Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 1, 2016 11:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
NicoN wrote:

Multumim!love asa este nu conteaza ce sunt importanta e sanatatea...am iesit asa linistita cand mi a spus dr ca sunt perfect sanatosi...nu am mai stiut ce sa il intreb...si sarcina per total e ok, eu aveam uneori impresie ca e ff grea sarcina cu 2...sper sa fie ok in cobtinuare si sa stea cumintei pana la termencomputerlove
Asa e sanatate sa fie ca de restu avem noi grija...Lol
Mihaela1234
Scris: Tuesday, November 1, 2016 1:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Eileen wrote:

Am decis sa nu ma mai stresez. Ca mai rau imi fac. O sa ma lamuresc cu ea si o sa vedem. Ieri am avut o zi tare proasta din cauza asta, asa ca azi am decis sa zic stop, si sa ma bucur de fiecare miscare bebelinei mele coeur
Roxanine noi suntem la serviciu firma de contabilitate,inclusiv resurse umane !! Ea spera sa ii dea casa luna asta banii iar pana pe 15sa mi i plateasca pt juma de oct. (Ca jumatate am lucrat o si m a platit) Oricum daca ar fi sa ii dea atat de greu nu m ar lasa ,asta stiu sigur.
Oricum mi a facut bine sa ma descarc pu?in computerlove

Eileen..inca un subiect care ma macina pe mine. Deci astea 126 de concediu medical se impart in prenatal si postnatal, si se pot imparti oarecum cum vrem, atata timp cat ne raman minim 42 de zile dupa nastere, nu?

Intrebarea mea e, daca imi raman mai mult de 42...e ok nu? adica sa zicem ca de cand nasc imi raman 65..le iau pe toate 65 si apoi intru in crestere copil, nu? Adica orice ar fi, stau 126 de zile in prenatal..sau de cand nasc se numara fix 42 si pe restul le pierd?

Sper ca se intelege nelamurirea mea..
Eileen
Scris: Tuesday, November 1, 2016 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Multumesc fetelor de sustinere computerlove computerlove cum am mai zis nu e cazul ca nu se stiu drepturile si obligatiile,numai ca e mai greu cu aplicatul.
Azi noi suntem zen, bebelina danseaza de numa, ma mai si pocne?te ras ea are treaba jos cu ovarele mele, pe la coaste se impinge dar nu pocneste Love i am terminat si paturica crosetata yes yes si urmeaza sa mi reorganizez bagajul pt maternitate ca dra mi a zis la internare sa mi iau strict pt mine, si apoi sa mi se aduca de acasa restul.

Nico, felicitari pt galuscute love love o sa fie la fel de bine ca si pana acum, starea ta conteaza f mult Bravoo
Rox, ti am zis ca e totul bine ...nu prea vroiai sa ma crezi pupici
Lili, ma bucur ca te ai dus la medic, fetele au mare dreptate, trebuie sa ai grija de tine si sa masori de mai multe ori pe zi tensiunea Cheek Kiss
Fetelor ma credeti ori ba eu cred ca Georgy a nascut ras ...nu stie nimeni de ea?
Sonya, Alexa , Mire,voi ce mai faceti?
Eileen
Scris: Tuesday, November 1, 2016 1:56 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Eileen..inca un subiect care ma macina pe mine. Deci astea 126 de concediu medical se impart in prenatal si postnatal, si se pot imparti oarecum cum vrem, atata timp cat ne raman minim 42 de zile dupa nastere, nu?

Intrebarea mea e, daca imi raman mai mult de 42...e ok nu? adica sa zicem ca de cand nasc imi raman 65..le iau pe toate 65 si apoi intru in crestere copil, nu? Adica orice ar fi, stau 126 de zile in prenatal..sau de cand nasc se numara fix 42 si pe restul le pierd?

Da obligatoriu sa ramana 42dupa, oricum medicul de familie nici nu ti da in asa fel incat sa ramana mai pu?ine de 42. Iar restul le iei ,nu se pierde nimic. Doar daca vrei tu sa renunti la ele, dar musai 42cel putin ,dupa nastere trebuie sa stai. Adica se poate sa ti iei 20inainte si 106 dupa de ex. Sau 65inainte si restul pâna la 126dupa si tot asa.
Eu de ex o sa am vreo 60-70 inainte, iar dupa o sa stau 42zile apoi îmi depun dosarul,desi as mai avea drept pana la 126. Doar pt ca este alegerea mea sa renunt la ele.
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 1, 2016 2:17 PM
Nivel

Eileen wrote:
Multumesc fetelor de sustinere computerlove computerlove cum am mai zis nu e cazul ca nu se stiu drepturile si obligatiile,numai ca e mai greu cu aplicatul.
Azi noi suntem zen, bebelina danseaza de numa, ma mai si pocne?te ras ea are treaba jos cu ovarele mele, pe la coaste se impinge dar nu pocneste Love i am terminat si paturica crosetata yes yes si urmeaza sa mi reorganizez bagajul pt maternitate ca dra mi a zis la internare sa mi iau strict pt mine, si apoi sa mi se aduca de acasa restul.

