|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| anyta88 wrote: Teutza, BabyGimi,eu nu am pofta de nimic. chiar nu as manca deloc. Cum sunt bebeii vostri? A mea nu doarme noaptea deloc. Sta treaza de la ora 21 la 5 dimineata. Ziua sa trezeste la 3 ore. Nu stiu cum sa i schimb programul. Sunt franta de oboseala.
Oho, te invidiez ca nu ai pofta de mancare:) Eu mananc non stop, deja nu ma mai suport! Da, e normal sa fii obosita acum si te inteleg perfect; eu am fost si in depresie post natala, iar prima luna mi s-a parut ingrozitoare. Voiam sa fug de acasa! Abia acum, ca are copilul 2 luni, am inceput sa ma bucur de copil, c-a inceput sa zambeasca, sa vada mai bine si sa regret prima luna, ca imi e dor de el bebelus. Spre deosebire de fetita ta insa, al meu doarme prea mult, sunt disperata! Si nu e ok nici asa, trebuie sa stea mai treaz, sa incepem sa ne jucam cu el, sa isi dezvolte capacitatile motrice etc. Se trezeste sa manance mereu, ca altfel eram direct la urgente cu el, insa nu suporta sa stea jos, maxim 10 min. Apoi incepe sa planga, il iau in brate si evident ca apoi adoarme, ca e cald si bine :( Nush ce sa ii mai fac sa il tin treaz, am incercat sa ne jucam, dar se enerveaza si plange; sapt viitoare mergem la pediatru, ca sunt la pamant cu treaba asta. Sper sa fie sanatos:(
Acum mi se pare un mizilic perioada sarcinii, adevaratele griji acum apar, dupa ce il ai pe bebe in brate :( |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Si a mea plange cand sta jos.Nu doarme non stop.Sunt zile cand doarme de la 12la 10-11 binenteles cu trezire noaptea sau dimineata sa manance.Pe mine ma ajuta o jucarie sa nu mai planga.O zdranganitoare cu bilute.O incanta si ii place zgomotul. Cu somnul non stop nu stiu ce sa zic ca nu am patit-o. Noaptea si a mea statea la inceput 2 ore treaza dupa ce manca.Acum nu mai are treaba...doarme ca o iau cu noi in pat si o mufez la tatica si doarme. Acum suntem la puseul de 3 luni si se culca foarte tarxiu si plange isteric si nervos. |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| mazdravela wrote:Fetelor am o mare dilema si anume: vreau sa merg in Romania 2-3 saptamani cu masina, cel mai mult as vrea sa merg de prin 10 noiembrie si sa stau pana prin 5 decembrie doar ca in 10 noiembrie voi avea 30 saptamani si drumul Germania-Romania il conduc impreuna cu sotul. Nu stiu ce sa fac... mai e o posibilitate sa merg acum la 28 saptamani si sa ma intorc pe la 31 saptamani inapoi in Germania  of.. ati fost careva in situatii de genul?
daca nu sunt probleme si ai un col de 4 cm, eu cred ca o sa fi ok. O sa stai cat mai intinsa pe spate in masina, cu pauze mai dese si vei fi ok... |
|

Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Mazdravela, depinde si de tine, cum te simti. Eu nu pot merge cu masina. Cum merg putin incepe fata sa se agite si incep si contractiile. Si asta nu de acum si de pe la 25 de saptamani. Fiecare organism este si reactioneaza diferit deci nu este un raspuns universal. Si cat de lung e colul este important.
Fetele, curaj si putere va doresc. O sa treaca si perioada asta mai grea, de adaptare la viata extrauterina a bebeilor. Va pupam si cand aveti timp, poate ne delectati si cu poze cu minunile voastre. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Mie imi place enorm de mult sa conduc, mai conduc cam o data pe saptamana 70 Km singura si fata nici nu se misca, mai rau ma stresez cand conduce sotul, e calvar... acum 2 saptamani era colul 6 cm, am zis ca o sa merg sapt viitoare la medic doar sa ii pun intrebari in legatura cu calatoria. Cu avionul nu pot calatori ca noi plecam cu caini cu tot cand mergem in Romania...Daca imi zice medicul ca dupa saptamana 32 nu mai pot calatori pe distante mari, joi am si plecat spre Romania |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| mazdravela wrote:Mie imi place enorm de mult sa conduc, mai conduc cam o data pe saptamana 70 Km singura si fata nici nu se misca, mai rau ma stresez cand conduce sotul, e calvar... acum 2 saptamani era colul 6 cm, am zis ca o sa merg sapt viitoare la medic doar sa ii pun intrebari in legatura cu calatoria. Cu avionul nu pot calatori ca noi plecam cu caini cu tot cand mergem in Romania...Daca imi zice medicul ca dupa saptamana 32 nu mai pot calatori pe distante mari, joi am si plecat spre Romania
Eu pe la 31 de sapt am fost in concediu in tara si am facut Transalpina, Transfagarasanul, am facut cam 1500km in 3 zile...am mers destul de mult cu masina. Am fost f ok:) depinde de fiecare cred. Daca tu te simti ok si colul nu e scurtat si ai grija sa faci pauze pe drum si sa te mai intinzi, ar trebui sa fie ok:) |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mazdravela cel mai bine e sa vb cu medicul si in functie de starea ta sa iei decizia. Dar eu una sunt de parere sa mergi acum cand sunteti mai mici, nu spre final. La urma cel mai ok e sa nu facem deplasari. Sa fim aproape de medicul care ne urmareste. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Eileen cum esti?mai e putin si te intalnesti cu bebelina!!nu mai stiu cum nasti?natural sau cezariana? |
|

