Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Anyta, hai cu vestile bune
Am si eu emotii pt fiecare dintre voi In fond, suntem aici pe forum zi de zi, de atatea luni, incat e imposibil sa nu te atasezi de fiecare in parte, mai ales cand ne pobvestim problemele, grijile si bucuriile sarcinii.
Va tin pumnii tuturor sa decurga totul perfect, atat in sarcina, dar si la marea intalnire
|
|
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Anyta scumpo, imi amintesc cu ce bucurie anuntati testuletul pozitiv, primul eco si uite ca azi probabil iti tii deja minunea in brate...pffffu...cum trece timpul...sa ai laptic mult si bun, printesa sanatoasa si mancacioasa si sa te recuperezi repede! ...noi asteptam sa ne povestesti cum a fost cand te vei recupera! pupici! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Teutza wrote:Burtici la 11:05 a venit pe lume baietelul meu de nota 10! 3440gr, 52 cm...un baiat frumos ca tati si galagios ca mami. Eu sunt bine, astept sa treaca efectul anesteziei si sa mi-l aduca pe bebe sa vedem ce stim sa facem cu tatzica:D va multumesc mult pt urari si incurajari. Doamne ajuta! Felicitari!!! Sa va traiasca si sa fie voinic si mancacios si mami recuperare usoara si mult laptic!!! |
|
| Eileen wrote:Am emotii cand ma gandesc ...tot timpul eram în urma ta...urmaream ce ma asteapta Eu cica incerc natural daca medical se poate. Fetelor de unde v ati luat lenjerie de patut? Eu vreau cu aparatori. Ati gasit ceva pe net? Eu am o firma de productie la birou, face din bumbac 100%, costam cam 160lei. O sa ajung saptamana urmatoare sa le vad cum sunt. Lenjerie simpla am vazut la lidl fff draguta din bumbac 50 de ron parca! Sa ne pui poze si detali sa ne comandam si noi de la acea firma! Pe cand ai termen? |
|
| Anyta ce trece timpul!iti doresc o nastere usoara, printesa sanatoasa si tie mult laptic si recuperare usoara! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| NicoN wrote:Lenjerie simpla am vazut la lidl fff draguta din bumbac 50 de ron parca! Sa ne pui poze si detali sa ne comandam si noi de la acea firma! Pe cand ai termen? Nico eu speram sa nu mai fie nevoie sa ma deplasez sa caut lenjerie... si cum ei nu pot veni cu magazinul la mine si fiindca nu vreau sa ma risc sa iau de pe vreun site vreo "strecuratoare"subtire mi am propus sa ajung la ei în magazin sa vad ce modele au. Cele de la lidl probabil sunt doar piesele de invelit (perna,cearceaf,cearceaf pilota) . Ce ziceam eu la 160 are lenjeria, 2aparatori, pilota,si pernuta . Pernuta nu cred ca iau oricum ca bebeii nu au voie la inceput. Tot la ei am vazut scutece de finet 70*70la 7lei bucata. Eu nu mi am luat ca imi face nasica la bebelina. |
|
| Eileen wrote:Nico eu speram sa nu mai fie nevoie sa ma deplasez sa caut lenjerie... si cum ei nu pot veni cu magazinul la mine si fiindca nu vreau sa ma risc sa iau de pe vreun site vreo "strecuratoare"subtire mi am propus sa ajung la ei în magazin sa vad ce modele au. Cele de la lidl probabil sunt doar piesele de invelit (perna,cearceaf,cearceaf pilota) . Ce ziceam eu la 160 are lenjeria, 2aparatori, pilota,si pernuta . Pernuta nu cred ca iau oricum ca bebeii nu au voie la inceput. Tot la ei am vazut scutece de finet 70*70la 7lei bucata. Eu nu mi am luat ca imi face nasica la bebelina. Aaa de asta ziceai tu...site nu au astia de care zici? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2016 Mesaje: 58
| Eileen wrote:Nico eu speram sa nu mai fie nevoie sa ma deplasez sa caut lenjerie... si cum ei nu pot veni cu magazinul la mine si fiindca nu vreau sa ma risc sa iau de pe vreun site vreo "strecuratoare"subtire mi am propus sa ajung la ei în magazin sa vad ce modele au. Cele de la lidl probabil sunt doar piesele de invelit (perna,cearceaf,cearceaf pilota) . Ce ziceam eu la 160 are lenjeria, 2aparatori, pilota,si pernuta . Pernuta nu cred ca iau oricum ca bebeii nu au voie la inceput. Tot la ei am vazut scutece de finet 70*70la 7lei bucata. Eu nu mi am luat ca imi face nasica la bebelina.
