Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BabyGimi
Scris: Sunday, August 21, 2016 9:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
lara_plus wrote:
https://www.erfi.ro/patut-contour-prestige-benny-bell-g9d82babe.html

Ce spuneti de patutul asta? Are multe accesorii si nu trebuie sa mi mai bat capul cu asta. Dar...e numai pe maro, ceea ce nu imi place. Si cum se spala patutul? adica partea exterioara din panza? Lucrurile astea nu-mi plac. NU poti lasa un patut asa nespalat

Cand te hotarasti la un model (iti recomand sa mergi si in magazine sa il vezi efectiv), sa cauti apoi online oferte/preturi, pt ca difera atat de mult:) Modelul acesta, de ex, este acum la Emag cu mai bine de 100 lei mai ieftin :)

Si nu te mai stresa atat, stai linistita, e timp pentru toate, ai sarcina inca mica, prin urmare o sa prinzi ceva oferte de Black Friday / sarbatori. E timp:) Poti cauta de acum, sa iti faci o idee, iti poti face liste cu modelele preferate, dar de cumparat, eu zic ca mai bine pui banii intr-un cont pt cheltuielile copilului sa ii folosesti cand sunt cele mai mari oferte (noiembrie-decembrie). Eu, de ex, le-am luat din timp pt ca stiam ca nu o sa prind perioada reducerilor si am profitat de ce am putut:)
Eileen
Scris: Sunday, August 21, 2016 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Cate informatii interesantelove love
Babygimi multumim de info legate de site-uri Cheek Kiss
Elena, nu se mai vad pozele...
Anastasia Love ce pepenas frumos ai inghitit tu acolo?coeur
Lara mie mi se pare prea scump patul ala pliabil, doar daca vrei tu neaparat sa fie pliabil...cu banii aia iei din lemn cum a aratat si Lili modelele, de la Maredi kids,c u sertare,masa de infasat si arata mai bine decat ala.... parerea mea, fiecare trebuie sa si cantareasca deciziile oricum Cheek Kiss

Feletor voi de cât ziceti sa fie salteaua, de 8 e suficient?NuStiu
BabyGimi
Scris: Sunday, August 21, 2016 4:39 PM
Nivel

Eileen wrote:
Cate informatii interesantelove love
Babygimi multumim de info legate de site-uri Cheek Kiss
Elena, nu se mai vad pozele...
Anastasia Love ce pepenas frumos ai inghitit tu acolo?coeur
Lara mie mi se pare prea scump patul ala pliabil, doar daca vrei tu neaparat sa fie pliabil...cu banii aia iei din lemn cum a aratat si Lili modelele, de la Maredi kids,c u sertare,masa de infasat si arata mai bine decat ala.... parerea mea, fiecare trebuie sa si cantareasca deciziile oricum Cheek Kiss

Feletor voi de cât ziceti sa fie salteaua, de 8 e suficient?NuStiu

Cu placere :)
Eu am luat saltea de 10 cm, ba chiar voiam de 12 cm, insa deja aveam cumparate lenjeria si alte cateva cearsafuri care sunt pt saltele de max 10 cm. Mai mica de atat mi s-a parut cam subtire si din cate stiu, tb sa fie cat mai rigida pt buna dezvoltare a copilului. Acum nush exact, nu m-am interesat prea tare, dar eu mai sunt si subiectiva, pt ca imi plac saltelele cat mai inalte Lol
lara_plus
Scris: Sunday, August 21, 2016 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2016
BabyGimi wrote:

Cu placere :)
Eu am luat saltea de 10 cm, ba chiar voiam de 12 cm, insa deja aveam cumparate lenjeria si alte cateva cearsafuri care sunt pt saltele de max 10 cm. Mai mica de atat mi s-a parut cam subtire si din cate stiu, tb sa fie cat mai rigida pt buna dezvoltare a copilului. Acum nush exact, nu m-am interesat prea tare, dar eu mai sunt si subiectiva, pt ca imi plac saltelele cat mai inalte Lol

Va multumesc foarte foarte mulr. Informatiile sunt nepretuite. Acum eu caut exact ce sa lyam iar de black friday dam doar click pe butonul adauga in cos fara sa mai stam pe ganduri. O sa ma uit pe site urile alea. Imi place ca ai dat exact site si ce ai luat. Am foarteulte o froaza de linkuri salvate pe unde m am uitat pana acum. Dar vorba voastra...la niste obiwecte asa importante nu te risti...o sa ne uitam si in magazine si apoi luam online...noi stam in brasov si este un magaxin de bebei chicco si stiti ce sume practica ei. Am msi vazut azi in mall unul dar nu am putut sa ma uit ca nu eram singuri. Oare in brasov nu se tin targurile astea? Stiu ca este pt mirese ca la acela am fost si eu acum 5 ani...ma intetesez. Saptamana asta vreau sa stiu sigur ce patut luam sau macar optam ca sa stau si eu linistita. Un obiectiv autopropus. Am cosmaruri nu gluma cum ca mi culc bebelusul in cusca purceilor si ma cert cu sotul ca acum trebuie sa le fac mai des curat daca sta si bebelul acolo.Bravoo

Apropo, la cat ati fost sau mergeti la morfologia fetala 2? Cat a durat, costat? Ce se intampla mai exact? Am mai citit din urma forumul si multe burtici spuneau ca a durat si o ora si le a masurat fiecare organ al copilului si apoi le a dat foaia cu masuratorile si chiar cd cu filmulet....eu merg oricum la privat si la morfo 1 am dat 300 pt 30 min si nici un cd.uff
lara_plus
Scris: Sunday, August 21, 2016 8:10 PM
Nivel

Cand vedeti ca scriu cu "picioarele" sa stiti ca scriu de pe telefon si greseala mea este ca nu recitesc si corestez. Imi cer scuze pentru litete inversate si altele ce am vazut acum. Gramatica o respect dar nu mai pun ljniuta ortografica ci las spatiu pentru ca trebuie sa schim cumva tastatura daca ma intelegeti. Asta expluc acum sa nu credeti ca am luat o pe carari.
anyta88
Scris: Monday, August 22, 2016 12:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
lara_plus wrote:

Va multumesc foarte foarte mulr. Informatiile sunt nepretuite. Acum eu caut exact ce sa lyam iar de black friday dam doar click pe butonul adauga in cos fara sa mai stam pe ganduri. O sa ma uit pe site urile alea. Imi place ca ai dat exact site si ce ai luat. Am foarteulte o froaza de linkuri salvate pe unde m am uitat pana acum. Dar vorba voastra...la niste obiwecte asa importante nu te risti...o sa ne uitam si in magazine si apoi luam online...noi stam in brasov si este un magaxin de bebei chicco si stiti ce sume practica ei. Am msi vazut azi in mall unul dar nu am putut sa ma uit ca nu eram singuri. Oare in brasov nu se tin targurile astea? Stiu ca este pt mirese ca la acela am fost si eu acum 5 ani...ma intetesez. Saptamana asta vreau sa stiu sigur ce patut luam sau macar optam ca sa stau si eu linistita. Un obiectiv autopropus. Am cosmaruri nu gluma cum ca mi culc bebelusul in cusca purceilor si ma cert cu sotul ca acum trebuie sa le fac mai des curat daca sta si bebelul acolo.Bravoo

Apropo, la cat ati fost sau mergeti la morfologia fetala 2? Cat a durat, costat? Ce se intampla mai exact? Am mai citit din urma forumul si multe burtici spuneau ca a durat si o ora si le a masurat fiecare organ al copilului si apoi le a dat foaia cu masuratorile si chiar cd cu filmulet....eu merg oricum la privat si la morfo 1 am dat 300 pt 30 min si nici un cd.uff

Eu am facut o la iasi. Am dat 250 lei si a durat cam 40 min. La 21 saptamani. La morfologia 1 ai dat 300 lei numai pentru eco sau cu tot cu testul la sange?
anasstasia
Scris: Monday, August 22, 2016 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2016
Depinde si de oras si unde se fac ecografiile morfofetale. La Medlife morfofetala de trim. II m-a costat 450 lei cu reducere 20% inclusa iar la Polisano unde voi repeta astazi ecografia morfofetala de trim. II ma va costa tot 450 lei + 25 lei CD-ul. In total 900 lei alcool
lara_plus
Scris: Tuesday, August 23, 2016 12:45 AM
Nivel

Doar eco. Analizele de sange am dat 500. Dublu test, hemoleucogea completa si o analuza ce a fost 250 de mutatii ca noi suntem cu morcovul
BabyGimi
Scris: Tuesday, August 23, 2016 9:54 AM
Nivel

anasstasia wrote:
Depinde si de oras si unde se fac ecografiile morfofetale. La Medlife morfofetala de trim. II m-a costat 450 lei cu reducere 20% inclusa iar la Polisano unde voi repeta astazi ecografia morfofetala de trim. II ma va costa tot 450 lei + 25 lei CD-ul. In total 900 lei alcool

Cum a fost la a 2a morfologie? ti-a zis ceva diferit fata de cea facuta saptamana trecuta?
anasstasia
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:51 AM
Nivel

Avem o bebelina PERFECTA care, conform doctorului ecografist, nici nu a avut problema la inimioara. Lichidul amniotic este intr-o cantitate un pic mai mare, insa nu e nimic anormal. Nu mi-a dat CD si asta chiar m-a suparat, insa ma bucur ca ea este bine si asta e. Mi-a aratat-o mult in 4D, chiar pare frumoasa, are trasaturi regulate si placute.

Greutate 550 g +- 85 g.

Cumparaturile le fac fie de la farmacia tei, fie de la bebe tei. Preturi foarte bune! In rest la hainute inca nu ma bag, tot sper sa primesc de pe la cei care au mai avut copilasi, mi-au facut promisiuni insa acum au cam uitat de ele. Eh, nu o sa ramana fata in fundul gol. Eu oricum o sa daruiesc tot ce-i ramane fetei mic.
Patut am insa nu stiu daca-l folosesc. O sa vedem.
Am facut stoc de scutece: Toujurs de la Lidl, Baby Love de la DM si Huggies. Mai vreau sa cumpar Pufies si am cam terminat.

BabyGimi
Scris: Tuesday, August 23, 2016 11:08 AM
Nivel

anasstasia wrote:
Avem o bebelina PERFECTA care, conform doctorului ecografist, nici nu a avut problema la inimioara. Lichidul amniotic este intr-o cantitate un pic mai mare, insa nu e nimic anormal. Nu mi-a dat CD si asta chiar m-a suparat, insa ma bucur ca ea este bine si asta e. Mi-a aratat-o mult in 4D, chiar pare frumoasa, are trasaturi regulate si placute.

Greutate 550 g +- 85 g.

Cumparaturile le fac fie de la farmacia tei, fie de la bebe tei. Preturi foarte bune! In rest la hainute inca nu ma bag, tot sper sa primesc de pe la cei care au mai avut copilasi, mi-au facut promisiuni insa acum au cam uitat de ele. Eh, nu o sa ramana fata in fundul gol. Eu oricum o sa daruiesc tot ce-i ramane fetei mic.
Patut am insa nu stiu daca-l folosesc. O sa vedem.
Am facut stoc de scutece: Toujurs de la Lidl, Baby Love de la DM si Huggies. Mai vreau sa cumpar Pufies si am cam terminat.

hearts hearts hearts draga de ea!! ma bucur foarte mult, acum poti sta linistita ca e totul ok love

Fetelor, aveti idee daca un copil poate fi botezat la o biserica catolica, desi parintii sunt ortodocsi?

anasstasia
Scris: Tuesday, August 23, 2016 11:27 AM
Nivel

Este prima zi de cand sunt insarcinata cand ma trezesc cu o stare de bine si de liniste. Sentimentul a fost atat de nou si intr-un fel socant, incat pana m-am dezmeticit o secunda m-am intrebat de ce ma simt fericita. Imediat mi-am adus aminte: fata mea e bine! Iar starea de zen a continuat!

Nu stiu Gimi ce sa spun, insa tind sa cred ca nu...
anasstasia
Scris: Tuesday, August 23, 2016 11:53 AM
Nivel

Sper sa nu va plictisesc cu pozele mele....

anasstasia attached the following image(s):
pic_0001.jpgpic_0002.jpgpic_0013.jpgpic_0008.jpgpic_0009.jpg

Lili Eu
Scris: Tuesday, August 23, 2016 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
anasstasia wrote:
Sper sa nu va plictisesc cu pozele mele....
Doamne ce frumusica este..... bravo mamy sa iti traiasca printesa......Bravoo sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea...! computerlove
Lili Eu
Scris: Tuesday, August 23, 2016 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
fetelor pe mine ma durut capul de duminica de nu stiam ce e cu mine.....nervi azi ma simt un pic mai bine...pastile nu am vrut sa iau pana nu ma doborat.... am luat...un nospa apoi a doua zi un paracetamol dar imi trecea pe moment si apoi iar incepea... si am bagat somn la greu...cat dormeam imi trecea apoi cand ma trezeam in jumatate de ora iar ma lua durerea...acum sunt bine..Crazy fetelor voi ati facu analiza krypton??? mie Dr pe asta mi-a recomandat-o am inteles ca inlocuieste bitestul si ce e mai buna....!! el a zis sa o fac la bucuresti...dar eu am fost azi si am gasit sa o fac la synevo si ma bate gandul sa o fac la synevo.... daca a mai facut cineva imi poate spune si mie cum se face? computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.