Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Wednesday, September 7, 2016 7:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Eileen eu marimea 1 am luat. Pampers premium care. Am luat o cutie de 108 pentru ca sigur o sa am timp sa i consum. Chiar daca s ar naste de 4 kg ,pana ajunge la 5 kg sunt terminati. Am auzit ca în primele zile se consuma si 10 bucati pe zi.
Lili,ai timp de cumparaturi. Bani sa fie!! Eu m am apucat pe la 28 saptamani . Carutul nu l am cumparat nici acum. Momentan ii facem camera.
Hainute am primit foarte multe. Am pana la 2 ani!
Lili Eu
Scris: Wednesday, September 7, 2016 7:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
anyta88 wrote:
Eileen eu marimea 1 am luat. Pampers premium care. Am luat o cutie de 108 pentru ca sigur o sa am timp sa i consum. Chiar daca s ar naste de 4 kg ,pana ajunge la 5 kg sunt terminati. Am auzit ca în primele zile se consuma si 10 bucati pe zi.
Lili,ai timp de cumparaturi. Bani sa fie!! Eu m am apucat pe la 28 saptamani . Carutul nu l am cumparat nici acum. Momentan ii facem camera.
Hainute am primit foarte multe. Am pana la 2 ani!
Stiu ca am timp dar sunt nerabdatoare Lol si eu am zis ca, carutul il cumpar dupa ce nasc cred pt ca nu cred ca o sa am nevoie de el la inceput, pt ca nasc la inceputul lui martie si e inca frig, si am timp sa il cumpar...! computerlove
lara_plus
Scris: Wednesday, September 7, 2016 10:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/17/2016
Lili Eu wrote:
Multumesc!!! si tie sa iti traiasca fetita newclap poate ne incuscrim , imi dai fetita pt baietelu meu Lol cine stie poate intre timp se face fetita!! ras am auzit ca multe au patit asa prima data a zis ca e baieat si intre timp sa facut fetita :))) eu sunt bucuroasa oricum nu conta ce e !!! computerlove

Cand o sa creasca baiatul tau tu iti faci griji pentru un cuc, cand sa creasca fata mea o sa-mi fac griji pentru toate putele de baieti Bravoo
lara_plus
Scris: Wednesday, September 7, 2016 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Eu as vrea sa va intreb daca la sediment din sumarul de urina este ok la voi. Mie mi-a iesit sarurile amorfe 1356 cand limita e 275. Adica e de 5 ori mai mare decat maximul admis..tot caut pe net da rnu gasesc raspuns. Maine ma duc cu rezultatele la doctor..
anyta88
Scris: Wednesday, September 7, 2016 10:36 PM
Nivel

lara_plus wrote:
Eu as vrea sa va intreb daca la sediment din sumarul de urina este ok la voi. Mie mi-a iesit sarurile amorfe 1356 cand limita e 275. Adica e de 5 ori mai mare decat maximul admis..tot caut pe net da rnu gasesc raspuns. Maine ma duc cu rezultatele la doctor..

Mie mi au iesit în limitele normale. Oricum nu cred ca e ceva grav. Nu te panica
Teutza
Scris: Wednesday, September 7, 2016 11:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Lili, Teoftici, felicitari! Sa NE traiasca cocoseii:))))

Baby Gigi..hai mamico ca e greu la inceput, dar minunea ta merita. Vin vremuri mai usoare...trebuie doar sa va acomodati unul cu altul. Cum au zis si fetele, bazeaza-te pe familie.

Danamat..nu se grabeste bebe?:)) nu e nimic..nu te grabi nici tu,ca o sa ajungi la vorbele lui Baby gimi si o sa duci dorul burticii:)

Mamici documentate si pregatite..am si eu o intrebare...voi ati optat pt recoltarea de celule stem? Si daca da, cu ce banca? Eu am mai citit pe net si am cerut oferte de la Biogenis, Stem Sure ( cu astia mai lucreaza clinica unde nasc) si Regina Maria. Astept sa vad care ma convinge, dar astept si parerile voastre.

