|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Sunt intr-o mare panica: m-am trezit cu herpes la gura! Imi e groaza sa nu se intample ceva cu copilul. Nu este prima contaminare, eu am herpes de cand ma stiu, faceam an de an, insa nu voiam sa apara in sarcina.
Am sunat doctorul si mi-a spus sa stau relaxata ca am deja anticorpi pentru herpes si copilul nu va paiti nimic, insa nu ma pot linisti... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Sonya wrote: Pe grupul de la mine din oras ziceau mamicile ca sunt ff multumite de produsele de la danina line.Avem si noi magazin, dar e in alt cartier si nu am fost inca sa-l vizitez. Tu iti iei mameloane pt sani?Eu am decis sa nu-mi iau inca,poate nu am nevoie si dau banii degeaba, ca ajungi la 50 lei si cu ele. Si daca o sa am nevoie il trimit repede pe sot. Am uitat sa va zic, mi-am luat tampoane post natale de la chicco, am gasit la oferta 30 buc la 21 lei. Oare ajung pt primele zile?Sunt foarte fine si luuungi,ma gandesc ca nu folosesc 10 pe zi. Pt primele zile ma refer,apoi o sa trec la cele normale.
Sonya de mameloanele de silicon e vorba? Eu am intrat de cv timp pe grupul alapteaza de pe fb si zice ca nu sunt ok ca interfereaza cu alaptatul...se obisnuieste cu siliconul si nu o sa mai vrea sanul...fetelor trimiteti mesaj pe fb pe grupul alaptarea sunt atatea informatii utile! |
| Alexa001 wrote:Am fost la Danina Line...nu au cine stie ce, sunt putine hainute, mai mult body-uri si salopete. Calitativ nu sunt rele...dar nici excelente. Dar la preturile astea mnah...nici nu ma asteptam la cine stie ce minunatii Am cumparat si eu 2 salopetele...una pt 0 luni si una pentru 1 luna...va pun pozici cand ajung acasa, acum sunt la coafor La pepco am fost special pentru ceva gros...de scos bebe afara iarna..si nu am gasit nimuc pentru newborn. Asa ca renunt...o sa merg la H&M sau C&A. Apropo...la C&A am vazut aseara seturi de 5 body simple la 40 ron. Mi s-au parut foarte ok si muuult mai de calitate..o sa iau si eu un set cand mai trec pe acolo ale la c&a si h&m asteapta pana in ianuarie au reduceri ff mari ..o sa iti fac o poza cu ce sac de dormit am luat de la c&a cu 30 sau 40 de lei in iarna pt cineva si nu l am mai dat :)) |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anasstasia wrote:Sunt intr-o mare panica: m-am trezit cu herpes la gura! Imi e groaza sa nu se intample ceva cu copilul. Nu este prima contaminare, eu am herpes de cand ma stiu, faceam an de an, insa nu voiam sa apara in sarcina.
Am sunat doctorul si mi-a spus sa stau relaxata ca am deja anticorpi pentru herpes si copilul nu va paiti nimic, insa nu ma pot linisti... Si eu am avut herpes la gura si in prima luna de sarcina si apoi am mai avut o data cred ca prin luna a3a de sarcina. dar mie si inainte da raman insarcinata cu cateva luni cind eram la ovulatie mi iesea herpes la gura si cosuri in barba de alea sub piele. sin ce stiu eu herpesul vaginal se transmite la bebe, si cica daca iti iese ptru prima data in viata ta in timpul sarcinei se transmite dar daca ai avut si inainte sa fi insarcinata nu se transmite ptr ca ai imunitate. si cica se transmite doar daca nasti natural |
| Danamat wrote:Asa e Babygimi, si dupa nastere e greu. Noi avem probleme cu ochii,ii curge.l-am tot curatat cu ser fiziologic si degeaba, asa ca ieri am fost la dr si mi-a dat niste picaturi, antibiotic. Mai avem treaba si cu nasul, se infunda, tot cu ser fiziologic il fac. La mine mai ii o problema si cu laptele, nu mai prea am (nu am avut destul de la inceput ), trebuie sa ii dau si supliment.asa ma supar ca nu am lapte .beau ceai de lactatie si folosesc si lacto +, un sirop naturist, dar tot nu am suficient. Si mie imi vine sa o i-au razna cate odata. Astazi am facut o luna si deja am pus 1 kg 300...mi se pare cam mult,noroc ca e lung si nu se prea vede ca e dolofan Aaa, am uitat sa zic ca i-a aparut si bubite ca si co?urile pe fata O prietena a avut aceasi problema cu fetita cu fata si a luat apa micelara de bioderma si foarte fain i sa curatat fata micutei! |
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Eileen wrote:Alexa sa il folositi sanatosi! Bun pretul! Eu am optat pt patut de lemn,tot vad ca ziceti de spatiu, astea textile sunt mai mici? Nu tot 120*60au? Noi inca nu l-am montat,dar abia astept! Nu mai fiti certarete ca hormonii vb nu voi Eu nu mi-am luat protectii pt sani, ma gandesc sa iau daca o sa am nevoie atunci. Eu am lista pt farmacie dar mi se pare ca imi scapa unele chestii....mi se par prea pu?ine Am asa: baneocin,lanolina,ser fiziologic,comprese sterile, glicerina cu nastatina....cine ma ajuta sa mai completez? Pt fundulet am o crema de galbenele în loc de bepanthen.
