Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Salutare burticute dragi ! Am revenit si eu...dupa o lunga absenta... Inca ma chinui sa recuperez, citesc din urma, abia sunt pe la pagina 54
Pana reusesc sa ma pun la curent cu noutatile, va anunt ca noi suntem bine...am aflat ca voi avea un baietel Vineri am fost la ultima ecografie, urmatoarea este morfologia de trim II. Am scapat cu greu de greturi, pana pe la 16-17 saptamani m-au chinuit, ajunsesem sa vomit si de 2-3 ori pe zi. Si acum mai am greturi, dar rar, si macar nu mai dau la boboci
Va pun cateva pozici cu "pisoiul" meu, care la ultima aco avea 263 grame...si este mai mare ecografic cu vreo 6 zile
Aaaaa..si cateva poze cu burtica..am vazut ca s-au postat la un momentdat pe aici poze cu burtici scuzati deranjul din casa...suntem in renovari Alexa001 attached the following image(s):

|
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Pupici multi pentru printzesa Ne bucuram ca sunteti bine amandoua, inca un pic mai aveti, sa iti dea Dumnezeu putere si sarcina cat mai usoara incontinuare |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Alexa001 wrote:Salutare burticute dragi ! Am revenit si eu...dupa o lunga absenta... Inca ma chinui sa recuperez, citesc din urma, abia sunt pe la pagina 54 Pana reusesc sa ma pun la curent cu noutatile, va anunt ca noi suntem bine...am aflat ca voi avea un baietel  Vineri am fost la ultima ecografie, urmatoarea este morfologia de trim II. Am scapat cu greu de greturi, pana pe la 16-17 saptamani m-au chinuit, ajunsesem sa vomit si de 2-3 ori pe zi. Si acum mai am greturi, dar rar, si macar nu mai dau la boboci Va pun cateva pozici cu "pisoiul" meu, care la ultima aco avea 263 grame...si este mai mare ecografic cu vreo 6 zile Aaaaa..si cateva poze cu burtica..am vazut ca s-au postat la un momentdat pe aici poze cu burtici  scuzati deranjul din casa...suntem in renovari Alexa ce a fost mai greu a trecut deja, de acum inainte vine partea frumoasa, cand bebele misca si iti da niste emotii si sentimente deosebite. Sarcina usoara si bebe sanatos |
|
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alexa001 wrote:Salutare burticute dragi ! Am revenit si eu...dupa o lunga absenta... Inca ma chinui sa recuperez, citesc din urma, abia sunt pe la pagina 54 Pana reusesc sa ma pun la curent cu noutatile, va anunt ca noi suntem bine...am aflat ca voi avea un baietel  Vineri am fost la ultima ecografie, urmatoarea este morfologia de trim II. Am scapat cu greu de greturi, pana pe la 16-17 saptamani m-au chinuit, ajunsesem sa vomit si de 2-3 ori pe zi. Si acum mai am greturi, dar rar, si macar nu mai dau la boboci Va pun cateva pozici cu "pisoiul" meu, care la ultima aco avea 263 grame...si este mai mare ecografic cu vreo 6 zile Aaaaa..si cateva poze cu burtica..am vazut ca s-au postat la un momentdat pe aici poze cu burtici  scuzati deranjul din casa...suntem in renovari Sa iti traiasca bebelino...... Ai o burtucuta frumoasa....se pare ca toate cate am ramas in luna iunie insarcinate avem cocosei.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Turti Maria,mai este tare putin!! Asteptam sa ne spui cum a fost!! Ema,felicitari pentru testul pozitiv. Sa stea în burtica pana la termen. Eileen,este foarte bine!!! Nu mai ai foarte mult! Eu am fost azi la medic. Bebelina are 3000 gr,colul 3,5 cm,grad 3 de maturare al placentei. Luni stabilim data cezarienei. Abia mai dorm de emotii |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote: Sa iti traiasca bebelino...... Ai o burtucuta frumoasa....se pare ca toate cate am ramas in luna iunie insarcinate avem cocosei....