| korina wrote:Eileen cum esti?mai e putin si te intalnesti cu bebelina!!nu mai stiu cum nasti?natural sau cezariana? Korina suntem bine, avem 3kg, colul inchis, nu da semne ca vrea sa iasa repede. Incercam natural,dra ma sustine f mult, m-a incurajat destul de mult. Nu sunt motive pt cezariana. |
|

| Eileen, ce putin mai ai! Imi place de tine, esti tare curajoasa! |
|

| anasstasia wrote:Eileen, ce putin mai ai! Imi place de tine, esti tare curajoasa!
Incerc sa fiu ... chiar nu avem motive de cezariana...daca nu o sa mearga natural atunci va fi cezariana de urgenta...daca se va mai putea Oricum eram putin panicata dar am vb cu dra, si m am mai linistit,o sa asiste la nastere si asta ma linisteste destul de mult. Mi a zis ce am de facut daca incep contractiile sau daca se rupe apa. Asa ca ....asteptam |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetelor... eu sunt foarte suparata si trista ca nu inteleg ce mi se intampla! de cateva zile am ameteli stari de lesin nu pot sa dorm noaptea si chear de adorm ma trezesc din somn cu o stare de ameteala si sufocare daca ma ridic din pat nu pot sa merg imi pierd echilibru :( dar asta dureaza doar un minut doua apoi nu mai am nimic apoi peste 20-30 de minute iar am acele stari. eri am unblat toata ziua pe la maternitate si ma trimis la cardiologie ptr ca aveam tesiunea mare prima data am avut 15.9 apoi 16.9 si mi-a facut si analize la urina si sange si ecografie. urina a esit buna la sange a gasit doar anemie si mi-a dat sa iau fier. la eco totu e bine bebe sanatos placenta e buna lichid cat trebuie inimioara ii bate normal, si e un pic mai mare la masuratori de cat trebuie normal... cred ca seamana cu tati mai inalt... ca al meu are inaltime 1.89 eu sunt mai micuta am doar 1.65... si aseara am ajuns si la urgenta la cardiologie cu trimetere si acolo am avut tensiunea 17.9 apoi am mai stat un pic si a fost 16.9 apoi 15.9 si pana sa plec deja era 11.5 fara sa imi dea nimic a scazut. si la inima nu am nimic ca am facut si cardiograma, nici ei nu stie dc se intampla asta si mi-a prescris doar un calmant sa ma linisteasca, maine ma duc si la dr de familie sa vad ce imi zice... |
|

| Lili tensiunea asa mare nu e ok. Trebuie sa o monitorizezi si sa o tii in frau. Cardiologul ar fi trebuit sa ti recomande ceva nu doar un calmant. Este ff mare tensiunea. Vezi ce ?i zice medicul de familie si discuta si cu ginecologul. Ideal ar fi sa ai tensiometru bun sa ti iei tensiunea de acasa. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Eileen wrote:Lili tensiunea asa mare nu e ok. Trebuie sa o monitorizezi si sa o tii in frau. Cardiologul ar fi trebuit sa ti recomande ceva nu doar un calmant. Este ff mare tensiunea. Vezi ce ?i zice medicul de familie si discuta si cu ginecologul. Ideal ar fi sa ai tensiometru bun sa ti iei tensiunea de acasa. pai asa a zis sa imi cumpar aparat si sa imi masor tensiunea. poi maine am programare la dr de fam si cred ca ma duc si pe la maternitate sa vad ce imi zice dr, dar e curios ca se ridica tensiunea un minut doua apoi revine la normal fara sa iau nimic si mi-a dar rezultatul de la cardiologie sa ma duc la ginecolog sa imi prescrie tratament, si e curuos ca eu nu am avut niciodata probleme cu tensiunea nici inainte de sarcina si nici pana acum nu am avut. mereu era 12.6 sau 12.8 mai mult de 13 nu am avut niciodata.... |
|

| Tensiunea marita este semn de preeclamsie. Nu stiu cu ce te va ajuta medicul de familie, insa OBLIGATORIU trebuie sa mergi si sa vorbesti cu ginecologul. Va trebui sa-ti cumperi tensiometru si sa-ti masori si sa notezi tensiunea de 3 ori/zi. Stiu pe cineva care desi are sarcina aproape de termen ia medicatie pentru tensiune. |
|
|