Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Monday, November 14, 2016 4:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Multumim tare mult pt toate urarile. Inca nu am iesit din spital deci mesajul meu va fi scurt. Noi suntem bine, lapte nu avem inca doar colostru, durerile cezarienei sunt ok... Si Nu... Nu simti ca ti ies matele pe afara cand te ridici :))) asta normal cu calmantr care ti le pun ele fara sa cersesti dupa ele. Toata lumea e super ok cu tine fara sa le dai nimic. Dar revin mai detaliat pt tine Mihaela sau vb in privat vedem.
Noi abia asteptam sa ajungem acasa dance Hilar
Lili Eu
Scris: Monday, November 14, 2016 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eileen newclap bebic mami de fetita bottle santa
Sonya
Scris: Monday, November 14, 2016 11:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Eillen, felicitari mami! Cum te simti, cum e bebelusa? Cate kg a avut? Recuperare rapida si multa putere.
andreina
Scris: Tuesday, November 15, 2016 9:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
Felicitari, Eileen! Multa sanatate, laptic din plin si recuperare usoara.
Intr-adevar, cezariana nu e atat de rea. La mine recuperarea a fost f ok. Sper sa fie la fel si la tine. PupiceiCheek Kiss
Sin
Scris: Tuesday, November 15, 2016 10:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
Eileen, felicitari pentru fetita! yes Iti doresc recuperare usoara si rapida, sa vina lapticul si fetita sa pape linistita. Ma bucur ca ai trecut cu bine peste cezariana.hearts Asteptam poze cu fetita ta! topai

Si eu o astept pe micuta mea care inca mai sta la caldurica, ii place mult acolo in burtica. Misca din ce in ce mai putin, inca mai sughite dar nu mai este asa activa ca inainte. I-au ramas totusi pedalele pe care le falfaie cand simte nevoia. ras

Va pup cu mare drag pe burtici. DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 16, 2016 12:01 AM
Nivel

Sin wrote:
Eileen, felicitari pentru fetita! yes Iti doresc recuperare usoara si rapida, sa vina lapticul si fetita sa pape linistita. Ma bucur ca ai trecut cu bine peste cezariana.hearts Asteptam poze cu fetita ta! topai

Si eu o astept pe micuta mea care inca mai sta la caldurica, ii place mult acolo in burtica. Misca din ce in ce mai putin, inca mai sughite dar nu mai este asa activa ca inainte. I-au ramas totusi pedalele pe care le falfaie cand simte nevoia. ras

Va pup cu mare drag pe burtici. DistanceKiss
Hai mamy ca tu esti urmatoarea in capul listei...Lol nu au inceput emotiile pt marea intalnire? hainoroc computerlove
Sin
Scris: Wednesday, November 16, 2016 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
Lili, prea mari emotii nu am. Mai mult entuziasm, curiozitate, nerabdare si rabdare. Amalgam de sentimente!Crazy alcool Sotul meu, in schimb, este emotionat la maxim pentru marea intalnire cu dragostea lui. topai

Sarcini usoare in continuare. Va mai anunt cum mai suntem. Maine mergem iar la control. Au cam inceput durerile de spate, pe langa cele usurele de ovare (ca de menstruatie), dureri de ligamente, de zburatoare, de tot.Crazy
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 16, 2016 4:27 PM
Nivel

Sin wrote:
Lili, prea mari emotii nu am. Mai mult entuziasm, curiozitate, nerabdare si rabdare. Amalgam de sentimente!Crazy alcool Sotul meu, in schimb, este emotionat la maxim pentru marea intalnire cu dragostea lui. topai

Sarcini usoare in continuare. Va mai anunt cum mai suntem. Maine mergem iar la control. Au cam inceput durerile de spate, pe langa cele usurele de ovare (ca de menstruatie), dureri de ligamente, de zburatoare, de tot.Crazy
Cred ca e frumos sentimentul ?i unic love a?teptam vesti.....computerlove
Eileen
Scris: Wednesday, November 16, 2016 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Ieri am venit acasica, Doamne ce dor îmi era de patul meu!!! A venit si lapticul , alaptez exclusiv, ragadele sint prezente,fara nu se poate alcool alcool induram. Am luat lanolina pura dar nu mai apuc sa ma dau cu ea cu fomista asta mica.
Sonya 3400 a avut la nastere.
Sin nastere usoara si sa ti vezi minunea cât mai repede. Mie de f multe ori îmi vine sa plang cand o vad si imi amintesc ca a fost la mine în burtica. E ceva minunat.
Sper sa prind si eu ceva momente sa mai povestesc cate ceva.
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 16, 2016 11:47 PM
Nivel

