Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari LiliEu pt baietel!!!Sa creasca mare,sanatos si sa stea în burtica pâna la termin!!Maine ma duc si eu la morfologie!!revin cu vesti spre seara.. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Teoftici wrote:neata burtici si bebelusi minune din burtici! Si noi am fost ieri la eco la control deoarece am fost tare nemultumita la controlul de la 12 saptamani (alt medic, a mea era in co) si am vazut ca totul este in regula si s-ar parea ca avem cocosel... exact cum a zis mama inainte sa raman- la sora mea i-a zis cand ramasese insarcinata ca e fata ca asa a visat si are o frumusete de fata de 6,5 kg la 3 luni. Sarcini usoare sa aveti si bebei cuminti pana la termen si multumim de sfaturile voastre! Felicitari pt baietel Teo!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| anasstasia wrote:Felicitari fetelor!
Lili, tare mult imi place numele Dominic! si noua ne place!! |
|

| korina wrote:Felicitari LiliEu pt baietel!!!Sa creasca mare,sanatos si sa stea în burtica pâna la termin!!Maine ma duc si eu la morfologie!!revin cu vesti spre seara.. multumesc!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| multumim fetelor! pupici virtuali pe burtici! |
|

| fetelor asta e rezultatul de la morfologie. nu ma lamuresc cu rezultatul asta la Translucenta nucala!! dr a zis ca totul pare in regula ca nu sunt probleme. e buna valoare de 1.70 ? eu habar nu am cat ar fi normal!! o sa pun o pozica!! Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Buna burticute.si bebele meu se lasa asteptat. Astazi mi-am cumparat si am mancat ananas (nu la conserva) pt ca am auzit ca provoaca contractii.acuma sa vedem ce v-a fi |
|

Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
|
Supeeeer!!! Sa fie sanatos si voios baietelul!
Teo si tu baietel!! Cati baietei sunt aici! Felicitari!! |
|

| lara_plus wrote:
Supeeeer!!! Sa fie sanatos si voios baietelul!
Teo si tu baietel!! Cati baietei sunt aici! Felicitari!!
Multumesc!!! si tie sa iti traiasca fetita poate ne incuscrim , imi dai fetita pt baietelu meu cine stie poate intre timp se face fetita!! am auzit ca multe au patit asa prima data a zis ca e baieat si intre timp sa facut fetita :))) eu sunt bucuroasa oricum nu conta ce e !!! |
|
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Fetelor, desi stiu ca m-am vaitat despre cat de grea a fost ultima luna, ca abia ma puteam misca, nu puteam respira, nu puteam dormi si abia asteptam sa nasc, ei bine.. acum imi e un dor nebun de burtica
Si eu care ziceam ca niciodata nu voi simti asta! Dar e greu cu bebe mic Si cred ca am si un inceput de depresie postnatala. Dar luam lucrurile asa cum sunt si speram sa fie totul bine.
Asa ca, bucurati-va de burticile voastre, o sa va fie dor de perioada asta, oricat de grea este. |
|

| BabyGimi wrote:Fetelor, desi stiu ca m-am vaitat despre cat de grea a fost ultima luna, ca abia ma puteam misca, nu puteam respira, nu puteam dormi si abia asteptam sa nasc, ei bine.. acum imi e un dor nebun de burtica Si eu care ziceam ca niciodata nu voi simti asta! Dar e greu cu bebe mic  Si cred ca am si un inceput de depresie postnatala. Dar luam lucrurile asa cum sunt si speram sa fie totul bine. Asa ca, bucurati-va de burticile voastre, o sa va fie dor de perioada asta, oricat de grea este. Hai mamy curaj ca totul va fi bine, cred ca totul tine de acomodare, trebuie sa fi optimista ca totul fa fi bine, si priveste totul cu calm, si cred ca ai nevoie de un pic de ajutor cu bebe acum la inceput sa te poti odihni un pic...! |
|
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| BabyGimi wrote:Fetelor, desi stiu ca m-am vaitat despre cat de grea a fost ultima luna, ca abia ma puteam misca, nu puteam respira, nu puteam dormi si abia asteptam sa nasc, ei bine.. acum imi e un dor nebun de burtica Si eu care ziceam ca niciodata nu voi simti asta! Dar e greu cu bebe mic  Si cred ca am si un inceput de depresie postnatala. Dar luam lucrurile asa cum sunt si speram sa fie totul bine. Asa ca, bucurati-va de burticile voastre, o sa va fie dor de perioada asta, oricat de grea este. BabyGimi bucurate ca bebele tau este sanatos si nu te lasa coplesita de greutati si de ganduri negre, ne imaginam ca acomodarea nu este cea mai usoara, dar cere ajutor familiei si vorbeste despre ceea ce simti, sunt sigura ca esti puternica si vei putea depasi aceasta perioada grea |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Danamat facem galerie Lili felicitati pt baietel am mai auzit sa se mai schimbe,mai ales ca e devreme, dar eu cred in unele vise, iar cand citesc despre al tau mi se ridica parul ... Georgy ce dotata esti...eu abia incep. Hainute am o gramada deja, primite, papucei, caciulite, trebuie sa iau celelalte. Pampers si produse pt baie fac o lista pe emag la favorite iar cand am timp s o finalizez ii dau drumul: detergent de rufe,samponel, pampers -ma gandeam sa iau marimea 1 un set mic de la pampers si unul de la huggies sa vad care imi plac . Cred ca e ok marimea 1nu? Servetele umede o sa iau sensitive de la pampers, crema de fundulet si tampoane sani am luat deja, ulei o sa iau de la me&mom un mix de uleiuri naturale...si ...am pierdut sirul deja Babygimi, nu e de gluma, sa nu faci greseala sa ascunzi familiei starile tale ca te afunzi si mai mult. E greu la inceput iar daca nu are cine sa te ajute comunicarea ajuta tare mult !! Ai grija de tine si de bb |
|

