Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Mihaela1234 wrote:yey..ce imi place cand e activitate aici. Eu am fost azi la doctor..trebuia sa merg vineri dar m-au sunat ca pleaca nu stiu unde doctorita si daca nu pot veni azi. Bebica e foarte bine...l-am vazut punand degetelul in gura...Si inca ceva..Se pare ca e baietel Felicitari pt baietel Mihaela!!încep usor actualele gravidute sa se mute pe aici..suntem vreo 9-10 dar ne-am învatat sa postam pe la aspirici pâna le luam pe toate..când se vor muta toate o sa schimbam repede casutele ca suntem cam vorbarete. |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| lara_plus wrote:Si eu am aproape 20 saptamani si nu am simtit bombonica  sunt slabuta deci asta iese din ecuatie. Seara stau pe toate partile asa linistita ca poate poate simt ceva.  si nimic Sper ca totul e bine... Pentru col se face transvaginala. Sunt mai sigure masuratorile decât pe burtica. Eu cred ca a miscat dar nu ai simtit tu. Este imposibil sa nu miste la 20 saptamani |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| korina wrote: Si eu Lili sunt în medical de la 6 sapt..de pe 22 iulie si l-am prelungit pâna pe 29.09...mai stau deci o luna pt ca nici doctorul nu a fost de acord sa merg,din cauza contractiilor si a raului permanent..greata,ameteli,voma..am stat o perioada in pat iar acum încep sa fiu mai bine..dupa 29 vedem cum sunt..sefii mi-au zis sa stau linistita sa nu am grija serviciului,eu si bebe sa fim bine!!tu mai faci pregnyl?Wu mai am o sapt jumatate si termin,dar continui cu progesteron pâna la 20 de sapt..pup si eu bobita ta!!sunt cam de aceeasi vârsta!!
Am terminat cu pregnylu am facut doar pana la 11 saptamani si 4 zile apoi am oprit dr a zis sa il intrerup |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| lara_plus wrote:Si eu am aproape 20 saptamani si nu am simtit bombonica  sunt slabuta deci asta iese din ecuatie. Seara stau pe toate partile asa linistita ca poate poate simt ceva.  si nimic Sper ca totul e bine...
Sigur e totul bine :) De pe la 22 sapt ar tb sa simti mai bine copilul.
Fetelor, voi cum aveti pozitionata placenta? Sa fiti atente la ecografii cand vi se spune. Daca este anterioara, atunci nu veti simti miscarile copilului atat de proeminent, ca in filmuletele celebre de pe Youtube ca si cum ar fi extraterestri in burtica :) Asta nu inseamna ca nu veti simti copilul, Doamne fereste, sau ca nu veti vedea denivelarile burticii. Dar nu vor fi acele miscari in coaste care iti taie rasuflarea.
Eu am avut placenta anterioara si eram paranoica, pt ca la inceput simteam greu copilul. Prin urmare, mi-am luat un Doppler fetal, ca sa fiu sigura ca e bine si ii ascultam inimioara cand eram panicata maxim. Si ce pot sa zic, m-a cam salvat Dopplerul, pt ca altfel eram non stop la urgente de teama ca nu simt bebele. |
|

Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| BabyGimi wrote:
Sigur e totul bine :) De pe la 22 sapt ar tb sa simti mai bine copilul.
Fetelor, voi cum aveti pozitionata placenta? Sa fiti atente la ecografii cand vi se spune. Daca este anterioara, atunci nu veti simti miscarile copilului atat de proeminent, ca in filmuletele celebre de pe Youtube ca si cum ar fi extraterestri in burtica :) Asta nu inseamna ca nu veti simti copilul, Doamne fereste, sau ca nu veti vedea denivelarile burticii. Dar nu vor fi acele miscari in coaste care iti taie rasuflarea.
Eu am avut placenta anterioara si eram paranoica, pt ca la inceput simteam greu copilul. Prin urmare, mi-am luat un Doppler fetal, ca sa fiu sigura ca e bine si ii ascultam inimioara cand eram panicata maxim. Si ce pot sa zic, m-a cam salvat Dopplerul, pt ca altfel eram non stop la urgente de teama ca nu simt bebele.