Eileen wrote:
Ieri am venit acasica, Doamne ce dor îmi era de patul meu!!! A venit si lapticul , alaptez exclusiv, ragadele sint prezente,fara nu se poate alcool alcool induram. Am luat lanolina pura dar nu mai apuc sa ma dau cu ea cu fomista asta mica.
Sin nastere usoara si sa ti vezi minunea cât mai repede. Mie de f multe ori îmi vine sa plang cand o vad si imi amintesc ca a fost la mine în burtica. E ceva minunat.
Sa fiti sanatoase!!! ma bucur ca sunte?i bine.. love ?i a?teptam pozici.... topai computerlove
Teoftici
Scris: Thursday, November 17, 2016 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2016
Eileen ma bucur ca ai lapte si ca pitica e mancacioasa! Sa te refaci repede si sa fiti sanatoase!
Sin mai e putin si iti tii in brate minunea...ce sentiment minunat trebuie sa fie...
Eu am cateodata acid de zici ca am foc inauntru...e aiurea rau. Din 15 nov am inceput injectiile cu fraxiparina de 0,4ml si mi le face sotul- are o mana tare usoara. Burtici, voi aveti colostru? Eu am observat de acum doua saptamani dar numai in partea dreapta dar nu am stiut ce e, abia ieri mi-a dat prin cap ca e colostru. Pupici virtuali pe burtici si pe pitici!
NicoN
Scris: Thursday, November 17, 2016 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Eileen wrote:

Ma bucur ca sunteti ok si ai laptic! Asteotam pozica cu minunea ta!!!love
doinanuta
Scris: Thursday, November 17, 2016 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Teoftici wrote:
Eileen ma bucur ca ai lapte si ca pitica e mancacioasa! Sa te refaci repede si sa fiti sanatoase!
Sin mai e putin si iti tii in brate minunea...ce sentiment minunat trebuie sa fie...
Eu am cateodata acid de zici ca am foc inauntru...e aiurea rau. Din 15 nov am inceput injectiile cu fraxiparina de 0,4ml si mi le face sotul- are o mana tare usoara. Burtici, voi aveti colostru? Eu am observat de acum doua saptamani dar numai in partea dreapta dar nu am stiut ce e, abia ieri mi-a dat prin cap ca e colostru. Pupici virtuali pe burtici si pe pitici!

Da e colostru!Si eu am avut.Cand o sa.fie mai avansata sarcina o sa te trezesti din senin ca iti curge pe bluza.Eu asa pateam.A fost bine ca am avut pentru ca desi am facut cezaraiana si se zice ca dureaza pana vine laptele a venit direct.
Am avut lapte din prima zi si alaptez si azi la 3 luni si 2 saptamani.
anasstasia
Scris: Thursday, November 17, 2016 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Eileen, recuperare rapida si laptic mult! Ragadele apare cand atasarea este incorecta in general. Altfel, cina nu ar trebui sa doara si nici sa apara rani.

Eu nu am colostru. Probabil o sa apara dupa nastere...

Sin si Anuta nu-mi vine sa cred ca urmati voi si apoi eu Hilar
Teoftici
Scris: Thursday, November 17, 2016 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2016
doinanuta wrote:

Da e colostru!Si eu am avut.Cand o sa.fie mai avansata sarcina o sa te trezesti din senin ca iti curge pe bluza.Eu asa pateam.A fost bine ca am avut pentru ca desi am facut cezaraiana si se zice ca dureaza pana vine laptele a venit direct.
Am avut lapte din prima zi si alaptez si azi la 3 luni si 2 saptamani.

Multumesc ca m-ai linistit!...e bine sa fie cineva cu experienta...SimplyLove Cum e cu minunea mica in viata voastra? cum vi s-a schimbat viata? nu ti-e dor de burtica?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.