|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| heathcliff wrote:Mul?umesc, a?tept baie?el, mai am o feti?a de 1 an ?i 3 luni. sa iti traiasca! se pare ca e anul baieteilor...... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Hello burtici! Anastasia ai o minune de fetita- e superba! Heathcliff bun venit si felicitari pt baietel! Lili mie la 14 saptamani mi-a zis medicul ca o sa avem baietel (eco superperformant) si la 20 de saptamani alt medic a zis ca o sa avem fetita desi eco nu era deloc performant, nu i-am vazut nici fata, nimic...statea minunea mica cu picioarele in stanga sus si capusorul in dreapta jos si cocoselul/veverita in dreptul ombilicului meu si ecograful prindea bula de aer...totusi mi-a aratat doctorul ceva ce ar fi labiile dar zicea sora mea ca ar putea fi si outele ca deja au coborat..ne lamurim noi in 4 noiembrie la morfofetala de trim II... Pupici pentru burtici!
|
| Teoftici wrote:Hello burtici! Anastasia ai o minune de fetita- e superba! Heathcliff bun venit si felicitari pt baietel! Lili mie la 14 saptamani mi-a zis medicul ca o sa avem baietel (eco superperformant) si la 20 de saptamani alt medic a zis ca o sa avem fetita desi eco nu era deloc performant, nu i-am vazut nici fata, nimic...statea minunea mica cu picioarele in stanga sus si capusorul in dreapta jos si cocoselul/veverita in dreptul ombilicului meu si ecograful prindea bula de aer...totusi mi-a aratat doctorul ceva ce ar fi labiile dar zicea sora mea ca ar putea fi si outele ca deja au coborat..ne lamurim noi in 4 noiembrie la morfofetala de trim II... Pupici pentru burtici!
Aha si deci ai fetita?????? la mine nu se mai schimba nimic tot baietel ramane, asa a iesit si la testul Nifty ca e de sex masculin... si am intrebat Dr daca e sigur baietel sau se mai schimba....si a inceput sa rada a zis ca nu are cum sa se schimbe daca a iesit baietel.... apoi cica doamne fereste! ar fi culmea sa se schimbe nu are voie asa trebuie sa ramana....si radea si el si asistenta!! dar eu am intrebat! eu pe joia viitoare ma duc sa fac programare. daca e cum am facut data trecuta a 2z am facut morfologia.... |
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mihaela,ma bucur ca lucrurile se aseaza,asa si trebuie! Sa aveti spor cu casuta si sa va mutati cat mai repede!! Roxanine cu beta in mana esti oficial burtica ! Lili vad ca ai spor eu la tricotat mai putin,mai mult cu crosetatul. Lucrez si eu la paturica dar cu greu ca nu prea ma impac cu statul in fund . Anastasia, felicitari pt vestile bune! Sa fie sanatoasa mititica Heathcliff bine ai venit! Sarcina usoara! Ai inceput sa faci cumparaturi? Teoftici, daca zici ca primul eco era performant eu as crede sexul zis de ala Oricum o sa vezi cum ai zis si tu la morfo.
