|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| anasstasia wrote:Buna fetele,
Da Mihaela, eu am fost la cursul de puericultura organizat de Bebetei. Si mie mi-a placut! Ma bucur ca ai fost multumita! Injectii cu dexometzaona a facut o colega de-a mea. Ea s-a simtit destul de rau de la ele si nu le-a facut pe toate, insa se fac frecvent in sarcina mai ales daca sunt suspiciuni de nastere prematura.
Mazdravela, cum au spus si fetele, bine ca fetita e maricica. Sa inteleg ca vei naste natural sau de ce esti nemultumita de greutatea ei?
Eu am zis ca vreau sa nasc natural, dar daca depaseste 4000g nu voi mai fi asa motivata, mi-e frica de epiziotomie mai tare ca de nasterea in sine... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| mazdravela wrote:
Eu am zis ca vreau sa nasc natural, dar daca depaseste 4000g nu voi mai fi asa motivata, mi-e frica de epiziotomie mai tare ca de nasterea in sine...
Cand te taie nici nu o sa simti..singurul inconvenient e ca o sa usture circa o saptamana dupa nastere...apoi vei fi ca noua |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Mazdravela, nu ai nicio garantie epiziotomie = greutate bebe. Stiu situatie cu copil de peste 4 kg fara epiziotomie si o prietena care a nascut acum o saptamana o fetita de 2900 g si au taiat-o foarte mult. Asa ca tine de tesuturi si organismul fiecareia. |
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Anasstasia bebelina nu da semne ca ar vrea sa vina? Mai ave?i asa pu?in |
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| anasstasia wrote: Asa ca tine de tesuturi si organismul fiecareia.
Si de circumferinta capului lui bebe, sa nu uitam... |
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Inca nu. Astazi 39s+3z. Asa e, conteaza si capul bebeului. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anastasia, mazdravela na?tere usoara!!! |
|
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| Buna am venit si eu la mamici sunt super heppi |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Deutza_52 wrote:Buna am venit si eu la mamici sunt super heppi Bine ai venit! sarcina usoara si un bebe sanatos... |
|
| Eileen wrote:Anastasia, mazdravela na?tere usoara!!!
Multumesc!!! Doamne ajuta! |
|
| Deutza_52 wrote:Buna am venit si eu la mamici sunt super heppi
Sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Deutza_52 wrote:Buna am venit si eu la mamici sunt super heppi Bine ai venit Deutza!! Sarcina usoara si la termen!! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Fetelor voi cand ati facut morfologia de trimestru III ? la mine pe morfologia de trimestru II scrie ca trebuie facuta in saptamana 31. fac 31 de saptamani pe 4 ianuarie! si bebe era mai mare cu 5z ecografic la ultima morfologie. are ceva daca depasim 31 de saptamani? |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Lili eu nu am facut morfologia de trim 3. Am inteles ca se face cand sunt ceva motive si probleme...La tine nu e cazul.
Deutza sarcina usoara si la termen! |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Neata , Lili eu am facut morfologia de trim 3 si la prima sarcina si acum ....si se face intre sapt 30-34 ! |
|
|