Multumim Eileen :) ba da tot 120*60 au...sau depinde, se gasesc si mai mari. Eu daca as fi luat de lemn probabil luam mai mare, model din ala cu sertarase si chestii...care se poate modifica. In sensul ca daca tot dadeam un ban, macar sa il pot folosi mai mult cel pliabil, pe langa pret, mi s-a parut mai practic pentru noi ca se poate si muta foarte usor, nici acum nu stim exact cum o sa il inghesuim si pe unde, deci imi convine partea asta cu fataiala, daca era mai greu era mai complicat Ma rog...cine stie cat o sa-l folosim chiar si asa...poate ne trezim pana la urma ca tot cu el in pat o sa dormim |
| Mihaela1234 wrote:
Anasstasia, 485 cea mai ieftina sau cea mai scumpa? Oricum si asa mi se pare foarte mult.. La mine cea mai scumpa de pana acum a fost morfologia de trim 2, 350 de lei. In rest platesc 150 de lei pe ecografie...inclusiv morfologia de trim 1 facuta inainte de dublu test.
Eu fac joi morfologia de trim II, pe site la clinica unde urmeaza sa merg scria 450 ron. In rest...cam 130 ma costa acum fiecare eco, cele de trim I erau mai ieftine, 100 sau 110, ceva de genul asta |
|
| NicoN wrote: ale la c&a si h&m asteapta pana in ianuarie au reduceri ff mari ..o sa iti fac o poza cu ce sac de dormit am luat de la c&a cu 30 sau 40 de lei in iarna pt cineva si nu l am mai dat :))
Sa stii ca ai dreptate...mi-am adus aminte ca in ianuarie am luat si eu pentru nepotel o gecuta...40-50 ron am dat pe ea, cand a implinit un an. Erau reduceri peste tot...C&A, H&M, Waikiki...nu stiai in ce sa te infigi mai repede Partea proasta e ca in ianuarie o sa fiu ca un bursuc si nu prea o sa am chef sa mai ies din casa...ca doar ma cunosc cel mai probabil pe frigul ala o sa vreau sa hibernez...dar avand mall-ul aproape poate fac un efort si ma rostogolesc pana acolo.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Alexa001 wrote:Sa stii ca ai dreptate...mi-am adus aminte ca in ianuarie am luat si eu pentru nepotel o gecuta...40-50 ron am dat pe ea, cand a implinit un an. Erau reduceri peste tot...C&A, H&M, Waikiki...nu stiai in ce sa te infigi mai repede Partea proasta e ca in ianuarie o sa fiu ca un bursuc si nu prea o sa am chef sa mai ies din casa...ca doar ma cunosc cel mai probabil pe frigul ala o sa vreau sa hibernez...dar avand mall-ul aproape poate fac un efort si ma rostogolesc pana acolo.. Doar nu o sa te rostogolesti singurica,ci cu sotul,nu??asa ca nu iti face griji. |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| NicoN wrote:Sonya de mameloanele de silicon e vorba? Eu am intrat de cv timp pe grupul alapteaza de pe fb si zice ca nu sunt ok ca interfereaza cu alaptatul...se obisnuieste cu siliconul si nu o sa mai vrea sanul...fetelor trimiteti mesaj pe fb pe grupul alaptarea sunt atatea informatii utile! Da, la cele de silicon m-am referit. |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Alexa001 wrote:Sa stii ca ai dreptate...mi-am adus aminte ca in ianuarie am luat si eu pentru nepotel o gecuta...40-50 ron am dat pe ea, cand a implinit un an. Erau reduceri peste tot...C&A, H&M, Waikiki...nu stiai in ce sa te infigi mai repede Partea proasta e ca in ianuarie o sa fiu ca un bursuc si nu prea o sa am chef sa mai ies din casa...ca doar ma cunosc cel mai probabil pe frigul ala o sa vreau sa hibernez...dar avand mall-ul aproape poate fac un efort si ma rostogolesc pana acolo.. La h&m poti comanda si on-line :) |
|
| Sonya wrote: La h&m poti comanda si on-line :)
Pentru ursoaica de mine cred ca asta o sa fie cea mai buna solutie ! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| anasstasia wrote:Sunt intr-o mare panica: m-am trezit cu herpes la gura! Imi e groaza sa nu se intample ceva cu copilul. Nu este prima contaminare, eu am herpes de cand ma stiu, faceam an de an, insa nu voiam sa apara in sarcina.
Am sunat doctorul si mi-a spus sa stau relaxata ca am deja anticorpi pentru herpes si copilul nu va paiti nimic, insa nu ma pot linisti... stai calma la prima sarcina am avut 3 episoade de herpes bucal eram toata panicata m a calmat doc ca nu are nici o treaba cu bb.E oarecum normal sa apara în sarcina ptva sistemul imunitar e mai pe low si herpesul apare pe fondul unui sistem imunitar mai slabit.Nu se transmite nimic la copil decât în cazul în care exista herpes vaginal si se na?te natural dar ?i acolo nu e a?a bau bau. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Va multumesc! Am citit astazi tot ce am gasit si m-am mai linistit. Offf, speram sa scap de el in sarcina dar se putea sa stea acolo cuminte??? Nuuuu!
Fetele, se pot face comenzi pe bebetei. Din pacate setul care ma interesa pe mine nu este disponibil asa ca am zis pas. Si ii urmaresc de cateva luni sa dea drumul la site. |
|
| Ca tot a venit vorba de Bebe Tei...voi ce produse recomandati pentru baita? Eu am pus ochii pe Klorane sau Bioderma...alte propuneri aveti? E util samponul? Sau e mai indicat cel 2 in 1...cum ar fi "Gel spumant delicat corp si par pentru copii, 500 ml, Klorane". N-am mai copiat poza... |
|
|