Noi azi ne cam plictisim, pana acum ma plangeam ca nu am timp sa stau afara ploua....e urat. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| BabyGimi wrote:Da, si eu am inceput cu 60 kg, dupa ce fusesem la nutritionist si dadusem jos deja 7 kg. Dar na, a venit bebe si apoi, oricat mi-as fi dorit sa continui cu sfaturile alimentare primite deja, nu puteam din cauza poftelor/greturilor :) Eu am luat enorm in sarcina (18 kg) si cum sunt pe invers in tot, dupa nastere mananc in disperare si am mai multe pofte ca inainte Alaptarea asta imi da o pofta de dulce ca niciodata, deja este exasperant! Nu am mancat atata ciocolata in viata mea! Si eu care ma culcam pe o ureche ca dau jos kg imediat dupa nastere, c-am regimul de la nutritionist... pfff, sunt varza Sunt cel mai bun exemplu de "Asa NU!" Asa ca sper ca voi sa fiti tari, ca eu nu am putut
Credeam ca sunt singura! Si eu as manca non stop, mai ales dulciuri! Ma abtin cu ciocolata sa nu il agit pe ala mic..nu sunt sigura ca il afecteaza, dar mai bine evit. In ceea ce priveste kg, le-am dat jos pe toate cele 9 acumulate in sarcina din primele 2 sapt...plus inca 1kg...vedem de acum cum evoluam:)) |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Teutza wrote:
Credeam ca sunt singura! Si eu as manca non stop, mai ales dulciuri! Ma abtin cu ciocolata sa nu il agit pe ala mic..nu sunt sigura ca il afecteaza, dar mai bine evit. In ceea ce priveste kg, le-am dat jos pe toate cele 9 acumulate in sarcina din primele 2 sapt...plus inca 1kg...vedem de acum cum evoluam:))
Cred ca de la alaptat ni se trag poftele astea. Eu mai am de dat jos cacalau de multe kg, sa zic asa :)) Am zis ca din noiembrie ma apuc de bicicleta, doctorul si-a dat ok-ul, deci ma apuc
Eu am mai avut zile cand mancam si ciocolata, beam si cafea cu lapte (bine, asta beau zilnic, fara exceptii) si mai beam si 1-2 pahare de Cola Dar copilul nu a fost mai agitat, culmea. Dar cu siguranta ca depinde de fiecare copilas in parte. |
| Eileen wrote:Mihaela,ma bucur ca lucrurile se aseaza,asa si trebuie! Sa aveti spor cu casuta si sa va mutati cat mai repede!! Roxanine cu beta in mana esti oficial burtica ! Lili vad ca ai spor eu la tricotat mai putin,mai mult cu crosetatul. Lucrez si eu la paturica dar cu greu ca nu prea ma impac cu statul in fund . Anastasia, felicitari pt vestile bune! Sa fie sanatoasa mititica Heathcliff bine ai venit! Sarcina usoara! Ai inceput sa faci cumparaturi? Teoftici, daca zici ca primul eco era performant eu as crede sexul zis de ala Oricum o sa vezi cum ai zis si tu la morfo. Noi azi ne cam plictisim, pana acum ma plangeam ca nu am timp sa stau afara ploua....e urat. Da am spor ptr ca s fost si vremea urata si nu am mai iesit din casa, si ma plictisesc sa stau, azi e sarbatoare si nu am facut numic, dar eri am facut o caciulita eu nu stiu in croset. Lili Eu attached the following image(s):
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| BabyGimi wrote:
cacalau de multe kg
M-a amuzat foarte tare exprimarea. Spor la dat jos kg :) |
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Roxanine wrote:
Am facut beta inainte sa imi intarzie menstra. M-am cam grabit. Am avut 11 la beta, imediat imi vine dozarea nr2. Sper sa fie ok.. Normal am 3s si 5 zile.. Mai am de asteptat bine pana la eco
Rox, cum e beta 2? Sper ca bine. |
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| HOPE wrote:Rox, cum e beta 2? Sper ca bine.
Buna dimineata. Beta nr1.- 11,7 iar beta nr2.- 26,7. Valoarea intr-adevar s-a dublat, insa mi se pare prea mica. I-am trimis mail si doctorului cu care am nascut si mi-a spus ca la valoarea asta abia se poate confirma ca e sarcina. E plecata din tara de 2 ani, nu imi mai stie istoricul medical, m-a intrebat daca am luat ceva tratamente pentru a ramane insarcinata, pentru ca asta influenteaza rezultatul. Eu nu am luat nici un tratament. Sunt 100% sigura ca este sarcina, problema este ca nu stiu daca este viabila, sau mai rau, extrauterina. Sunt terminata la psihic cu incertitudinea asta.. Poate daca as stii cand am ovulat mi-ar fi mai usor. Dar chiar nu stiu. As fi preconizat ca am ovulat mai devreme dupa secretiile specifice. Ca sa va explic, am un ciclu intre 32-35 zile. Am prestat in ziua 18 a ciclului menstrual. Daca atunci am ovulat, asta inseamna ca azi as fi 14-15Dpo. Pt 14-15dpo e o valoare foarte mica.. Ma intelege cineva?