Da Lili, chiar :). Si eu si tu si Alexa :)). Mai e cineva? |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Multumesc fetelor TurtiMaria Ce burtica micuta si finuta la fel ca si tine Alexa, bine ai revenit !!Ne-am intrebat la un moment dat pe unde umbli, am citit la aspirici de la fete ca esti bine, dar ca nu ai timp sa intri Ma bucur ca te-au lasat greturile, de acum incepe perioada frumoasa Wooww Anyta si tu mai ai putin, eu tot timpul eram cu un pas in urma ta, cand citeam ce scrii, stiam ce urmeaza....dar acum cand am citit...upppsss Te cred ca ai emotii...eu inca incerc sa nu ma gandesc prea mult. Am discutat ieri cu dra si a zis ca pot incerca sa nasc natural daca nu mi-e frica de durere,sa fiu constienta ca o sa doara si ca ar fi pacat sa nu incerc asa, iar in caz de ceva nu merge abia atunci sa se ia decizia de cezariana. Iubirici are cordonelul tot asa dupa gat dar a zis ca nu pune probleme pt o nastere naturala, e doar o data pe langa gat. Pun si eu pozica cu iubirea mea mica |
|
|
Ce frumos. Ai vazut si cum arata..Super..Abia astept si eu momentele astea..momentan ma bucur de perioada in care sunt ..desi sunt zile cand abia astept parca sa il am in brate.
Sarcina usoara in continuare Eileen! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mihaela1234 wrote: Ce frumos. Ai vazut si cum arata..Super..Abia astept si eu momentele astea..momentan ma bucur de perioada in care sunt ..desi sunt zile cand abia astept parca sa il am in brate. Sarcina usoara in continuare Eileen! Daaaa, acum s-a vazut cel mai bine la 3d, pana acum se ascundea,si nu i putea prinde fata La fel si tie sarcina usoara |
|

| Mihaela1234 wrote:Da Lili, chiar :). Si eu si tu si Alexa :)). Mai e cineva? si Teoftici tot cocosel are, si parca si Lara....daca nu ma insel tot cu cocosel :)) |
|

| Eileen wrote:Multumesc fetelor TurtiMaria  Ce burtica micuta si finuta la fel ca si tine Alexa, bine ai revenit !!Ne-am intrebat la un moment dat pe unde umbli, am citit la aspirici de la fete ca esti bine, dar ca nu ai timp sa intri  Ma bucur ca te-au lasat greturile, de acum incepe perioada frumoasa Wooww Anyta si tu mai ai putin, eu tot timpul eram cu un pas in urma ta, cand citeam ce scrii, stiam ce urmeaza....dar acum cand am citit...upppsss  Te cred ca ai emotii...eu inca incerc sa nu ma gandesc prea mult. Am discutat ieri cu dra si a zis ca pot incerca sa nasc natural daca nu mi-e frica de durere,sa fiu constienta ca o sa doara  si ca ar fi pacat sa nu incerc asa, iar in caz de ceva nu merge abia atunci sa se ia decizia de cezariana. Iubirici are cordonelul tot asa dupa gat dar a zis ca nu pune probleme pt o nastere naturala, e doar o data pe langa gat. Pun si eu pozica cu iubirea mea mica Ce burtica gogonata ai.... e foarte frumoasa!!!! eu zis ca incerci natural daca ai sanse.....eu sigur trebuie sa fac cezeriana ptr ca am deja operatia de la sarcina extrauterina....care e la fel ca cea ce cezariana plus ca nu ma ajuta nici varsta.......eu imi doream sa pot naste natural.... !!!! |
|
| Eileen wrote:Multumesc fetelor TurtiMaria  Ce burtica micuta si finuta la fel ca si tine Alexa, bine ai revenit !!Ne-am intrebat la un moment dat pe unde umbli, am citit la aspirici de la fete ca esti bine, dar ca nu ai timp sa intri  Ma bucur ca te-au lasat greturile, de acum incepe perioada frumoasa Wooww Anyta si tu mai ai putin, eu tot timpul eram cu un pas in urma ta, cand citeam ce scrii, stiam ce urmeaza....dar acum cand am citit...upppsss  Te cred ca ai emotii...eu inca incerc sa nu ma gandesc prea mult. Am discutat ieri cu dra si a zis ca pot incerca sa nasc natural daca nu mi-e frica de durere,sa fiu constienta ca o sa doara  si ca ar fi pacat sa nu incerc asa, iar in caz de ceva nu merge abia atunci sa se ia decizia de cezariana. Iubirici are cordonelul tot asa dupa gat dar a zis ca nu pune probleme pt o nastere naturala, e doar o data pe langa gat. Pun si eu pozica cu iubirea mea mica
Eileen la ce doctorita ai zis ca esti? Ma bucur ca te indeamna spre natural chiar daca e cordonelul..alt doctor sigur s-ar fi axat pe asta sa te convinga la cezariana. Eu nu am discutat inca de nastere, am intrebat-o doar daca fibromul pe care il am m-ar impiedica sa nasc natural si a zis ca nu, ca a nascut cu cineva care avea fibromul mult mai mare ca al meu. Mie insa mi-e frica tare de natural.nu stiu de ce..desi o parte din mine vrea..Ma rog in fiecare zi sa imi fac curaj si daca se poate sa incerc natural..Numai ideea ca ma recuperez mai usor, ca o sa am laptic repede si ca nu o sa am cicatrice ar trebui sa ma convinga ..
