Gravidutzele noastre dragi - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Monday, July 4, 2016 11:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Alexa001 wrote:

Pfui...ce bine ! Deci de la stomac sunt...daca ai avut diaree... uff pe mine cand ma stric la stomac ma doare burta de ma tavalesc pe jos, noroc ca nu mi se intampla des.
Mai nou sunt constipata...eu care inainte ieseam zilnic afara, dar am inteles ca e ceva normal in sarcina

Si eu pana sa raman insarcinata eram constipata. Acum sunt mai tot timpul stricata la burta. pale
lara_plus
Scris: Monday, July 4, 2016 11:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/17/2016
anyta88 wrote:
Sunt internata. Medicul a zis ca e totul ok si ca sunt crampe abdominale care nu au legatura cu sarcina

Anyta sper sa fii bine. Pana la urma faci perfuzii? Bebe e bine. Contractiile sunt cele mai periculoase.

Alexa acum ai facut cunostinta cu bebelul tau si parca iti vine sa crezi ca ai un bebel si nu e in capul tau majoreta 60

Cu trimisul la doctorul de familie si apoi sa te intorci la ea mi se pare absurd. Nu era mai ok sa ti dea toata lista de analuze si te duceai cu ea la medic si el apoi lya x y z ce se putea si ti punea pe trimitere. Eu asa am facut. Dar trebuie sa prinzi un laborator care are fonduri e analuze,suna inainte. Eu din greseala am nimerit la unul gratuit ca am sunat inainte sa mi spuna cati bani sa am la mine. Tipa de acolo secretoasa m a intrebat daca sunt insarcinata si apoi i a facut programare pt analize. Cand eram acolo si asteptam la coada o graviduta a cenit cu trimitere de la medic dar pt alte analize,avea o burtica mare. Tipa a refuzat sa faca analizele gratuit pt ca nu era programata si fondurile deja s au terminat. M am simtit vinovata ca saraca a plecat si nu a stat pt contracost. Unele laboratoare au o lista foarte lunga pe cateva luni. Depinde si de noroc. Sper ca info te au ajutatBlushing si nu te au bagat in ceata mai mult
Alexa001
Scris: Monday, July 4, 2016 11:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/23/2015
andy07 wrote:
Alexa, ma bucur pt vestie bune Bravoo
Ce diferenta are bebe intre varsta gestationala sau cum ii zice de la ultimul cm si varsta ecografica?
Si cat de mult ti-a simplificat medicul asta tratamentul fata de primul ras

computerlove
E ceva diferenta...sambata mi-a trecut varsta gestationala 6 sapt si 6 zile si eu abia astazi am 6 saptamani si 5 zile...conform tickerului Lol dar medicul pe fisa am vauzt ca mi-a trecut sambata 6 sapt si 5 zile...scrie undeva mai sus. Nu prea am inteles exact care e treaba...dar oricum..de rau nu are ce sa fie. poate a bagat data 16 mai in loc de 18 mai ultima menstruatie.
Cat despre tratament, da...a zis ca nu e nevoie de utrogestan si aspenter. Tind sa cred acelasi lucru...si nu sunt adepta pastilelor luate "preventiv". E adevarat ca imi asum treaba asta...dar mnah...sper sa fie totul bine.
Doctorita asta m-a asigurat ca e totul in regula si ca de acum inainte conteaza extrem de mult starea psihica, trebuie sa gandesc pozitiv, sa fiu linistita, optimista...sa nu ma mai agit. A spus ca la fel ca si in preconceptie, starea psihica este foarte importanta. Sincer nu ma asteptam sa aud asta din gura unui medic, ei de obicei se axeaza numai pe tratamente medicamentoase, nu prea sunt medici care sa spuna ca si stresul e una dintre cauzele pentru care apar probleme :)

