|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| stelutza wrote:Buna diminea?a fetele eu am acum 5 saptamani si 3 zile voi ce simptome aveati eu mam trezit si parca nu mai am nici un simptom pe 20 decembrie am programare la medic sa imi fac griji! Pana ieri sânii aveam un disconfort azi diminea?a nimic Neata!Cred ca ar trebui sa te linistesti in primul rand ca nu face bine la bobita.Sanii nu e neaparat sa te doara toata ziua,eu si alte fete simteam mai mult seara durerile,ziua trebuia sa iau sutienul si sa ii pipai prin el ca sa ii simt mai bine.eu am avut greturi si ameteli de la 5 sapt.Nu toate suntem la fel..unele fete pot avea simptome,altele nu sau doar cateva.. |
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| korina wrote:Neata!Cred ca ar trebui sa te linistesti in primul rand ca nu face bine la bobita.Sanii nu e neaparat sa te doara toata ziua,eu si alte fete simteam mai mult seara durerile,ziua trebuia sa iau sutienul si sa ii pipai prin el ca sa ii simt mai bine.eu am avut greturi si ameteli de la 5 sapt.Nu toate suntem la fel..unele fete pot avea simptome,altele nu sau doar cateva.. Multumesc de încurajare fiind prima data insarcinata imi trec tot felul de gânduri trebuie sa fiu mai optimista abia sunt la inceput cum o sa treaca 9 luni |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| stelutza wrote:Buna diminea?a fetele eu am acum 5 saptamani si 3 zile voi ce simptome aveati eu mam trezit si parca nu mai am nici un simptom pe 20 decembrie am programare la medic sa imi fac griji! Pana ieri sânii aveam un disconfort azi diminea?a nimic si eu la inceput de sarcina aveam momente cand ma durea foarte rau sani si momente cand ma dureau mai putin sau chear deloc. |
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Lili Eu wrote: si eu la inceput de sarcina aveam momente cand ma durea foarte rau sani si momente cand ma dureau mai putin sau chear deloc. Asa la mine acum nu am nici un simptom doar chef de nimic parca mie si ciudat ca asistenta nu ma programat mai repede ca eu nu prea am rabdare |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| stelutza wrote: Asa la mine acum nu am nici un simptom doar chef de nimic parca mie si ciudat ca asistenta nu ma programat mai repede ca eu nu prea am rabdare Heiii linistestete nu are rost sa te stresezi(si eu am trecut prin starile astea) dar nu te ajuta la nimic daca te stresezi....si lasa ca nu mai ai mult de asteptat trece timpul repede....si cand te duci o sa ii auzi si inimioara asa daca te duci si nu vezi mai nimic! vezi doar saculetul apoi o sa fie mai grea asteptatea pana la urmatoarea eco. asa ca linistestete ptr ca stari de astea tot o sa ai pana o sa miste bebe...apoi il simti in fiecare zi si sti sigur ca bebe e bine... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Hello burtici,
A mai facut cineva injectii cu dexametazona? Docorita mi le-a recomandat sa le fac in eventualitatea in care bebe ar vrea sa vina mai devreme...ceea ce eu sper sa nu se intample..dar nu se stie nciodata..mai alesc cu colul asta scurt al meu. Sunt pt maturarea plamanilor.
Am fost aseara la un curs gratis de puericultura organizat in Iasi de catre Bebe Tei si Revista parinti si copii. Parca si Anastassia a zis ceva de el. Mi s-a parut foarte fain si destul de interesant. M-am bucurat ca a putut veni si sotul. Maternitatea unde o sa nasc organizeazaa si ea..dar de obicei dimineata de la 10 si era mai greu pt sot sa ajunga.
Prima data au inceput cu reclama la produse, normal...dar foarte scurt si la obiect..cam cate 5 min fiecare..apoi ne-au dat sacosele cu mostre si pliante si apoi a vb o doctorota pediatra. L-a cehmat si pe sot sa dezbrace bebele manechin si sa ii schimbe..si s-a priceput :). Mi-a placut mult de el. M simt mai linistita acum ca a mai auzit si el cate ceva..pt ca aveam impresia ca nu stie tot ce implica..bine..nici eu nu stiu..dar vroiam sa afle si el :D.
Deci daca aveti ocazia, eu il recomand. Acum depinde si de cine vine ca pediatru, la noi era o ddoctorita din Iasi, deci in fiecare oras vine altcineva. Se fac parca in Bucuresti, Brasov, Constanta si Iasi..sper ca nu am omis. |
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| stelutza wrote: Asa la mine acum nu am nici un simptom doar chef de nimic parca mie si ciudat ca asistenta nu ma programat mai repede ca eu nu prea am rabdare
Eu zic ca te-a[rogramat bine . La 6 saptamani am fost si eu prima data si se vedea bobita bine si ii batea si inimioara..La cinci saptamani cat ai tu posibil sa nu se vada mare lcuru. Asa ca fii optimista ca totul e ok :). Multe dintre noi..inclusiv eu am trecut prin senzatii de astea |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Buna fetelor, revin si eu dupa o lunga si placuta absenta. Pana la urma am venit in Romania si am stat o luna desi doctorul mi-a interzis calatoria cu masina, a doua zi mi-am aruncat fundul in masina si am pedalat spre Romania. A fost de vis!! Rasfatata de parinti la maxim si totusi parca nu mi-a ajuns o luna la 34 saptamani m-am intors in Germania , am zis ca pe urma e mai riscant totul a decurs bine, am facut 2 controale in Romania, colul era de 5 cm de fiecare data, doar ca 2 saptamani am stat in pat, am prins si o raceala, de care imi era tare frica... dar a trecut cu bine. Azi am fost la medic si fetita mea e o grasuna. Are 2800g deja si am doar 35 saptamani...horror.. desi nu ma mir, seamana pe ma-sa |
| Dar ce grasunica ai tu acolo!!Sa va intalniti cu bine la termen! |
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Mihaela1234 wrote: Hello burtici,
A mai facut cineva injectii cu dexametazona? Docorita mi le-a recomandat sa le fac in eventualitatea in care bebe ar vrea sa vina mai devreme...ceea ce eu sper sa nu se intample..dar nu se stie nciodata..mai alesc cu colul asta scurt al meu. Sunt pt maturarea plamanilor.
