Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Salutare fetelor! Eu maine merg la eco, abia astept sa vedem ce se ascunde in burtica mea, baietel sau fetita :) Sper sa stea in pozitie sa se vada. Am o intrebare, daca mi-a iesit bine dublu test este neaparat sa fac si triplu test? Eileen ce faci?cum mai esti?ai rezolvat problemele cu maseaua de minte? Anastassia iti tinem pumnii stransi sa vii cu rezultate bune! O zi buna va doresc! |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Iti multumesc Sonya. Mai am o saptamana de asteptare.... |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| Sonya wrote:Salutare fetelor! Eu maine merg la eco, abia astept sa vedem ce se ascunde in burtica mea, baietel sau fetita :) Sper sa stea in pozitie sa se vada. Am o intrebare, daca mi-a iesit bine dublu test este neaparat sa fac si triplu test? Eileen ce faci?cum mai esti?ai rezolvat problemele cu maseaua de minte? Anastassia iti tinem pumnii stransi sa vii cu rezultate bune! O zi buna va doresc!
Eu am facut doar dublu test... |
|
|

| Nu va recomand triplutest. Daca veti cauta informatii legate de aceasta analiza veti vedea ca are o slaba calitate predictiva, mult mai slaba decat dublutest. Ambele teste sunt statistice, nu de diagnostic, deci nu te poti increde in nici unul de fapt. |
|

Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| Se simte ca e vacanta. Eu am luat pana acum 2,5 kg si deja sunt intrebata in stanga si dreapta daca sunt insarcinata ca am burtica generoasa. Eu astept acum momentul culminant sa miste bebeul si mi-am facut un jurnal si scriu ce simt, ce stari am. Cel mai rau este ca mi-e pofta de pepene murat in mijlocul verii |
|
| lara_plus wrote:Se simte ca e vacanta. Eu am luat pana acum 2,5 kg si deja sunt intrebata in stanga si dreapta daca sunt insarcinata ca am burtica generoasa. Eu astept acum momentul culminant sa miste bebeul si mi-am facut un jurnal si scriu ce simt, ce stari am. Cel mai rau este ca mi-e pofta de pepene murat in mijlocul verii E un sentiment super cand il simti prima data.Eu l-am simtit bine de tot miercurea trecuta la 17 sapt,daca e sa ne luam ecografic.Stateam intinsa pe spate si am simtit ca un pestisor care inoata.
Anastassia si Teutza multumesc pt. raspuns, nu am sa fac nici eu triplu test, mi se par bani aruncati.Acuma sper sa nu strambe din nas doctorita. |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Sonya wrote: E un sentiment super cand il simti prima data.Eu l-am simtit bine de tot miercurea trecuta la 17 sapt,daca e sa ne luam ecografic.Stateam intinsa pe spate si am simtit ca un pestisor care inoata.
Anastassia si Teutza multumesc pt. raspuns, nu am sa fac nici eu triplu test, mi se par bani aruncati.Acuma sper sa nu strambe din nas doctorita.
Abia astept sa il simt si eu ..Mai am de asteptat ceva..
Bafta azi! Sper sa stea bebe bine ca sa vada ce e. Cred ca ai ceva emotii.. Mie mi-a zis sa revin in sapt 16, 17, 18..eu am sa imi fac programare pe 1 sept cand o sa am 16 sapt si 5 zile..Sper sa se vada si la mine ca sotul e tare nerabdator..bine si eu..Desi eu simt ca e baiat :D, dar ma pot insela normal. Mama mi-a zis ca la toate 3 fetele (noi suntem 3 surori) a avut greturi puternice..Eu nu prea am avut..o singura data am dat la rate si apoi doar dimineata senzatie slaba de greata pana mancam ceva.
Momentan astept rezultatele de la dublu test..de fapt interpretarile ca o parte am primit deja.. Mihaela1234 attached the following image(s):