Pana una alta, lista de cumparaturi se tot restrange..cred ca in zilele ce urmeaza o sa va pot scrie o lista finala cu toate achizitiile:)
Mihaela1234
Scris: Thursday, September 8, 2016 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
Neatza si La multi ani frumosi sarbatoritelor de azi!

Am o intrebare pentru voi, ca ne gandeam la nasii bebelului zilele astea. Nasii alesi trebuie sa fie casatoriti sau un cuplu? Intreb pt ca eu am o prietena care e singura si sotul meu la fel. Si tin mult la ea. Ati mai auzit? Se poate? Bebele va fi botezat in Biserica Ortodoxa. Eu sunt catolica dar am facut nunta la ortodocsi si nu stiu exact toate conditiile.

anyta88
Scris: Thursday, September 8, 2016 9:18 AM
Nivel

[quote=Mihaela1234]Neatza si La multi ani frumosi sarbatoritelor de azi!

Am o intrebare pentru voi, ca ne gandeam la nasii bebelului zilele astea. Nasii alesi trebuie sa fie casatoriti sau un cuplu? Intreb pt ca eu am o prietena care e singura si sotul meu la fel. Si tin mult la ea. Ati mai auzit? Se poate? Bebele va fi botezat in Biserica Ortodoxa. Eu sunt catolica dar am facut nunta la ortodocsi si nu stiu exact toate conditiile

.
Da. Se poate. La botez nasii nu trebuie sa fie casatoriti. Doar ca daca nu sunt casatoriti,cine îl tine în brate în biserica se considera nanul/nana. Asa ne a spus noua preotul când am botezat. La noi nu a fost cazul ca eram casatoriti.
Mihaela1234
Scris: Thursday, September 8, 2016 9:26 AM
Nivel

anyta88 wrote:
[quote=Mihaela1234]Neatza si La multi ani frumosi sarbatoritelor de azi!

Am o intrebare pentru voi, ca ne gandeam la nasii bebelului zilele astea. Nasii alesi trebuie sa fie casatoriti sau un cuplu? Intreb pt ca eu am o prietena care e singura si sotul meu la fel. Si tin mult la ea. Ati mai auzit? Se poate? Bebele va fi botezat in Biserica Ortodoxa. Eu sunt catolica dar am facut nunta la ortodocsi si nu stiu exact toate conditiile

.
Da. Se poate. La botez nasii nu trebuie sa fie casatoriti. Doar ca daca nu sunt casatoriti,cine îl tine în brate în biserica se considera nanul/nana. Asa ne a spus noua preotul când am botezat. La noi nu a fost cazul ca eram casatoriti.

Multumesc de reaspuns. Si nu il pot tine in brate amandoi cu randul ?:D Ei doi nu sunt un cuplu si nici nu vor fi, de asta intreb..
Eileen
Scris: Thursday, September 8, 2016 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela1234 wrote:
Neatza si La multi ani frumosi sarbatoritelor de azi!

Am o intrebare pentru voi, ca ne gandeam la nasii bebelului zilele astea. Nasii alesi trebuie sa fie casatoriti sau un cuplu? Intreb pt ca eu am o prietena care e singura si sotul meu la fel. Si tin mult la ea. Ati mai auzit? Se poate? Bebele va fi botezat in Biserica Ortodoxa. Eu sunt catolica dar am facut nunta la ortodocsi si nu stiu exact toate conditiile.

Asa e cum a zis si Anyta, nu trebuie sa fie casatoriti, si e considerat nas/nasa cine tine bb in brate. Adica daca prietena ta vine cu un partener, s-o tina neaparat earas

Lara, cred ca nu e nimic, vezi ce zice medicul, eu nu am asemenea chestie in sumar NuStiu NuStiu
Lili, nici eu nu iau carut pana nasc, fiind in noiembrie abia-abia o sa am nevoie de el. Apoi mai vedem. Am un ham din ala momentan, primit.Cat despre cumparaturi eu m-am ferit sa intru in magazine la inceputul sarciniiCrazy
Aly, ce motivatie ai avut ...cred ca si eu as fi gandit la fel Lol Ideea e sa gasim un factor motivational, nu conteaza in ce forma Hilar

La multi ani fetelor care isi serbeaza astazi ziua birthday birthday floare2 floare2 floare3 floare3 floare3 floare3
Eileen
Scris: Thursday, September 8, 2016 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Mihaela1234 wrote:

Multumesc de reaspuns. Si nu il pot tine in brate amandoi cu randul ?:D Ei doi nu sunt un cuplu si nici nu vor fi, de asta intreb..

