Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Neata fetelor. Durerile de spate ca la menstruatie prevestesc ceva?azi-noapte m-a tinut vreo 3 ore.nu aa fost o durere puternica , doar deranjanta. |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Danamat wrote:Neata fetelor. Durerile de spate ca la menstruatie prevestesc ceva?azi-noapte m-a tinut vreo 3 ore.nu aa fost o durere puternica , doar deranjanta. Din ce am auzit eu da. De acum te poti astepta în orice moment!!! Eu am avut ieri ni?te intepaturi jos. Chiar în vagin. Tineau cateva secunde si se opreau. Am avut cam de 4 ori toata ziua. Vi s a intamplat? Sa fie contractii? |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetelor!!! am si eu o intrebare la voi la cate saptamani a miscat prima data bebe.... eu sunt foarte nerabdatiare sa simt ca misca bebe... daca stau seara sau dimineata linistita pe o parte simt asa sub buric parca cum ii bate inimioara...!dar nu simt mereu...aa si de cateva zile cand ma trezesc dimineata in partea dreapta cand pun mana e tare si gogonata si dupa ce ma duc la baie nu mai este dispare... voi patit asa ca mine? |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! am si eu o intrebare la voi la cate saptamani a miscat prima data bebe.... eu sunt foarte nerabdatiare sa simt ca misca bebe...  daca stau seara sau dimineata linistita pe o parte simt asa sub buric parca cum ii bate inimioara...!dar nu simt mereu...aa si de cateva zile cand ma trezesc dimineata in partea dreapta cand pun mana e tare si gogonata si dupa ce ma duc la baie nu mai este dispare...  voi patit asa ca mine?
Lilisor cate saptamani ai?
Eu am trecut in sapt 16 si am inteles ca de acum se pot simti miscarile lui bebe care la inceput sunt ca miscarile de aripioare are unui fluturas..sau ca niste bule de aer.. Daca esti mai slaba am inteles se pot simti si mai devreme..nu stiu..dar de inimioara nu stiu ce sa zic..nu cred ca poti simti cum ii bate inimioara..poate fetele cu sarcina mai avansata ca noi ne pot da un raspuns.. |
|

| Mihaela1234 wrote:
Lilisor cate saptamani ai?
Eu am trecut in sapt 16 si am inteles ca de acum se pot simti miscarile lui bebe care la inceput sunt ca miscarile de aripioare are unui fluturas..sau ca niste bule de aer.. Daca esti mai slaba am inteles se pot simti si mai devreme..nu stiu..dar de inimioara nu stiu ce sa zic..nu cred ca poti simti cum ii bate inimioara..poate fetele cu sarcina mai avansata ca noi ne pot da un raspuns..
am 12 saptamani si 5 zile! pai nu stiu daca e inimioara sau misca bebe, dar eu asa le simt |
|
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 59
| Fetelor nu am apucat sa va multumesc pt sfaturile in legatura cu constipatia! am mancat de toate ce mi-ati scris si nici nu mai stiu de la ce a dat rezultate:)) dar a dat si tin sa va multumesc! Eu miercuri trec in saptamana 20 si vreau sa zic ca orice as manca nu pot pune pe mine. Dimineata ma trezesc cu -500 grame... si mananc ca inainte de a ramane insarcinata, ce-i drept ma satur mult mai repede decat inainte, deci nici vorba sa pot manca pt 2 de cand am ramas insarcinata si pana acum am slabit 5 Kg si vad ca tot in jos merge acul cantarului. Eu sunt si supraponderala ce-i drept... A mai patit cineva asa ceva? Ma gandesc ca oricum din luna 7 am sa pun ca vreau ca nu vreau. |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! am si eu o intrebare la voi la cate saptamani a miscat prima data bebe.... eu sunt foarte nerabdatiare sa simt ca misca bebe...  daca stau seara sau dimineata linistita pe o parte simt asa sub buric parca cum ii bate inimioara...!dar nu simt mereu...aa si de cateva zile cand ma trezesc dimineata in partea dreapta cand pun mana e tare si gogonata si dupa ce ma duc la baie nu mai este dispare...  voi patit asa ca mine? Nu este bebe. Eu am.simtit cum misca pe la 17-18 saptamani. Si nu în fiecare zi. Abia de pe la 24 saptamani au fost miscari mai regulate. |
|

| mazdravela wrote:Fetelor nu am apucat sa va multumesc pt sfaturile in legatura cu constipatia! am mancat de toate ce mi-ati scris si nici nu mai stiu de la ce a dat rezultate:)) dar a dat si tin sa va multumesc! Eu miercuri trec in saptamana 20 si vreau sa zic ca orice as manca nu pot pune pe mine. Dimineata ma trezesc cu -500 grame... si mananc ca inainte de a ramane insarcinata, ce-i drept ma satur mult mai repede decat inainte, deci nici vorba sa pot manca pt 2  de cand am ramas insarcinata si pana acum am slabit 5 Kg si vad ca tot in jos merge acul cantarului. Eu sunt si supraponderala ce-i drept... A mai patit cineva asa ceva? Ma gandesc ca oricum din luna 7 am sa pun ca vreau ca nu vreau. uff si eu am probleme cu constipatia mai ales de cand iau...Altrifer... pt ca am un pic de anemie..si iau 2 pe zi...si inainte eseam greu dar acum ies ffff greu...si de azi am inceput sa iau fulgi de grau cu iaurt acum astept sa vad daca merge...imi vine nici sa nu mai le iau dar mai am o saptamana de luat si scap de ele |
|

| anyta88 wrote: Nu este bebe. Eu am.simtit cum misca pe la 17-18 saptamani. Si nu în fiecare zi. Abia de pe la 24 saptamani au fost miscari mai regulate.
Inseamna ca mai am mult de asteptat.. |
|

Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Si eu tot din saptamana 17 l-am simtit prima data pe bebe.si dupa saptamana 22-23 l-am simtit tot timpul.si eu am fost slabuta, am plecat de la 49 de kg Asa ca mai ai de asteptat. Sarcina usoara sa ai |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! am si eu o intrebare la voi la cate saptamani a miscat prima data bebe.... eu sunt foarte nerabdatiare sa simt ca misca bebe...  daca stau seara sau dimineata linistita pe o parte simt asa sub buric parca cum ii bate inimioara...!dar nu simt mereu...aa si de cateva zile cand ma trezesc dimineata in partea dreapta cand pun mana e tare si gogonata si dupa ce ma duc la baie nu mai este dispare...  voi patit asa ca mine? Lili ce simti tu in partea dreapta umflat e de la intestinul gros ca trece pe acolo...si eu am asa in fiecare zi înainte de a merge la baie,apoi dispare.. |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| LiliEu ai facut morfologia? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| La mine de ieri a inceput sa miste bebelina !!! ingrig attached the following image(s):

|
|

| korina wrote:LiliEu ai facut morfologia? nu, ma duc maine...am asteptat pana azi pt ca m-am dus azi la alt dr si am vrut sa aud si alta parere...si bebelino e bine crestem... totul e ok..... |
|

| korina wrote: Lili ce simti tu in partea dreapta umflat e de la intestinul gros ca trece pe acolo...si eu am asa in fiecare zi înainte de a merge la baie,apoi dispare..
din contra nu simt in partea, dreapta simt in stanga...bebelinul meu e pe partea stanga fixat pt ca am ovulat pe partea stanga...acum nu stiu ce e dar eu simt doar dimineata.... |
|
|
|