Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Alexa001 wrote:Le-am vazut si eu pe astea ! Dar nu ar fi si mai ok cele care au capse de sus pana jos...pe lateral asa? Cu manutele si caputul cum ne descurcam? Intreb si eu...ca nu ma pricep Si inca ceva...voi ce marimi luati? Am mai intrebat o data dar nu cred ca mi-a raspuns nimeni...sau nu am vazut eu Alexa eu nu am luat body-uri pt ca am primit multe. Intr-adevar cele cu capse de sus pana jos sunt mai ok la imbracat. La bebei nu le prea place sa ii atingi pe caput. Legat de marime, depinde ff mult cat de mare va fi bebele. eu recomand marimea 56. Restul hainutelor le-am luat de la 0-3 luni,nu scrie pe ele cati cm. au. Eu am ff multe salopetici ca mie tare imi sunt dragi, dar am inteles ca e un chin cand trebuie schimbat de pampersi, asta este, ma sacrific. Sonya attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Fetele care sunt în aceasi luna cu mine,aveti niste dureri jos,ni?te intepaturi în vagin ? Eu azi abia am reu?it sa merg. Am iesit sa mai fac niste cumparaturi si am niste intepaturi de abia pot sa merg. Sper sa nu vrea afara mai devreme de programare!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Da de pe mobil, dar intra pe site si au acum si cv reduceri, azi le au bagat, Sonya ce burtica frumoasa! Fetelor toate aveti burtici superbe! Abia ast sa se contureze si a mea |
|

| anyta88 wrote:Fetele care sunt în aceasi luna cu mine,aveti niste dureri jos,ni?te intepaturi în vagin ? Eu azi abia am reu?it sa merg. Am iesit sa mai fac niste cumparaturi si am niste intepaturi de abia pot sa merg. Sper sa nu vrea afara mai devreme de programare!!! Exact asa avea prietena mea in ultimele sapt...trebuia sa se opreasca pe strada, sunt normale! Dar poti vb si cu medicul sa vezi ce zice |
|

| Sonya wrote: Alexa eu nu am luat body-uri pt ca am primit multe. Intr-adevar cele cu capse de sus pana jos sunt mai ok la imbracat. La bebei nu le prea place sa ii atingi pe caput. Legat de marime, depinde ff mult cat de mare va fi bebele. eu recomand marimea 56. Restul hainutelor le-am luat de la 0-3 luni,nu scrie pe ele cati cm. au. Eu am ff multe salopetici ca mie tare imi sunt dragi, dar am inteles ca e un chin cand trebuie schimbat de pampersi, asta este, ma sacrific.
Sonya nu cred ca e asa chin ca desfaci salopetica si scoti doar piciorusele afara si gata e ca si schimbat! Ce frumoase sunt hainitele!!! |
|
| NicoN wrote:Sonya nu cred ca e asa chin ca desfaci salopetica si scoti doar piciorusele afara si gata e ca si schimbat! Ce frumoase sunt hainitele!!! Vom vedea. am atasat mai sus o poza cu unele din hainutele pe care i le-am cumparat, la restul nu am poze. Mai am salopetica si cu I love daddy. |
|
| Alexa pe hainutele acestea scrie ca sunt pune pt nou-nascut pana la 4.5 kg. Deci maxim 1 luna 2 le pot folosi.De aceea zic ca nu are rost sa dam multi bani pe hainute.Body intr-adevar ne trebuie mai multe,de aceea e indicat sa cumparam marimi diferite. |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Sonya wrote: Alexa eu nu am luat body-uri pt ca am primit multe. Intr-adevar cele cu capse de sus pana jos sunt mai ok la imbracat. La bebei nu le prea place sa ii atingi pe caput. Legat de marime, depinde ff mult cat de mare va fi bebele. eu recomand marimea 56. Restul hainutelor le-am luat de la 0-3 luni,nu scrie pe ele cati cm. au. Eu am ff multe salopetici ca mie tare imi sunt dragi, dar am inteles ca e un chin cand trebuie schimbat de pampersi, asta este, ma sacrific.
