Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexa001
Scris: Friday, June 24, 2016 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
Sonya wrote:

Alexa pe tine nu se vede ca esti gurmanda , la cat esti de slabuta. Ultima data cand m-am cantarit am avut 65 kg, cam prin sapt 6, acum nu stiu cat am dupa toate episoadele de voma, dar sanii arata de parca am tot timpul sutien push up si burtica incepe sa creasca de sub sani.posibil sa fiu si balonata ca mananc muulta lebenita. Iei acid folic?Eu am renuntat la el.Cam din sapt 9 sau 10.

Ce slabuta...ca si eu am tot 65 kg...64 defapt Lol si am 1.65. Deci sunt durdulie...
Am mai luat cate un acid folic din cand in cand...dar astept sa ajung marti la medic sa vad ce imi spune...o sa il intreb pe el ce suplimente mai trebuie sa iau si ce nu.
Alexa001
Scris: Friday, June 24, 2016 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Mihaela, eu momentan am anuntat la servici doar pe sefa, cea care imi este superior direct. Asta ca sa stie sa nu imi dea task-uri ce necesita prea mult efort fizic. Ea m-a sfatuit cam prin sapt. 10-12 sa anunt oficial..si ea e graviduta si asa a procedat :)

Greturi ai inceput sa ai? eu da...am greturi usoare deja, mai ales dimineata, si simt mai mereu un nod in gat. Ma fortez sa mananc ceva dimineata...nici cu stomacul gol nu ma simt bine...ma roade.
Fructe mananc zilnic, pana acum faceam salata de fructe (nectarine, ananas, kiwi, mango, banane..) astazi mi-am luat 3 nectarine la mine sa le mananc intre mese ras
Sonya
Scris: Friday, June 24, 2016 12:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/24/2016
Alexa001 wrote:
Mihaela, eu momentan am anuntat la servici doar pe sefa, cea care imi este superior direct. Asta ca sa stie sa nu imi dea task-uri ce necesita prea mult efort fizic. Ea m-a sfatuit cam prin sapt. 10-12 sa anunt oficial..si ea e graviduta si asa a procedat :)

Greturi ai inceput sa ai? eu da...am greturi usoare deja, mai ales dimineata, si simt mai mereu un nod in gat. Ma fortez sa mananc ceva dimineata...nici cu stomacul gol nu ma simt bine...ma roade.
Fructe mananc zilnic, pana acum faceam salata de fructe (nectarine, ananas, kiwi, mango, banane..) astazi mi-am luat 3 nectarine la mine sa le mananc intre mese ras

Greu am scapat si eu de nodul in gat, mi-a trecut cam de prin sapt 10, spre sf
Mihaela1234
Scris: Friday, June 24, 2016 12:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Alexa001 wrote:

La mine nu e vorba de efort fizic..stau toata ziua pe scaun la birou. Sefei mele directe nu i-am zis inca, am zis ca dupa controlul de la medic din saptamana 8. Momentan nu stiu decat sotul meu si o colega/prietena de a mea. Oricum, sigur banuieste ceva, in team-building a observat ca nu mai stau seara prea mult, ca nu am baut, si ca de la 2-3 cafele cat beam am trecut la cea cu lapte si acum deloc..Sigur banuieste, dar de felul ei nu se baga pana nu zice persoana respectiva ceva.

Greturi tot usoare, si dimineata, dar ma roade stomacul si trebuie sa mananc ceva. In rest e o nepofta asa de mancare..adica la cantina le iau pe toate la rand si greu ma opresc la ceva. Seara mi s-a facut rau de la o limonada cu pepene galben..Nu stiu daca sa le asociez cu sarcina, ma gandesc ca o fi si caldura de vina..Nod in gat nu simt.

