Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| andy07 wrote:pericolul cu ouale e dat de Salmonella, pe care nu il cuprinde compexul TORCH. salata de vinete se face fara maioneza, numai noi romanii o mancam cu maioneza. eu o fac fara, cum o fac grecii, vinete coapte + un pic de ardei copt + un pic de rosie coapta + ceapa cruda. eu mai pun si ardei copt iute ca mananc picant. se serveste pe paine prajita  cu branza tare si masline. Asa m-am gandit sa o fac si eu...fara maioneza. De post cum s-ar zice. Bunica mea mai facea asa...vinete coapte cu ceapa si ulei...in timlul posturilor asa mancam :) |
|

| Voua vi s-a intamplat sa aveti scaun foarte inchis la culoare? La mine azi a fost aproape negru am citit ca poate fi de la suplimentul de fier...eu iau Elevit..de la asta sa fie? V-ati confruntat cu asa ceva? |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Anelise wrote:Cu multa placere, Mihaela!  Si sarcina cat mai usoara si la termen! multumim!!! sa ma treci si pe mine in listuta!! |
|

| Neata fetele!!! beta 2 a fost 1128.32 |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bravo Liliiiii, e super Cand mergi la medic? De acu se vede pe eco Albinuta, te asteptam cu vesti de la eco Alexa, e normal,nu te panica |
|

| Alexa, ce am citit eu la aspirici.....tu vrei bataita? Nu te mai stresa mami pt cine nu merita...de acum tu si bebe contati. Nu zic sa lasi lucrurile asa cum sunt...dar fara nervi O sa vezi ca o sa iti iasa pana la urma. E bun ca ai inceput sa iei inapoi progesteronul
|
|

| Mda...sper ca lucrurile sa se rezolve de acum...incetul cu incetul. Cat despre scurgerea maro-rozalie, sunt sigura ca de la asta a fost, am simtit...si ar fi coincidenta prea mare, a aparut fix urmatoarea zi de dimineata. Am sunat medicul si mi-a spus sa iau utrogestan 2/zi si no-spa...vineri merg iarasi la eco sa vad ce s-a intamplat. Mi-am promis ca gata, devin mai nesimtita, i-am pus si sotului in vedere ca de acum incolo eu si bebe sunt pe primul loc. Intre timp...cred ca bobita e bine...nu am mai avut scurgeri ciudate, decat aia de atunci, starile de greata sunt la ordinea zilei... In dimineata asta de exemplu m-au apucat de dimineata, e matinala bobita de-abia astept sa ajung la munca si sa scap...se intelege ce vreau sa zic nu de alta dar apoi trebuie sa si manamc ceva...ca aseara m-am indopat cu porumb fiert si mancare pauza... |
|

| Alexa, sunt sigura ca bebe e super bine Nu te stresa deloc |
|

|
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Alexa001 wrote:Fetelor, e adevarat ca ficatul nu e recomandat in sarcina?  nu am voie sa mananc ficatei de pui prajiti?  asta chiar ar fi cam trist Buna fetelor!! Si eu Alexa am citit ca e bine sa consumi mai rar pt ca are mare continut de vitamina A si nu face bine la bb |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Alexa001 wrote:Voua vi s-a intamplat sa aveti scaun foarte inchis la culoare? La mine azi a fost aproape negru  am citit ca poate fi de la suplimentul de fier...eu iau Elevit..de la asta sa fie? V-ati confruntat cu asa ceva? Eu am avut la prima sarcina..nu am stiut ca trebuie luat acid folic si am luat de la 6 sapt..si de la vitamine ca au fier.. |
|

| korina wrote: Buna fetelor!! Si eu Alexa am citit ca e bine sa consumi mai rar pt ca are mare continut de vitamina A si nu face bine la bb
Am mai citit despre asta intre timp...am aflat ca ficatul de pui contine 14378 UI vitamina A, spre deosebire de morcov, care contine 21383 UI. Despre morcov nu am auzit pe nimeni sa fie interzis in sarcina, cu toate ca are mai multa vitamina A. In concluzie, daca o sa mi se faca pofta o sa mananc...dar nu cu tonele. Oricum si inainte mancam foarte rar...cel mult o data pe luna |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| feliciari lili_eu! De data asta sigu o sa fie bine,o sa vezi.Si beta arata ca e totul foarte bine . Alexa eu am mancat tot ce mi-a poftit sufletul.Si maioneza cu ou crud ca doar era salata de beof si ficat si mezeluri crude si uscate.Mi'a spus doctorul sa iau doar ce e vidat si sa nu mananc un pachet intreg. Nu prea m-a atras pateul la conserva. |
|

| Eileen wrote:Bravo Liliiiii, e super  Cand mergi la medic? De acu se vede pe eco Albinuta, te asteptam cu vesti de la eco Alexa, e normal,nu te panica maine dupa ameaza o sa merg, cred ca mare lucuru nu o sa vad dar ma duc sa vad ce zice dr |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Hello,
Mie din fericire nici nu imi place maioneza, deci de cand ma stiu manac salata de vinete doar cu ceapa si atat. Soacra mea ma stie si imi face separat cand face. Am mancat si eu ieri ca mi-ati facut pofta :))
Pe mine din fericire ma ocolesc greturile..Un singur episod am avut intr-o dimineata dupa doua prajiturele cand am dat la rate..dar in rest, ma trzesc cu o usoara stare de greata care trece cand mananc ceva. Restul zilei e ok.
Nu stiu daca sunt pofte dar am ceva cu sarea in perioada asta..si nu e bine..mai ales mi-e pofta de rosii cu sare :D. Si acru..eu care nu ma deadeam in vant dupa iaurt simplu..acum mi se pare asa bun :D.
Cu balonarea e mai rau..aveam intr-o seara o burta de s-a speriat sotul :)). Mi-am cumparat chia, quinioa si amaranth..si caut retete cum sa le fac :).
In seara asta mi s-a facut o pofta de pui afumat..am voie, nu? Bine, ignoram ca nu e sanatos puiul din comert si de obicei nu mananc...dar acum numai cand ma gandesc mi se face gura apa. Pana la urma e un produs fiert si afumat, merge nu? Intreb pt ca nici eu nu am imunitate la toxoplasmoza..
Deci pana acum ce ma deranjeaza e balonarea..care sper sa o rezolv..si hormonii care ma fac incredibil de irascibila
|
|
|