Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anasstasia
Scris: Saturday, September 3, 2016 7:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Am trimis un e-mail catre cei de la Bayer. Iti multumesc!
Eileen
Scris: Sunday, September 4, 2016 7:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Aly ce sa ii faci, important e sa fiti bine, mie imi e dor de mare dar nu m-as fi dus pe timpul sarcinii fiind prea multe restrictii. Dar daca ai aflat dupa ce s a planuit tot incearca sa te bucuri de timpul liber pe care îl ai departe de casa! Cheek Kiss
Danamat, Gummy mai aveti asa putin !!! Nastere usoaramajoreta majoreta
Teutza si eu zic sa mergi pe mana doctorului care te a monitorizat,mai ales ca si tu simti la fel sa mergi pe natural pupici
Anastasia, ce faza urata cu gândacii pale pale dintr-un milion de motive am ales sa ne mutam intr-un bloc nou,nici nu vreau sa mi amintesc de astfel de episoade,imi era o greata cand vedeam gandaci Crazy sper sa rezolvi cat mai rapid.Cheek Kiss
gummy bear
Scris: Sunday, September 4, 2016 1:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Multumesc, Eileen..si tie sarcina usoara in continuare angel
anyta88
Scris: Sunday, September 4, 2016 4:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Eu am luat pampers premium care nr 1. Sper sa fie buni. Pentru baita am luat de la mustela,crema pt masaj de la roche posay pentru ca am auzit ca crema de la mustela nu e foarte buna. Nu ne am hotarat înca în privinta carutului,daca sa luam 3 în 1 sau nu.
Danamat,Gummy,na?tere usoara! Asteptam sa ne povestiti cum a fost!
Pe mine a început sa ma ia frica deja când ma gandesc la cezariana. Miercuri am programare la medic.
anasstasia
Scris: Sunday, September 4, 2016 4:58 PM
Nivel

Eu am luat scutece nr. 2 (cu greutate intre 3-6 kg), nr. 3 si nr. 4. Sper sa fie si ea macar de 3 kg la cat de mare este burta....
Anyta, mai ai putintel si tu!
anyta88
Scris: Sunday, September 4, 2016 5:19 PM
Nivel

anasstasia wrote:
Eu am luat scutece nr. 2 (cu greutate intre 3-6 kg), nr. 3 si nr. 4. Sper sa fie si ea macar de 3 kg la cat de mare este burta....
Anyta, mai ai putintel si tu!

Da....foarte putin.nu mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Eu am luat nr 1 ca m am gândit ca mai mult de 4 kg n are cum sa aiba.
Eu sper sa mai stea cumintica macar 2 saptamani. Mi e tare frica de nasterea prematura. .
Danamat
Scris: Sunday, September 4, 2016 5:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2016
Va multumesc fetelor, deja stam cam greu cu rabdarea oare
Ma i-a si frica, dar abea astept sa trecem peste nastere
Sarcina usoara in continuare
anasstasia
Scris: Sunday, September 4, 2016 5:31 PM
Nivel

Da...cred ca este o teama generala. Si eu tot la asta ma gandesc, sa depaseasca limita de 37 de spatamani. Apoi o astept cu drag! Nu de alta, dar nu o sa i se potriveasca pampersii, si eu altii nu mai cumpar! Glumesc Lol
lara_plus
Scris: Sunday, September 4, 2016 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Mi-am facut analizele ce mi le-a dat doamna doctor si am observat ca nu mi-a dat si testul cu glucoza pentru diabetul gestational. Am citit atata despre el ca a fost facut de burtici si nu stiu de ce mie nu mi l-a dat/ Joi ma duc din nou la ea. Dar pana atunci ma documentez ce analize de trimestrul 2 ati primit voi. Si daca stiti ceva de dilema mea....
anasstasia
Scris: Sunday, September 4, 2016 7:17 PM
Nivel

Pai nu avea de ce sa ti-l dea. Se face intre saptamanile 24-28
anyta88
Scris: Sunday, September 4, 2016 7:22 PM
Nivel

O simt foarte jos. Simt cum apasa. Cateodata abia poate sa merg
Teutza
Scris: Sunday, September 4, 2016 10:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/8/2016
Fetele multumesc de incurajari si ca ma sustineti cu nasterea naturala. Si mersi de sfaturi,cred ca o sa merg si eu pe cosmetice de la topfer sau mustela...cam la astea am ramas..si o sa ma mai uit si la Bioderma.

Lara e devreme pentru testul de toleranta la glucoza si sa stii ca eu nu l-am facut deloc. Mi'am luat de vreo 2 ori glicemia si a fost ff buna si mi s'a spus si am citit ca nu mai e nevoie sa fac testul ala. Am decis sa nu fiu si aici paranoia ca nu e cazul :D

App, scutece eu o sa iau doar un pachet mic sa am pt cateva zile si o sa iau pt 3-6kg (bebe deja are cam 2500gr, deci eu sunt ff increzatoare ca il nasc la peste 3kg:D). Stiu ca mi se dau si cativa de la clinica asa ca, in functie de ce marime o sa fie necesara, dupa nastere e ff usor sa cumparam niste pampersi. Si in drum spre casa de la clinica putem opri sa luam la o adica:))

Acum ne apucam de cumparaturi si incerc sa nu ma mai stresez cu nasterea. Asteptam sa vedem cum evoluam pana la urmatorul control si vedem atunci ce decidem.

Pana atunci,tinem pumnii Danamat si te asteptam cu vesti buuuune! Nastere usoara!
anyta88
Scris: Sunday, September 4, 2016 11:23 PM
Nivel

Lara,nici eu nu am facut testul pentru diabet pentru ca am avut glicemia cam 70 si a zis ca nu este nevoie. Oricum ar fi devreme sa ti faca acum.
Danamat
Scris: Monday, September 5, 2016 3:49 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2016
Multumesc Teutza !! Nici tu nu mai ai asa de mult, sarcina usoara in continuare
Eileen
Scris: Monday, September 5, 2016 7:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
lara_plus wrote:
Mi-am facut analizele ce mi le-a dat doamna doctor si am observat ca nu mi-a dat si testul cu glucoza pentru diabetul gestational.

Nici mie nu mi l-a dat, a zis ca nu sunt motive...o intrebasem daca trebuie sa il fac Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.