Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Thursday, November 10, 2016 6:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Roxanine wrote:
Am fost la medicul nr2. Se vede veziculayes
Aha vezi dc iti tot ziceam sa stai linistita ca bebe e bine.... Lol ma bucur ca e bine bebe...computerlove
Roxanine
Scris: Thursday, November 10, 2016 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Embrionul nu se vede inca.. sper sa se vada saptamana viitoare
Lili Eu
Scris: Thursday, November 10, 2016 7:06 PM
Nivel

Roxanine wrote:
Embrionul nu se vede inca.. sper sa se vada saptamana viitoare
O sa se vada mamy dar ai rabdare e inca devreme...DistanceKiss
emanicole
Scris: Thursday, November 10, 2016 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Roxanine wrote:

YupiiiBravoo
eileen, multumesc!!! SimplyLove . Nastere usoara!
Sin
Scris: Thursday, November 10, 2016 10:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/31/2015
Eileen, iti tinem pumnii stransi pentru maine si ne gandim la tine cu mult optimism!!! Abia asteptam sa-ti cunoastem minunea. coeur majoreta hearts topai

Si fetita mea are dubla circulara de cordon. Am stabilit ca voi naste natural, medicul ma sustine total, insa mi-a explicat si ce riscuri pot sa apara asa ca o asteptam pana cand va dori ea sa vina si vom vedea la monitorizare cum se comporta. Daca Doamne fereste e ceva in neregula, vom apela la cezariana desi nu-mi doresc asta sub nicio forma!
ElenaD94
Scris: Friday, November 11, 2016 9:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
Roxanine wrote:

Ti am zis eu ras dance
Albinuta
Scris: Friday, November 11, 2016 10:13 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Neata fetelor!
Ii facem galerie lui Eileen?
Nastere usoara si o asteptam cu vesti bune!computerlove
O bebelina sanatoasa și lăptic din plin hainoroc
Teoftici
Scris: Friday, November 11, 2016 10:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2016
hello burtici minunate! Eileen Dumnezeu sa fie cu voi si sa va vegheze sa fie totul bine, sa nasti usor, sa te recuperezi repede si sa ai laptic hranitor pentru minunea ta! Ema Dumnezeu sa te intareasca si sa iti dea cat de curand o noua minune in viata ta! Te imbratisez cu drag!
Eu ma pregatesc de o saptamana sa va scriu si sa v-o prezint pe minunea noastra mica, Ana Ecaterina. Am fost acum o saptamana la morfologia de trim II- picea e perfect sanatoasa, avea 490 gr si dormea. Am fost si la hematolog si va trebui sa iau preventiv pe toata durata sarcinii si sase saptamani dupa nastere heparina (Clexane de 0,4). Asa mi-a zis si medicul de familie si hematologul si noul ginecolog cu care vreau sa nasc. Au zis toti ca la istoricul meu (3 sarcini pierdute si trombofile forma usoara) nu putem risca. Analizele au iesit ok, azi merg la medicul de famile cu ele si voi face si prima injectie. Picea noastra este tot mai activa, deja ii stim programul de somn-joaca-mancat. Va imbratisez cu drag si pup burticile!
Lili Eu
Scris: Friday, November 11, 2016 11:15 AM
Nivel

Teoftici wrote:
hello burtici minunate! Eileen Dumnezeu sa fie cu voi si sa va vegheze sa fie totul bine, sa nasti usor, sa te recuperezi repede si sa ai laptic hranitor pentru minunea ta! Ema Dumnezeu sa te intareasca si sa iti dea cat de curand o noua minune in viata ta! Te imbratisez cu drag!
Eu ma pregatesc de o saptamana sa va scriu si sa v-o prezint pe minunea noastra mica, Ana Ecaterina. Am fost acum o saptamana la morfologia de trim II- picea e perfect sanatoasa, avea 490 gr si dormea. Am fost si la hematolog si va trebui sa iau preventiv pe toata durata sarcinii si sase saptamani dupa nastere heparina (Clexane de 0,4). Asa mi-a zis si medicul de familie si hematologul si noul ginecolog cu care vreau sa nasc. Au zis toti ca la istoricul meu (3 sarcini pierdute si trombofile forma usoara) nu putem risca. Analizele au iesit ok, azi merg la medicul de famile cu ele si voi face si prima injectie. Picea noastra este tot mai activa, deja ii stim programul de somn-joaca-mancat. Va imbratisez cu drag si pup burticile!
Ma bucur ca sunteti bine, si sa va dea D.zeu sanatate sa ajungeti cu bine la termen....newclap bebelinul meu e mai grasunel un pic avea vinerea trecuta 517 gr si 32 de cm Lol si a zis ca e mai marisor un pic la masuratori...acum sanatosi sa fim si sa ajungem cu bine la termen...computerlove
Mihaela1234
Scris: Friday, November 11, 2016 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Lili Eu wrote:
Ma bucur ca sunteti bine, si sa va dea D.zeu sanatate sa ajungeti cu bine la termen....newclap bebelinul meu e mai grasunel un pic avea vinerea trecuta 517 gr si 32 de cm Lol si a zis ca e mai marisor un pic la masuratori...acum sanatosi sa fim si sa ajungem cu bine la termen...computerlove

Lili si la mine la 22 de sapt si 3 zile avea 527 de grame, asta la morfologia de trim 2..dar nu mi-a zis daca e mai mare sau nu..sau ca e grasunel..

