Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Multumesc fetelor Georgy, eu am 75kg acum, si 1.83 deci cam de aia se vede burta mea mai mare, papalunga cu un pepene sub tricou cam asa ...tu mai ai ceva surplus in talie si nu e asa evidenta burtica |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Eileen wrote:Neatttaaa Ingrig a fost dubla si ai nascut natural ? Daca ar fi dubla mi-ar fi frica sa nasc natural Lili, iuuui ce frumos se vede  Cred ca e normal sa obosesti f repede, eu inainte de test pozitiv dupa ce urcam scarile pana la etajul 2 gafaiam de numa cand ajungeam in casa. Radeam de sotul dupa, ca el ma trimitea la medic  E bine sa mergi totusi la medic sa fii sigura ca e totul ok. NicoN sarcina usoara si la termen  mai repeti beta ? ce mititel e ...sa nu te inghesui la ecograf pana nu sare beta de 1000-1500 Mazdravela, e ok greutatea pt 20 sapt, stiu ca pare ffff mic pt mijlocul sarcinii, dar bebeii in prima parte se dezvolta f mult, apoi in a doua parte se ingrasa doar  Si relax mami...nu mai stresa copilul  Nu se poate fara ganduri...dar mai light asa Georgy e cam devreme sa ne taie pe sub coaste  Cand o sa depaseasca 2 kg mai vedem ...cat timp mai au loc in burtica sa se miste lejer si miscarile percepute de noi sunt mai fine, apoi incepe distractia Mihaela, felicitari pt putulica , sa creasca mare si sanatos !!!! Stiu cum e cu miscarile lui bebe, si eu abia le asteptam, sa simt ca e bine si ca e acolo "ceva", ca pana misca vezi doar cum te umfli cate putin Lara , of ce rau imi pare ca iar te a suparat maseluta, tare greu e  De morfologie nu are niciun sens sa te agiti...pur si simplu e un eco ca la 12 sapt in care masoara mai in detaliu ca prima data toate organele bebelusului. Colul se masoara si pe burtica daca se vede suficient de bine, daca nu, intravaginal. La mine nu se vedea clar deloc, a zis ca ar fi trebuit vezica plina bine, asa ca mi-a masurat intravaginal. Cat depsre miscarile bebelului conteaza cum au zis si fetele cum e placenta,eu zic sa inspiri de vrun milion de ori si sa uiti de ideea de doppler acasa. E un stres imens care ti-l provoci. Bebe danseaza bine mersi in burtica, asta ca nu-l simti tu el altceva  O sa vezi ca e totul bine cand mergi la eco Haideti la parada burticilor? Nu se mai "lauda" nimeni  Hai ca dau eu startul Edit ...am pus cam 10 kg deja Pup burtica ta frumoasa!!! Da azi am fost sa dozez, noi am vrea sa mergem vineri in grecia cu fini si a zis dr sa merg la el dupa ce vin. Oare afecteaza cu cv mersul cu masina asa drum lung? Pupici la burtici |
|

| Burtici 115 beta ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| NicoN wrote:Burtici 115 beta !
Yeyyy.. a crescut frumos :)felicitari..sa ai un bebe sanatos si o sarcina fara probleme si la termen! |
|

| Mihaela1234 wrote:Yeyyy..  a crescut frumos :)felicitari..sa ai un bebe sanatos si o sarcina fara probleme si la termen! La fel draga mea!!! |
|

Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Lili Eu wrote: am 12 saptamani si 5 zile! pai nu stiu daca e inimioara sau misca bebe, dar eu asa le simt
Ce simti tu este artera abdominala care pulseaza. Ma mir ca nu ai observat-o si pana acum. De cate ori stai pe spate pulseaza abdomenul. Inima nu o sa i-o simti niciodata, doar cand sarcina va fi avansata si atunci cu un stetoscop. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| NicoN wrote:Burtici 115 beta ! Felicitari Nico!!!Sarcina usoara si la termen!!! |
|