Eu m-am gandit sa iau vreo 4 bucati marimea 56...si vreo 4 marimea 60. Asa imi pusesem in cap..dar inca sunt in dubii. Si mie mi se par mai ok body-urile cu capse de sus pana jos, dar nu prea am gasit pe nicaieri :( cateva pe la H&M parca...dar scumpe |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| Alexa001 wrote:Le-am vazut si eu pe astea ! Dar nu ar fi si mai ok cele care au capse de sus pana jos...pe lateral asa? Cu manutele si caputul cum ne descurcam? Intreb si eu...ca nu ma pricep Si inca ceva...voi ce marimi luati? Am mai intrebat o data dar nu cred ca mi-a raspuns nimeni...sau nu am vazut eu eu nu am luat dupa marime iau din ochi si nici nu vreau sa cumpar foarte mici ptr ca bebe in primele luni creste repejor. mai bine la cumpar un pic mai marisoare sa le poarte mai mult timp. asa am cumparat eu cand am botezat pe finutu meu. am cumparet hainute dinainte sa se nasca si ii cumparasem foarte multe de nou nascut si cand sa nascut avea 4 kg si ceva nu mai tin minte si eu aveam multe lucrusoare care ii vene bine atunci cand sa nascut! el sa nascut in martie si botezul a fost la sfarsitul lui mai, deci pana atunci ii ramaneau toate mici si am pus in plasa tot ce era micut si cand am fost prima data la el le-am dus sa le poarte! si am cumparat apoi mai mari!!! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
ce frumoase sunttttttt, mor dupa eleee |
|
| Alexa001 wrote:
Eu m-am gandit sa iau vreo 4 bucati marimea 56...si vreo 4 marimea 60. Asa imi pusesem in cap..dar inca sunt in dubii. Si mie mi se par mai ok body-urile cu capse de sus pana jos, dar nu prea am gasit pe nicaieri :( cateva pe la H&M parca...dar scumpe
da, se gasesc cam greu. dar cauta sa iei de la mamici. nu stiu daca am voie sa zic aici, dar este un grup pe facebook mami vinde-mami cumpara si gasesti hainute ff frumoase la preturi bune. Sper sa nu se supere admini ca am zis de el.E strict pt vanzare-cumparare. |
|
| Lili Eu wrote: ce frumoase sunttttttt, mor dupa eleee Multumesc Lili. Si pe mine m-au cucerit. Rochita merge pana la 6 luni, numai bine pe cand vine primavara-vara :) |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Sonya wrote: da, se gasesc cam greu. dar cauta sa iei de la mamici. nu stiu daca am voie sa zic aici, dar este un grup pe facebook mami vinde-mami cumpara si gasesti hainute ff frumoase la preturi bune. Sper sa nu se supere admini ca am zis de el.E strict pt vanzare-cumparare.
Nu prea as avea curaj sa iau de la mamici de pe facebook, nu stii niciodata in ce stare le primesti. Daca primeam de la rude sau prietene apropiate da...era altceva. Dar sunt totusi body-uri..oricat le-as fierbe nu stiu de ce dar am o retinere de a le da copilului sa le poarte :)
Am facut o lista (luuuuunga) cu tot felul de chestii de cumparat...cand am timp le scriu si aici, poate ne mai consultam eu momentan am lasat pe lista si chestii de care inca nu sunt sigura ca o sa le cumpar (poate nu am nevoie), deci nu imi strica o parere |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Fetelor ce parada superba!! Sunteti toate frumoase Alexa, nr de sapt nu se imparte la 4ca ar iesi ca nasti la 10luni. Eu nu prea mi am batut capul cu lunile, cand ma intreba cineva eu mai scadeam din cat iesea cu impartit la 4. Oricum nu ma interesa ce cred altii de burta mea poti sa pui listuta de cumparaturi sa vedem si noi... Eu acum sunt la taiat de pe lista.. Poate mi a scapat ceva Sonya ce burtici mare ai f frumoase hainutele..de maine am zis ca pun sa spal si eu... Dar se pare ca e sarbatoare... Lili ce frumusel e body |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/1/2016 Mesaje: 68
| Alexa001 wrote:Le-am vazut si eu pe astea ! Dar nu ar fi si mai ok cele care au capse de sus pana jos...pe lateral asa? Cu manutele si caputul cum ne descurcam? Intreb si eu...ca nu ma pricep Si inca ceva...voi ce marimi luati? Am mai intrebat o data dar nu cred ca mi-a raspuns nimeni...sau nu am vazut eu Eu am cumparat pentru inceput marimea 56 si cateva 62 pentru mai tarziu, dar aceeasiarime difera in functie de producator (ex: hainutele h&m sunt destul de maricele comparativ cu altele). |
|
|