Mie chiar mi se pare ca am burtica cam mititica pt aproape 27 de sapt cate am..la 1 jumatate am programare la control si am putin emotii..sper sa fi crescut bine. De simtit il simt in fiecare zi ..cateodata apas usurel pe burtica si imi raspude..ii mai pun si muzica..mi-e asa de drag de el..Inca 3 luni si vine//coeur
Mihaela1234
Scris: Friday, November 11, 2016 12:11 PM
Nivel

Eileen wrote:
Ema imi pare tare rau... Si la mine prima a fost cu ou clar. Nu s s dezvoltat embrionul uff pale
Sper sa treci ok peste, tu esti o luptatoare. Buddy1 Cheek Kiss
Roxanine, e ok sa te duci la alt medic. Mergi si vezi mai bine. E sarcina mititica, o sa apara si embrionul DistanceKiss
Noi suntem in spital, nu stiu maine cand avem. Am dormit f prost aseara, iar acum in timpul zilei nu pot dormi. Sper sa recuperez la noapte sa nu ma gaseasca pitica obosita.
O sa revin cu vesti computerlove

Eileen suntem cu gandul la tine! coeur
Lili Eu
Scris: Friday, November 11, 2016 12:34 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Lili si la mine la 22 de sapt si 3 zile avea 527 de grame, asta la morfologia de trim 2..dar nu mi-a zis daca e mai mare sau nu..sau ca e grasunel..

Mie chiar mi se pare ca am burtica cam mititica pt aproape 27 de sapt cate am..la 1 jumatate am programare la control si am putin emotii..sper sa fi crescut bine. De simtit il simt in fiecare zi ..cateodata apas usurel pe burtica si imi raspude..ii mai pun si muzica..mi-e asa de drag de el..Inca 3 luni si vine//coeur
Mie asa mi a spus ca e mai mare.tot în saptamâna 22 ?i 2 zile am facut morfologie, si a zis ca trebuia sa aiba cam 450 ?i 28cm ?i el avea 517 ?i 32 cm Lol uite ata?ez i pozica cu burtica, eu sunt mul?umita de burtica cred ca e destul ptr 23 de saptamâni. computerlove Aaa si cand am fost la urgenta la maternitate dr care mi a facut eco tot asa a zis ca e mai mere la masutatori ma intreba daca stiu...Lol

Lili Eu attached the following image(s):
_20161111_122456.jpg

Roxanine
Scris: Friday, November 11, 2016 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
hai EIleen cu vesti. Toata ziua la tine m-am gandit.

Eu am dozat beta la 48 ore azi. Primul 3690 - al doilea 5670. Nu se dubleaza, dar creste, semn ca se dezvolta. Doamne ajuta.
Mihaela1234
Scris: Friday, November 11, 2016 3:51 PM
Nivel

Roxanine wrote:
hai EIleen cu vesti. Toata ziua la tine m-am gandit.

Eu am dozat beta la 48 ore azi. Primul 3690 - al doilea 5670. Nu se dubleaza, dar creste, semn ca se dezvolta. Doamne ajuta.

Roxanine e ok..bebe se dezvolta bine topai De la o anumita valoare beta nu se mai dubleaza la 48 de ore..Nu te mai stresa ca stresezi bebicu..Am incercat sa gasesc afirmatia cu beta in romana, dar nu am gasit decat in engleza. Zice ca in primele 4 sapt de sarcina beta se dubleaza la 48 de ore..dupa dureaza mai mult..la 6-7 sapt se dubleaza cam in 3 zile jumatate.DistanceKiss ..de la o anumita valoare nu mai e valabila faza cu dublatul.DistanceKiss

Te opresti de acum cu beta, nu? Mai ales ca la ecograf s-a vazut saculetul si sigur data viit auzi si inimioaracoeur

Beta hCG levels usually double about every 2 days for the first four weeks of pregnancy. As pregnancy progresses the doubling time becomes longer. By 6 to 7 weeks beta hCG levels may take as long as 3 1/2 days to double . hCG normally reaches a peak level at about 8 to 10 weeks and then declines for the remainder of the pregnancy.
ingrig
Scris: Friday, November 11, 2016 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Mihaela ce ai facut la eco?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.