Tu ce zici? Incerci? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| Hai fetelor ca usor usor trece timpul si maine-poimaine tineti bebeii in brate. Va felicit pe toate si va urmaresc cu drag povestile. Sa stiti ca si eu mi-am dorit tare mult sa nasc natural si parca o parte din mine inca spera pe ultima suta de metri sa se poata:D dar nu cred sa am sanse. Si parca pe toata lumea care aud face cezariana..unele din motive medicale, altele..nu...e pacat, dar deh fiecare stie ce e mai ok pt ea si bebe. Bucurati-va de trim 2 si 3 ca sunt perioade minunate. Acum, in ultimele 2 sapt e mai greut...parca nu mai am rabdare, obosesc cam repede, mai am contractii (am inceput sa le simt), dar oricum zilele imi sunt ok..noptile sunt mai grele..merg la baie de vreo 2-3 ori si ma cam apasa pe coaste de nu stiu pe ce parte sa mai dorm. Si aseara nu stiu daca se impingea bebe sau aveam contractii, dar imi dadea niste impunsaturi putin dureroase in partea de jos, in vezica sau partea de jos a uterului, nu stiu, de intrasem deja la banuieli ca vine mai devreme:)) Eh...mai e putin :) si dupa coastele mele o sa se simta usurate:))
Anyta, marisoara bebelina bravo! Sa iti traiasca. Si tu mai ai putin.:) Dar nu erai parca programata pe 6? Sau urma sa te programezi in jur de data aia? Stiu ca Turti Maria urmeaza pe 3, dupa tu si eu pe 8 :D |
|

| Fetelor voua vi se intampla sa patiti asa ca mine...cand dorm de cele mai multe ori mi se intampla sa ma trezesc din somn cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta pe lateralele burti sa am o durede de cateva secunde parca ar fi un carcel sau parca simt ca se rup muschi dar e o durere foare intensa de ma lasa fara aer, sau chear si ziua cand fac o miscare mai brusca tot asa patesc...dar nu ma doare mult timp doar 3,4 secunde tine durerea apoi dispare...! eu tot zic ca e normal sa ma doara ca se intind muschi de la burta. voi ce ziceti? |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Turti Maria, multumesc frumos asa este...in sfarsit ma pot bucura de sarcina, pana acum m-am simtit ca si cum as fi fost bolnava, nu gravida tot timpul ma simteam rau.
Lili, eu am ramas la sfarsitul lunii mai, dar probabil pisoiul meu a confundat lunile, fiind la limita sau poate a vrut sa ii faca surpriza lui mami... eu mi-am dorit mult baietel
Eileen, ce burticuta frumoasa ai ce repede a trecut timpul, mai ai putiiiiiin ! Legat de nastere...eu pana acum mi-am tot spus ca daca se poate, voi incerca sa nasc natural. Nu stiu de ce dar parca imi este mai frica de cezariana decat de nastere naturala, sunt pe dos fata de restul gravidutelor dar eu mai am destul pana nasc...cine stie ce emotii si frici ma apuca pana atunci |
|
|
|