Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela1234
Scris: Monday, June 27, 2016 8:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
anasstasia wrote:
Si eu eram plina de junghiuri din acelea criminale cand stranutam (si stranut serios de zeci de ori/zi ca sunt alergica), sau cand imi suflam nasul. La inceput ma dureau atat de tare uterul si ovarele, incat am crezut ca o sa fac avort spontan in timpul unei crize. Dr. mi-a spus sa stau linistita, ca nu se va intampla asta.

Nici noi nu am avut voie la iubareli in primele 3 luni. Mi-a spus apoi ca avem voie insa foarte rar si bland. Mai bine nu veam voie, ca al meu parca a turbat de atunci. Cat nu faceam intelesese de vorba buna si aia a fost. Cand a aflat ca se poate...ce sa va spun, rarul are conotatii diferite la amandoi, asta e clar Crazy

Off..ideea e ca dupa mine nu chiar as fi facut..dar parca nu il pot tine asa pe uscat..oricum rar..cam o data pe saptamana..si de lent.. e lent.. ca se simte ciudat si el.Sper sa fie ok..mi-e si rusine sa intreb doctorita, dar sambata am sa imi fac curaj..
Mihaela1234
Scris: Monday, June 27, 2016 8:48 PM
Nivel

Dea wrote:
Salutare burtici mari Cheek Kiss si bun venit burticilor miciBuddy1 !!
Eu am lipsit putin,am de citit din urma..din pacate am ajuns pe la spital...am un bebel caruia ii place sa imi dea emotii....
Simptomele ce m-au trimis la spital au fost eliminarea mucusului ce probabil era pe post de dop,ceva dureri slabe si o scurgere maronie.nu mai zic....eram speriata maxim!!!!
Am stat 4zile,am facut perfuzii cu sulfat de magneziu pt prevenirea contractiilor,monitorizari de 2ori pe zi si repetarea tuturor analizelor.
Toate analizele f bune,nicio bacterie pe nicaieri,bebe f activ,s-a si intors cu capshorul in jos si a depasit 1500 gr,placenta perfecta,sus,fluxurile bune,fara contractii.
Concluzia a fost ca probabil s-a facut putina presiune pe col de la miscarile lui bebe si remediul e sa stau in pat...cat mai mult!....NuStiu
Asta e,am tras o sperietura buna.
Burticilor cu cca 30 sapt sau pe aproape le spun sa aiba grija mare cu caldura,am vazut in spital multe premature din cauza asta,face f rau cu grad mare de dezhidratare,discomfort fetal si provoaca contractii.eu incerc sa ies afara doar devreme dimineata sau noaptea in rest a.c.
Si beti ffff multa apa,neaparat.
Aveti grija de voi,eu continui cititul sa aflu noutatile,am vazut ca aspirantele spun ca burticile nu prea scriu....hehe...sa vina ele aici,sa creasca burticile si vor vedea cum cele 24 de ore trec si se impart altfel cand te pregatesti as fii mamica.....e atat de frumos computerlove dar si solicitant.

A propos de timp,nici noi nu am cumparat nimic pt bebe,fetelor nu va stresati,intrati pe un site de profil sau mergeti la un magazin mare si in 2 ore ati rezolvat!bani sa fie!
Pupicicoeur

Off Dea..prin ce emotii ai trecut..ma bucur ca totul e bine pana la urma..ma gandesc in locul tau cum as fi reactionat..cred ca ma panicam toata..Tu acum esti deja in concediu nu? Iti doresc ca pana la nastere sa ai o sarcina linistita..fara alte emotii neplacute.DistanceKiss
Eileen
Scris: Monday, June 27, 2016 8:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
anasstasia wrote:
Cand a aflat ca se poate...ce sa va spun, rarul are conotatii diferite la amandoi, asta e clar Crazy

hohot hohot hohot hohot te inteleg perfect !!!

Cat despre stranut chiar la inceput dupa confirmare la 5sapt, am stranutat tot asa de m-a luat un junghi tare de tot si cateva zile m-am temut sa nu fi patit ceva.

