Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| La inceput il simti la cateva zile, ulterior o sa-l simtit zilnic. |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/8/2016 Mesaje: 137
| Nici eu nu-l simteam zilnic si ma panicam:) mai zgaltaiam burtica sau mancam ceva dulce, poate, poate il "trezeam":)) dar e normal. O sa miste mai des in urmat perioada. Nu e la toata lumea la fel. |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Multumesc fetele pt raspuns. |
|
|

Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Lili Eu wrote:Buna!!! Uff sunt la dr sa vad ce face bobita sunt plina de emotii!!! si ne rabdatoare sa o vad
Bravo Lili ma bucur pentru voi! Abea aștept sa merg și eu peste 2 săptămâni sa îmi zică ca e totul bine. Am emoții |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Eu sunt bianca andreea.Desi am.facut cezariana de miercuri suntem acasa doinanuta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| doinanuta wrote:Eu sunt bianca andreea.Desi am.facut cezariana de miercuri suntem acasa sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!! ce falcute adorabile are e super frumusica!!! o alaptezi la san? ai laptic? eu imi doresc foarte mult sa pot alapta |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Am primit rezultatul dublului test ! ingrig attached the following image(s):

|
|
| doinanuta wrote:Eu sunt bianca andreea.Desi am.facut cezariana de miercuri suntem acasa
Bravooo ce bine ca nu ati stat mult in spital. 3 zile nu? Sper sa ai lapte deja si din belsug:D te refaci ok, ai plecat pe picioarele tale nu? Cu bebe in brate sper:D sunt asa curioasa cum reactioneaza ficare dupa cezariana asta de care e posibil sa nu scap nici eu...
Micuta e o frumusica! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| A 4 a zi am plecat daca punem Si ziua de duminica. Am plecat pe picioarele mele,numai ca nu cu ea in brate ca a zis sotul ca sunt multe scari de coborat si la plecare tocmai ce fusesem certata ca s-a umflat operatia.Am pus gheata acasa si s-a desumflat.Cezariana nu e grea...recuperarea in prima zi e.mai.naspa dar iti revii.Eu la 4 am intrat la terapie intensiva sinla 10 urcam scarile spitalului sa.merg in salon :)))). Da alaptez...a vemit imediat lapticul,eu l-am.avut si in timpul sarcini din sapt 24. LA spital le dadea supliment..eu incerc sa il scot ca nu e bun. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| doinanuta wrote:A 4 a zi am plecat daca punem Si ziua de duminica. Am plecat pe picioarele mele,numai ca nu cu ea in brate ca a zis sotul ca sunt multe scari de coborat si la plecare tocmai ce fusesem certata ca s-a umflat operatia.Am pus gheata acasa si s-a desumflat.Cezariana nu e grea...recuperarea in prima zi e.mai.naspa dar iti revii.Eu la 4 am intrat la terapie intensiva sinla 10 urcam scarile spitalului sa.merg in salon :)))). Da alaptez...a vemit imediat lapticul,eu l-am.avut si in timpul sarcini din sapt 24. LA spital le dadea supliment..eu incerc sa il scot ca nu e bun. Bravo mamy |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| ingrig wrote:Am primit rezultatul dublului test !
Foarte bune rezultatele. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Doina felicitari mami si aici bebelina e o dulceata Lili ce bondocel mic ai acolo sa creasca mare Ingrig e bun rezultatul la dublu Sonya stai lini?tita ca asa e la inceput, e mic mic si nu poti simti în fiecare zi, dar bebe se misca de zor în burtica,am avut si eu paranoia de genul |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Gravidutelor frumoase cum stati cu greutatea? Cate kilograme ati acumulat pana acum? Eu am 31 de saptamani si am pus 9 kg pana acum... |
|
| Turti Maria wrote:Gravidutelor frumoase cum stati cu greutatea? Cate kilograme ati acumulat pana acum? Eu am 31 de saptamani si am pus 9 kg pana acum...
Eu am pus 5kg pana acum :) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Teutza,e?ti o norocoasa!! Eu am pus 11 kg |
|
|
|