|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Stiu ca esti o veterana la aspirici....se intampla minunea cand ne asteptam mai putin....al meu pui face chear acum tumbe in burtica si nu mai pot de dragul lui... nu mai e mult si o sa simti si tu minunea ta in burtica.....e un sentiment minunat!... |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Bine ai venit Stelutza!!Sarcina usoara si la termen!! Eu nu am facut beta,iar la ecograf la 6s2z am auzit inimioara! |
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| doamna ajuta sarcina usoara in continuare si nastere usoara la mine e prima data cand vad un test pozitiv am 33 de ani si e prima sarcina nu am mai ramas niciodata chiar daca tot am umblat ca luna de luna chiar si de 3 ori nu s-a intamplat si in ultimile 2 luni chiar nu am mers si nu am luat nici un tratament nimic,chiar a venit pe neasteptate nici eu nici sotul nu ne-a venit sa credem ,el a zis ca crede abia cand il vede la eco scuze lili am vrut sa postesz la raspunsul tau dar din greseala am deschis alta postare |
| korina wrote:Bine ai venit Stelutza!!Sarcina usoara si la termen!! Eu nu am facut beta,iar la ecograf la 6s2z am auzit inimioara! si eu tot cam asa mi-am facut programare pe 20 decembrie voi avea 6 saptamani dar mai repet si maine beta sper sa vad valoare dubla |

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anastasia,cred ca si fetele sunt de acord sa ti acordam titlul de cea mai gogonata burtica Mai ai asa puuuutin Steluta sarcina usoara!!! Mergi la beta si fii zen. Eu la 17-18dpo cam asa parca am avut in jur de 800. Inimioara dupa 6sapt. Sin abia asteptam povestea voastra Fetelor parca e ceva ireal....acum cand scriu Natalia se covrigeste si doarme la mine pe burtica....când am citit ce a scris steluta mi am amintit si eu ca am fost veterana la aspirante si cum uneori nu mai credeam ca o sa vina clipa in care o sa am si eu puiutul meu....ma uit la ea si nu mi vine sa cred ca e a Meaaaaaa!!!!! E cea mai frumoasa, e perfecta!!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Steluta, bine ai venit! Eu nu am facut beta, am mers direct la eco iar la 5 sapt si 6 zile i-am auzit inimioara.
Am luat 15 kg pana acum si majoritatea sunt la burta. Referitor la buburuza mea...nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Colul este moale insa este inchis, dilatatie 0, deci mai avem de asteptat. Fata are cca 3400 g (la 36 de saptamani avea 2800 g.), deci ma apuca groaza, pentru ca evident va mai creste pana nasc.... Lichidul amniotic cica a mai scazut, insa tot e destul. E posibil sa ajung la 40 de saptamani De maine sex si plimbari. Parca ma vezi cu un copil de 4 kg, nu vreau sa ma gandesc la varianta de nastere naturala la greutatea asta...
Inducerea se face la 41 de saptamani si 3 zile, parca asa mi-a spus...
Deci am venit mai mult trista decat bucuroasa... |
|
| multumesc mamici inca sunt euforica nu imi vine a crede ca eu nu ma asteptam a fost un impuls de moment m-am dus la farmacie si atunci pe loc m-am hotarat sa cumpar ,acum tot merg la baie si ma rog sa nu vad rosu ,stie Domnul cand sa ne binecuvante asa a vrut de ziua sotul sa aflam incerc sa stau linista sa nu ridic greutati dar tot imi sta gandul la beta |
|

| Asa a facut si al meu nu sa putut bucura de sarcina pana nu am mers amandoi la eco la 6s si 5z si vazut bebelinul si am auzit inimioara.... |
|

| Eileen wrote:Anastasia,cred ca si fetele sunt de acord sa ti acordam titlul de cea mai gogonata burtica  Mai ai asa puuuutin Steluta sarcina usoara!!! Mergi la beta si fii zen. Eu la 17-18dpo cam asa parca am avut in jur de 800. Inimioara dupa 6sapt. Sin abia asteptam povestea voastra Fetelor parca e ceva ireal....acum cand scriu Natalia se covrigeste si doarme la mine pe burtica....când am citit ce a scris steluta mi am amintit si eu ca am fost veterana la aspirante si cum uneori nu mai credeam ca o sa vina clipa in care o sa am si eu puiutul meu....ma uit la ea si nu mi vine sa cred ca e a Meaaaaaa!!!!! E cea mai frumoasa, e perfecta!!!! Nu te cred ca e asa de frumusica pana nu ne pui poze si noua sa o vedem pe Natalia.... |
|

| Neata fetelor!! Anasstasia indiferent cum vei naste o sa treaca totul cand o sa iti ti fetita in brate!!Asa ca nastere usoara sa ai si sa te recuperezi repede!!Iar bebelina sa fie sanatoasa si mancacioasa ca asta e tot ce conteaza!! Noi mergem joi si vineri sa vedem ce face printesa,joi la maternitate,iar vineri la privat!! |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Am venit de la eco ...bebelina este bine are un kg si 700g ( nu merge tasta unu ) col 32mm inchis ! |
|

| ingrig wrote:Am venit de la eco ...bebelina este bine are un kg si 700g ( nu merge tasta unu ) col 32mm inchis ! Sa creasca mare si sanatoasa!! |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| ingrig wrote:Am venit de la eco ...bebelina este bine are un kg si 700g ( nu merge tasta unu ) col 32mm inchis ! per
Super Ingrig! E mai mare decat media nu ?:)
Mine ma duc si eu la control..ar fi super sa am si colul de 3 cm si ceva..Am niste emotii |
|
| buna mi-a venit si mie beta marti 307,1 azi e de 800 ultima menstruatie 6 noiembrie e de bine nu ?doar usoare crampe suportabile !sa imi fac probleme ? |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Mihaela1234 wrote:per Super Ingrig!  E mai mare decat media nu ?:) Mine ma duc si eu la control..ar fi super sa am si colul de 3 cm si ceva..Am niste emotii Mihaela nu a zis decat ca e mai mare cu o zi ecografic ! Si din un kg 700 g este +-200g !Si eu am avut emotii ! Stai linistita ca sigur o sa fie bine ! ingrig attached the following image(s):

|
|
|