Oare asta o fi? Cat o fi un Doppler portabil pentru acasa? Ma pun sa caut. Dar nu ii face rau daca il asculti prea mult? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Mihaela1234 wrote:mazdravela de la inceputul sarcinii tot esti stresata  cand te relaxezi mami?Totul e bine si o sa fie bine
cred ca abia cand o sa o tin in brate o sa ma pot relaxa, ca apoi vin celelalte stresuri Am sa incerc putin cate putin sa ma relaxes Va multumesc tuturor burticilor pentru sfaturi si va doresc tuturor bebei la termen, sanatosi si fericiti!! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neatttaaa Ingrig a fost dubla si ai nascut natural ? Daca ar fi dubla mi-ar fi frica sa nasc natural Lili, iuuui ce frumos se vede Cred ca e normal sa obosesti f repede, eu inainte de test pozitiv dupa ce urcam scarile pana la etajul 2 gafaiam de numa cand ajungeam in casa. Radeam de sotul dupa, ca el ma trimitea la medic E bine sa mergi totusi la medic sa fii sigura ca e totul ok. NicoN sarcina usoara si la termen mai repeti beta ? ce mititel e ...sa nu te inghesui la ecograf pana nu sare beta de 1000-1500 Mazdravela, e ok greutatea pt 20 sapt, stiu ca pare ffff mic pt mijlocul sarcinii, dar bebeii in prima parte se dezvolta f mult, apoi in a doua parte se ingrasa doar Si relax mami...nu mai stresa copilul Nu se poate fara ganduri...dar mai light asa Georgy e cam devreme sa ne taie pe sub coaste Cand o sa depaseasca 2 kg mai vedem ...cat timp mai au loc in burtica sa se miste lejer si miscarile percepute de noi sunt mai fine, apoi incepe distractia Mihaela, felicitari pt putulica , sa creasca mare si sanatos !!!! Stiu cum e cu miscarile lui bebe, si eu abia le asteptam, sa simt ca e bine si ca e acolo "ceva", ca pana misca vezi doar cum te umfli cate putin Lara , of ce rau imi pare ca iar te a suparat maseluta, tare greu e De morfologie nu are niciun sens sa te agiti...pur si simplu e un eco ca la 12 sapt in care masoara mai in detaliu ca prima data toate organele bebelusului. Colul se masoara si pe burtica daca se vede suficient de bine, daca nu, intravaginal. La mine nu se vedea clar deloc, a zis ca ar fi trebuit vezica plina bine, asa ca mi-a masurat intravaginal. Cat depsre miscarile bebelului conteaza cum au zis si fetele cum e placenta,eu zic sa inspiri de vrun milion de ori si sa uiti de ideea de doppler acasa. E un stres imens care ti-l provoci. Bebe danseaza bine mersi in burtica, asta ca nu-l simti tu el altceva O sa vezi ca e totul bine cand mergi la eco
Haideti la parada burticilor? Nu se mai "lauda" nimeni Hai ca dau eu startul Edit ...am pus cam 10 kg deja |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Neata , Mihaela 1234 felicitari pt printisor sa creasca mare sanatos ! Eileen eu cu dubla circulara am nascut cezariana ! Va pup |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| ingrig wrote:Neata , Mihaela 1234 felicitari pt printisor sa creasca mare sanatos ! Eileen eu cu dubla circulara am nascut cezariana ! Va pup Da, tocmai asta este ideea, ca in caz de se impune cezariana. Nasterea nu mai e o optiune. Deocamdata nu ma agit, vom vedea, mai sunt teoretic 10 saptamani. |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Neata!!!E frumoasa burticuta ta Eileen!!!asteptam pozici de la voi ca le aveti mai mari..a mea e micuta inca.. |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Lili Eu wrote: pai eu stau acasa de la 8 saptamani!  dar vreau sa intru in cel de risc ca m-am saturat sa umblu dupa medical.....Si eu pup bobita ta mica...  e mica dar va creste mare si bobita ta.. Lili, cum reusesti sa ai asa mult concediu medical? Mie imi poate dar max 10 zile pe luna. As vrea sa stau si eu acasa :) mai am 2 luni si 3 sapt pana intru in prenatal. |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Eileen esti minunata! Ce burticuta mare ai :) Si eu am pus pe mine, inca nu stiu cat, dar ma vad in oglinda, bratele si picioarele mi le simt imense :) Nico felicitari! Sarcina usoara si sanatate multa! |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Daca tot facem parada de burtici,sa va arat si eu burtica mea...eu pana acuma m-am ingrasat 7 kg,si am frumusetea de 85 de kg adica sunt un tanc,si cum ma doare rau bazinul merg asa cracanata leganandu-ma,imaginati-va lumea care ma vede oare ce se gandeste ca sunt nebuna de merg asa...apropo de doppler,am si eu se numeste ANGEL SOUND ,eu l-am primit cadou si costa vreo 80€ dar gasiti pe e-bay si la 30 €...e foarte interesant cum i se aude inimioara lu bebe..va pupacesc
ps: Eileen esti superba,si burtica ta la fel,chiar daca mie mi se pare ca e mult mai mare ca a mea si tu ai doar 4 zile inaintea mea de sarcina ...te pup georgy gya attached the following image(s):

|
|

| Sonya wrote: Lili, cum reusesti sa ai asa mult concediu medical? Mie imi poate dar max 10 zile pe luna. As vrea sa stau si eu acasa :) mai am 2 luni si 3 sapt pana intru in prenatal.
