte armonios. Mihaela îti tinem pumnii sa ajungeti cu bine la termen. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Sonya, Lili, Mihaela voi recoltati celule stem? daca da ce firma ati ales? Ce oferta ati primit? |
|
| Albinuta wrote:Sonya, Lili, Mihaela voi recoltati celule stem? daca da ce firma ati ales? Ce oferta ati primit? Noi nu recoltam. si sper sa nu avem nevoie....pai chear eri ma sunase cineva de la Biogenis si mi sa parut interesant dar nu stiu cat de seriosi sunt. pachetul cel mai ieftin e de 2.830(cu reducere de 1000 lei) ratele ptr acest pachet sunt in acest fel. si nu platesti nimic inainte doar dupa ce nasti. Prima rata se plateste: la 10 zile de la eliberare certificatului de stocare apoi a doua rata se plateste: la 30 de zile apoi a treia la 60 de zile. si rata anuala de stocare e de 350+TVA si prima rata se plateste in termen de 90 de zile de la stocare. si aceste celule stocate sunt bune in caz de ceva ptru toata familia cat si ptr rudele de gradul 2... aseara ma pusese un pic pe ganduri. dar nu ced ca recoltam mi se pare prea multi bani al meu imi zice azi ca daca ma duc vineri la Dr Gine sa ii pun o intrebare despre asta....si nu am intrebat in ce banca se face stocarea.. |
|
|