Dar somn, vai..mai ales dimineata ce as mai lenevi..greu tare ma mai mobilizez..

mazdravela
Scris: Friday, June 24, 2016 2:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/16/2016
Buna fetelor! Vreau sa va intreb ceva. A luat cineva paracetamol pe perioada sarcinii, mai ales in primul trimestru? Aseara am avut o durere groaznica de cap si am suportat vreo 4 ore dar era din ce in ce mai rau si nu am mai putut si am luat o pastila de paracetamol si apoi a fost bine. Mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva mai ales acum in primele 3 luni cand e mai critic Cray In rest am fost miercuri la control, l-am vazut pe bebe 3D , avea deja manute si picioruse love ce senzatie!! non-stop ma uit la poza love sper sa fie bine!
Sonya
Scris: Friday, June 24, 2016 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
mazdravela wrote:
Buna fetelor! Vreau sa va intreb ceva. A luat cineva paracetamol pe perioada sarcinii, mai ales in primul trimestru? Aseara am avut o durere groaznica de cap si am suportat vreo 4 ore dar era din ce in ce mai rau si nu am mai putut si am luat o pastila de paracetamol si apoi a fost bine. Mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva mai ales acum in primele 3 luni cand e mai critic Cray In rest am fost miercuri la control, l-am vazut pe bebe 3D , avea deja manute si picioruse love ce senzatie!! non-stop ma uit la poza love sper sa fie bine!

Eu personal nu am luat paracetamol, dar stiu ca este permis in sarcina,nu dauneaza.Numai sa nu fie sinus, sa fie paracetamol simplu.
anasstasia
Scris: Friday, June 24, 2016 3:45 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Si eu stiu ca este permis, insa in situatii extreme. Eu nu ti-as fi recomandat.
Iti recomand atunci cand te doare capul, daca poti si nu esti la serviciu sa te pui la somn. Trece! Am dureri de cap aproape zilnic, iar in 2 zile am avut migrena toata ziua. M-a lasat doar prin odihna. Slava Domnului ca am ajuns pana la 14 saptamani fara o pastila. Imi era groaza sa nu racesc pentru ca fac o forma urata de raceala, fac repede pneumonii.

Eu am anuntat la serviciu cand aveam 6 saptamani. Bine am facut pentru ca rapid am inceput sa am probleme, iar acum la 14 saptamani am ajuns in concediu de risc maternal. In plus, de cand au aflat au fost mai atenti, nu m-au mai trimis pe teren si asta a contat.
Nasmyne
Scris: Sunday, June 26, 2016 2:50 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Salutare burtici! Vedeti ca este o centura de siguranta special pt gravide. Nu faceti prostia sa va puneti doar partea de sus la un impact Doamne fereste...poate fi mai rau. Eu toata sarcina aproape faceam saptamanal 400 km, pe un drum foarte circulat, ii multumesc lui Dumnezeu si acum ca m-a ferit de orice rau si am dus sarcina pana la bun sfarsit.

Pt mine pantalonii de la h&m au fosti divini i-am purtat pana in luna a 7 a parca, nu pt ca ma strangeau dar deja era mai cald afara si nu mai suportam caldura. Tin minte ca i-am mai purtat si spre sf sarcinii cand a fost o perioada frig, au fost cei mai purtati blugi ai mei, acum raman sus in dulap pentru urmatoarea sarcina newclap

Zborul cu avionul stiu ca nu este indicat in ultimul trimestru, si am prietene care au zburat in al doilea trimestru...

Parca ieri la fel eram si eu ma uitam non stop la imaginile de la eco cu bebe Lucas...iar acum non stop ma uit la el, la minunea mea . E atat de minunat sa fii mamica, cred ca nu e ceva mai frumos pe lumea asta, viata mea a capatat cu totul un alt sens
Azi ingerasul meu a implinit o luna computerlove
anasstasia
Scris: Sunday, June 26, 2016 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Ce frumos! Sentimentul este incredibil din momentul in care ramai insarcinata. Trebuie sa fie divin sa vezi cum incepe sa interactioneze cu tine, sa-l vezi atat de mic si dependent, primele gesturi, primii pasi, primele vorbe...
Eileen
Scris: Sunday, June 26, 2016 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Hello burtici !!!
Sa aveti o duminica superba si linistita topai