|
|

| Nu va luati dupa vorbe din popor. Eu nu am avut greturi aproape deloc, si in plus, mama mi-a pus sare in cap cand nu ma uitam, nu stiu unde m-am scarpinat si a tras concluzia ca e baiat. De unde, e fata! |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| anasstasia wrote:Nu va luati dupa vorbe din popor. Eu nu am avut greturi aproape deloc, si in plus, mama mi-a pus sare in cap cand nu ma uitam, nu stiu unde m-am scarpinat si a tras concluzia ca e baiat. De unde, e fata!
Nu se ia nimeni dupa vorbe din popor, cel putin eu... Am zis clar ca posibil sa ma insel. Alte chestii/traditii/superstitii populare nu am incercat. E strict un sentiment. Care poate fi inselator sau nu . Nu e ca si cum pot fi mai multe variante..ori fata..ori baiat. E normal sa te gandesti la asta si sa incerci sa ghicesti ce e. |
|

| Normal ca te gandesti ce poate fi. O sa afli cu siguranta la urmatoarea ecografie |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetele!!! eu azi dimineata cand am fost la baie am observat o scurgere maronie apoasa si deschisa parca dadea un pic in roz! fara dureri de burta nu ma durea nimic!! eri am avut mici intepaturi in zona pelviana dar usoare! si am tras o spaima teribila am plecat la urgenta la spital ma consultat un dr am facut si eco bebica e bine mersi ii date inimioara normal 177 batai pe minut nu are nici un fel de hematom sau sangerare se prezinta foarte bine e in parametri normali de 10 saptamani si 4 zile dr a zis ca colul e ok si ca totul e bine si ca se mai intampla ca in trimestru 1 sa fie mici sangerari dar la mine nu a fost rosu deloc, si cand am ajuns acasa deja nu mai aveam numic!!! a mai patit cineva asa ca mine? |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| buna dragele mele,ce mai faceti? eu de ieri mi sa pus un pitic pe creier si numai acolo ma gandesc...am intalnit o fata care are termenul sa nasca cu 4 zile inaintea mea,are baiat si are o burta exagerata,e dubla fata de mine...alta are 1 saptamana in plus de mine si la fel au niste burti imense....mie mi se pare ca am un pic de burtica..fetele astea s-au ingrasat 15 si respectiv 13 kg eu am pus pe mine pana acum doar 5 kg poate si deasta diferenta asa de mare...va atasez poze si dati-va cu parerea e mica burta mea sau sunt eu paranoica...pup pe toate georgy gya attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| georgy gya wrote:buna dragele mele,ce mai faceti? eu de ieri mi sa pus un pitic pe creier si numai acolo ma gandesc...am intalnit o fata care are termenul sa nasca cu 4 zile inaintea mea,are baiat si are o burta exagerata,e dubla fata de mine...alta are 1 saptamana in plus de mine si la fel au niste burti imense....mie mi se pare ca am un pic de burtica..fetele astea s-au ingrasat 15 si respectiv 13 kg eu am pus pe mine pana acum doar 5 kg poate si deasta diferenta asa de mare...va atasez poze si dati-va cu parerea e mica burta mea sau sunt eu paranoica...pup pe toate Ai o burtica frumoasa stai linistipa!! pai nu are toata lumea la fel burtica depinde si de cat lichid ere. si mai are timp da creasca pana nasti! eu zic sa stai linistita ca daca era ceva in neregula iti zicea dr pana acum |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| georgy gya wrote:buna dragele mele,ce mai faceti? eu de ieri mi sa pus un pitic pe creier si numai acolo ma gandesc...am intalnit o fata care are termenul sa nasca cu 4 zile inaintea mea,are baiat si are o burta exagerata,e dubla fata de mine...alta are 1 saptamana in plus de mine si la fel au niste burti imense....mie mi se pare ca am un pic de burtica..fetele astea s-au ingrasat 15 si respectiv 13 kg eu am pus pe mine pana acum doar 5 kg poate si deasta diferenta asa de mare...va atasez poze si dati-va cu parerea e mica burta mea sau sunt eu paranoica...pup pe toate
Wow 13 kg si 15 kg pana la saptamanile astea?eu am 36 de saptamani si am pus 13 kg, asa ca tu ai pus numai bine.ai o burtica frumoasa. |
|
| Hello fetele. Am venit de la eco si ghiciti ce?Am o fetita :))). Eu care deja cautasem haine pt baietei,pt ca eram sigura ca e baiat.Eu mi-am facut testul cu bicarbonatul si urina si a iesit ca o sa am fetita si s-a adeverit :). Georgy esti o norocoasa ca ai pus doar 5 kg. La fete e altfel burtica,nici a mea nu e mare, e lata.Stai linistita ca totul e ok. |
|
|
|