|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| korina wrote:Lili mie nu mi se pare joasa nici in poza de jos.Poate a vazut dr bebele pozitionat mai jos cand ai fost la eco,dar se mai plimba si el ca doar nu sta intr-un singur loc.. pai sigur nu sta in loc ca nu misca mereu pe aceias parte se schimba....eu ma bucur ca sa mai ridicat....pe tine te doare jos in parti cand mergi pe jos pe strada? pe mine in casa nu ma doare nimic...dar cand plec si merg in 5,10 minute de mers deja ma doare.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Lili Eu wrote: Eu asa am inpresia ca atunci sa intors ca am simtit...acum nustiu daca ma insel..dar il simt ca misca altfel inainte misca jos mai mult acum simt ca misca sus mai mult si misca mai sus de buric!!! cat despre burtica acum cred ca sa mai ridicat sus...o sa va pun doua poze una inainte sa merg la dr si una e facuta eri...cea in gri e facuta inainte si cea in roz e facute eri sa vedeti si voi diferenta...
Asa am avut eu burtica atunci cand am observat ca s-a lasat. A ta e inca sus stai linistita, chiar daca se intoarce asta nu inseamna ca a coborat. Coborarea propriu zisa a burticii este data de momentul cand bebelusul se pozitioneaza pe canalul nasterii, asta cu o saptamana inaintea declansarii travaliului, el se lasa cat mai jos, simfiza incepe sa se deschida. ElenaD94 attached the following image(s):

|
|

| ElenaD94 wrote:
Asa am avut eu burtica atunci cand am observat ca s-a lasat. A ta e inca sus stai linistita, chiar daca se intoarce asta nu inseamna ca a coborat. Coborarea propriu zisa a burticii este data de momentul cand bebelusul se pozitioneaza pe canalul nasterii, asta cu o saptamana inaintea declansarii travaliului, el se lasa cat mai jos, simfiza incepe sa se deschida.
Am inteles. pe mine ma speriat Dr ca nu ii place ca e jos si ca in pozitia in care era atunci trebuie sa fie cand apeoape sa nasc nu stiu ce a vazut el dar cheat ma speriase. dar ce ma linisrit e ca aveam colu lung si inchis si se mira si el ptr ca aveam sarcina jos si colul era perfect...acum stau linistita ca se urca bebe sus... Multumesc de sfat!!! |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Lili eu foarte rar ies din casa,nu am voie la plimbari si mers pe jos..doar cand merg la doctor sau la banca.Am mers putin si la market,dar la fel cand merg la dr in drum spre casa.Simt putina jena in dreptul bandei de la pantaloni doar,simt ca ma strange orice.Nu am avut ocazia nici sa merg sa imi iau pantaloni mai largi,dar ma mai descurc cu unii de trening si cu o pereche de blugi. Iar in casa cu pantalonii de trening ai sotului,i-am confiscat toate perechiile ca sunt lejere la burtica!! |
|

| korina wrote:Lili eu foarte rar ies din casa,nu am voie la plimbari si mers pe jos..doar cand merg la doctor sau la banca.Am mers putin si la market,dar la fel cand merg la dr in drum spre casa.Simt putina jena in dreptul bandei de la pantaloni doar,simt ca ma strange orice.Nu am avut ocazia nici sa merg sa imi iau pantaloni mai largi,dar ma mai descurc cu unii de trening si cu o pereche de blugi.  Iar in casa cu pantalonii de trening ai sotului,i-am confiscat toate perechiile ca sunt lejere la burtica!! Pai nici eu nu ies des doar la Dr si mai ies de 2 ori pe luna de ma intalnesc cu o colega de imi aduce adeverinta de la munca si ii dau apoi medicalu....am iesit duminica sa cumpar un cadou ptr cineva si m-am incapatinat sa plec singura si nu am fost departe de casa prin apropiere si am fost la un pas sa lesin in magazil mi sa facut rau am lasat ce cumparasem la fata de la casa si bani si am esit afara ca ma lua cu rau...nu suport mirosul de magazin... si mie imi trebuia cizme si am comandat dupa net de frica sa nu ma ia cu rau... |
|

| Si pe mine ma ia raul daca stau cateva minute in picioare ma ia ameteala,transpiratii,mi se infunda urechiile si vad negru in fata ochilor.Am incercat luni sa intru in supermarket cu sotul si in 5 min eram afara ca mi s-a facut rau. |
|

| korina wrote:Si pe mine ma ia raul daca stau cateva minute in picioare ma ia ameteala,transpiratii,mi se infunda urechiile si vad negru in fata ochilor.Am incercat luni sa intru in supermarket cu sotul si in 5 min eram afara ca mi s-a facut rau. Asa si eu transpir si ma ia cu ameteli daca stau la aer nu am nimic. dar in magazin imi e rau.. |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| anasstasia wrote:Neata! Sin si eu ma gandeam la tine. Cred ca in curand ne dai vesti! NicoN, pupam boboceii care cresc frumos! Sa fiti cu totii sanatosi. Lili, eu habar nu am cand s-a intors. Pe la un control la 29 de saptamani doctorul mi-a spus ca fata e intoarsa, insa nu stiam asta. Burtica ta nu pare a fi jos. Acum, lucrurile astea sunt subiective. Mihaela, concediul placut si relaxant. Odihneste-te cat poti de mult! Eu la 37 de saptamani am pus 15 kg  Muuuult prea mult fata de ce imi propusesem eu...Iar coloana se resimte grav, merg foarte greu, am dureri foarte violente in zona lombara. Mie imi e dor de acum de burtica, desi nici nu am nascut. Am iubit perioada asta desi a fost grea, insa atat de frumoasa... Doamne ajuta!!! Si noi pupam bebe tau si iti dorim sa vina in pace si sanatos! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Lili Eu wrote: Asa si eu transpir si ma ia cu ameteli daca stau la aer nu am nimic. dar in magazin imi e rau.. Fier si calciu luati? Eu zic ca de la asta vi se face rau probabil aveti carente. |
|

| NicoN wrote: Fier si calciu luati? Eu zic ca de la asta vi se face rau probabil aveti carente.
eu iau fier si elevit.. |
|

| NicoN wrote: Fier si calciu luati? Eu zic ca de la asta vi se face rau. probabil aveti carente.
Nico eu iau vitamine prenatale si pt ca am contractii nu pot lua calciu,doar magneziu sa le mai opresc.Fier nu iau ca nu am carenta.. |
|

| Neata fetelor!!Cam liniste in ultima vreme pe aici..ceva noutati mai aveti?Eu stau cumintica in pat ca sapt trecuta am avut putin sange in secretii si pun si progesteron 800mg. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/4/2016 Mesaje: 20
| Buna fetelor!!!va urmaresc de mult timp si imi place sa va citesc ideile si trairile!!sunt insarcinata in 10 sapt si vreau sa va fiu alaturi!am o ingrijorare: am facut ecograf la 5s 2z si urmeaza luni un nou control!imi este putin teama pentru ca nu mai am niciun simptom de sarcina!credeti ca se intampla ceva cu bebe?nu stiu de ce dar ma macina gandul asta!! O seara frumoasa tuturor!! |
|

| Bine ai venit Roxy!! Pana acum ce simptome ai avut?si de cand nu le mai ai? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/4/2016 Mesaje: 20
| korina wrote:Bine ai venit Roxy!! Pana acum ce simptome ai avut?si de cand nu le mai ai? Pai dureri de sani,senzatie de greata,nu mare lucru...ameteli.nu le mai am de cateva zile! |
|
|