Mihaela nu e nicio jena sa intrebi,ei sunt medici si e ceva normal. Eu zic sa intrebi, ca e mai bine pt linistea ta. Noi am avut interzis din cauza ca am mai avut o pierdere inainte, fara a sti de ce,iar acum a vrut sa se asigure pe toate planurile ca bebe o sa creasca bine coeur coeur
Iar acum ma bucur pe zi ce trece mai tare de miscarile ei...asteptam asa mult acele momente...dar nu degeaba...e superbcoeur coeur coeur

Dea ce emotii..bine ca e totul ok chiar daca e nevoie sa stai in patnewclap
Mihaela1234
Scris: Monday, June 27, 2016 8:56 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

Off Dea..prin ce emotii ai trecut..ma bucur ca totul e bine pana la urma..ma gandesc in locul tau cum as fi reactionat..cred ca ma panicam toata..Tu acum esti deja in concediu nu? Iti doresc ca pana la nastere sa ai o sarcina linistita..fara alte emotii neplacute.DistanceKiss

Mie mi-e putin frica ca nu am experimentat greturi puternice..doar niste senzatii extrem de slabe dimineata..si f rar in timpul zilei..si ma gandesc sa nu fie de la caldura..imi fac ceva griji..ca nah..asa sunt eu..si sanij cand ma dor mai tare..cand mai putin.incerc sa ma gandesc la lucruri frumoase.. In rest totul e ok..

Ieri la carrefour am nimerit la casa pt familii cu copii..si sotul meu a zis ca in caz de zice caserita ceva..ii zicem ca avem bebe dar in burtica. Iti zic ca pe moment eram confuza..in sensul ca cine..eu? :))..
Ca in episodul din friends cine stie..cand Chandler intra in cafenea si zice cavre de dat o veste buna si ii puna pe prietenii lui sa ghiceasca..si ei zic " Monica is pregnant! Si Monica zice :"I am?!".

Scuze de paranteza dar eu sunt fana innraita Friends :(
Mihaela1234
Scris: Monday, June 27, 2016 9:02 PM
Nivel

Eileen wrote:

hohot hohot hohot hohot te inteleg perfect !!!

Cat despre stranut chiar la inceput dupa confirmare la 5sapt, am stranutat tot asa de m-a luat un junghi tare de tot si cateva zile m-am temut sa nu fi patit ceva.

Mihaela nu e nicio jena sa intrebi,ei sunt medici si e ceva normal. Eu zic sa intrebi, ca e mai bine pt linistea ta. Noi am avut interzis din cauza ca am mai avut o pierdere inainte, fara a sti de ce,iar acum a vrut sa se asigure pe toate planurile ca bebe o sa creasca bine coeur coeur
Iar acum ma bucur pe zi ce trece mai tare de miscarile ei...asteptam asa mult acele momente...dar nu degeaba...e superbcoeur coeur coeur

Dea ce emotii..bine ca e totul ok chiar daca e nevoie sa stai in patnewclap

Ahh..da..ce frica am avut eu dupa stranut si junghi..nu ma asteptam sa simt durerea aia. Chiar nu stiu ce a fost dar m-am pus pe googalit sa ma linistesc..desi pana la eco..numai linistita nu sunt..dar ma iau cu altele si alung gandurile rele..ma gandesc ca o sa vad un bebe mai format cu o bataie de inima mai puternica..si coeur
Eileen
Scris: Tuesday, June 28, 2016 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela1234 wrote:

Mie mi-e putin frica ca nu am experimentat greturi puternice..doar niste senzatii extrem de slabe dimineata..si f rar in timpul zilei..si ma gandesc sa nu fie de la caldura..imi fac ceva griji..ca nah..asa sunt eu..si sanij cand ma dor mai tare..cand mai putin.incerc sa ma gandesc la lucruri frumoase.. In rest totul e ok..