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Roxanine wrote:
Buna dimineata. Beta nr1.- 11,7 iar beta nr2.- 26,7. Valoarea intr-adevar s-a dublat, insa mi se pare prea mica. I-am trimis mail si doctorului cu care am nascut si mi-a spus ca la valoarea asta abia se poate confirma ca e sarcina. E plecata din tara de 2 ani, nu imi mai stie istoricul medical, m-a intrebat daca am luat ceva tratamente pentru a ramane insarcinata, pentru ca asta influenteaza rezultatul. Eu nu am luat nici un tratament. Sunt 100% sigura ca este sarcina, problema este ca nu stiu daca este viabila, sau mai rau, extrauterina. Sunt terminata la psihic cu incertitudinea asta.. Poate daca as stii cand am ovulat mi-ar fi mai usor. Dar chiar nu stiu. As fi preconizat ca am ovulat mai devreme dupa secretiile specifice. Ca sa va explic, am un ciclu intre 32-35 zile. Am prestat in ziua 18 a ciclului menstrual. Daca atunci am ovulat, asta inseamna ca azi as fi 14-15Dpo. Pt 14-15dpo e o valoare foarte mica.. Ma intelege cineva?
Roxi eu zic sa te linistesti..daca azi ar fi z14dpo inseamna ca primul beta l-ai facut in z11dpo,iar al doilea in z13dpo..abia s-a implantat..stii ca si NicoN a facut in z 12 sau 13 dpo si avea 28 valoarea la gemeni,dar ea stia sigur cand a ovulat..totul va fi bine! |
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| korina wrote:Roxi eu zic sa te linistesti..daca azi ar fi z14dpo inseamna ca primul beta l-ai facut in z11dpo,iar al doilea in z13dpo..abia s-a implantat..stii ca si NicoN a facut in z 12 sau 13 dpo si avea 28 valoarea la gemeni,dar ea stia sigur cand a ovulat..totul va fi bine!
Nu imi dau seama. Ce va fi va fi. Vad maine la beta din nou. |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Roxanine wrote:
Nu te mai consuma...eu zic ca e foarte bine Ai facut si beta devreme, plus ca nu se stie cand s-a implantat bobita. Beta incepe sa creasca de la implantare nu de la ovulatie...daca s-a implantat mai tarziu? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Fetelor am o mare dilema si anume: vreau sa merg in Romania 2-3 saptamani cu masina, cel mai mult as vrea sa merg de prin 10 noiembrie si sa stau pana prin 5 decembrie doar ca in 10 noiembrie voi avea 30 saptamani si drumul Germania-Romania il conduc impreuna cu sotul. Nu stiu ce sa fac... mai e o posibilitate sa merg acum la 28 saptamani si sa ma intorc pe la 31 saptamani inapoi in Germania of.. ati fost careva in situatii de genul? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| mazdravela wrote:Fetelor am o mare dilema si anume: vreau sa merg in Romania 2-3 saptamani cu masina, cel mai mult as vrea sa merg de prin 10 noiembrie si sa stau pana prin 5 decembrie doar ca in 10 noiembrie voi avea 30 saptamani si drumul Germania-Romania il conduc impreuna cu sotul. Nu stiu ce sa fac... mai e o posibilitate sa merg acum la 28 saptamani si sa ma intorc pe la 31 saptamani inapoi in Germania of.. ati fost careva in situatii de genul? Cel mai bine e sa intrebi medicul. Eu de la 32 saptamani nu am mai avut voie sa merg cu masina ca sa nu risc sa se scurteze colul si sa se deschida. Chiar spunea medicul meu de o pacienta care mergea zilnic cu masina cam 30 km pentru ca ii impunea serviciul si pe la 27 de saptamani s a deschis colul. Asa ca ai marr grija. De ce nu mergi cu avionul? Teutza, BabyGimi,eu nu am pofta de nimic. chiar nu as manca deloc. Cum sunt bebeii vostri? A mea nu doarme noaptea deloc. Sta treaza de la ora 21 la 5 dimineata. Ziua sa trezeste la 3 ore. Nu stiu cum sa i schimb programul. Sunt franta de oboseala. |
|
|