Lara, ai dreptate, asta mi s-a parut si mie un pic aiurea. Eu am noroc cu medicul de familie ca ne intelegem foarte bine, cred ca o sa rezolv cu analizele. Faza e ca de fiecare data cand m-am dus sa recoltez pentru ceva anume, inclusiv pt sumar de urina, m-a bagat "pe usa din dos" in cabinetul de recoltare, care este perete in perete cu al ei, si au o usa intre cabinete. Si de fiecare data le-am facut gratuit, indiferent ce data a lunii era. Nu stiu exact care este treaba...sper sa am noroc si de data asta la fel ras
Sonya
Scris: Monday, July 4, 2016 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Salutare fetelor! Eu acum am venit de la dublu test, la eco totul arata ff bine, astept si rezultatele de la sange. Mi s-a spus iar ca bebelul meu e mai mare cu o sapt. mai mult ca sigur am ovulat mai repede.
Sin ce demersuri ai facut ca sa ti se miceasca programul de lucru? De ce anume e nevoie si la cine ai apelat?
Anyta88 sa te faci bine repede, sanatate multa iti doresc!
Alexa ma bucur ca ti-ai gasit un medic care sa fie pe placul tau. Sper ca esti mai linistita acum.
Lara scurgerile acelea le am si eu, sunt ok in sarcina,protejeaza vaginul de impuritati.
Lili bine ai venit printre noi,sarcina usoara si la termen iti doresc. Fii linistita,totul o sa fie bine.
O zi frumoasa si racoroasa va doresc!
Alexa001
Scris: Monday, July 4, 2016 1:31 PM
Nivel

Fetelor, voi ce folositi pentru a preveni aparitia vergeturilor? Am inteles ca hidratarea este foarte importanta...dar ca si creme..uleiuri...ce folositi? Mi-a spus cineva ca pot incepe de acum, pentru ca atunci cand burtica va incepe sa creasca pielea sa fie deja elastica..si imi recomanda uleiul de masline extravirgin ras nu stiu ce sa cred...nu sunt mai bune cremele?NuStiu
lara_plus
Scris: Monday, July 4, 2016 1:56 PM
Nivel

Alexa001 wrote:
Fetelor, voi ce folositi pentru a preveni aparitia vergeturilor? Am inteles ca hidratarea este foarte importanta...dar ca si creme..uleiuri...ce folositi? Mi-a spus cineva ca pot incepe de acum, pentru ca atunci cand burtica va incepe sa creasca pielea sa fie deja elastica..si imi recomanda uleiul de masline extravirgin ras nu stiu ce sa cred...nu sunt mai bune cremele?NuStiu

Cand am aterizat acum 8 saptamani la gravidute am prins o burticuta care spunea ca e foarte bun uleiul de migdale luat de la farmacie. Apoi culmea am citit si o carte foarte groasa-impropriu spus ca am citit-o pe toata, asa cat sa-mi fac niste idei- ce spunea tot de uleiul de migdale cel mai bun produs pentru asta. Si folosit de timpuriu de la 3 luni, nu de la 6 luni cand deja e prea tarziu. Eu mai astept o saptamana si-mi iau. Fac 12 saptamani!!!!! Pragul psihologic, cel putin primu prag, le vedem pe celelalte.

Pentru morfologie fetala trimestrul 1 m-am programat miercurea viitoare pe 13 iulie cand o sa am 12 saptamani si 2 zile. Am inteles ca dupa fac dublu test la laborator, se ia sange. Dar nu e necesar sa ma duc pe nemancate? Cat dureaza morfo? La ce sa ma astept?
Sonya
Scris: Monday, July 4, 2016 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
lara_plus wrote:

Cand am aterizat acum 8 saptamani la gravidute am prins o burticuta care spunea ca e foarte bun uleiul de migdale luat de la farmacie. Apoi culmea am citit si o carte foarte groasa-impropriu spus ca am citit-o pe toata, asa cat sa-mi fac niste idei- ce spunea tot de uleiul de migdale cel mai bun produs pentru asta. Si folosit de timpuriu de la 3 luni, nu de la 6 luni cand deja e prea tarziu. Eu mai astept o saptamana si-mi iau. Fac 12 saptamani!!!!! Pragul psihologic, cel putin primu prag, le vedem pe celelalte.

Pentru morfologie fetala trimestrul 1 m-am programat miercurea viitoare pe 13 iulie cand o sa am 12 saptamani si 2 zile. Am inteles ca dupa fac dublu test la laborator, se ia sange. Dar nu e necesar sa ma duc pe nemancate? Cat dureaza morfo? La ce sa ma astept?

