Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Thursday, September 8, 2016 11:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela1234 wrote:

Am inteles..multumesc de raspunsuri. Mai vedem..mai avem timp.

In completare la ce a zis Teoftici, ca si eu am vrut sa zic dimi, sa mergi la preot si sa intrebi ce si cum , ca pana la urma conteaza ce zice el, nu ce generalisme cunoastem noi.Cheek Kiss Cheek Kiss
Teoftici....ce a trecut timpul, deja ai 14 sapt...parca mai ieri ai pus testuletul la aspirici love love
Teoftici
Scris: Thursday, September 8, 2016 11:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2016
Da Eileen , trece timpul frumos si cu folos acum...Si cand ma intreaba cineva, mi se pare putin sa zic 14 saptamani...imi vine sa zic 4 luni...parca vad ce dor imi va fi de burtica...noroc ca nu apuca sa scada (daca totul e ok) ca ne apucam de bebe2...Bravoo Lol
RalukM
Scris: Thursday, September 8, 2016 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
La mine , na?ii de botez pt mandra au fost verii mei care sunt frate-sora.Vara mea a ?inut o in bra?e, el a ?inut lumânarea.O mare parte din timp a stat la mine ca plângea:).pt noi ambii sunt na?ii ei nu doar cel ce a ?inut o in bra?e. Eu nu s a?a fixista cu regulile stricte , am avut si preo?i f open mind ce i drept.
lara_plus
Scris: Thursday, September 8, 2016 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Teoftici wrote:
multumesc fetelor! Lili bebele meu a avut translucenta nucala de 1,5 si mi-a zis medicul ca e ok, ca de la 2,5 in sus e cu risc, deci relax!
Mihaela duminica ne-am botezat nepotica si am fost doua cupluri (unul bagat pe gat de soacra surorii mele)- copilul l-a tinut sotul la inceput (ca eu nu am voie - are 6,5 kg) si apoi nasa cealalta, noi am stat mereu langa- am rostit rugaciunile cu preotul odata (si eu si sotul)- ca noua asa ne-a spus duhovnicul si inca doi preoti ca cine se leapada de cel cu coarne si zice Crezul si rugaciunile in numele copilului e considerat nas in fata Lui Dumnezeu...si in rest l-a luat nasa cealalta si nu a vrut sa ne-o dea desi se vedea ca ii era greu- nu a ascultat nici de fratele ei, nici de sora mea, numai de ma-sa care insista sa tina ea- si ce credeti, cand a ridicat picea de pe perinuta din fata altarului a cazut cu ea...frate, ii venea la frate-so sa o bata...si barbatu-so nici nu a participat, tinea doar lumanarea lui- aveam fiecare, casca, se plictisea, era sa arda pe cineva, si la masa la restaurant s-a luat dupa aperitiv si a plecat fara sa salute sau sa zica ceva...deci nasi ne considera pe noi numai ca noi am zis rugaciunile si ne-am unit cu Hristos in numele ei...plus ca noi am platit la preot si sotul nu stia cum ii cheama ca nasul celalalt e ungur si in condica sau ce e apare numai numale nostru...m-am intins dar sper sa va foloseasca ceva din ce am scris....

Vai Teo! Cum sunt niste oameni fara minte parca. Si a cazut cu fetita? Ca eu asta inteleg. Cred ca ma duceam luam fetita si o bateam pe aia.

