Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Anyta, primele 48 de ore sunt cosmar, apoi o sa-ti revi treptat. Incearca sa te misti cat poti, este foarte importanta miscarea ca sa te poti recupera cat mai rapid. Ce bebe grasut 3500 g1 Felicitari! Multa sanatate!
Lili, cum sa nu faci morfologia de trimestru 2??? Eu am facut amniocenteza (care bate la fund orice Nifty) si am facut morfologia. Este foarte importanta pentru ca se fac anumite masuratori ale bebeului, se verifica lichidul amniotic cantitativ, tensiunea uterina, daca creste si se dezvolta normal, se verifica fiecare organ in parte, daca functioneaza normal, se pot observa anumite anomali pe care nu ti le releva nici Nifty si nici amniocenteza. Eu ma pregatesc de morfologia de trimestru III care aceea poate fi considerata optionala. Morfologia de trim. II este cea mai importanta ecografie care se face in toata sarcina. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anyta, asa e in prima zi . Felicitaari mami !! Ce grasunica ai tu Sa creasca mare si sanatoasa, tu sa iti revii rapid si sa ai mult laptic Mihaela, tinem pumnii azi...stiu cum e, cam asa am mers si noi la cate 6 saptamani. Noi mergem saptamana urmatoare...abia astept Lili, morfo de trimII este f importanta cum a zis si Anastasia, eu nu dau rezultatele la statisticile astea pe ce vede real medicul. Se fac f multe masuratori, este f bine sa mergi...oricum bebe e super mersi acolo dar nah Triplu nici eu nu cred ca mai e necesar sa-l faci. Danamat, mersi mult de impresii, deci alea de minikyds sunt bune. Eu cand am dat comanda de patut, am pus si o lenjerie de acre zici tu sau era de la hubners...oricum mi se pare aceeasi chestie....dar nu mai aveau patul in stoc si am comandat din alta parte unde nu mai aveau lenjeriile. O sa vad astazi ce gasesc cand ma duc in magazin.
Incepand de astazi sunt reduceri pe emag, vedeti daca gasiti ceva din ce cautati |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anasstasia wrote:Anyta, primele 48 de ore sunt cosmar, apoi o sa-ti revi treptat. Incearca sa te misti cat poti, este foarte importanta miscarea ca sa te poti recupera cat mai rapid. Ce bebe grasut 3500 g1 Felicitari! Multa sanatate!
Lili, cum sa nu faci morfologia de trimestru 2??? Eu am facut amniocenteza (care bate la fund orice Nifty) si am facut morfologia. Este foarte importanta pentru ca se fac anumite masuratori ale bebeului, se verifica lichidul amniotic cantitativ, tensiunea uterina, daca creste si se dezvolta normal, se verifica fiecare organ in parte, daca functioneaza normal, se pot observa anumite anomali pe care nu ti le releva nici Nifty si nici amniocenteza. Eu ma pregatesc de morfologia de trimestru III care aceea poate fi considerata optionala. Morfologia de trim. II este cea mai importanta ecografie care se face in toata sarcina. Multumesc de raspuns!!! pai ai facut doar mirfologia nu? fara triplu test. eu eram in dubii dar oricum sunam sa intreb. |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Eileen wrote:Anyta, asa e in prima zi . Felicitaari mami !! Ce grasunica ai tu Sa creasca mare si sanatoasa, tu sa iti revii rapid si sa ai mult laptic Mihaela, tinem pumnii azi...stiu cum e, cam asa am mers si noi la cate 6 saptamani. Noi mergem saptamana urmatoare...abia astept Lili, morfo de trimII este f importanta cum a zis si Anastasia, eu nu dau rezultatele la statisticile astea pe ce vede real medicul. Se fac f multe masuratori, este f bine sa mergi...oricum bebe e super mersi acolo dar nah Triplu nici eu nu cred ca mai e necesar sa-l faci. Danamat, mersi mult de impresii, deci alea de minikyds sunt bune. Eu cand am dat comanda de patut, am pus si o lenjerie de acre zici tu sau era de la hubners...oricum mi se pare aceeasi chestie....dar nu mai aveau patul in stoc si am comandat din alta parte unde nu mai aveau lenjeriile. O sa vad astazi ce gasesc cand ma duc in magazin. Incepand de astazi sunt reduceri pe emag, vedeti daca gasiti ceva din ce cautati Multumesc!!! am inteles. mai am de asteptat un pic. maine fac 19 saptamani!! am inteles ca in saptamana 22 se face nu? |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Lili Eu wrote: Multumesc!!! am inteles. mai am de asteptat un pic. maine fac 19 saptamani!! am inteles ca in saptamana 22 se face nu?
Mie mi-a scris doctorita sa o fac intre 20-22, insa stiam ca se poate pana in sapt 24. Nu am gasit liber decat azi , cand am 22 si 3 zile.
Eu zic sa suni sa faci programare din timp, cei specializati pe morfologii sunt cam ocupati.. |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |