Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexa001
Scris: Sunday, June 19, 2016 9:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
Eileen wrote:
NasmyneLove Love sa ti traiasca minunea mica!! Sa fie sanatos ?i sa l cresteti frumos!!!
Alexa poti lua oscillo, maxim 3/ zi daca debuteaza raceala....ai grija de tine.
La inceput poti lua doar unu daca e doar nasul Cheek Kiss

Merci pupici
Da...e doar nasul...si mai mult dimineata imi curge
Elena7
Scris: Monday, June 20, 2016 9:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
Nasmyne wrote:
Salutare burticute frumoase! Cheek Kiss
Felicitari noilor burtici!
Alexa001 ooo cat ma bucur sa aflu ca esti burtica!
Lara_plus asteptam cu nerabdare sa stiu ca sunteti bine! Ma bucur mult ca totul e ok!
Sa stiti ca nici eu nu am avut anticorpi pt toxoplasma si toata sarcina m am ferit si a fost bine pana la sfarsit...acum am in brate un bebe perfect! Pisica nu e obligatoriu sa o dai afara din casa, daca este vaccinata si deparazitata, apoi litiera o poate curata sotul, am o prietena care cu toate ca are pisici de mica nu a avut anticorpi si cat a fost gravida a avut doua pisici, totul a fost ok. Fructele si legumele trebui sa fie bine spalate, fara carne in sange, fara oua crude (se folosesc in prajituri, maioneze) fara fructe de mare.

Tin minte Lara ca tu m-ai intrebat daca am facut miscare pe perioada sarcinii. Chiar nu am facut deloc, mai mult la pat am stat..si doar treburile casnice, din cauza ca toata sarcina colul meu a fost scurtat si imi era frica de cerclaj...si uite ca cu toate astea am nascut usor, dar eu am fost optimista, nu m-a speriat nasterea in sine, eram nerabdatoare sa-mi cunosc puisorul.

Off e atat de frumos sa fii mamica...va veni timpul pentru fiecare dintre voi, intr-adevar sunt mult mai multe griji si temeri si oboseala stres dar este frumos, acesti mici omuleti merita tot sacrificiul!

Va pup pe toate si sa va bucurati de fiecare etapa in sarcina, de fiecare moment!

Atasez si cateva poze cu ingerasul meu mic!

O, ce bebic frumusel ai Nasmyne!coeur Sa va traiasca si sa fiti sanatosi!computerlove
Alexa001
Scris: Monday, June 20, 2016 10:56 AM
Nivel

Eu in afara de sani grei si rareori o usoara durere de burtica nu am nici un simptom de sarcina...oare e normal ? :-( cate-odata imi fac griji, practic nu simt ca sunt insarcinata.
Vineri merg la medic...Doamne-ajuta sa fie totul bine ! Hands
Mihaela1234
Scris: Monday, June 20, 2016 11:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
Alexa001 wrote:
Eu in afara de sani grei si rareori o usoara durere de burtica nu am nici un simptom de sarcina...oare e normal ? :-( cate-odata imi fac griji, practic nu simt ca sunt insarcinata.

Alexa ceva aseamanator parca am scris si eu saptamana trecuta :D. La fel ma simteam si eu..aveam zile cand nu ma durea burta deloc si ma pipaiam pe sani sa vad daca ma mai dor ras
E normal ce simti, insa nelinistea nu ajuta la nimic. Bobita creste bine si frumos acolo in burtica, cand ai sa o vezi vineri o sa te topesti instant...coeur coeur

Eu am uitat de orice neliniste in clipa aia (plus ce intrebari vroiam sa mai pun, deci data viitoare ma duc cu lista :)))

Si acum, foarte rar ma mai doare vag burta, insa sanii..in ultimele zile..wow..sincer nu stiu cum sa
mai dorm..
Anutza
Scris: Monday, June 20, 2016 12:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/9/2016
Alexa001 wrote:

totul e bine si stai linistita ca bebe creste linistitpupici
fiecare sarcina e diferita: la unele li foarte foarte rau, altele au probleme doar cu mirosurile ,altele nu am nici o treaba cu raul( ui de ex. suntem 3 prietene bune insarcinate si la fiecare e diferita)
mie mi'a zis doctorita ca deobicei cand ti rau de numa copilul are mai mult din ADN'ul tatalui(nu neaparat va semana fizic).incearca sa nu te nelinisteti si totul va fi binehearts
Anutza
Scris: Monday, June 20, 2016 12:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/9/2016
Alexa001 wrote:

totul e bine si stai linistita ca bebe creste linistitpupici
fiecare sarcina e diferita: la unele li foarte foarte rau, altele au probleme doar cu mirosurile ,altele nu am nici o treaba cu raul( ui de ex. suntem 3 prietene bune insarcinate si la fiecare e diferita)
mie mi'a zis doctorita ca deobicei cand ti rau de numa copilul are mai mult din ADN'ul tatalui(nu neaparat va semana fizic).incearca sa nu te nelinisteti si totul va fi binehearts
anyta88
Scris: Monday, June 20, 2016 1:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Alexa001 wrote:
Ai sa le simti din plin dupa 6 saptamani.
De obicei atunci apar greturile si restul simptomelor.
anyta88
Scris: Monday, June 20, 2016 1:51 PM
Nivel

Voi cum faceti fata caldurii? Înainte eram nerabdatoare sa vina vara. Acum curg apele pe mine de parca sunt fantana arteziana Cray
Alexa001
Scris: Monday, June 20, 2016 3:11 PM
Nivel

Va multumesc fetelor, sunteti niste dragute Cheek Kiss incerc sa stau linistita...dar nu pot sa nu imi pun unele intrebari uneori..voi cred ca ma intelegeti :)
De-abia astept sa merg vineri la medic, si eu am o gramada de intrebari, dar parca vad ca o sa le uit, la fel ca Mihaela Lol o sa mi le notez...trebuie sa intreb si de vopsitul parului, si de contacte sexuale, si daca mai iau in continuare vitaminele..si...nici nu mai stiu, deja incep sa le uit hohot si sa-mi spuna cand mai trebuie sa merg iarasi la control...

Apropo de caldura, eu am facut o baie pe la ora 1 sa ma racoresc, acum stau in varful patului cu pisoiul, e sarbatoare deci treaba in casa nu fac, iar sotul e la lucru sic
Am tras jaluzelele peste tot...am tinut deschis doar dimineata sa intre aer rece, acum ne'am izolat, sa tin caldura afara Lol
Eileen
Scris: Monday, June 20, 2016 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Alexa asa e la inceput, apoi sunt altele si tot asa alcool coeur
Cu nasul daca doar dimineata face figuri si apoi nu mai ai nimic nu cred ca e cazul sa iei ceva. Eventual iei doar un oscillo preventiv acu si atat. Cum e f cald bea limonada. Eu am baut la greualcool alcool dar fara zahar,practic apa cu lamaie.
Anyta, abia incepe canicula uff uff La mine in casa e acceptabil pana acum.

Fetelor de la cate sapt miscarile bebeilor sunt regulate? A mea uneori e cam lenesa si mami se agita alcool alcool
anyta88
Scris: Monday, June 20, 2016 4:49 PM
Nivel

Eileen wrote:
Cu nasul daca doar dimineata face figuri si apoi nu mai ai nimic nu cred ca e cazul sa iei ceva. Eventual iei doar un oscillo preventiv acu si atat. Cum e f cald bea limonada. Eu am baut la greualcool alcool dar fara zahar,practic apa cu lamaie.

Fetelor de la cate sapt miscarile bebeilor sunt regulate? A mea uneori e cam lenesa si mami se agita alcool alcool

Eu nici acum nu o simt regulat si sunt destul de stresata. În schimb am avut o noapte în care nu am putut dormi si ce crezi? S a miscat toata noaptea. Deci ma gandesc ca probabil doarme ziua si noaptea se distreaza!Lol
Eileen
Scris: Monday, June 20, 2016 4:59 PM
Nivel

anyta88 wrote:

Eu nici acum nu o simt regulat si sunt destul de stresata. În schimb am avut o noapte în care nu am putut dormi si ce crezi? S a miscat toata noaptea. Deci ma gandesc ca probabil doarme ziua si noaptea se distreaza!Lol

Eu teoria eu stiu ... practica ma omoarahohot
Acum sunt mititei si e normal sa nu simtim noi ce program au...dar nu ma simt deloc bine daca intr-o zi n -o simt mai deloc sau chiar deloc uff uff
Alexa001
Scris: Tuesday, June 21, 2016 11:06 AM
Nivel

Eileen wrote:

Chiar aseara am baut o limonada...am iesit la o terasa sa ma vad cu finuta mea Cheek Kiss nu citisem inca mesajul de la tine, dar chiar am simtit nevoia sa beau ceva acrisor pe caldura asta... Am indulcit-o cu miere...eu simpla asa nu pot sa beau, ma si mir ca o accept, niciodata nu am suportat lamaia Lol

Astazi nu ma simt chiar in apele mele...am mancat un croissant cu unt din Lidl si am baut niste chefir rece...si acum imi este putin cam greata. Nu cred ca are legatra cu sarcina, mai degraba cu vremea asta...e mult prea cald afara. Nici nu prea m-am odihnit...am adormit pe la 1 si m-am trezit la 7.

Va pupacesc pe toate ! Cheek Kiss
Eileen
Scris: Tuesday, June 21, 2016 12:48 PM
Nivel

Alexa001 wrote:

Chiar aseara am baut o limonada...am iesit la o terasa sa ma vad cu finuta mea Cheek Kiss nu citisem inca mesajul de la tine, dar chiar am simtit nevoia sa beau ceva acrisor pe caldura asta... Am indulcit-o cu miere...eu simpla asa nu pot sa beau, ma si mir ca o accept, niciodata nu am suportat lamaia Lol

Astazi nu ma simt chiar in apele mele...am mancat un croissant cu unt din Lidl si am baut niste chefir rece...si acum imi este putin cam greata. Nu cred ca are legatra cu sarcina, mai degraba cu vremea asta...e mult prea cald afara. Nici nu prea m-am odihnit...am adormit pe la 1 si m-am trezit la 7.

Va pupacesc pe toate ! Cheek Kiss

Alexa, bei cum doresti , cum iti face bine. Eu nu am avut greturi urate, nici la bobocei n-am deloc, dar aveam o stare asa de greata, apa nu puteam s-o inghit deloc, doar cu lamaie in ea mergea. Si cu zahar nu prea intra alcool alcool
Zilele astea am inceput sa beau f multa apa si am ajuns sa nu mai pot sa o inghit iar... deci trebuie sa alimentez iar cu lamaie ...incercam limonada cu menta acum ras ras
Sonya
Scris: Tuesday, June 21, 2016 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Salutare fetelor,ce mai faceti? Eu sunt bine, se pare ca greturile se diminueaza simtitor, si incet,incet dispare si nodul acela din gat. Am fost weekendul acesta la Baile 1 Mai,a fost super, m-am dat pe tobogane, pe acelea mai micute, si m-am prajit de numa, sunt ca un rac, cu toate ca am folosit crema de protectie si nu am stat la soare, doar ce m-a prins cat am fost in apa.
Am primit azi si rezultatele la TORCH, eu nu le stiu interpreta dar doamna de acolo mi-a zis ca nu mai trebuie sa repet nimic, am evoie doar de monitorizare la med ginecolog si cel de fam. Va pupic,o zi minunta sa aveti!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.