Buna, eu mi-am luat lenjerie de pe www.mykids.ro cu 79 de lei si cu inca 27 de lei miam luat si buzunar, ce se pune in afara patutului. E foarte folositoare,mi-am pus pampersul in el. Iar perina e facuta pentru bebelusi, adica e plata si subtire. Nu e foarte groasa lenjeria ,dar mie imi place. Sper ca ti-am fost de folos |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Fetele,sunt la reanimare. Bebe e bine. Are 3500 gr. Recuperarea e dureroasa. N am dormit deloc toata noaptea |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| anyta88 wrote:Fetele,sunt la reanimare. Bebe e bine. Are 3500 gr. Recuperarea e dureroasa. N am dormit deloc toata noaptea Sa treci cu bine si repede peste perioada asta Anyta si sa te bucuri de bebelul tau!! |
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| anyta88 wrote:Fetele,sunt la reanimare. Bebe e bine. Are 3500 gr. Recuperarea e dureroasa. N am dormit deloc toata noaptea Anyta curaj! O sa treaca si asta,ce a fost mai greu a trecut,incet,incet vine si partea frumoasa, incearca sa dormi putin! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anyta88 wrote:Fetele,sunt la reanimare. Bebe e bine. Are 3500 gr. Recuperarea e dureroasa. N am dormit deloc toata noaptea Bravo mamyyyyy si multa sanatate, sa te pui repede pe picioare!!!! e bine ca ati trecut cu bine peste operatie, si sunteti bine!!!!! |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| anyta88 wrote:Fetele,sunt la reanimare. Bebe e bine. Are 3500 gr. Recuperarea e dureroasa. N am dormit deloc toata noaptea
Off..imi pare rau dar am auzit ca prima zi e cea mai grea. Dupa o sa fie mai bine. Mult sanatate la amandoua! |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Fetelor eu am azi morfologia de semestrul 2. Abia astept pentru ca nu l-am mai vazut pe bebe de 6 saptamani
Noroc ca il simt ca altfel o luam razna...
Ce e mai rau e ca se pare ca nu m-a ocolit raceala..ieri dimineata m-am trezit cu o durere de gat si tot de atunci o dau numai cu apa fierbinete cu lamaie si miere. Ieri seara a fost mai greu..ma simteam foarte slabita, si din cauza ca am baut asa multe lichide am mers la baie in noapte astea de vreo 6 ori..deci nici nu am dormit bine. |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mihaela1234 wrote:Fetelor eu am azi morfologia de semestrul 2. Abia astept pentru ca nu l-am mai vazut pe bebe de 6 saptamani Noroc ca il simt ca altfel o luam razna... Ce e mai rau e ca se pare ca nu m-a ocolit raceala..ieri dimineata m-am trezit cu o durere de gat si tot de atunci o dau numai cu apa fierbinete cu lamaie si miere. Ieri seara a fost mai greu..ma simteam foarte slabita, si din cauza ca am baut asa multe lichide am mers la baie in noapte astea de vreo 6 ori..deci nici nu am dormit bine. Bafta!!!! eu nu l-am mai vazut de 2 saptamani si tot imi e dor eu stau in dubii cu morfologia de semestru 2 daca mai e nevoie sa o fac eu am facut estul ala Nifti si nu stiu daca mai e nevoie sa il fac, Dr a zis ca nu mai e nevoie sa fac triplu test dar de morfologie nu a zis nimic! cred ca il sun pe saptamana viitoare si il intreb!!! |
|
|