Lara eu tocmai azi am facut dublu test la 12 sapt. Mi-a luat sange si mi-a facut eco. Poti sa mananci, si eu am mancat, i-am zis asistentei si a zis ca nu are nicio legatura si ca nu ai cum sa nu mananci. Toata procedura a durat la mine 15-20 min,cam asa.Cred ca depinde si cate lume asteapta, eu eram cam singurica pe acolo.
Alexa001
Scris: Monday, July 4, 2016 3:05 PM
Nivel

lara_plus wrote:

Mi-a mai spus cineva de uleiul de migdale ras am gasit si aici pe forum un topic despre asta, dar nu mai e activ demult...multe fete au folosit produsele de la Palmer's...eu am acasa ceva, cocoa butter nu-stiu-ce...il foloseam din an in paste NuStiu
As putea folosi alternativ...crema aia cu uleiul de migdale. Eu de acum vreau sa incep sa-mi dau, ma obsedeaza chestia asta...ca deja am cateva vergeturi, de vreo 3-4 ani.
Pe de alta parte, am inteles ca daca asa suntem concepute genetic, sa facem vergeturi, nu prea avem cum sa scapam de ele...
lara_plus
Scris: Monday, July 4, 2016 3:50 PM
Nivel

Mersi Sonya! Eu stau cu ochii pe comentariile tale si ce faci pentru ca esti cu o saptamana mai mare si ma indrumi si pe mine :)computerlove grup
anyta88
Scris: Monday, July 4, 2016 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
lara_plus wrote:

Anyta sper sa fii bine. Pana la urma faci perfuzii? Bebe e bine. Contractiile sunt cele mai periculoase.

Alexa acum ai facut cunostinta cu bebelul tau si parca iti vine sa crezi ca ai un bebel si nu e in capul tau majoreta 60

Cu trimisul la doctorul de familie si apoi sa te intorci la ea mi se pare absurd. Nu era mai ok sa ti dea toata lista de analuze si te duceai cu ea la medic si el apoi lya x y z ce se putea si ti punea pe trimitere. Eu asa am facut. Dar trebuie sa prinzi un laborator care are fonduri e analuze,suna inainte. Eu din greseala am nimerit la unul gratuit ca am sunat inainte sa mi spuna cati bani sa am la mine. Tipa de acolo secretoasa m a intrebat daca sunt insarcinata si apoi i a facut programare pt analize. Cand eram acolo si asteptam la coada o graviduta a cenit cu trimitere de la medic dar pt alte analize,avea o burtica mare. Tipa a refuzat sa faca analizele gratuit pt ca nu era programata si fondurile deja s au terminat. M am simtit vinovata ca saraca a plecat si nu a stat pt contracost. Unele laboratoare au o lista foarte lunga pe cateva luni. Depinde si de noroc. Sper ca info te au ajutatBlushing si nu te au bagat in ceata mai mult

Nu fac perfuzii.
Eu folosesc elancyl.
Alexa001
Scris: Monday, July 4, 2016 6:22 PM
Nivel

Pentru balonare stiti ceva? uff am fost la farmacie si mi-a dat carbune medicinal...cica e permis si in sarcina.
Chiar simt nevoia sa iau ceva, nu mai suport starea asta de balonare continua, orice mananc sunt balonata...si dimineata cu stomacul gol tot balonata sunt, parca as fi un butoi care sta sa plezneasca uff si stiu sigur ca e de la stomac, ca elimin gazele pe gura...ceea ce a inceput sa devina jenant la munca...daca stau asa ma doare stomacul...daca le elimin risc sa ma auda cineva...si tot asa
Alexa001
Scris: Monday, July 4, 2016 6:27 PM
Nivel

anyta88 wrote:

Nu fac perfuzii.
Eu folosesc elancyl.

De Elancyl am citit aici pe forum, pe topicul de care spuneam, si cica nu prea ar fi avut efect. Ma rog...nu erau f multe pareri despre el...si cum spuneam, fiecare organism e diferit, automat si pielea.
Eu cred ca voi folosi uleiul de migdale in combinatie cu crema de la Palmer's...cea special pentru gravide. Ma gandeam sa le dau o zi una - o zi una NuStiu momentan nu mi-am comandat nimic...inca studiez uleiul de migdale, nu stiu care-i mai bun Haha
Lili Eu
Scris: Monday, July 4, 2016 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Buna!!! am facut hcga azi si valoarea e de 436.20 dance computerlove
Lili Eu
Scris: Monday, July 4, 2016 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Alexa001 ce bobita frumoasa ai!!!Bravoo computerlove
doinanuta
Scris: Monday, July 4, 2016 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Lili Eu wrote:
Buna!!! am facut hcga azi si valoarea e de 436.20 dance computerlove
yes yes felicitari din suflet!!!dance computerlove eu sunt sigura ca de data asta va fi foarte bine!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.