Am fost aseara la un curs gratis de puericultura organizat in Iasi de catre Bebe Tei si Revista parinti si copii. Parca si Anastassia a zis ceva de el. Mi s-a parut foarte fain si destul de interesant. M-am bucurat ca a putut veni si sotul. Maternitatea unde o sa nasc organizeazaa si ea..dar de obicei dimineata de la 10 si era mai greu pt sot sa ajunga.
Prima data au inceput cu reclama la produse, normal...dar foarte scurt si la obiect..cam cate 5 min fiecare..apoi ne-au dat sacosele cu mostre si pliante si apoi a vb o doctorota pediatra. L-a cehmat si pe sot sa dezbrace bebele manechin si sa ii schimbe..si s-a priceput :). Mi-a placut mult de el. M simt mai linistita acum ca a mai auzit si el cate ceva..pt ca aveam impresia ca nu stie tot ce implica..bine..nici eu nu stiu..dar vroiam sa afle si el :D.
Deci daca aveti ocazia, eu il recomand. Acum depinde si de cine vine ca pediatru, la noi era o ddoctorita din Iasi, deci in fiecare oras vine altcineva. Se fac parca in Bucuresti, Brasov, Constanta si Iasi..sper ca nu am omis.
Buna , Mihaela eu stiu de injectiile pt maturarea plamanilor am auzit multe gravidute care au facut , eu zic sa le faci daca doctora a zis ! Pup |
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| mazdravela wrote:Buna fetelor, revin si eu dupa o lunga si placuta absenta. Pana la urma am venit in Romania si am stat o luna desi doctorul mi-a interzis calatoria cu masina, a doua zi mi-am aruncat fundul in masina si am pedalat spre Romania. A fost de vis!! Rasfatata de parinti la maxim si totusi parca nu mi-a ajuns o luna la 34 saptamani m-am intors in Germania , am zis ca pe urma e mai riscant totul a decurs bine, am facut 2 controale in Romania, colul era de 5 cm de fiecare data, doar ca 2 saptamani am stat in pat, am prins si o raceala, de care imi era tare frica... dar a trecut cu bine. Azi am fost la medic si fetita mea e o grasuna. Are 2800g deja si am doar 35 saptamani...horror.. desi nu ma mir, seamana pe ma-sa
Nu e deloc horror. Esuper bine. Atat avut si a mea ?i s a nascut la 39 s 1 z cu 3500 gr . Horror e cand e foarte mic ! Mai e un pic si o sa va intalniti! |
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Buna fetele,
Da Mihaela, eu am fost la cursul de puericultura organizat de Bebetei. Si mie mi-a placut! Ma bucur ca ai fost multumita! Injectii cu dexometzaona a facut o colega de-a mea. Ea s-a simtit destul de rau de la ele si nu le-a facut pe toate, insa se fac frecvent in sarcina mai ales daca sunt suspiciuni de nastere prematura.
Mazdravela, cum au spus si fetele, bine ca fetita e maricica. Sa inteleg ca vei naste natural sau de ce esti nemultumita de greutatea ei?
|
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| mazdravela wrote:Buna fetelor, revin si eu dupa o lunga si placuta absenta. Pana la urma am venit in Romania si am stat o luna desi doctorul mi-a interzis calatoria cu masina, a doua zi mi-am aruncat fundul in masina si am pedalat spre Romania. A fost de vis!! Rasfatata de parinti la maxim si totusi parca nu mi-a ajuns o luna la 34 saptamani m-am intors in Germania , am zis ca pe urma e mai riscant totul a decurs bine, am facut 2 controale in Romania, colul era de 5 cm de fiecare data, doar ca 2 saptamani am stat in pat, am prins si o raceala, de care imi era tare frica... dar a trecut cu bine. Azi am fost la medic si fetita mea e o grasuna. Are 2800g deja si am doar 35 saptamani...horror.. desi nu ma mir, seamana pe ma-sa Si bebelusa mea are 2880 g la 36 sapt. Ieri am fost la control si m-a programat in 4 ian la monitorizare. Mai stiti ceva de Alex si de Lara? |
|
| Buna burtici! Noi am fost la dr,bebelina e bine are 1018g, 154 bpm.Eu am contractii ca si pana acum si mi-a dat dr niste pastilute,iau 1/2 dimineata si 1/2 seara si osteocare.Continui cu statul in pat!
|
|
| Sonya wrote: Si bebelusa mea are 2880 g la 36 sapt. Ieri am fost la control si m-a programat in 4 ian la monitorizare. Mai stiti ceva de Alex si de Lara?
Sonya Alexa e bine,de sapt viitoare de joi intra in concediu.Atat ea cat si bebe sunt bine! De Lara eu nu stiu nimic.. |
|
|