Nico, felicitari pt galuscute love love o sa fie la fel de bine ca si pana acum, starea ta conteaza f mult Bravoo
Lili, ma bucur ca te ai dus la medic, fetele au mare dreptate, trebuie sa ai grija de tine si sa masori de mai multe ori pe zi tensiunea Cheek Kiss
Fetelor ma credeti ori ba eu cred ca Georgy a nascut ras ...nu stie nimeni de ea?
Azi am vb la tel cu ginecologul meu si ma chemat la cabinet fara programare...ma duc maine dupa ora 16 sa vad ce imi zice..iloveyou computerlove bebelina nu da nici un semn ca vrea sa vina pe lume?
NicoN
Scris: Tuesday, November 1, 2016 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Eileen wrote:

Multumim...da sunt foarte zen de ieri cand am aflat ca e totul ok...astept ziua cand voi naste naturalcomputerlove
A nascut Georgy saptamana trecuta! Are o fetita minunata!coeur
Eileen
Scris: Tuesday, November 1, 2016 3:26 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Azi am vb la tel cu ginecologul meu si ma chemat la cabinet fara programare...ma duc maine dupa ora 16 sa vad ce imi zice..iloveyou computerlove bebelina nu da nici un semn ca vrea sa vina pe lume?

Lili nu prea da niciun semn. Acu la urma isi face de cap...ba vrea somon,ba hamburgeri...acu tocmai am terminat de facut cornetealcool alcool
Face petrecere de goodbye în burtica???NuStiu
Nu prea am avut pofte in sarcina.

Nico,multumesc de info!! Stiam eu ca naste inaintea mea. Ureaza i mult laptic si bb fara colici hearts hearts
Danamat
Scris: Tuesday, November 1, 2016 4:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2016
Mihaela1234 wrote:

Buna, aici iti pot raspunde eu.se i-au numai 42 de zile dupa ce nasti chear daca iti raman mai multe zile
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 1, 2016 4:35 PM
Nivel

Eileen wrote:

Lili nu prea da niciun semn. Acu la urma isi face de cap...ba vrea somon,ba hamburgeri...acu tocmai am terminat de facut cornetealcool alcool
Face petrecere de goodbye în burtica???NuStiu
Nu prea am avut pofte in sarcina.

Nico,multumesc de info!! Stiam eu ca naste inaintea mea. Ureaza i mult laptic si bb fara colici hearts hearts
Eu cred ca se pregateste de marea intalnire cu mami si tati... bounce cat despre pofte au am avut de cateva ori....dar mai mult are al meu pofte si e asa de comic ca ma amuza rau de tot...Lol eri a mers cu mine la dr de fam si la apucat pofta de ciocolata si sa dus la magazin si a cumparat 5 batoane de ciocolata si a mancat 4 pe loc...hohot am ras de el ca era foarte nostim si a pastrat si unu ptr mine Lol eu cred ca tu nu prea ai avut timp de pofte ptr ca ai muncit pana acum si acum daca stai acasa a venit si poftele..ras computerlove
Eileen
Scris: Tuesday, November 1, 2016 4:45 PM
Nivel

Danamat wrote:

Buna, aici iti pot raspunde eu.se i-au numai 42 de zile dupa ce nasti chear daca iti raman mai multe zile

Dana eu am explicat mai sus, nu este asa cum spui tu. Sunt 126zile, obligatoriu 42dupa nastere. În mod normal ele sunt 63+63 dar se pot compensa intre ele cu conditia sa ramana MINIM 42 dupa!

Lili tot ce e posibil Lol pofte am mai avut asa,dar nimic grav, aveam rabdare sa ajung acasa sau sa cumpar daca imi era a manca de ceva.
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 1, 2016 4:59 PM
Nivel

Eileen wrote:

Dana eu am explicat mai sus, nu este asa cum spui tu. Sunt 126zile, obligatoriu 42dupa nastere. În mod normal ele sunt 63+63 dar se pot compensa intre ele cu conditia sa ramana MINIM 42 dupa!

Lili tot ce e posibil Lol pofte am mai avut asa,dar nimic grav, aveam rabdare sa ajung acasa sau sa cumpar daca imi era a manca de ceva.
Eu o singura data am avut o pofta mare de pizza si sa dus al meu la ora 22:00 sa imi cumpere pizza ca imi lasa gura apa si nu vedeam in fata ochilor de cat pizza cred ca daca nu imi lua nu puteam sa dorm toata noaptea de pofta...Lol
anasstasia
Scris: Tuesday, November 1, 2016 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Eu nu am avut pofte pana acum, adica nimic diferit de perioada ante-gravidenie.
Pana acum am luat insa 12 kg, sper sa mai iau maxim 4 kg pana la nastere (daca ar fi sa calculez 500 g/saptamana).
Gasiti si poza cu burticoasa care face maine 33 de saptamani.

anasstasia attached the following image(s):
32 sapt 6 zile.jpg

Lili Eu
Scris: Tuesday, November 1, 2016 5:30 PM
Nivel

anasstasia wrote:
Eu nu am avut pofte pana acum, adica nimic diferit de perioada ante-gravidenie.
Pana acum am luat insa 12 kg, sper sa mai iau maxim 4 kg pana la nastere (daca ar fi sa calculez 500 g/saptamana).
Gasiti si poza cu burticoasa care face maine 33 de saptamani.
ce gogonata esti mamy!! Lol am luat si eu in greutate 5kg imi faceam griji ca nu am luat in greutate si acum imi fac griji ca ma ingras prea mult....Lol
anasstasia
Scris: Tuesday, November 1, 2016 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Daaa, sunt cat o foca!
A fost tare cand am mers la eco morfologica de trim. III si m-a intrebat doctorul de ce am burta atat de mare hohot hohot hohot
Eileen
Scris: Tuesday, November 1, 2016 6:53 PM
Nivel

Anastasia love love este superba mami!! Daca tu esti maruntica unde vrei sa incapa atata pui? Si a facut scumpa loc hearts

Hai fetelor la parada ca nu ne am pozat de mult timp!!
majoreta majoreta

Eileen attached the following image(s):
received_568931203299369.jpeg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.