Stai linistita, asa am fost si eu, am avut doar o greata suportabila, fara varsaturi...fii optimista si ai grija de bobita ta coeur coeur

mihaela1234 wrote:
Ahh..da..ce frica am avut eu dupa stranut si junghi..nu ma asteptam sa simt durerea aia. Chiar nu stiu ce a fost dar m-am pus pe googalit sa ma linistesc..desi pana la eco..numai linistita nu sunt..dar ma iau cu altele si alung gandurile rele..ma gandesc ca o sa vad un bebe mai format cu o bataie de inima mai puternica..si

Totul este bine coeur coeur Dupa 8 saptamani asa e, bataile mai cresc, iar bebe arata ca o fasolica si incep sa ii creasca mugurasii, adica manutele si piciorusele. In functie de cand ajungi ai sansa sa il vezi si topaindcoeur coeur
Eu am fost la 6, la 8, apoi la 12 sapt.
anasstasia
Scris: Tuesday, June 28, 2016 8:05 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Aveti idee, tensiunea marita in artere uterne se vede doar cand facem morfologie fetala (adica la un ecograf mai fandosit), sau poate si doctora mea sa verifice la urmatoarea ecografie?
anasstasia
Scris: Tuesday, June 28, 2016 8:22 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Am tot citit si vad ca se face ecografie Doppler pentru vizualizarea arterelor uterine. Cel mai probabil la eco. morfologica de trimestru II.
Sonya
Scris: Tuesday, June 28, 2016 9:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Neata fetelor!
Alexa stai linistita cu intepaturile in uter, si eu le simt uneori mai ales cand ma intind sau cand ma intorc de pe o parte pe alta,in pat.
Mihaela si eu am patit asa cand am stranutat, o singura data a fost o intepatura puternica pret de cateva secunde de mi-a taiat respiratia.De atunci nu am mai patit dar am ramas un pic cu spaima si ma tin de burtica cand stranut.
In legatura cu iubareala, noi ne iubim, si inca ce imi place,dar fara perversiuni si ischibitii, asa normal,mai low,oricum noi nu suntem genul de cuplu caruia sa-i placa perversiunile, sotul meu e Capricorn, va dati seama cat e de "comunist" ;)). Nu am intrebat-o pe doctorita daca e voie sau nu, eram cu sotul la ultima consultatie,dar eu ma gandesc ca ne-ar fi zis daca era vreo pb. Mereu imi repeta ca sarcina nu e o boala!
Androze
Scris: Tuesday, June 28, 2016 10:02 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/2/2016
Buna dimineata fetelor! Eu azi sunt cu panicatul, mi-e frica sa nu fi patit bebe ceva. M-am trezit dimineata si nu prea ma mai dor sanii, ma dor dar f vag, sfarcurile sunt in continuare sensibile, dar mai putin decat inainte. Maine o sa am 11 saptamani de sarcina. Voiam sa va intreb pe voi de la cate saptamani nu v-au mai durut sanii? Cnad am fost ultima data la eco bebe, aveam 8s5z de sarcina, bebe era bine mersi, dezvoltat ca pentru 9s1z si urmatoarea ecografie e saptamana viitoare pentru dublu test. Suze pentru roman, dar m-am panicat uff
Alexa001
Scris: Tuesday, June 28, 2016 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Neata ! computerlove

Noroc cu gravidutele care au mai multe saptamani de sarcina...ca noi astea care suntem la inceput suntem panicate rau Haha
Eu astazi merg la medic pentru prima data, am niste emotiiiiii ! topai nu mai am rabdare si parca asa de greu trece ziua...sunt programata la 18:30 dar parca vad ca intru pe la 21:00...asa se intampla mereu la medicul asta.

Eu am stari de greata foarte usoare, aproape zilnic. Defapt nici nu stiu cum sa le descriu, ca simt si un nod in gat.. Plus ca nu le am neaparat dimineata, aseara de exemplu am mancat o para in autocar in drum spre casa si desi era aer conditionat mi s-a facut greata...
Durerile de sani parca s-au mai diminuat...dar sunt sensibili, nu mai suport sa ma atinga sotul, mereu il cert , ca ma deranjeaza.