pai 2 saptamani am fost in concediu de odihna apoi 2 saptamani am primit de la tutunaru dr meu, apoi 3 zile iar de co odihna apoi 7 zile de la medicul de familie ca nu putea sa imi dea medical dupa spesialist si am luat alea 3 zile de odihna si asa a putut si acum sunt internata si imi da iar concediu medical pana reusesc sa il iau pe cel de risc maternal:))) m-am descurcat cum am putut pt ca nimeni nu e deacord sa merg la munca, am interzis la efort fizic si sexula si asa noi suntem in post de iubit de la primul test pozitiv la inceput ne era frica sa facem acum ca a zis doctorul ca nu avem voie nu facem nici atat, a devenit o obisnuinta ne am obijnuit deja asa bebelino sa fie bine ca noi supravetuim si fara..... |
|

| Eileen wrote:Neatttaaa Ingrig a fost dubla si ai nascut natural ? Daca ar fi dubla mi-ar fi frica sa nasc natural Lili, iuuui ce frumos se vede  Cred ca e normal sa obosesti f repede, eu inainte de test pozitiv dupa ce urcam scarile pana la etajul 2 gafaiam de numa cand ajungeam in casa. Radeam de sotul dupa, ca el ma trimitea la medic  E bine sa mergi totusi la medic sa fii sigura ca e totul ok. NicoN sarcina usoara si la termen  mai repeti beta ? ce mititel e ...sa nu te inghesui la ecograf pana nu sare beta de 1000-1500 Mazdravela, e ok greutatea pt 20 sapt, stiu ca pare ffff mic pt mijlocul sarcinii, dar bebeii in prima parte se dezvolta f mult, apoi in a doua parte se ingrasa doar  Si relax mami...nu mai stresa copilul  Nu se poate fara ganduri...dar mai light asa Georgy e cam devreme sa ne taie pe sub coaste  Cand o sa depaseasca 2 kg mai vedem ...cat timp mai au loc in burtica sa se miste lejer si miscarile percepute de noi sunt mai fine, apoi incepe distractia Mihaela, felicitari pt putulica , sa creasca mare si sanatos !!!! Stiu cum e cu miscarile lui bebe, si eu abia le asteptam, sa simt ca e bine si ca e acolo "ceva", ca pana misca vezi doar cum te umfli cate putin Lara , of ce rau imi pare ca iar te a suparat maseluta, tare greu e  De morfologie nu are niciun sens sa te agiti...pur si simplu e un eco ca la 12 sapt in care masoara mai in detaliu ca prima data toate organele bebelusului. Colul se masoara si pe burtica daca se vede suficient de bine, daca nu, intravaginal. La mine nu se vedea clar deloc, a zis ca ar fi trebuit vezica plina bine, asa ca mi-a masurat intravaginal. Cat depsre miscarile bebelului conteaza cum au zis si fetele cum e placenta,eu zic sa inspiri de vrun milion de ori si sa uiti de ideea de doppler acasa. E un stres imens care ti-l provoci. Bebe danseaza bine mersi in burtica, asta ca nu-l simti tu el altceva  O sa vezi ca e totul bine cand mergi la eco Haideti la parada burticilor? Nu se mai "lauda" nimeni  Hai ca dau eu startul Edit ...am pus cam 10 kg deja Multumesc de sfat!! ce burticuta frumoasa ai |
|
|