Mazdravela stai linistita ca nu ai facut niciun rau bebelusului cu paracetamolul,doar sa fie simplu. Cheek Kiss cel mai bine e fara...Dar....
Nasmyne ....ce frumoslove sa creasca mare si sanatos Cheek Kiss

Pantalonii cu marsupiu sunt pe marimi , dar se refera la marimea pantalonilor ca de obicei in sensul sa iti vina. Nu la marimea marsupiului. Sunt buni pâna la 40sapt, super comozi,nu strang deloc burtica coeur Eu ii port si pe canicula la serviciu am aer conditionat si nu ma incalzesc iar putin pe drum dus intors nu e asa mare bai. In rest rochitecoeur
lara_plus
Scris: Sunday, June 26, 2016 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
Eu consider ca cel mai bine sa anunti imediat de sarcina pe seful tau, dar nu si pe ceilalti pana la timpul potrivit- 3 luni. Eu chiar ma bucur ca I-am spus la 5 saptamani de sarcina pentru ca apoi a trebuit sa-mi iau mult liber. Colegele in schimb usor, usor au aflat. Pe mine ma enerveaza teribil ca-mi mangaie burta si pun mana pe ea. Si burta nici macar nu se vede (am putin de burtica dar e anterioara sarcinii).

Bine ai venit Albinuta!!! Sa fim multe fete aici!
Nasmyne, am observat ca grijile cresc o data cu bebele, dar mai ales bucuriile. Acum ma bucur cand vad poza de 1,35 cm a bebeului, abia astept sa ma bucur cand misca. Nici nu pot s ma gandesc sa-l si vad, sa-l tin in brate.

Poate suna ciudat dar nu ma simt insarcinata. Bine, bine, dupa ce vomit beau apa si ma gandesc, bebe e bine. Dar tot nu ma simt insarcinata. Sper ca o data ce creste burta si il simt o sa stau mai confortabil. Am si acum 0,0000001 la suta frica sa nu fie in capul meu totul. Dar am facut eco si zambesc.
Danamat
Scris: Sunday, June 26, 2016 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2016
Buna seara burticute.Cheek Kiss
Venim cu vesti noi, am fost astazi la control si bebe Luca e bine.s-a intors cu capul in jos.are 1370 gr, crestem bine.
Si ce ma bucura cel mai mult e ca s-a ridicat placenta topai
Saptamanile astea trebuie sa imi fac analizele

Va doresc sarcina usoara in continuare coeur
anyta88
Scris: Sunday, June 26, 2016 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Danamat wrote:
Venim cu vesti noi, am fost astazi la control si bebe Luca e bine.s-a intors cu capul in jos.are 1370 gr, crestem bine.

Aveai placenta jos inserata? Eu o am la 1 cm distanta de col si nu stiu daca sa mai sper ca se ridica..
gummy bear
Scris: Sunday, June 26, 2016 11:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Danamat wrote:

Danamat, si eu intru maine in sapt 30..vad ca suntem f apropiate ca varsta a sarcinii..ce DPN ai mai exact?
Ce analize faci? Eu vineri am fost la analize, am facut si testul de toleranta la glucoza alcool
Danamat
Scris: Monday, June 27, 2016 12:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2016
anyta88 wrote:

Aveai placenta jos inserata? Eu o am la 1 cm distanta de col si nu stiu daca sa mai sper ca se ridica..

Acum 4 saptamani mi-a zis ca am placenta joasa si ca se v-a ridica si ieri mi-a zis ca s-a ridicat ,dar nu mi-a zis cat s-a ridicat.a mai zis ca nu isi facea probleme pt ca stia ca se v-a ridica.
Si la tine mai are timp sa se ridice Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.