Legat de contacte sexuale, eu am de gand sa imi iau inima in dinti si sa intreb medicul, asta daca nu cumva imi spune el dinainte. Adevarul e ca placerea e mult mai mare acum (am inteles ca e mai vascularizata zona si de-asta) dar pentru bebe renunt la orice placere...

Dea
Scris: Tuesday, June 28, 2016 11:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
Androze,nu exista o data precisa,cu sanii manifestarile sunt foarte variate...la mine a ramas aceeasi sensibilitate pana in prezent,doar si-au pierdut din duritate dar asta treptat.in mod normal sanii devin moi in sarcina si ramane discomfort la glanda mamara (sensibilitate,usturime,intepaturi,usoara caldura,etc).panica face parte din manifestarile primului trimestru,toate am fost asa DistanceKiss Cheek Kiss dar sigur bebe al tau e bine!

Alexa,diseara te indragostesti iremediabil,ti-am zis....Clap

Mihaela,ce bine a picat faza din Friends!!!profit de statul in pat sa revad cat de mult din serialul asta....imi da o stare tare faina,plus ca bebe danseaza in burtica la hohotele mele de ras,deci va fi si mai placut!!!!!sarcina usoara tie in continuareSimplyLove
La fel si tie Eileen!!!pupici burticii!!!

Anastasia,asa e pt fluxul pe artere trebuie Doppler,dar daca ecograful e performant, medicul masoara fluxul la orice control,nu doar la morfologie.la mine de fiecare data a folosit Doppler pt artere si pt fluxul pe cordon,incepand de la 12 sapt,dar numai cateva secunde,e cam deranjanta treaba...tu ai vreo suspiciune cu tensiunea pe vasele mari???faci fibrinogenul la sange?pupici,sanatate!
Mihaela1234
Scris: Tuesday, June 28, 2016 12:14 PM
Nivel

Fetelor,

care e treaba cu analizele astea decontate de CAS? Am incercat si eu ca tot omul, dar cand am sunat la clinica cica sa sun pe 15 iulie sa ma programeze pt August?

Cel putin la Synevo cum e? Voi cum ati facut? Intreb macar sa stiu pe viitor ca pe astea de trimestrul 1 am sa la fac asa, desi am calculat si mi s-a facut putin rau cand am vazut totalul dar trecem peste numai sa fie totul bine. Pana la urma e si vina mea, poate Torch daca il faceam dinainte acum doar repetam.

In fine. Nu am o zi tocmai buna. Am un vizitator la servici care sta pe capul meu pana vineri si ploua si e urat afara..Si tot ce vreau acum e sa stau in pat si sa dorm :(
Androze
Scris: Tuesday, June 28, 2016 12:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/2/2016
[quote=Dea]Androze,nu exista o data precisa,cu sanii manifestarile sunt foarte variate...la mine a ramas aceeasi sensibilitate pana in prezent,doar si-au pierdut din duritate dar asta treptat.in mod normal sanii devin moi in sarcina si ramane discomfort la glanda mamara (sensibilitate,usturime,intepaturi,usoara caldura,etc).panica face parte din manifestarile primului trimestru,toate am fost asa DistanceKiss Cheek Kiss dar sigur bebe al tau e bine!

Iti multumesc frumos pentru raspuns! Sper sa fie bine!..uff..Hands
gummy bear
Scris: Tuesday, June 28, 2016 1:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Cred ca nu e graviduta care sa nu fi experimentat acele injunghieturi in timpul stranutului..si eu m-am invatat minte, acum incordez abdomenul si ma si tin de burta Haha
Si sanii mei au trecut prin mai multe faze: de la tari si durerosi, la fara nicio durere,apoi crescand s-au inmuiat, dar am ramas cu o mare sensibilitate la sfarcuri, eu nu stiu cum va fi cand voi alapta..cred ca voi plange in acelasi timp..sau poate sensibilitatea mai scade..stie vreo mamica despre asta?
In legatura cu analizele, eu am mare noroc cu abonamentul la Regina Maria..toate eco au fost incluse in abonament, analizele la fel, in afara de una anume din profilul Torch pt care am platit o suma infima..
Va pup si va doresc o zi cat mai racoroasa! DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.