Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Eileen wrote:Felicitaaaariiiii mami !! Recuperare rapida! Cum a fost? Pe mine parca incet incet ma iau emotiile. Anyta cum esti? Mai e asa putin Mai e cineva dupa tine...sau eu urmez? Mire felicitari pt beta a evoluat super! Sarcina usoara!! Cand mergi la eco? Sunt bine. Stau in pat pana luni. Am cateodata dureri dar ma lasa cand stau in pat. Da,cred ca tu urmezi!!! O sa nasti natural sau cezariana? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Mire wrote:Gravidutelor am facut si beta3.. Beta1 45 Beta2 157 Beta3 585
Toate repetate la 48h.Sunt ok?? EDIT: Am vorbit acum cu medicul si a zis ca sunt bune. Mire felicitari ! Sarcina usoara !!! |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Teutza wrote:Burtici la 11:05 a venit pe lume baietelul meu de nota 10! 3440gr, 52 cm...un baiat frumos ca tati si galagios ca mami. Eu sunt bine, astept sa treaca efectul anesteziei si sa mi-l aduca pe bebe sa vedem ce stim sa facem cu tatzica:D va multumesc mult pt urari si incurajari. Sa va traiasca minunea sa creasca mare !!! |
|
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Teutza, ne bucuram ca totul a decurs bine! Felicitari pentru flacau, sa-t traiasca, sa te bucuri de el si speram sa vina colostrul si apoi lapticul cat de repede.
Si eu sunt curioasa de lista aceea cu cele care urmeaza sa nasca. Cred ca ma apropii si eu de locurile fruntase. |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| anasstasia wrote:Teutza, ne bucuram ca totul a decurs bine! Felicitari pentru flacau, sa-t traiasca, sa te bucuri de el si speram sa vina colostrul si apoi lapticul cat de repede.
Si eu sunt curioasa de lista aceea cu cele care urmeaza sa nasca. Cred ca ma apropii si eu de locurile fruntase. Anasstasia uita-te la prima pagina sa vezi lista..e asa Anyta,Eileen,Georgy,Sin,Anutza,Anasstasia Sonya,Lara,Mihaela |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| anyta88 wrote: Sunt bine. Stau in pat pana luni. Am cateodata dureri dar ma lasa cand stau in pat. Da,cred ca tu urmezi!!! O sa nasti natural sau cezariana?
Am emotii cand ma gandesc ...tot timpul eram în urma ta...urmaream ce ma asteapta Eu cica incerc natural daca medical se poate.
Fetelor de unde v ati luat lenjerie de patut? Eu vreau cu aparatori. Ati gasit ceva pe net? Eu am o firma de productie la birou, face din bumbac 100%, costam cam 160lei. O sa ajung saptamana urmatoare sa le vad cum sunt. |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Anyta88 parca azi e ziua cea mare,nu-i asa??Iti doresc o nastere usoara,recupetare la fel de usoara,bebe sanatos,mancacios si cuminte!!! t |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anyta, nastere usoara , mult laptic si abia asteptam sa ne spui cum a venit printesa pe lume Si poooziiciii |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Multumesc fetelor!!! Cand ies din operatie va anunt. Deocamdata nu stiu ora! |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| anyta88 wrote:Multumesc fetelor!!! Cand ies din operatie va anunt. Deocamdata nu stiu ora! Nastere usoara si Doamne Ajuta sa fie totul bine...te pup si te imbratisez cu drag |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anyta88 wrote:Multumesc fetelor!!! Cand ies din operatie va anunt. Deocamdata nu stiu ora! Nastere usoara!!! si asteptam sa ne povestest cum a fost si cum e bebebina!!!! |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| anyta88 wrote:Multumesc fetelor!!! Cand ies din operatie va anunt. Deocamdata nu stiu ora!
Anyta cate emotii! Iti doresc nastere usoara, lapticul pt bebica sa vina repejor si sa revii cand poti cu vesti la noi!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| anyta88 wrote:Multumesc fetelor!!! Cand ies din operatie va anunt. Deocamdata nu stiu ora!
Na?tere u?oara! ?i laptic din plin. |
|
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Ce zi frumoasa pentru Anyta! Astazi isi va intalni minunea! Doamne, abea astept sa trec si eu prin emotiile voastre! Anyta, iti suntem toate alaturi, sa te refaci repede, bebelina sanatoasa, laptic mult si asteptam vesti!
|
|
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Anyta, cred ca esti coplesita de emotii.. Iti doresc o nastere usoara, fara complicatii si recuperare rapida dupa. Sa aduci pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa. Sa ai laptic bun si hranitor
|
|
|