Gravidutzele noastre dragi - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gummy bear
Scris: Tuesday, October 18, 2016 7:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Buna Dea..ma bucur sa citesc ca sunteti bine..si noi ne luptam cu colicile si incercam diferite picaturele, abia astept sa treaca..in rest eu sunt bine, bebe la fel..e papacios, il alaptez exclusiv la sân, a luat f bine in greutate, are 5sapt si 4zile si deja il imbrac cu body-uri pt 3 luni si pantalonasi marimea 68 Haha
Numai bine va doresc!! DistanceKiss
BabyGimi
Scris: Tuesday, October 18, 2016 10:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
anasstasia wrote:
Trebuie sa spun si sper sa nu mi se ia in nume de rau. Pana la 6 luni bebe trebuie alaptat exclusiv, fara apa, fara ceai. Copilul nu are nevoie nici de apa si nici de ceai, laptele ii asigura absolut tot ce are nevoie.
Daca fluxul la sani este puternic (doamne ajuta sa am aceeasi problema), poti sta culcata cu copilul peste tine si astfel fluxul va fi mult incetinit. Nu stiu daca s-a inteles cum am explicat.

Dea, te pupam pe tine si pe bebe si ne bucuarm ca sunteti bine. Iti multumim pentru sfaturi!

aoleo, tu vrei supraproductie de lapte, iar eu abia astept sa se regleze lactatia:)) dar nu mai suport sa il vad pe bebe cum se ineaca. si detensionez sanii putin inainte, dar degeaba. Am incercat de nenumarate ori pozitia pe care ai descris-o, stiam ca ar ajuta sa nu mai vina atat de mult lapte, insa el nu suporta sa fie alaptat asa. Nu vrea si nu vrea.. Prin urmare, la noi nu functioneaza.

Cat despre ceai ai apa inainte de 6 luni... pfff, mai bine tac :) dar pt mine e un big No-No!
BabyGimi
Scris: Tuesday, October 18, 2016 11:04 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Wow, Dea, tu la 5-6 ore dupa cezariana mergeai deja? Esti tare! Mi se pare incredibil cat de diferiti suntem si cum reactioneaza fiecare corp in parte dupa o operatie. La mine a fost crunta experienta de dupa, dar despre asta am povestit la momentul respectiv :)

Felicitari pt bebe!hearts Sa fiti sanatosi si norocosi, ca frumosi sigur sunteti!
anasstasia
Scris: Wednesday, October 19, 2016 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Mi-as dori sa am un flux normal de lapte, insa daca e sa aleg intre a nu avea lapte si a ma chinui sa-mi alaptez copilul, mai bine un flux abundent si sa ma mulg pentru detensionare. La asta ma refeream coeur
Sonya
Scris: Wednesday, October 19, 2016 9:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Neata fetelor! Am o intrebare pt voi. Ati fost la vreo inmormantare gravide fiind? A murit tata lui nasa si nu stiu daca as avea voie sa merg sau nu :(.
Alexa001
Scris: Wednesday, October 19, 2016 10:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
Sonya wrote:
Neata fetelor! Am o intrebare pt voi. Ati fost la vreo inmormantare gravide fiind? A murit tata lui nasa si nu stiu daca as avea voie sa merg sau nu :(.

Neata ! Eu pana acum nu am auzit nimic despre chestia asta...desi am multe rude pe la tara.
In schimb mi-a spus bunica-mea ca nu avem voie sa dam de pomana...nici eu si nici sotul NuStiu
Sonya
Scris: Wednesday, October 19, 2016 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Mersi Alexa. Am vb cu nasa mea si cu mama si a zis ca nu are nimic, pot sa merg. O sa stau mai departe de sicriu ca nu imi place sa ma uit deloc,imi revin tare greu dupa ce vad un mort.
NicoN
Scris: Wednesday, October 19, 2016 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Alexa001 wrote:

Uite ce am gasit de la bioderma pe farmacia tei :

https://comenzi.farmaciatei.ro/mama_si_copilul/articole_ingrijire_bebe/sampoane_geluri_si_spumante_baita/gel_spumant_abcderm_1_l_bioderma-p10023824

Mi se pare f avantajos...are 1L ras partea proasta e ca momentan nu se pot face precomenzi cu ridicare din sediul lor. La bebe tei nu l-am gasit pe asta

Ale tot asa la un litru au si apa micelara pt copii, acum o foloseste o prietena la fetita si e foarte multumita, si eu am una am folosit o pt mine...as vrea sa nu folosesc servetele umede si cu siguranta voi folosi apa de la bioderma si la fundic baita la fiecare schimbat...apropo fetelor ce ziceti de scutecele textile am vazut cv site cu ele
De astea ziceam http://bubblebums.ro
NicoN
Scris: Wednesday, October 19, 2016 11:39 AM
Nivel

Sonya wrote:

Eu am inteles ca nu trebuie sa participi la pregatirile de inmormantare dar poti merge linistita...doar daca tu vrei Gossip
NicoN
Scris: Wednesday, October 19, 2016 11:43 AM
Nivel

Dea sa iti traiasca puiutul! computerlove hearts multumim de toate informatiile!pupici
anasstasia
Scris: Wednesday, October 19, 2016 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Eu am fost la inmormantarea tatalui sotului (a decedat acum 3 saptamani). Iar sambata trebuie sa merg la pomana de 2 ani si la cimitir, comemoram un fost prieten.
anyta88
Scris: Wednesday, October 19, 2016 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Eu m am ridicat din pat dupa 12 ore. Prima zi a fost crunta.
Sa va luati multa vata si Tampoane cat mai mari. N as fi crezut dar intradevar e foarte mare nevoie. Cel putin in primele 3 zile. ..mai apoi este ca o menstruatie normala.
korina
Scris: Wednesday, October 19, 2016 6:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
anyta88 wrote:
Eu m am ridicat din pat dupa 12 ore. Prima zi a fost crunta.
Sa va luati multa vata si Tampoane cat mai mari. N as fi crezut dar intradevar e foarte mare nevoie. Cel putin in primele 3 zile. ..mai apoi este ca o menstruatie normala.

Ce e mai greu a trecut Anyta!!Acum ai printesa in bratele tale si restul nu mai conteaza!!Depinde de fiecare femeie in parte cum se recupereaza sau reactioneaza la durere!!
Ai ajuns acasa?cum e acomodarea?printesica ce face?
anyta88
Scris: Wednesday, October 19, 2016 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
korina wrote:

Ce e mai greu a trecut Anyta!!Acum ai printesa in bratele tale si restul nu mai conteaza!!Depinde de fiecare femeie in parte cum se recupereaza sau reactioneaza la durere!!
Ai ajuns acasa?cum e acomodarea?printesica ce face?

E bine. Are icter. Asteptam sa treaca . E greu cu trezitul noaptea....si nu prea accepta sanul. Ii dau si completare lapte praf.
Suntem acasa de vineri.
Bucurati va de burtica. Mie imi e tare dor cu toate ca ultimele saptamani au fost tare grele
korina
Scris: Wednesday, October 19, 2016 8:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
anyta88 wrote:

E bine. Are icter. Asteptam sa treaca . E greu cu trezitul noaptea....si nu prea accepta sanul. Ii dau si completare lapte praf.
Suntem acasa de vineri.
Bucurati va de burtica. Mie imi e tare dor cu toate ca ultimele saptamani au fost tare grele

Iti doresc sa treaca toate si sa te poti bucura din plin de viata cu puiutul tau!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.