| mazdravela wrote:Buna burtici! Eu am fost azi la morfologia fetala si a fost totul bine  Am avut o frica de nu mai stiam de mine pana azi, nu am mai simtit fetita de catva timp bun si va dati seama... Cred ca doarme tot timpul...azi la eco dormea, a stat doctoral cu sonda pe burta 2 minute bune sa ii vada inimioara si ea statea linistita, dadea din picioare cand si cand , cred ca seaman cu maica-sa, ca si ei ii place somnul  Sunt cea mai fericita acum ca stiu ca micuta e bine (cel putin zilele astea o sa stau mai linistita, ca apoi sigur ma apuca gandurile din nou ) Cat au cantarit bebeii vostri la 20 saptamani? a mea are 345 g , dar mi se pare putintel..
A mea la 22 saptamni avea 527 g. Pupam fetita somnoroasa!
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/1/2016 Mesaje: 8
| Buna dragi burtici, sunt o mamica de bebe 3, cu doi pui deja mari de 9 si 7 ani si altul de 8 saptamani in burtica. Am inceput sa va urmaresc inca de la inceput, mai ales citind despre greturi care la mine, de data asta au întrecut masura, abia daca ma pot ridica din pat Vroiam sa va intreb ce stiti in legatura cu testele noi de care tot citesc, gen Kryptor, Panorama sau Nifty ce se fac acum începand cu saptamana 9-10. A facut cineva Panorama, inteleg ca este cel mai bun?
Va doresc tuturor sarcina usoara, bebei sanatosi si nasteri usoare!! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anasstasia wrote:
Ce simti tu este artera abdominala care pulseaza. Ma mir ca nu ai observat-o si pana acum. De cate ori stai pe spate pulseaza abdomenul. Inima nu o sa i-o simti niciodata, doar cand sarcina va fi avansata si atunci cu un stetoscop.
Eee imi dau seama ca nu are cum sa fie inimioata dar eu am asemanat ce simt eu ca si cand ar fi batai de inimoara :)) pai eu sint de pe la 8 saptamani acea senzatie |
|

| Lili
Aly, Nifty/Panorama sunt cele mai sigure dintre testele statistice. Atentie, nu sunt teste de diagnostic.Daca rezultatul iese prost, ajungi la amniocenteza.
|
|

Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| E fetita!!!!!!!
A zis doctorita ca 89 % e fetita. Sa ma mai duc si saptamana viitoare ca sa avem certitudine. Am uitat de toate pur si simplu cand mi-a zis si mai ales cand am vazut-o!!! Sunt fara cuvinte. Din pacate nu am aflat nimic de col, de placenta de cordon- mi-a zis ca totul e ok. A masurat tot si are 285 grame. A zis ca masuratorile sunt in grafic si sa ma mai linistesc. Eu sunt de principiu ca un om informat este un om linistit si ii puneam multe intrebari si poate am innebunit-o. E fetita!! Nici acum nu-mi vine sa cred si scriu randurile astea zambind
Eillen, ai dreptate...mai astept o saptamana, doua....o sa simt bombonica. Doctorita mi-a zis ca sigur misca dar eu nu-mi dau seama, cred ca sunt matele sau stomacul ceva. La morfo nu statea o clipa, incontinuu se misca si abia abia i-am vazut chipul. Abia astept sa ma duc la urmatoarea.Tu mai ai putin rau...in doua luni o sa canti cantece de leagan!
Am semnat si contractul de nastere. Mi-au zis ca la internare vin cu buletinul si fara nimic pentru mine si pentru bebe. Eu care imi facusem deja listuta. Parca nu as putea sa ma duc fara nimic nimic...si eu ca romanul suspicios pana la proba contrarie.
Mi-am luat tot azi si concediu de risc maternal. Acum parca toate se aseaza usor usor si pot sa trec la alegeri pentru bombonica si in privinta culorilor. Eu nu ma omor cu roz si rosu, dar in anumite cazuri probabil o sa merg dupa stereorip.
Sotul canta incontinuu- Are tata o fetita |
|

| Felicitari!!! sa stea cumintica pana la termen! |
|

| Sonya wrote:Eileen esti minunata! Ce burticuta mare ai :) Si eu am pus pe mine, inca nu stiu cat, dar ma vad in oglinda, bratele si picioarele mi le simt imense :) Nico felicitari! Sarcina usoara si sanatate multa! Multumesc draga mea!!!! Tu cum esti? Ce face burtica? |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Nico felicitari pt beta a crescut frumos. Mai dozezi de acum ? Aly, bine ai venit, sarcina usoara si la termen Lara, felicitari pt fetita Ma bucur sa te "vad" asa fericita Eu cred ca tu confunzi miscarile ei cu matzele Faza e ca atunci cand face scandal un intestin nu face insistent in acelasi loc ...ia sa fii atenta Daaaa noi mai avem putin, mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc....abia astept azi am schimbat prefixul, avem 30 saptamani Cat despre culori nici eu nu vreau doar roz....patutul vreau ceva alb sau culoarea lemnului, nu colorat, nu vreau sa fie totul roz/rosu.
Ce achizitii ati mai facut ? Eu am intrat in febra patutului, doar ca nu reusesc sa ajung si in magazine, tot ce am vazut e online, iar sotul insista sa si vedem intai ...
Va puuuuup pe toate de la A la Z |
|
|