| Eileen wrote:Danamat facem galerie Lili felicitati pt baietel  am mai auzit sa se mai schimbe,mai ales ca e devreme, dar eu cred in unele vise, iar cand citesc despre al tau mi se ridica parul ... Georgy ce dotata esti...eu abia incep. Hainute am o gramada deja, primite, papucei, caciulite, trebuie sa iau celelalte. Pampers si produse pt baie fac o lista pe emag la favorite iar cand am timp s o finalizez ii dau drumul: detergent de rufe,samponel, pampers -ma gandeam sa iau marimea 1 un set mic de la pampers si unul de la huggies sa vad care imi plac . Cred ca e ok marimea 1nu? Servetele umede o sa iau sensitive de la pampers, crema de fundulet si tampoane sani am luat deja, ulei o sa iau de la me&mom un mix de uleiuri naturale...si ...am pierdut sirul deja Babygimi, nu e de gluma, sa nu faci greseala sa ascunzi familiei starile tale ca te afunzi si mai mult. E greu la inceput iar daca nu are cine sa te ajute comunicarea ajuta tare mult !! Ai grija de tine si de bb Multumesc!!!! nu conteza daca se schimba sau nu il iubim enorm nu conteaza...! offf cand aud de cumparaturi de bebe am emotii....! astept cu drag momentul sa merg la cumparaturi...! sa va povestesc ce am patit eu, saptamana trecuta am intrat intrun magazin de bebe...si am privit cu drag tot ce era acolo. si m-am plimbat tot magazinul cu o pereche de botusei de bebe in mana sa ii cumpar apoi nu am mai cumparat pt ca imi era ca ma cearta al meu el inca nu vrea sa cumparam acum nimic, dar eu stau pe jar.... |
|
Inregistrat: 9/1/2016 Mesaje: 8
| BabyGimi wrote:Fetelor, desi stiu ca m-am vaitat despre cat de grea a fost ultima luna, ca abia ma puteam misca, nu puteam respira, nu puteam dormi si abia asteptam sa nasc, ei bine.. acum imi e un dor nebun de burtica Si eu care ziceam ca niciodata nu voi simti asta! Dar e greu cu bebe mic  Si cred ca am si un inceput de depresie postnatala. Dar luam lucrurile asa cum sunt si speram sa fie totul bine. Asa ca, bucurati-va de burticile voastre, o sa va fie dor de perioada asta, oricat de grea este.
BabyGimi trebuie sa-ti faci cumva curaj. De exemplu eu, cand am nascut prima oara si am ajuns acasa cu fiicamea, eram singura cuc si destul de tanara, 26 ani, sarcina m-a lovit dintr-o data, habar nu aveam ce fac si ce ma asteapta. Sotul m-a scos din maternitate, a stat 2 zile si a plecat, tata cu familia lui, mama pauza, stateam doar cu matusamea care insa nu a avut copii. Deci eram cazuta din luna. Se face ca inainte cu 2 luni sa nasc eu a nascut Columbeanca (Monica a lui Irinel) si o aratau astia de zor la TV cum se ocupa de fiicasa, cum o ridica, o infasa, o spala, etc... Si mi-am zis atunci, daca asta poate si se descurca, trebuie sa ma descurc si eu, si uite asa mi-am facut curaj si pana a facut fiicamea 2 luni m-am ocupat singura de tot si a fost foarte bine. Deci curaj ca se poate, dar nu tine gandurile depresive numai pentru tine, discuta cu cine poti si vrei. Succes!! |
|
|