La fratele meu la botezul copilului nasa a avut parte de toata actiunea si nasul statea cu lumanarea. Dupa ce l-a scos din apa a avut nevoie de ajutor la imbracatul copilului si bebebele a facut pipi pe ea si a mai venit mama si a ahjutat-o. Dar nimeni nu comenta nimic. Ea saraca tot intreba: Si acum ce fac? Ce trebuie sa zic? Mai este cate unul din generatia old cu traditiile dar eu nu sunt deloc de acord. Din cate am inteles nasii de cununie sunt si nasii de botez. Asta in cazul in care iti plac nasii de cununie si cineva incearca sa se bage pe gat la botez sa fie nasi.
lara_plus
Scris: Thursday, September 8, 2016 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Am venit de la doctor si mi-a dat niste analize suplimentare de facut-glicemie si inca ceva dar nu inteleg scrisul ei. Ma duc maine dimineata si le fac...sa nu fie ceva cu glucoza si sarurile amorfe prezente in urina.
georgy gya
Scris: Thursday, September 8, 2016 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
hello burticute dragi,si eu am o problema cu botezul....nu stiu ce o sa fac pana la urma...deci am nasi care m-au cununat,nu religios doar la primarie care se ofera sa fie nasi fetitei dar noi nu ii vrem caci legaturile s-au cam rupt de la niste discutii...si am pe asociatul sotului meu care ii este cel mai bun prieten de ani de zile si pe iubita lui are este cea mai buna prietena a mea,ei nu sunt casatoriti,urmeaza sa se casatoreasca dar nu inainte de botezul meu...pana aici e totul ok doar ca prietena mea e de religie protestanta si nu cred ca va putea tine fata in brate...este posibil sa o tina el care este ortodox? tot aman sa merg la preot sa intreb ca imi e frica de un refuz NuStiu Big Surprise pana la urma o sa-mi fac curaj si ma duc ca nu am ce face...va pupacesccomputerlove
Teoftici
Scris: Thursday, September 8, 2016 3:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2016
Da Lara , a cazut si fata, dar nu era foarte mare distanta, slava Domnului! si la noi pt botezul lui bebe minune am avut discutii deja ca soacra-mea deja si-a bagat nasucul sa punem pe o nepoata din Germania (nici nu e ortodoxa) sau pe cumnata-mea care nu merge la biserica deloc...pai mai frate, eu vreau sa am oameni care sa ma poata sfatui, care sa imi sfatuiasca pruncul daca o ia pe aratura cand or urla hormonii in el si nu ne asculta pe noi, cineva in care sa am incredere...si stati ca ea se astepta sa facem sarmale acasa la botez...pai hei!- sunt restaurante nu imi las copilul sa fac sarmale pt musafiri...mda...si nasii de cununie din partea sotului s-au indepartat de noi, si nu ne-au mai raspuns la telefon, nici acum nu stim de ce...asa ca ne punem nasi dupa sufletul nostru - o familie de preot, fostul nostru duhovnic care s-a mutat mai departe dar e langa noi cand avem nevoie cu sfaturi...
Lili Eu
Scris: Thursday, September 8, 2016 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Teoftici wrote:
multumesc fetelor! Lili bebele meu a avut translucenta nucala de 1,5 si mi-a zis medicul ca e ok, ca de la 2,5 in sus e cu risc, deci relax!
Mihaela duminica ne-am botezat nepotica si am fost doua cupluri (unul bagat pe gat de soacra surorii mele)- copilul l-a tinut sotul la inceput (ca eu nu am voie - are 6,5 kg) si apoi nasa cealalta, noi am stat mereu langa- am rostit rugaciunile cu preotul odata (si eu si sotul)- ca noua asa ne-a spus duhovnicul si inca doi preoti ca cine se leapada de cel cu coarne si zice Crezul si rugaciunile in numele copilului e considerat nas in fata Lui Dumnezeu...si in rest l-a luat nasa cealalta si nu a vrut sa ne-o dea desi se vedea ca ii era greu- nu a ascultat nici de fratele ei, nici de sora mea, numai de ma-sa care insista sa tina ea- si ce credeti, cand a ridicat picea de pe perinuta din fata altarului a cazut cu ea...frate, ii venea la frate-so sa o bata...si barbatu-so nici nu a participat, tinea doar lumanarea lui- aveam fiecare, casca, se plictisea, era sa arda pe cineva, si la masa la restaurant s-a luat dupa aperitiv si a plecat fara sa salute sau sa zica ceva...deci nasi ne considera pe noi numai ca noi am zis rugaciunile si ne-am unit cu Hristos in numele ei...plus ca noi am platit la preot si sotul nu stia cum ii cheama ca nasul celalalt e ungur si in condica sau ce e apare numai numale nostru...m-am intins dar sper sa va foloseasca ceva din ce am scris....
Multumesc!! Teo, acum am venit de la Dr si a zis ca sunt bune toate analizele si masuratorile si sa nu imi fac griji!!! ufff marti iar ma interneaza in spital sa imi prelungeasca medicalul!!! :( fetelor care sunteti in concediu de risc la voi cate zile a durat pana va aprobat dosarul? eu eri am fost la munca cu scrisoarea medicala si a zis ca ma anunta cand va fi gata dar dureaza mai mult de o saptamana...! computerlove
Eileen
Scris: Thursday, September 8, 2016 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Fetelor ma pandeste o raceala, ma doare capul,ma simt tare aiurea...pot lua paracetamol?uff uff
Lili Eu
Scris: Thursday, September 8, 2016 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eileen wrote:
Fetelor ma pandeste o raceala, ma doare capul,ma simt tare aiurea...pot lua paracetamol?uff uff
de curand am auzit la tv ca nu e indicat paracetamolul in sarcina, dar si eu am luat 2 pastile cand ma durut foarte rau capul dar am luat la distanta de cateva zile. e mai buna lamaia cu miere de albine eu storceam o lamaie si puneam miere in ea si luam careva lingurite de cateva ori pe zi, lamaia e buna si pt durerile de cap mie farmacista mi-a zis decat sa iau pastile mai bine sa mananc lamaie....si imi puneam comprese cu spirt la cap computerlove
georgy gya
Scris: Thursday, September 8, 2016 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Eileen wrote:

draga mea eu iau aproape in fiecare zi paracetamol,altfel nu ma ridic din pat,si cate 2 pe zi,plus malox care e un fel de dicarbocalm adica pt arsuri ,plus buscopan care e genul no spa,plus vitamine,plus magneziu si potasiua,si pana acum cateva zile si progesteron vaginal...deci ?ia linistita ca e ok paracetamolul...te pup
gummy bear
Scris: Thursday, September 8, 2016 8:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Danamat, a functionat ananasul? ras
gummy bear
Scris: Thursday, September 8, 2016 8:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Stie cineva vreo ceva de Alexa001? E ceva vreme de cand nu a mai activat pe forum...o fi bine?
Danamat
Scris: Thursday, September 8, 2016 9:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2016
gummy bear wrote:
Danamat, a functionat ananasul? ras

Nuuu Cray
Turti Maria
Scris: Thursday, September 8, 2016 9:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2016
hainoroc
Eileen wrote:

Poti sa iei dar mie doctorita de familie mi-a zis k ar fi recomandat doar daca febra depaseste 38.5,mai bine incearca cu miere si lamaie sau miere si ridiche neagra... nu lua pastile la primul simptom. Insanatosire grabnica pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.