Daca nu sunt casatoriti , doar unul tine in brate , cel care v-a fi considerat nas/nasa.
Daca ei sunt de acord sa boteze impreuna si doar unul sa il tina in brate , cumva puteti considera ca are 2 perechi de nasi , mai ales cand fiecare se va casatori. Dar in fata lui Dumnezeu doar unul e ras
Mihaela1234
Scris: Thursday, September 8, 2016 10:09 AM
Nivel

Eileen wrote:

Daca nu sunt casatoriti , doar unul tine in brate , cel care v-a fi considerat nas/nasa.
Daca ei sunt de acord sa boteze impreuna si doar unul sa il tina in brate , cumva puteti considera ca are 2 perechi de nasi , mai ales cand fiecare se va casatori. Dar in fata lui Dumnezeu doar unul e ras

Am inteles..:( Pacat. eu i-as fi vrut pe amandoi, asa nu cred ca o sa fie de acord si nu mi se pare corect fata de prietenul sotului meu..sa stea acolo de umplutura..sa zicem
Sonya
Scris: Thursday, September 8, 2016 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Mihaela1234 wrote:

Am inteles..:( Pacat. eu i-as fi vrut pe amandoi, asa nu cred ca o sa fie de acord si nu mi se pare corect fata de prietenul sotului meu..sa stea acolo de umplutura..sa zicem

Dar sa stii ca la botez doar nasa are activitate. Nasul este mai mult de umplutura,nu prea are ce sa faca.
Mihaela1234
Scris: Thursday, September 8, 2016 10:21 AM
Nivel

Sonya wrote:

Dar sa stii ca la botez doar nasa are activitate. Nasul este mai mult de umplutura,nu prea are ce sa faca.

Am inteles..multumesc de raspunsuri. Mai vedem..mai avem timp.
Teoftici
Scris: Thursday, September 8, 2016 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2016
multumesc fetelor! Lili bebele meu a avut translucenta nucala de 1,5 si mi-a zis medicul ca e ok, ca de la 2,5 in sus e cu risc, deci relax!
Mihaela duminica ne-am botezat nepotica si am fost doua cupluri (unul bagat pe gat de soacra surorii mele)- copilul l-a tinut sotul la inceput (ca eu nu am voie - are 6,5 kg) si apoi nasa cealalta, noi am stat mereu langa- am rostit rugaciunile cu preotul odata (si eu si sotul)- ca noua asa ne-a spus duhovnicul si inca doi preoti ca cine se leapada de cel cu coarne si zice Crezul si rugaciunile in numele copilului e considerat nas in fata Lui Dumnezeu...si in rest l-a luat nasa cealalta si nu a vrut sa ne-o dea desi se vedea ca ii era greu- nu a ascultat nici de fratele ei, nici de sora mea, numai de ma-sa care insista sa tina ea- si ce credeti, cand a ridicat picea de pe perinuta din fata altarului a cazut cu ea...frate, ii venea la frate-so sa o bata...si barbatu-so nici nu a participat, tinea doar lumanarea lui- aveam fiecare, casca, se plictisea, era sa arda pe cineva, si la masa la restaurant s-a luat dupa aperitiv si a plecat fara sa salute sau sa zica ceva...deci nasi ne considera pe noi numai ca noi am zis rugaciunile si ne-am unit cu Hristos in numele ei...plus ca noi am platit la preot si sotul nu stia cum ii cheama ca nasul celalalt e ungur si in condica sau ce e apare numai numale nostru...m-am intins dar sper sa va foloseasca ceva din ce am scris....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.